Magen i vecka 37+3

Magen i vecka 37+4Viktoria lekte fotograf, ganska naket men ändå kul att ha kvar! Brösten är retuscherade som ni kanske förstår, annars blev det too much!


Prinsessan Helena

Prinsessan Helena


Nu börjar det ....

Folk undrar hur jag mår? Någon bebis ännu? ALLDELES för tidigt är ni snälla, jag kommer meddela då prinsen kommit ut det lovar jag!

Skrattade imorse då jag ej hann uppdatera här för jag tänkte att nu kommer säkert någon undra om vi är på bb, o mkt riktigt :)

Idag har jag hittills bokat möte m banken imorgon ( konton ska upprättas åt mig o E), varit o lunchat lääänge m några magtjejer o Gro kom förbi med en underbart vacker liten Helena!!!! Så fin! Hon har ( liksom jag ) namnsdag idag! Hon o Benjamin var så söta o han höll i henne hela tiden o la henne till mig, där sov hon gott mot mitt bröst o gosade o snusade....ÅÅÅh så härligt! O så liten.....

Nu ska Petronella komma på besök, längesen vi möttes nu o sen ikväll är det festdags. Eivinds kompis Eivind fyller 25 så middag o fest kl 20. Han är ihop m Maria Mena som är väldigt känd här, sjunger fantastiskt! Hon är trevlig vi har mötts innan hos oss!

Kläder: Leggings m spets, korta jeanskjolen, vitt linne, mörkgrön kofta omlott

E började jobba idag o han va så snygg i sin fina kostym....blev lite avis på jobbandet men kom snabbt på att jag ska NJUTA av mitt första lediga år på LÄNGE! Ska ta in varje sekund av Lillen istället!



På väg o grilla

På väg o grillaVi har nyss kommit hem från Skai o Jorunn, grillat i hans pappas hus. Jättemysigt o sitta ute i trädgården. De får bebis 31 jan, ett tag till men skoj då den kommit ut :)

Nu ska jag få massage!


Lördag

Somnade om för första gången på länge! Jag vaknade vid 9 o kissade o satte mig m frukosten framför datorn. (Snart slipper ni mina kissdetaljer hehe, bara nu som jag är gravid som jag skriver sånt!) Sen så somnade jag om i Es famn mitt i en ond sammandragning o vaknade av en likadan vid 12. Tror att jag får dem ofta då jag måste kissa, kan det stämma? Någon annan som haft det så?

Nu har jag duschat o tänkte väcka prinsen som fått sovmorgon idag o se om vi ska promenera till Aker Brygge o käka lunch. Det är 23 grader idag inte lika varmt men ska klä mig svalast möjligast, bor gärna i mina nya mysshorts gick faktiskt till Mcdonalds i dem igår. Jag skrattade o sa det: Nu tror alla att du gjort en fjortis med barn Eivind, han log o sa att jag är världens bästa fjortis :)

Jag älskar den mannen...Nu ska han väckas!!!

Mc Donaldso farväl

Jag fick välja o valde McDonalds, orkade ej vänta en sekund till på mat. Chicken Mc Nuggets, yoghyrt m frukt i o mineralvatten, mums. Sen köpte jag bigaråer, persikor o gott bröd på vägen hem på dyr delikatessbutik. Kostar bigaråer 139 kr / kg i Sverige??!

Jaja, nu har vi myst i soffan o killen som köpte caben va o hämtade den, vi va tårögda både jag o E då den körde iväg...vi har haft så mkt romantiska minnen o dejter m den o han känner att han raggade upp mig med den :) haha, jaja nu är det familjeliv som väntar! Men sorgligt o inte kunna njuta av solen o köra samtidigt! Får va nöjd att vi får AC i den nya som vi ska hämta måndag!



Lovely day!

Vaknade efter en hellnight igen :) Svettades så E fick komma med blöta kalla handdukar men men...

Trodde att det va mulet men solen sken igenom innan vi hunnit ut, det blev varsin massage på 30 min rygg o nacke som vi startade dagen med på ett SPA. Härligt, sen åkte vi in till stan o käkade lunch o shoppade! E köpte en fin kostym, skitsnygg i den är han, fina nya skor, skjorta o en Arsenaldräkt till prinsen med sitt namn på. Jag köpte morgonrock, nattlinne o mysshorts. Tänker på bb m morgonrocken, kan va skönt o ha. I frotte m dragkedja o kort!

På vägen hem handlade vi också på babyshop, ett lammskinn till vagnen o present till Gros lilla Helena! Sen betalade vi Isofix som ska hämtas onsdag.

