Somnat en sväng

har vi gjort här, nyss vaknat o kikar Saltön!

Dagen har varit toppen, somnade om en timme imorse, sen kom Viktoria o lämnade sina blommor åt oss osm vi ska vattna o passa då hon är i Uppsala i 2 veckor för omtenta. Sen duschade jag o promenerade lungt o stilla till Solli Plass o käkade god lunch på Conzenzo med Monica som gått över tiden nu 2 dagar o är väldigt födeklar!

Sen gick jag ner på Aker Brygge o kikade, fann en fin morgonrock i vinrött åt E o en GANTmyströja i rött, väldigt fin blev han o glad för presenterna. Åkte upp på jobbet o hälsade på alla, gav E en daimglass o satt o surrade. Sen åkte vi hem, lämnade lite saker o åkte på Tapasstället jag blivit kär i. Vi får laga mat hemma imorgon istället. 

Ikväll blir det soffan med massage o film, ingen orkar gå på bio men imorgon om jag orkar ska vi det. Nu ska jag ut o köpa glass på 7eleven, den är så fräsch o god!

Älskar livet just nu o bara njuter av o vänta på vår kära. 

Jessica ska flytta o studera i Volda i minst ett år, såååå tråkigt men vi får ses då hon kommer hem hit då o då o hälsar på sin pojkvän... *snyft* men livet är så o vänner är man oavsett vart man är o bor, det har jag lärt mig nu!

Imorgon gifter sig Charlottes pappa. Hon är min allra bästa vän sen jag var 7 år o vi är som systrar så han känns som min andra pappa. Önskar vi kunde vara med men vi vågar inte riktigt chansa o stoppa mig i en bil i 5h o vara i Dalarna om nåt skulle ske... Men jag tänker på honom imorgon o på Charlotte som kommit hem från Hawaii med sin kärlek Ben för o delta...

Kläder: Teracottafärgad kjol i bomull m spetskanter (fast som tubklänning) m brunt skärp under brösten, guldiga skorna, rödbruna örhängen.

Kommentarer
Postat av: Mia

Hej, känner inte dig men ramlade in på din blogg för något halvår sedan och du skriver så engagerande! Så himla roligt att läsa om graviditeten som börjar komma fram till slutet, otroligt :) Kram och tack för rolig läsning :)

2006-08-04 @ 22:36:57
Postat av: Joss

Tack så jättemycket va glad jag blev nu :) Att nån läser =) Kram o ha en strålande lördag imorgon!!

2006-08-05 @ 00:38:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0