LUCIA 13 december

 22:28

oooo så mysig dag jag haft. Shoppade först klart nästan alla julklappar, de ligger nu inslagna o klara att skickas hem till Sundsvall o Es julklapp är fixad!


Lunchade med Gro o Helena, mysigt. Eliav va lite naken i vagnen o han börjar nog få tänder, gnager o gnager på sina fingrar o hårt på mina om han får. Stackars, det kan ta låååång tid men tror han börjar känna dem iaf. 

Sen LUCIAfirande i Svenska Kyrkan med Janina, Viktoria, Petronella o Anette. Så vackert med full kyrka o små barnen som sjöng, jag fick gå o ställa mig längst bak för att roa lilleman efter alla intryck under dagen o han tog bröstet så vi gick o satte oss igen. Jag grät då jag såg barnen, så vackra, så söta....små mirakel allihopa. Jag har ett barn, vi har fått denna gåva, det är ofattbart egentligen. Om vi tjafsar om vi är trötta eller bara allmänt griniga så ser jag på Elian o bara kramar om hans Pappa o säger: se vad vi har, vi kan aldrig kasta bort det fina som gjorde att vi valde att skapa mirakel. Unerbar känsla. Vi har något som binder oss samman för alltid o jag vill att vi alltid ska vara vid varandras sida o bli gamla tillsammans. Det är mitt mål i livet : LYCKLIG FAMILJ som klarar allt. 

Sen var vi hemma här o de köpte med lussisar o vi drack glögg o pratade om livet, lillE slocknade direkt efter bad med Pappa o käkade en gån go sover fortsatt. E är supertrött o vilar nere o jag hör på Josh Groban o slappar med tända ljus, Viki gick just.

Är så tacksam över mina goa vänner o vår lilla familj

Kommentarer
Postat av: Suzanne

Otroligt vackra rader i detta blogginlägg, får det att stockas i min hals o mina tårar rinner sakta nerför kinderna samtidigt som jag nickar leendes, kan inte annat än att hålla med.

Puss & Kram Vännen!!

2006-12-14 @ 19:53:50
Postat av: Idha

Blir helt tårögd av dina fina ord!

2006-12-14 @ 20:32:16
URL: http://idhaedstrom.blogg.se
Postat av: josefine

Söta ni är, ni vet ju själva :) PUSS

2006-12-14 @ 21:41:19
URL: http://prinsessans.blogg.se
Postat av: mams

Du skriver o. är så underbar i Din varma själ!!!Hoppas att jag dela Ditt liv läänge!Jag älskar Dig, fast det vet Du ju ...Eller hur?

2006-12-15 @ 11:51:29
Postat av: josefine

Mamma: ja det vet jag, detsamma!Vi ses snart!

2006-12-15 @ 15:17:25
URL: http://prinsessans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0