Nu är vi hemma o njuter av svalkan o jag har mina nya små shorts som E älskar, skitfula i frotte med snobben på hehe. Ska käka mat nu, vi lurar på om vi ska ha thai eller vad....är alldeles för lata för o laga mat mer än en gång i veckan vi... hmm hur ska det gå!?

Vecka 37+0 idag

Allt hos bm var bra, han ligger m huvudet neråt o jag hade gått upp till 77,1 nu. Får alltid komplimanger av Dr Winge så det är skoj o gå dit o så blir man ju glad att höra att allt är "normalt". Han frågade om jag känner mycket liv o det gör jag ju tycker jag, fast i värmen är han lite slöare o han rör sig annorlunda nu. Så det var som det skulle! Magen va 34 cm o hjärtslag 144.

Sen va jag o fikade lunch på Åpent bageri med viktoria, jättemysigt i en innergård m gott nybakat bröd o smör o marmelad! Drack en latte också, gör jag allt oftare nu förut kanske 2 ggr / mån nu kanske 3 ggr/v om jag fikar o lunchar m folk, är sååå trött annars!

Sen hämtade eivind oss o vi åkte ut på ett badställe på en ö som heter Ulvöya o där va det jobbfolk som alltid då vi badar :) Stannade någon timme o sen åkte vi hem o gjorde fiskisar o potatis o E är på pokerturnering ( typ 100 st som är med o fick sms nu att han är i finalen!) o jag somnade på soffan en hel timme efter en dusch, är så slut i värmen. Glömmer bort hur trött jag är tror jag ibland!

Imorgon ska vi iaf ha en heldag, promenera om inte för varmt, shoppa till Lillis ( Lammskinn till vagnen o Isofix), käka lunch o mysa! Skriva klart i röda boken om oss och sen får vi se va som händer! Är mest härligt nu o bara vara, kramas o längta tillsammans. Vi såg en liten dvd vi fick ifrån Pampers tror jag, om bebisens syn i magen o utanför o E tog mig i handen o vi kände den känslan bara vi kan få tillsammans just nu.... Vi ska.... Vi vill... Vi längtar.... Vi har skapat ett mirakel....

Det var en snutt om babymassage o E log stort då pappan på filmen masserade försiktigt , E är bäst på massage o det vore så härligt o se dem ha det som deras grej.... Mina prinsar betyder mest i världen vad som än sker! Den ena har jag runt mig varje dag o den andra 1 dm från hjärtat, hur kan man älska så mycket utan att ha mötts?! 

Vaken tidigt

Vaken tidigtJag är vaken tidigt fast egentligen va jag pigg redan kl 6, har haft sån mensvärk precis som då man ska ha mens(drömde jag fick det), ont i ryggen o konstig i magen. Men inte så mkt sammandragningar, bara någon då jag va uppe o kissade... Så snabbt jag klivit upp o satt i linserna iaf så försvinner det ondasde i bekkenet o det är skönt!

Sitter o fikar rostmackor m marmelad o ost nu ( min nya grej) o välling. Ska duscha o sen ska vi till BM tillsammans kl 10.20. Inatt har det öst regn ner men det ser nästan ut som om det blir halvfint idag med...Skönt iaf med sval luft då man sov.

Jag vill veta när du kommer min lille vän, tänk att du är så klar som du kommer vara de första dagarna jag håller dig i min famn o att du reagerar så på ljud osv...Pappas röst är absoluta favoriten o igår efter en väldigt varm dag ( då sov han mkt) så vaknade du o gjorde akrobatrörelsen då vi satt nere i svala källaren.... Tänk att denna stora mage är ett liv, som vi skapat.... Otroligt!

Välkommen till oss när du vill nu.....




Heidis blogg

är 

http://heidis.blogg.no/


Hon gjorde den idag o har inte så mkt internet nu men framöver kanske hon skriver mer i den :)

Nu åskar o blixtrar det för fullt ute, läskigt o min kära köper mjölk....

Sovdags! Det pressar neråt jag tror min gynekolog kommer säga att huvudet är ganska långt nere i bekkenet. men vad vet jag har ju aldrig varit gravid förut :)

Andra bloggar vänner har är:

sofiekristoffersson.blogg.se
hannaevelina.blogg.se
charlotte.marten.blogg.se

Elin din är aldrig uppdaterad så den får inte va me ;)

VI!!!!

VI!!!!


