Svensk köttfärssås!

Imorse kom helsesöster på besök, kollade o berömde vår kära o han verkade så pigg, glad o nöjd så tyckte hon. Fick info om helsestationen o tid inbokad den 28 sept för första kontroll på Frogner. Sen då hon åkt småvilade vi o sen kom Pappa vid 14 tiden.

Vi har hunnit fika, sova, promenera lite med vagnen ( stolt morfar drog) o nu käkat svensk köttfärssås o spagetti Pappa köpte med massa mat så frysen är mer full än tidigare!

Nu ska jag mysa med mina prinsar som behöver ett par nya strumpor, de gamla kissade mini ner :)

TACK alla som skriver så fint här i kommentarer, jättekul att någon läser o alla är så snälla!!!


Kommentarer
Postat av: Anna-Lena

Men du skriver så trevligt och med så fina bilder... att jag kan inte sluta läsa?! :) Var i Oslo bor ni? Vi bodde i Oslo första året jag flytta hit! På Torshov, inte sååå centralt men en skön promenad ner på stan eller tio minuter med trikken. Saknar ibland (men nu har vi sambons föräldrar bara några hus bort, perfekt mh till barnpass osv... :)Kanske du inte vill berätta utan ha lite privacy, förstår det i så fall :)

2006-08-30 @ 10:20:15
Postat av: JOss

ja torshov är nära mitt jobb arbetar i Nydalen! Vi bor på majorstua, trivs kanon!

2006-08-30 @ 12:03:50
URL: http://prinsessans.blogg.se
Postat av: Anonym

Åh, flott! Det måste ju vara perfekt att bo där men ändå ha bakgård, jag har förstått ni har det :) Vi var ofta och badade i Nydalen, finns ett jättemysigt ställe där man kan bada och gå tur osv. :)

2006-08-30 @ 13:17:33
Postat av: elinis

hej mitt hjärta! jag drömde om dej inatt! vi träffades på stan hemma i svall och skulle åka och träffa eivind o elian som var hemma och vilade hos din mamma som fortfarande bodde i bosvedjan. Vi åkte i gudruns (visst heter hon det?) röda lilla bil, men jag vaknade innan vi kommit fram haha!
Nu har jag bokat tid hos frisör, klipp o färg imorrn! spännande!
Mår ni bra annars? Ha det så mysigt med familjen! puss

2006-08-30 @ 14:31:21
URL: http://elinis.blogg.se
Postat av: JOss

jaha vart kan man bada där? ja vi trivs kanon, nära bogstadveien men inte mitt på! perfekt o strosa m vagnen bland alla fina hus o butiker!

2006-08-30 @ 17:42:40
URL: http://prinsessans.blogg.se
Postat av: JOss

elin: haha vilken dröm, kanske för att mamma o pappa är här nu? gudruns bil är skrotad :) ha så mysigt du med, o LYCKA TILL m håret är jättespänd o ser framemot resultatet! PUSS

2006-08-30 @ 17:43:32
URL: http://prinsessans.blogg.se
Postat av: Carro

hej! Råkade hamna på din blogg av en slump för ett tag sedan och har fastnat här verkar det som.. Älskar att du bjuder in läsarna så mycket i din nystartade lilla familj. Du är världens vackraste tjej, din kille världens snyggaste kille och ni har antagligen världens sötaste lilla pojke nu med. :)Du verkar var en sådan varm, glad och omtänksam människa och man blir så glad av att läsa om allt du skriver... Hoppas du fortsätter med det nu även om bebisen tar mycket tid med. Vi vill ju följa hur det går med allt! :)

Kram från en annan bloggtjej vid namn Carro

2006-08-30 @ 19:22:04
Postat av: Mia

Kan bara hålla med föregående talare!! :) Har en del bloggar jag läser ibland men man ser verkligen fram emot dina uppdateringar...och som sagt, ni är så himla fina på alla kort allihop...vilken familj!! :) Kram

2006-08-31 @ 07:08:59
Postat av: Anna-Lena

Ja, nu vet inte jag vart du jobbar men vi brukade gå v¨gen förbi SATS på Storo bara följde den tills man kommer till denna lilla oas med vatten och skog. Förbi massa kontorsbyggnader och konsthallen? /Anna-Lena

2006-08-31 @ 13:25:39
Postat av: JOss

byggnaden mittemot sats!

2006-08-31 @ 17:07:26
URL: http://prinsessans.blogg.se
Postat av: malin kortz

Tjena snygging!!!
vill bara skicka en hälsning från Malin o Mike i malmö.Hoppas allt är bra med den lille och självklart med er också. Pratade med Idha idag hon kom precis hem från GC efter en veckas sem med båda barnen.Hade varit kul att höra av dig, nu har du min mail så skriv gärna om du har tidpuss o kram Malla

2006-11-08 @ 20:25:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0