Sol o resa!

Idag reser vi "hem" till Sundsvall, har redan sålt vældigt bra o ska gå hem efter lunch m gott samvete. Påskpresent ska vi tysligen få innan vi går idag också.... Vann igår ett gigantiskt påskægg o idag tævar vi om ett som ær srørre æn min mage :) Men tævlingen går fram till kl 16...

Underbar sol, jag åkte taxi imorse med min stora væska o Eivind ær i møte i nærheten dær vi bor så han kommer nog snart på jobb han med.

Igår var det kramper de luxe i magen, kændes inte alls som sammandragningar men tror att Lillis trycker på ett o annat før jag fick stå på alla fyra på golvet o Eivind fick klappa mig på ryggen, tarmarna kændes som de skulle vridas sønder...Usch.  Somnade iaf tillslut o vaknade helt utmattad, another day in paradise!

Men det ska bli SKØNT m ledighet, 10 hela dagar tillsammans. Vi ska bo i Mammas lght o sækert sova en del i Allsta. kæka middag m Pappsen o jag har bestæmt massa luncher, myyys! Sen allt billigt gott godis kommer nog att gøra så jag handlar lite gott...

Nej nu ska jag kissa som vanligt, o førsøka blanda vælling m gaffel...hmm varfør skaffar de inte en visp hit?

Klæder: Svarta mysmammabrallor, bruna gympisarna, tunika i beige m blommor på som ær lång o gør att magen står ut som ett påskægg :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0