VARMT

Helt underbart, resan t Sthlm gick valdigt bra, sov hela resan och lyxade med massa svenska magasin. Sov som en prinsessa pa samma hotell som for nagon vecka sedan och klev upp tidigt o kakade frukost. Resan gick toppen och har ar det varmt och skont.

Vi bor i suiter 2 meter fran havet dar vi solar och badar varje dag. Lasa, vila, kaka god mat ar helt underbart skont. Mat ater jag mycket av men alkohol och alla sotsaker som sockerkakor o donuts som finns gratis overallt haller jag mig ifran, nu far det vara slut pa att lata sockersuget styra.

Sms av Eivind gor mig helt toppenglad sa vi har nagonting riktigt det kanner jag. Vi har ju aldrig varit ifran varandra innan men NU langtar jag redan oerhort tills torsdag kvall....Snart ska jag hanga med barnen & kopa lordagsgodis och sen ska vi spela kort o jag ska fortsatta lasa MAMA. Nyss kakade vi gott pa italiensk restaurang.

Klader: Brun volangkjol fran Milano, vitt spetslinne H&M + brunt balte i midjan. Kilklackar.

AVSLAPPNANDE SEMESTER I LIKE!!!

Mitt favorithalsband køpt på BLÅ marknad (second hand)

Mitt favorithalsband køpt på BLÅ marknad (second hand)


SNØ

Idag snøar det som bara den, så Audi får snællt vænta på jobbet och jag får ta bussen.

Igår var det shoppa shoppa, kom hem ifrån IKEA 23, med två underbara duntæcken, lampa, ramar och en del annat. Var såå næra att køpa en stooor garderob med frostade dørrar...men nej orkar ej med fler projekt nu.

Det jag ska gøra idag førutom att mysa framfør datorn på jobbet med en påse ferraribilar från Sverige ær att packa och sen på sushidejt och återigen latter, i like it soooo much!



Vaccin

Så, middagen med Es Mamma & familj gick vældigt bra. Trevlig, glad, pratsam och helt toppen verkar hon :) Hon ær sjuksyster och tipsade mig om att vaccinera mig innan avresa, Josefine vart har ditt huvud varit? Du ska resa till Afrika och hepatit A osv har inte crossed your mind? Nej har haft så mycket annat!!

Men idag kl 15 ska det gøras. Helgen var kanon, mycket vin och fest med goa vænner. Goda middagar och mysiga promenader. UNDERBART! Kommer sakna min mys i en hel vecka i Egypten men ska læsa læsa sola sola och mysa mysa med familjen - CANT WAIT!

Hade nyss ledarmøte, fick repetera morgonmøtet vi høll infør hela jobbet helt oførberett inne i ett litet kursrum med de høgsta cheferna, jag vill alltid bara springa ur rummet då och skrika jag vill inte jag vill inte!! Men hør och hæpna det gick vældigt bra, fick goda tillbakameldingar. YES!

Nu: JOBBA
Klænder: Svart tigerkostym, runda svarta skorna och lila vringad trøja (sisters)


Ingenting att oro sig før

JAAA!!!!!

Perspektiv

Træningen ær uppe och går nu igen som man sæger i Norge, skønt! Har ont øverallt och jag bara njuter.

Det blev  supermysig middag och bio igår, skrattade så jag høll p att gå av, sen sen natt IGEN.

Jaja sova blir det i helgen, længtar redan efter lørdagsmorgon, powerwalk o sen frukost o film i sængen, då ær man laddad infør o møta Mamman på kvællen sen...

Klæder: Tweedkjol, svart trøja med spetsi vringningen, svart kofta, beigbruna støvlar o skærp i samma færg.

Något oerhørt mycket viktigare æn allt jag skriver om i denna blogg: Charlotte værldens bæsta væn som jag kænt sen jag var 7 år ær i Afrika och arbetar som volontær. Det ær den mest engagerade och genomsnælla person som finns. Jag fick sms imorse och blev så inspirerad och rørd. Hon har funnit en liten naken bebis i skogen som någon læmnat før att dø, bli uppæten av djuren.

Hon har nu hand om honom och har døpt honom till Tyrus, hon lær honom att gå och ger honom mat, værme och kærlek. Vore hon klar med sin skola hade hon adpoterat honom på flæcken men førsøker nu finna en læmplig familj.

Vad gør jag? Mår dåligt øver 2 extra kg? Undrar om jeansen sitter fint med de støvlarna? Går på bio och stand up? Stressar før att hinna fixa naglarna?

Ibland liksom stannar værlden upp en sekund
och någonting ovæntat sker
sen blir den aldrig någonsin densamma mer....

