Härliga dagar

Idag vaknade jag vid 9 av att det gjorde så ont i bekkenet, att sova är skönt men inte för mkt då gör det ont. Pratade med E i telen vid 6 ( jag va vaken o han skulle flyga) o jag fick viska så inte Lillis vaknade i magen :) Han är en otroligt livlig krabat syster o jag har skrattat åt magen som hoppat o skuttat ikväll till filmen vi såg, bra film med Jennifer Aniston bla, svensk regissör. Jag älskar iaf att känna att han lever o mår bra!

Idag var jag o syster i stan o shoppade, hon behövde kläder så jag var smakråd o det var kuligt, jag hittade en tröja jag med dock i minsta laget men söt, blå o vitrandig ( på tvären vilket gör mig ännu tjockare) haha, långärmad i bomull.

Sen käkade vi god lunch i Sidsjön på mysigt cafe i ett växthus, supermysigt o god grekisk sallad o gott bröd. Pappsen hämtade mig vid 15.30 o vi åkte hem till honom o käkade pannkakor m grädde o hemmagjord jordgubbssylt, mumsigt! Jag blir så uppassad här o verkligen bara myser.

Imorgon ska det bli halvfint men sen kommer kanonvädret säger dem, jag tänkte nog hälsa på Hanna o lille Oskar, vore mysigt. Vi får se hur allting blir har iaf Mammas bil nu, skönt!

På lördag kommer vår älskling hit, Eivind!! Längtar tokmycket nu.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0