Funderingar...

Sitter o hade nyss møte m chefen ang massa saker, o han sæger att jag ska passa på mig sjælv o ej slita ut mig. Sen så fick jag massa att ringa p åså jag ska klara budget.

Jo, i midsommar kommer vi ju hem en svæng o ska bo i Allsta *MYS* sen åka tillbaka t Oslo o sen jobba en vecka ( Eivind då...inte jag, o han ska dessutom "på tur" resa o sælja i Stavanger. Så vi funderar på om jag ska stanna i Svall då kanske så kommer han helgen efter... Jobbigt o va ifrån varann men så slipper jag en resa på 65*2 mil.....

Just det vart ska jag bo? :) I Allsta på midsommar, sen har Mamma besøk av sin Ingemar o dær ær det ganska lite sovplats då. Men Pappa litar jag på har plats, Pappa har du det? :) Sen får vi campa runt lite o sova dær vi får haha, låter ju bra planerat.....

Idag ær det møte i Frognerparken kl 17 med alla juli-mammor o vissas sambo, E ska med o vi ska grilla korv GOTT! Sen ikvæll in till stan o kika fotbollen på storbild ute.



Kommentarer
Postat av: Tinna

Det här trodde du aldrig va´? syster yster i bloggen!!! Veckan efter midsommar jobbar uffe och jag är hemma med Isak och Alice så jag tänkte bara göra mysiga saker med barnen och tycker du det verkar mysigt så kan du ju hänga på :-))

2006-06-15 @ 11:16:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0