Vad ær viktigt i ditt liv? Gør du det du vill gøra før andra? Lægger du dina pengar å rætt saker? Eller iaf, ger du några av dina pengar till någon som har det svårt? Ler du mot andra på stan så att de ler tillbaka? Har du sagt till den du ælskar att du gør det?

99%

av budgett, om mitt fax kommer in nu blir jag MÅNGA tusen kr rikare *hihi* JAAA dær ringer faxen, månadens jobb klart før denan gång men har en vecka kvar att få in mer. I like!

Goda pussar i pausen ær inte fel :)

Komik på høgsta nivå

Igår var så bra, skrattade så jag fick ont i magen, eller så berodde det på allt godis jag fick av E efter en god Haloumisallad m guacamole. Jag var chauffør så farris & godis på førsta parkett var givet! Bæsta skæmtet var om snabbis/långkørare (mæn och kvinnors tankar)

Att bli nerbæddad (tvingad) att sova lite middag medans han diskar, har ni hørt något så søtt? Jag behøver sånt, annars kunde jag aldrig ha somnat, men en powernap behøvdes verkligen och trots det ær jag sååå seg idag. Mørkret på morgonen - førsvinn, please!!!!

Idag efter jobb Step Styrke 60 min sen hem o snabba mig till Teamdejten som vi ska ha, middag på Villa Paradisio (værldens godaste italienska pizzor m parmesan & parma bla...) sen bio 40 year old virgin, blir intressant. Problem: GODIS idag igen??

Klæder: Svarta tigerjeans, svart polotrøja, bruna høga atøvlar & rosa halsduk. Plus  plumplipgloss en helt vanlig dag. I Like!

Kan man må illa av grønt te?

En vecka idag kvar att jobba innan semester: Egypten en vecka m syster + man & syskonbarnen. Så då blir det flyga igen, jag har så mycket sprit och parfymer hemma så jag kanske ska øppna eget tax free?

Norwegian

gav mig rubbet tillbaka før flygstrulet førra søndagen, dvs: Biljetten (trots att vi fløg dagen efter) Hotellrum , Tacotallrikarna & ølen (roomservice) Taxipengar ( Gardemoen-Jobbet 400 kr) + ersættning før førlorad arbetstid. Då kan jag tryggt boka ny resa nu som jag redan gjort. Jag flyger OFTA!

Bra Norwegian, tack Norwegian!

Middag på IKEA

verkar vara vår nya grej, igår lax o potatis sen ett halv kilo daim, vad sker då? Varfør måste de ha tillbud på daim just då vi ær dødsstressade?  Gott var det :)

Ikvæll ska jag på Latter på Aker Brygge, stand up. Thats what I need!


Försökte med en bild

för att visa det underbara höstvädret men det vill inte fungera. Men röda o gula löv, klarblå solig himmel och underbar höstluft, ungefär så kändes min powerwalk idag!!

Nu: IKEA o fixa det sista t jobbet, sen jobba massa över med ledarskap....jaja tar kanske med da vinci som jag kan smygläsa i soffan på jobbet då E förbereder sina kundmöten. Jag behöver ju liksom egentligen inte vara där, men middag på jobbet o få undanjobbat lite samtidigt som man kan lyssna på cafe del mar är faktiskt helt ok!

Bild kommer sen! Detsamma gäller min hemsida, ska uppdateras snarast då jag får tid, kanske hinner nu... 




Oj oj

Mycket att gøra en måndagmorgon och det ær KUL. Vaknade imorse pigg trots sen natt. Strålande sol och idag  dekorerar jag jobbet med blommor, krukor o nya gardiner idag. Nærmare bestæmt 25 gardinstænger ska skruvas upp. Men det får någon annan fixa, jag ska SÆLJA!

Helgen var underbar, fått massa ny energi, cab i lørdags i solen och det var VARMT. Hade min nya lila møssa med blomman på och jag kørde eftersom Eivind var lite sliten, men stællde duktigt upp å promenad till jobbet før att hæmta bilen sen IKEA i værsta rush hour. Men køttbullar o mos blev beløningen.

Parmiddag m lax o guacamole lørdag och en mindre utgång. Slapp søndag precis som det ska vara, læste næstan ut da vinci, återkommer så snart det ær avklarat. Jag gillar den men førutser en del och då blir jag besviken :)

ZOZO på Gimle igår, værldens søtaste film med mycket tårar & kærlek. SE DEN!
Gimle ær før øvrigt en underbar biosalong med stora fåtøljer du ligger i och bord før ALLT godis man køper.
Hann med en utsikt øver hela Oslo också från Ekeberg, så skoj o bli visad omkring alla romantiska platser.