Ännu mer värme

men man ska ju inte klaga! Idag vaknade vi tidigt (8) för o släppa in hantverkre som skulle fixa badrumsskåpet. E klev upp men jag vaknade ju iaf. Sen städade jag ut en stor ikeapåse m onödiga saker som legat i badrumsskåpen o städade o donade så prinsens blöjor fick en egen hylla!

Kl 12 käkade jag lunch med Monica, hon ska ha bebis den 2 aug o hade inga förvärkar eller så men det kan ju ske snabbt iaf. Jag promenerade dit o det är inte långt men va ont man får ibland, bekkenet känns som det tänjs o tänjs... Iaf mysigt o mötas o snacka om allting som sker nu o vad man tänker.... Sen hämtade E mig o vi åkte o fixade saker inför nya bilen o så. 

Hälsade på hans mamma o satt på balkongen o käkade nötter o drack mineralvatten, sen har vi nu käkat m hans syster på Cafe M, fisksoppa *mums*

Det ska bli väldigt skönt o komma till vår Dr Winge imorgon, måste be om det testet man tar för o se om man har de farliga bakterierna som jag läst om sista dagarna... O så allt är bra med magen. Inatt kissade jag bara, va inte så plågad av ont eller sammandragningar vad jag kommer ihåg iaf :)

Har slutat skriva kläder o det är nog för jag ofta sitter i trosor o går omkring i så lite som möjligt, men borde ju inte förlora stilen helt :)

Kläder: Vitt linne m resår över brösten, kort jeanskjol

Ny funktion

Ny funktionhittade ett häftigt program på dtron, man knäpper med inbyggda kameran o kan ha olika effekter, I like! snabbt o enkelt men nu knäppte jag i mörkret. Har käkat med Jess o njuter av o vila i soffan!


Härligt!

Härligt!


Sälen på stranden

Sälen på stranden


Vi

somnade väldigt sent inatt också o jag har nog hormoner som svallar för jag gråter väldigt lätt nu... Efter vi sålt bilen så käkade vi frukostlunch ihop o körde caben sista gången till stranden! Den hetaste dagen nånsin var det där, ingen vind o inga moln. Doppade hela mig sååå skönt o bli blöt i håret. Men efter en timme va det nog!

Så nu ska jag duscha o gå o möta Jessica på Jacob Aal o äta god pasta tror jag det blir. Man är så lyxigt ledig nu o kan käka lunch, middag o så m vänner o så en dag snart POFF kommer en liten prins ut o ändrar ens tillvaro dranatiskt.... Längtar såååå!!!

Bilen såld idag!!!

Bilen såld idag!!!Idag kom det en kille o kikade på bilen o blev sugen så han slog till direkt, priset va ju lägre än vi tänkt oss ( vi sänkte den massor förra veckan) men vi kan inte ha 3 bilar sen. Så på torsdag kommer pengarna senast in o då hämtar han den, kontrat är redan skrivet! Skönt, sen kan vi köra NYBILEN som vi ska hämta ut fredag tänkte vi. Ännu en sak som är på plats inför prinsens ankomst till oss i värmen..... 


Steak!

Då har min man fått mig ur sängen o ut i värmen för o käka steak, jättegott på Big Horn Steak House. Jättegott m bakad potatis, broccoli, beasås o vitlökssmör! Innan vi gick fick jag världens värkar o vi låg o höll på magen o E masserade hårt på ryggen som gjorde ONT. 

Nu är jag redo för 2 filmer o massage av min kära sen ska jag va glad då jag vaknar imorgon, idag vaknade jag på fel sida!

Magen då jag vilade idag 36+4

Magen då jag vilade idag 36+4


Akupunktur

Nyss hemkommen fra akupuktur. Äntligen var det molnigt då jag klev ut därifrån, annars är hettan hemsk nu tycker jag. Inatt har jag haft mensvärk i rygg o mage o mkt sammandragningar. Men hon kände mig på pulsen o sa att jag ej föder inom 2 dagar iaf. 

På torsdag är det v 37 o efter det är det ingen fara alls om han föds, innan v 37 kan han ha svårt o äta sig riktigt mätt o ha mindre underhudsfett ( min har dock MKT redan o värmen är ju inget problem att hålla i denna hetta) Så nästa tisdag kör vi igång med akupunktur för att han ska födas!

Hon sa att jag har mkt energi trots en jobbig natt utan sömn o att jag verkar frisk men behöver äta mer kött, spenat o bönor nu innan födsel o amning. Så kanske en biff ikväll om jag orkar, man är ju inte så hungrig i värmen. Skulle egentligen ha käkat m Jessica på Jacob Aal men vi ska ta det imorgon är så hilma trött o hängig nu.

