Ont i ryggen

ja jag tror bebis ligger på någon nerv för det gör ont bak på vänster sida o ner i benet, går bra om jag går i en trappa men inte på raksträcka... Klarade iaf att promma med E igår då han kom hem från jobbet runt Sognsvann, jag tvingade honom :)

Sen käkade vi o myste hos Petronella o Stefan alltid lika kuligt. Kom hem vid 23 o spelade lite poker ihop o jag somnade väl halv ett. Fick sova nesam i vår säng inatt eftersom E skulle va vaken mer o jag inte vill bli väckt. Har drömt tokiga drömmar, att jag kunde pressa lite o se babyns huvud o att han andas i mig... Sen har jag haft ond mensvärk hela natten till o från men tror helt enkelt urinblåsan är så ihoptryckt att den retar eller retas av livmodern.

Nu ska jag plocka i ordning lite här hemma sen ska E dammsuga o idag sker nog inte så mkt mer...Jag borde dock ge mig ut på promenad! Vädret är sådär, precis lagom utan regn o utan sol!

Kläder: Snobbenmorgonrocken, militärboxer

Kommentarer
Postat av: Sara

hej! Nu har jag läst din blogg länge och bara väntar och väntar på att den lille ska komma ut, är det inte dags snart??!! fattar inte heller hur du kan se så fräsch ut när du är gravid och allt!

2006-08-12 @ 11:35:56
Postat av: Joss

oj hej så snällt sagt! tack! haha ja jag vet vi är många som vill möta honom nu, men om exakt en vecka idag är ju beräknat datum så efter det kan jag börja tjata :) Ha en fin dag!

2006-08-12 @ 13:45:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0