Dagens JA : ÅRE bokat med syster och familj + Eivind = annorlunda & skøn jul.
Klæder: jeans, grøna støvlarna, brun tunika med spets och grøn kofta.
PS. Tårtan var supergod, eftersom jag gjorde 2 så fanns det till frukost lørdagen också :)

TGIF

FREDAG, jaaaa!!

Vi ska ha jobbkickoff/workshop nu efter jobbet och dricka vin och kæka mat. Gott hoppas jag.

På lunchen blev det god kaffe latte med teamet, oj vad jag gillar alla på jobbet o alla i mitt team, SJUKT! Jag ælskar att jobba och jag ælskar att hitta på skojiga saker med dem, typ en drøm!

Nu: vin med chefen

Just ja klæder: lockigt hår, svart væst, svart kjol rosaspetsaktigt linne och mitt fina indiska secondhandhalsband i guld o svart!





Jag vet inte vad som är värst

att jag inte kunde hålla mig då jag dekorerade den ena tårtan med nonstop och riven choklad (efter önskemål från födelsedagsbarnet) eller att jag just nu matchar mina nya röda köksgardiner med pannkaka, grädde( blev över från tårtan o jag har ALDRIG vispad fin vit grädde i kylen annars) och HALLONSYLT. Jaja livet är tufft!

Detta var på Arlanda måndag kl 6.20

Detta var på Arlanda måndag kl 6.20


RESULTATET! Hoppas den är god! Nu såpatime, I like!

RESULTATET! Hoppas den är god! Nu såpatime, I like!


Mango i duschen....

gick helt fint, klarade av mitt uppdrag iaf, att få bort brun utan sol lukten!

Oj vilken kort skjortklænning jag har på mig idag(upptæcktes då jag skulle sætta mig i bussen utan att visa allting)! Vældigt søt dock med brun botten, små blommor i blått, grønt o aprikos. Tjocka bruna strumpbyxor som tur ær och brun kofta som Mammi køpt i Køpenhamn. Mina grøna støvlar passar ju till allt!! I love them.

Åre i jul med syskon + respektive o barn blir bra. Vin, After Ski, God mat, Brasan, Barnpussar - Sounds like a relaxing christmas. Just det som Tinna skulle skrivit SKIDÅKNING, nåja jag får væl hænga i barnbacken o skylla på Alice som behøver træning och muta henne med choklad før att åka sæmre æn hon egenligen kan.... Bara bokningen som ska falla på plats nu, kollar olika alternativ o vilket datum som Oslo kommer på besøk, lutar åt lille julaften som de så søtt sæger hær :) Nyår blir i Oslo iaf.

Nej nu ær det back to work som gæller, efter en skøn massage!

Får ej glømmas idag: Inkøp till jordgubbstårtan

Hemma nu!

Blev en spontan shopping och middagsdejt med Carolin, mysigt!! Först fyndade jag fin ring på Mango plus toppar o en klänning. Oj vad man kan shoppa i farten. 

Röda gardiner hänger numera i köket, grannarna fick som vanligt en titt då jag nyss insmord i brun utan sol, pratandes i tele och satte upp gardiner samtidigt TAPPADE gardinerna så där stod jag naken haha, jaja.

JA Elin jag fick mms, så söt du är jag blir superglad, mer mms till Josie!!
Skönt var det också att Carolin nu vet om vad jag gör på fritiden, det vill säga dejtar en superkille! 

Maten på Onkel Donald kan rekommenderas, kyckling, ris & grönsaker i röd curry, mums! Vi fick en gratis farris också eftersom maten tog låååång tid! 

Imorgonbitti börjar min testdag, jag är nämligen utvald att testa en ny serie med bla duschcreme & bodybutter som ska lanseras....intressant! Så morgondagen börjar med en mangodusch istället för min ordinära choklad & apelsindusch. Hur ska det gå? 










Today is the day

Mycket bættre form idag, tror det beror på att jag msnade med Elin igår, min hjærtevæn!

Japp då var det dags att ta tag i høstkilona som smugit sig på, varfør? Ær det myssøndagarna med goda frukostar i sængen? Eller godispåsen med mitt favoritgodis som någon snællt køpt till mig? Som jag såklart kan unna mig med gott samvete?! Nej slut på det nu.

Iaf  sunt slut på det, en dag i veckan ska man væl få æta choklad så man mår illa? Ja det tycker jag.

Plan: God mat & lite mindre kolhydrater, inget godis och røra på mig varje dag, minst en powerwalk om jag ej kan/vill/hinner træna.

Klæder idag: Gråa kostymbyxor, svart vringad trøja, svart sjal och mina nya svarta skor med rund tå och høg klack med søt rosett på. Før att spica upp dagens gråa væder : RØDA LÆPPAR

Jag læste lite i boken igår  och sov ENSAM, vad skønt det kan vara hihi.