Nu ska jag läsa vidare i min bok Saknad o vila lite med nypressad apelsinjuice. 
Längesen jag var så här trött o slö....

Jag blandade min favoritdrink o se hur det gick!!

Jag blandade min favoritdrink o se hur det gick!!


Imorse

Imorse


sandpojkar!

sandpojkar!


I onsdags

I onsdagsv 35+6


Hannes på Mcdonalds

Hannes på Mcdonalds


Manne på McDonalds i Oslo

Manne på McDonalds i Oslo


MOLN

Yes det är moln idag! Jag har sovit ganska dåligt, mkt småvärkar som gjort ont o svårt o komma ut ur sängen. Så E fick lyfta mig ur inatt en gång då jag skulle kissa. Man känner sig lagom hot nuförtiden! Men annars går det väldigt bra, han sparkar o rör sig därinne. Det är nog väldigt trångt, magen är ofta stenhård o fler o fler förvärkar känns onda nu. 

Idag ska Martin o Linda åka hem med grabbarna, blir väldigt tomt efter dem. Jag tänkte storstäda o sen vila HELA dagen o börja dra ner på tempot nu. Kan behöva samla krafter inför dagen D. Tänk då vi får möta honom, se de små fötterna som sparkar E i händerna om natten o höra hur han låter..... Inatt trodde jag han sparkade sönder något så vattnet skulle gå, men ikke sa nikke!

Det är ju trots allt 22 dagar kvar o det kan ta 14 dagar extra, men snart så! 

Igår va Martin o E hyfsat bakis efter stora festrundan på natten, de ramlade in vid 4 (Es absolut sista fest!) o på dagen låg de i källaren i soffan o käkade hemkörd pizza, såg på golf o spelade tv-spel. Jag o Linda va m barnen på Grynelökka o käkade McDonalds, satt i parken o drack en latte o försökte njuta i skuggan men källaren då vi kom hem va klart bäst! Är så glad vi har den då heta dagarna kommer.... Nu ska det tydligen vara mulet idag o imorgon, skönt!



Värme!!

Här fortsätter hettan o stanna, tur vi har källaren  o svalka sig i :) 28 grader varje dag o sol. Igår var det stranden på Ingierstrand hela dagen med mackor, bullar o saft  o sen lagade vi kyckling, sås, sallad o ris när vi kom hem o blev sittande vid middagsbordet till tolv sen gick E o Martin ut o jag o Linda satt o pratade till 2. Jättemysigt!


Bror med familj på besök hos oss!!

Bror med familj på besök hos oss!!


Tokkort i Slottsparken

Fult kort en härlig dag!


I Frognerparken innan de matade änderna! Manne o E

I Frognerparken innan de matade änderna! Manne o E


Otroliga dagar

VARMT idag o mysigt! Fullt ös hela tiden. Startade m frulle imorse allihopa sen prommade vi till Aker Brygge i hettan o käkade där på Lektern. Sen var det trikk hem o till Frognerbadet för o svalka oss. Grillade korv i Frognerparken o kom hem o satte oss i svala källaren allihopa, nu sover barnen o jag har nyss lagt mig o bror o E ser film. Kort sammanfattning av en lång dag! Helt underbart om ha dem på besök o såååå mysigt o gosa med barnen.

Eivind kommer verkligen bli världens goaste o bästaste pappa o vi längtar så efter vår lille lillis nu. Han verkar ha det bra i magen, sparkar, hickar o puffar på. Älskar dej min lille pojke!!!!



Gros lilla Helena kom inatt kl 4.19

Gros lilla Helena kom inatt kl 4.19


Natten är över

Usch jag har slutat gilla natten nu, lägger mig lite för sent för det är så mysigt o ligga i soffan o få fotmassage o pussas med E o magen, men så säger han alltid Nå må vi få deg i seng!

Så nattar han mig lite som en bebis, stoppar om o ligger o håller runt mig.... haha men jag blir arg då han går igen för o se lite mer tv eller spela spel. Men han vill ju njuta av sista tiden innan han aldrig kommer kunna vara vaken som han vill längre o han har semester. Så säger han att somnar han för sent så sover han nere så han inte väcker mig. Jag vaknar massa gånger o ska kissa, har ont o sen till sist är det för tomt utan honom så kl 5 kliver jag upp o ropar på honom, då får jag världens värkar o han håller om oss på magen så det blir varmt. Så somnar vi.... Sen vaknar jag o tänker på Gro, hur har det gått med bebisen osv.... Är så hungrig så jag ej kan somna om så E måste kliva upp o hämta ett glas nyponsoppa, så sover jag tills nu o vaknar helt utmattad!

