På väg.....

nu ska jag strax ta upp Lilleman o mata innan vi åker till Sognsvann på prommis. Ska köpa kaffe o rosinboller på vägen dit åt oss alla. Aslaug & Per-Arne med Henrik kommer inte, de har blivit sjuka...så tråkigt! 

Det var strålande sol då vi vaknade men nu verkar det bli regn så jag får ta på mig stövlarna! Antingen åker vi direkt till födelsedagsfirandet av Es lillasyster eller hem emellan, får se. Elian är iaf klädd o klar för att gratulera sin faster.

Mysig morgon idag, lillE somnade som vanligt sent men vaknade först 6.30 men han somnade om direkt o käkade sen i vår säng kl 8 o smååt o sov till kl 11. Så vi hade bus o kramkalas allihopa imorse. Älskar söndagar, bara sträcka på sig o beundra mina (oftast) sovande E i sängen, bredvid varandra med samma allvarliga avslappnande uttryck i ansiktet....

Elian höll min hand starkt häromdagen då vi ammade o jag tänkte: Denna lilla hand ska en dag hålla i någon han älskar, älskar som jag o E älskar varandra .... o han ska vara den som tar hand om precis som E tar hand om mig... Tanken är konstig, härlig eftersom jag verkligen önskar honom att uppleva den största kärleken, skrämmande eftersom jag vet att om han finner sin rätta att dela livet med så är det inte längre jag o E som är de närmaste i hans liv, lugnande samtidigt då jag den dagen kommer vara glad för hans skull... Denna kärlek o ömhet som föds då man föder sitt lilla barn, eller nej den föds mycket tidigare för en mor...men denna kärlek är så otroligt häftig!!!!

Kläder idag:
Jag: Mörkgråa ullstrumpbyxor, svarta spetsleggings o raggsockor i svart/vitt. Min gammelrosa tunika som klänning,  svart linne, grå långkofta. 
Elian: Mörka baggyjeans, vit långärmad body, sin vita slipover med senapsgula o olivgröna rutor på.
Eivind: (han får va med idag) Nudiejeans mörka, vit o grårandiga långärmade tshirten o grå huvjacka.

Ska försöka länka till klänningarna sen, valde de som ser ok ut att ha med brösten o de som ej passar får jag vänta med eller ge bort. Har aldrig länkat men tror man klickar på bilden o högerlickar?

Fin söndag åt er som läser!!!

Kommentarer
Postat av: ashi

Det er veldig rart å tenke på at disse små guttene skal bli stor,sterke trygge menn en dag. Vi må nye tiden mens de er små:) Var turen rundt songsvann fin? Vi har bare vært inne og slappet av idag. Formen er bra. Kram

2006-11-05 @ 21:17:45
URL: http://ashi.blogg.no
Postat av: joss

Ja jeg vet det ER RART! Men lovely! Tur var kjempedigg, så bra formen deres er bra! Vi glädjer oss masser til julebord. Si ifra vad vi ska fikse!klem o natta håper vi sees imorgen.

2006-11-05 @ 22:15:34
URL: http://prinsessans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0