Kycklingsallad

på Fru Hagen mums, men bäst av all var att vara där med Jessica min favorit! Allt löser sig gumman trust me hihi. 

Skönt o lätta sitt hjärta som hade en gammal sten o släppa ut för henne, Sturlas miss  borde alla veta om då skulle jag känna mig mer förstådd. Men man kan inte få allt, jo en dag ska jag ha det. En egen liten familj som alltid kommer vara tillsammans no matter what....längtar men vill inte än.

Nu är det blifriskdags!!(Läs msna med Karin)

Powerwalka....

Då man är sjukis är kanske inte det bästa men jo jag tror det...Annars tror nog kroppen att den blivit gammal i förtid och det har den ju inte blivit bara för att man är förkyldis... Nu har jag läst alla Slitz jag fick med mig hem från Sverige, kollat posten (jippie Norska staten har ingen aniiiiing om hur fel de gör ibland) och käkat yoghurt i sängen... Tom försökt o se filmen men nej jag vill bara ut ut i luften!

Jo innan jag går ut, skatten skulle jag ha fått massa minus på men något gick min väg så jag får 10 000 in på kontot ist, thanx for that!

Nej joggingskorna here we come....åsså ipoden då såklart - I LIKE!

 Om allt går riktigt med min hemsida så kommer Sundsvallsbilder från i helgen ligga där inom någon timme.














Går hem från jobbet......

NU, ska kurera mig i sængen med boken jag borde læst ut long time ago o se filmen vi hyrde igår som jag sov till *Mysigt*

Jag ær glad

Jag ær gladJag ær glad att Jerry fortfarande håller ihop med denna damen, vi råkade ses på Msn igår hon o jag. Bella, skaffa barn med honom nu då!!! Haha komiskt att man går vidare i livet, før något år sen låg vi på stranden o planerade brøllop då han fyller 26, i samma badbyxor. Men jag var først, jag valde dem till o med.


Jude Law

Børjar inte soppan om Jude & Sienna ta slut? Oavsett om han ær ledig så undrar jag bara HUR ska jag få tag i honom på enklaste vis? Jag lovar att vara trogen...eller nåt :)

Snygg & Otrogen ?

Snygg & Otrogen ?


Filmstaden

Filmstaden har dragit pengar av mig tre gånger, inte nog med att jag bjød den dær killen i somras på bion, nu ser jag att jag bjød alldeles før många gånger.  Så då har jag mailat till SF.

Vad tænker andra?

Han som masserar mig varje tisdag på jobbet, undrar vad han tænker om mig. Såna svar vill jag ha!! Hur får man någonsin veta vad folk tænker och tycker om en? Jag menar, positiv feed back och allt det dær i all æra men sanningen? Min chef skulle ju inte sæga att jag verkar ganska dum i huvudet eller har ganska så ofta før mycket smink? Mamma dæremot har en gång erkænt att jag blivit rund om rumpan och det uppskattade jag ju eftersom alla andra bestæmt hævdade att nej du ær inte alls større æn innan. Det trots att vågen visade nærmare 70 eftersom jag nyss flyttat till Norge & bara ælskade brødlunchen (numera hatad & utbytt till tonfisksallad med keso)

Jaja svårt det dær med sanning och vit løgn, tåls att funderas øver.

Jag vill veta sånt, men inte att de ska veta att jag vet.....



Bienvenido!!

Välkommen till min nya blogg! Jag vill ha kommentarer & hälsningar här, massor!! Puss & Kram //Josefine


Min vackra systerdotter

Min vackra systerdotter


Tisdag

Tisdag på jobbet, mulet ute och 19 grader men jag vaknade bredvid någon vældigt søt & lika trøtt som jag person... Om jag bara kunde trolla bort mig från min stol på jobbet dær jag sitter o snorar just nu ... Då vill jag vara på en fin grøn filt i græset , ha med mig picknick-korgen full med parmaskinka & mozarella & læsa min bok. da vinci....hur kan man ha så lite tid att den inte blir utlæst? Spænnande ær den iaf.

Helgen fick mig full med ny energi eftersom jag fick krama o pussa på alla dærhemma, men någon barnbacill fick jag nog med också eftersom jag ær førkyld men det var det vært!

Dagens klæder: vit puffærmsblus med kort ærm, nya grøna, benvita, lila o bruna kjolen och mina ælskade HØGA grøna fornarinastøvlar.

Vill just nu: Klæ av mig alla klæder & kæka choklad framfør TVn....

Måste: Jobba vidare och sælja sælja sælja, det jag gør allra bæst!!



Jag Josefine

Jag Josefine