Solen strålar o bror + familj kommer idag, det ska bli så himla mysigt o skoj!! Ska hoppa in i duschen nu strax o sen ska jag o E på stranden en snabbis.

Sorry detta va klaga klaga klaga men jag står ut o jag längtar SÅ efter belöningen man ska få efter dessa 9 (faktiskt 10) månader man lånar ut kroppen åt sin lille skatt!!! Sen börjar kampen mot alla kilon....hihi har nog 12 st nu.

fotbollen v 35+5 i soffan

fotbollen v 35+5 i soffan


Min utsikt nu :)

Min utsikt nu :)


Jag NU

Jag NU


God lunch i skuggan

Nyss hemkommer från god lunch med E, fisksoppa o isvatten! Innan det var jag på akupunkturen, somnade med nålar i ryggen, på rumpan, i pannan, i huvudet, på fötterna o i händerna. Helt mörbultad efteråt men skönt, ska få en o bli mer avslappnad o utvilad innan födseln så hon rekommenderade mig att vila o försöka sova mycket!

Nu ser jag slutet på en film o ska sen ut o käka m min kära ikväll om jag orkar!

Kläder: (längesen man skrev det nu) Svarta mysbrallor o svart linne.

Känslig?

Sovit som en kratta men vaken ändå o dricker välling nu. Vaknade av ett brr brr på golvet o kikade sms, Gro som jag umgås allra mest med som också ska ha bebis (28 juli) som jag var o käkade m igår är på sjukhuset. Hennes vatten gick kl 3.45. Jag har varit orolig o sovit dåligt, legat o tänkt att snart är det dags vad måste ordnas....


Galet, jag blir nervös, illamående, glad o glädjetårarna kommer nu... Sista dagarna har jag verkligen tänkt mkt på att det kan ske närsomhelst o hur spännande det kommer bli NÄR det startar o hur. Men jag har ännu många dagar kvar men ca 14 dagar innan den 19 augusti kommer jag börja vara nervös. Jag hoppas vattnet går eller vad som nu sker hemma, sen hinner vi packa i lugn o ro det sista, käka lite o vänta in värkarna tillsammans i vårt hem. Gro var så orolig att det skulle ske på stan eller ute men så skedde det hemma i lugnets vrå inatt. Så otroligt härligt snart får hon hålla sin lilla dotter...Sista gången jag såg henne med magen igår, konstig tanke...

Idag ska jag på IKEA o köpa en bäddmadrass tll vår extra gästsäng 90*200 o några tallrikar till. Sen på akupunkturen kl 13.15. Är så himla trött men mitt huvud funderar o tänker alldeles för mkt nu. Ska dessutom packa ner morgonrocken i nödväskan, köpa en amningsbh o en tandborste. Måste vara redo :)



GODNATT!

Jag har idag äntligen fått min nya macbook, men en del inställningar ska ordnas bla program för o installera msn osv... Datorn är annars helt fantastisk m inbyggd kamera o massa skoj!

Mitt konto till hemsidan är inte heller som vanligt ännu men här kan ni se sommarbilderna så länge:web.mac.com/josefine.nordstrand

Idag var jag o käkade lunch med Gro Siri o Silje, jättemysigt på Sydöst o käkade god sandwich m bacon kyckling o massa grönt! Latte till det var super. Har hela natten o dagen haft värkar kynnere som man säger i Norge. Men det går bra.

Sen kom Eivind o hämtade mig o vi storhandlade fy *** va dyrt det är här, men bara o inse vart man bor o sluta jämföra med Sverige. Nu är frysen full iaf o jag lagade köttfärs o tomatpaj m sallad till Es mamma o bror. Jättemysigt m besök o vi fick 20 vackra rosor! Har en stor vas med dem på vardagsrumsbordet o vita vackra liljor i matsalen, FINT!

Blivande Farmor

Blivande Farmor


Mor med sina söner

Mor med sina söner


Matsalen

Matsalen


Vardagsrummet igen

Vardagsrummet igen


Vardagsrummet

Vardagsrummet


Trøtt på kvællen innan hemsresan

Trøtt dag sista Svallsdagen


Før mysigt hemma?

det ær ju kanonvæder men mina gardiner gør det så mysigt haha :)

Favvouffe o systeryster

Favvouffe o systeryster


Bror o E på gatufesten!

