Ännu mer värme

men man ska ju inte klaga! Idag vaknade vi tidigt (8) för o släppa in hantverkre som skulle fixa badrumsskåpet. E klev upp men jag vaknade ju iaf. Sen städade jag ut en stor ikeapåse m onödiga saker som legat i badrumsskåpen o städade o donade så prinsens blöjor fick en egen hylla!

Kl 12 käkade jag lunch med Monica, hon ska ha bebis den 2 aug o hade inga förvärkar eller så men det kan ju ske snabbt iaf. Jag promenerade dit o det är inte långt men va ont man får ibland, bekkenet känns som det tänjs o tänjs... Iaf mysigt o mötas o snacka om allting som sker nu o vad man tänker.... Sen hämtade E mig o vi åkte o fixade saker inför nya bilen o så. 

Hälsade på hans mamma o satt på balkongen o käkade nötter o drack mineralvatten, sen har vi nu käkat m hans syster på Cafe M, fisksoppa *mums*

Det ska bli väldigt skönt o komma till vår Dr Winge imorgon, måste be om det testet man tar för o se om man har de farliga bakterierna som jag läst om sista dagarna... O så allt är bra med magen. Inatt kissade jag bara, va inte så plågad av ont eller sammandragningar vad jag kommer ihåg iaf :)

Har slutat skriva kläder o det är nog för jag ofta sitter i trosor o går omkring i så lite som möjligt, men borde ju inte förlora stilen helt :)

Kläder: Vitt linne m resår över brösten, kort jeanskjol

Kommentarer
Postat av: hannaevelina

va bra att du har nytta av kjolen :) så kul! hihi

2006-07-26 @ 20:49:33
Postat av: Joss

ja den är super! klämmer lite nerför magen nu bara om jag sitter tror jag är för tjock :) det har varit såå varmt så inga vita jeans men mjukisbrallorna älskar jag!!! :) TACK!

2006-07-26 @ 20:54:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0