Bror o E på gatufesten!


Vi på gatufesten

Vi på gatufesten


Strandmys

Strandmys


IDAG

 Du har gått 248 fulla dagar av 277
  Du är i vecka 36
  Du har gått 35 fulla veckor och 3 fulla dagar (v35+3)
  Du är i 8:e kalendermånaden
  Du är i 9:e graviditetsmånaden (lunarmånaden), 
  Du är i trimester tre
  Du har 29 dagar kvar till förlossning
[Justera BF]
[Ta bort]

En molnig dag

Idag ær det moln efter kanonhærliga soldagar i Oslo. Vi ær tillbaka hemma o jag njuter. HAr verkligen saknat lægenheten o allting. Konstigt... att bara komma in o se Prinsens bebisrum o vaggan i vårt sovrum gør mig lugn o glad. I Sundsvall var det lite oro inom mig tror jag att han skulle komma ut o inte allting fanns før honom.

Har iaf senaste dagarna bara myst, førsta kvællen så packade vi upp o kækade pizza. I fredags så åkte Eivind ivæg till Arendal en tur med Martin før att hæmta sin nya stationæra fina pc, med 19tums plasma *kul* Så Viktoria o jag var på Huk på stranden hela dagen o sen lagade hon pasta med skinka, champinjoner o kørsbærstomater åt oss o vi kækade o såg filmen North County heter det tror jag. Vældigt bra, usch vad jag blev arg då jag såg den.

Igår va jag bara hemma o storstædade skåp o lådor i køket, rensade o gjorde om. Slængde 4 stora påsar med mat, skræp o annat! Sen har vi hunnit få upp nya gardiner i både vardagsrum o matsal nu, mycket mysigare. MAn kan ha tænda ljus o mørka ner lite æven ljusa sommarkvællar.

Var æven en svæng på granit igår som øppnat på Løkka, massa fint har de. Køpte en veckotavla dær man skriver in vad som sker dag før dag, handdukshægare till badet, en musmatta som man kan lægga in en egen bild i, två ramar som ær tjocka o står ut ifrån væggen.

Idag ska jag luncha med Petra sen kommer Eivinds mamma hit o ska kæka tror jag. Undrar vad vi ska laga då, allt ær ju stængt... jaja det løser sig! Tror Håvard hans bror också dyker upp!

Natten har varit helt jævlig rent ut sagt, vaknar o stånkar o klagar. Har småværkar, ont i knæn o bekken men jag blir bættre så snart jag kliver upp o vaknar!

Magen lever om

nu så jag knappt kan sova, det är sammandragningar (kynnere på norsk) hela tiden, onda o mindre onda o på morgonen då jag vaknar har jag ont i halsen eftersom jag är så täppt i näsan så jag måste andas m munnen hela nätterna. Mjölken rinner o jag vill mest hem till vår säng, i vårt hem o till prinsens lillrum o lägga in alla bebisklläder efter Isak som jag lånat som nu är nytvättade o underbart fina! Vi behöver inga mer kläder nu! Igår hyrde vi 5 filmer o bara myste med mamma, E masserade mig o jag sov mestadels av filmerna, men det gör inget. Var helt slut efter min o mammas lilla Ikeatripp, åt först lunch m Lotta Hanna o David o sen småshoppade sängkläder o sånt till spjälsängen o sen åkte jag o mamma på barnens hus o jag fick sängkläder till vaggan, en mysfilt, nät till vagnen o någon mer smågrej som jag glömt av mamma! Så köpte jag en amningskudde en beige Laban, sååå skön o sova med nu för mig! Idag blir det packa o fixa o sen ska jag o E på middag hos pappas bror bosse o möta kusinerna, grilla blir trevligt o sen blir det hem o vila så vi orkar köra imorgon. Är ledsen om jag inte orkat ringa o vara så mkt denna gång jag varit hemma men trivs bäst nära E nu o är urdålig på o bestämma o hålla tider, då o då orkar jag bara inte ens gå. Mina fötter börjar känna av extrakilona nu o jag tror man i huvudet fokuserar väldigt på det som komma skall o då blir det lite mkt på samma gång! Älskar er alla som är mina vänner iaf o hoppas vi kan ses nästa gång jag kommer hit eller om ni är i Oslo såklart! Nu ska magen få frullis!

Söndag

Molnig söndag men varmt, Alice sov hos Mamma inatt så vi har bara slappat o myst i soffan idag o sen åkte vi ut till Pallviken i diset o hon badade o jag satt o njöt av vinden. Eivind o hon leker så bra det märks att alla tycker om honom vilket är väldigt kul o viktigt för mig. Han skrev hennes namn stort i sanden med stenar o gjorde ett hjärta bredvid (bild kommer)

Nu är jag hos syster o fick veta att de åker på semester till Skåne idag istället för nästa vecka pga att de får en ny kattunge o ej har någon som kan ta hand om den...Men men vi har myst massor o kommer ses då babyn kikat ut för då ska väl moster se sin skatt tänker jag!

Igår va vi på stan på dagen o höll oss i skuggan käkade glass, drack en latte på Coffe House med Johanna, väldigt behövligt med en latte va pigg hela kvällen sen! O mysigt o möta henne om än snabbt, samma med Ullis i *#tältet alltid mysigt o kramas man uppdaterar varann ändå m mail o så vilket känns skönt. Riktiga vänner behöver man inte mäta i tid utan hur det känns då man ses!

Sen hem o vilade lite o ner igen o åt i Oscarstältet, jättegott!! Oxfile m klyftpotatis o beasås. Pappa kom ner o gick m oss hela kvällen mysigt, kikade band i tältet o sen fotbollen men missade en del av matchen då vi köpte glass bla! Mötte Ylvis o tjejerna också o sen såg jag Ledin en stund m E men vi åkte hem eftersom vi va så trötta, fick fotmassage o somnade gott!

Nu har vi tryckt i oss pizza från Athena, ska vila lite nu.

KÆRA!!

KÆRA!!


Systrar på Skatan o kækar

Systrar på Skatan o kækar


Hemma hos Hanna m Angelica

Hemma hos Hanna m Angelica


Jag ser E slå golfbollar på Skottsund!

Jag ser E slå golfbollar på Skottsund!


Ändrade planer tror vi!

Vi myser o myser o magen växer o växer. I måndags var vi hos barnmorskan här i Sundsvall o mätte magen, lyssnad epå hjärtljud o pratade. Allting var väldigt bra o här i Sverige rekommenderar de tydligen alltid järntillskott vid graviditet men i Norge gör de inte det så hon sa jag kunde käka järn om jag vill. Men fortsätter nog som innan utan eftersom jag mår bra!

Igår blev det lunch på Skatan med syster o barnen o sen badade jag o E på Berga, eller jag badade i det ISKALLA VATTNET! Efter det fick jag så ont i bekkenet, jag tror Lillis (eller tjockis) böjar fixera sig nu...Han har legat med huvudet ner sista gångerna nu.... Det känns som någon mörbultat mig mellan benen o igår gick jag inte fint :)

Sen så slog E någon boll på Skottsund golfbana o jag satt o tittade på. Sen grillade vi hos bror o myste ute hela kvällen tills fotbollen började. Kom hem till Mamma vid 12 o sov! Idag blir det bad någonstans ev Tranis...får se! Vi pratade iaf igår om att ev stanna i Svall till den 15 ist då har jag varit här i 3 veckor o kommer hinna med det mesta! Så kör Pappsen hem med oss o stannar några dagar så kommer Bror m familj o hälsar på, vore så kuligt o få visa dem fina Oslo! 

Har fått en väldigt fin ring av min kära, en höggravidring!!!! Nu ska jag se en film sen väcka min kärlek som fick en del öl o vin igår.....

Vår fotbollsspelare?

Det har varit ett otroligt liv nu sista tiden i magen o det är så härligt o känna honom från alla håll o kanter. E njuter av o vara med o känna man hinner ju det så mkt mer när man är lediga ihop!! Idag startade dagen med att jag konstaterade att det var ännu en HET dag o skulle ner o möta Therese o Susanne med sin lilla Ida så det var skugga som gällde. Käkade goda langos o pratade i parken. SÅ mysigt o kul o träffa dem o bodde jag i Svall skulle jag gärna ha dejter lite oftare :) Även om man känner sig lite "dum" med magen då jag vet hur jobbigt det kanske är för Therese men jag kan ju inte riktigt trolla bort den...Men jag tycker det var jättekul iaf!

Sen åkte jag hem o fann Eivind vaken o färdigduschad så vi åkte hem till syster o babade i Östtjörn sen låg jag utslagen någon timme o bara andades...Har fått ont i halsen o jag tror ju det är pga gatufesten igår m alla ljud o värmen men nu när det gör så här ont känner jag att jag måste kolla upp det imorgon m ett halsprov så jag inte går o bär på någon bakterie. Vi va ju på gfesten igår till 1 men oj så mkt skojigare det va då man va "för liten" o full....

Imorgon går vi nog ner lite bara o myser med en glass på någon artist! Har suttit en del idag så borde egentligen röra mig men är så trött, åt god mat på Galtström o firade min systers man Uffes semester o sen såg vi Beck, väldigt bra! Nej nu är det sängen!!

Då är min prins i säkert förvar i min säng!!

Oj så mycket mysigare det är o va gravid o tjock med sin man bredvid, jag har nog inte fattat hur mycket jag saknat o han med :) Han kom iaf igår alldeles för tidigt, körde nog lite väl fort med gammelsaaben, stackarn utan AC i denna hettan. Han kom ut till Pallviken o där blev det pusskalas sen åkte vi in till stan o mammas lägenhet (hon kommer hem ikväll) o duschade o sen käkade vi på Waynes i stekhettan. Fotbollen va inte mkt o se men bara o hålla handen o mysa va härligt! Uffe o barnen var också med o Alice hade saknat bus med E det märktes! Sen hem o vilade o tvättade lite o på bio, Mission Impossible 3. Action action action, nästa gång blir det Beck. Sen orkar jag nog inte sitta på bio nå mer. Eivind är så faschinerad av rörelserna som ökat så mkt bara på en vecka, en rygg här, en fot där o reaktioner på mansröster o barn men framförallt på Eivind, han har saknat pappa!!! :) DUSCHDAGS!

Sa ju det

tidigare men skriver igen, jag gör en normal bloggning o allt blir en klump på mammas dator, så ni vet! Jo kanelhistorien måste ju också berättas: Jag är sugen på risgrynsgröt på tub som inte finns o köpa i Norge ( jag va nära en gång men upptäckte i sista sekunden att det var fiskepudding, blää!) så ser jag att mamma ej har kanel. Vandrar till lilla butiken några meter bort vilket faktiskt gör ont nu börjar det bli tungt...*pust* Sen är den sommarstängd, stängde kl 16. Sätter mig i bilen o kör till konsum som alltid är öppet till 22, alla kryddor finns i hyllorna men inte kanel, bara på stång. Slut i burk o på påse var malen kanel.... Börjar bli väldigt illamående av o inget ätit sen lunch o kör argt till hemköp. Springer mot krddorna, ser att kanel på burk är slut, ingen på påse finns det VAFAN vem är det som köper kanel nu? Eller struntar butikerna i att köpa hem??! Hittar tillslut en kravmärkt dubbelt så dyr kanel, malen på burk! Nu ska jag sova o glömma denna dagen! Fast sol o strand m Angelica va myysigt :) E föreslog o köra 3 inatt, men nej nej säger jag i gryningen är alla älgarna ute o springer o vill hellre ha honom hit hel än trött o i farlig trafik. Den är alltid farlig, får ont i hjärtat då han kör så långt....men allt ska gå bra!

Bergochdalbana

Dagen startade med att jag sovit dåligt men va hungrig o kissnödig. Klev upp o käkade frulle, läste tidningen o åkte på Elgiganten för att byta kameraväskan o få 100 kr tillbaka ( de tog för mkt för försäkringen) Fick vänta där o det skulle skrivas o knappas....Äntligen klar så körde jag in till stan för o köpa en fin solstol på Åhlens, de är ju så fina men alltför stora så ska lämna tillbaka den imorgon! Hann också med att handla solfaktor o en klänning o en topp! Sen mötte jag Angelica o vi köpte lunch på Coffe House, tog med till Allsta o försökte sola lite på verandan men det var TOKHETT! Åkte o doppade oss o solade i Pallviken tills det började störtregna. In till stan igen o sen dess har jag legat halvdöd i soffan. Är nog lite ledsen att E kommer imorgon o ej idag, trodde inte jag blev det men jo att va gravid ensam är inge skoj! Dessutom har jag fått åderbråck på låret precis vid bikinilinjen på framsidan...Fy! ca 7 veckor kvar nu o vad kommer ske? Massa bristningar? Vill helst inte bli större nu...Men det är ju lyxproblem som syster säger kommer jag ha världens finaste son sen...Men just idag ville jag inte se detta.... Suck nu har jag klagat av mig o ska se på lite mer dålig tv... E kom igång för sent o skulle hinna lämna vår husnyckel till jessica o det blev bara strul så han kör tidigt imorgon istället... Imorgon blir allt bättre!!!!