DRÄKT

Hemma ifrån stan, vi hann ner o fixa det som fixas skulle innan Mormor o Ingemar blev tvugna att åka o överta nya segelbåten, KUL! Nu har jag o mina E käkat köttfärssås o spagetti ( Elian barnmat från burk, he loves it!) eftersom jag höll på att svimma i hissen ( behövde MAT) o tryckt i oss massa kanelbullelängd, så himla gott!

Jag shoppade en svart dräkt, kort kjol o jacka i a-linjemodell. Samt lagomt höga klackskor i svart med rund tå. Från början tänkte jag inte skriva om att jag börjat som konsult för Mary Kay i bloggen, jag var väl lite osäker på vad jag gett mig in på o ville inte uppfattas som att jag försöker sälja på mina läsare en massa dumheter =) Men nu VET jag att produkterna är otroligt kvalitativa o jag är stolt över vad jag gör o klarar inte undanhålla massa saker för er som läser så ni får följa med på denna resan också! :) Är så glad över er underbara läsare o jag blir mer glad än jag vill erkänna av alla söta kommentarer o mail! TACK!!

Nästa vecka ska jag möta en tjej som ska komma hem till mig i Oslo, hon är svensk o ska utbilda mig. Det ska bli jättekul o nu har jag ju den rätta outfiten, haha jag i dräkt känns lite komiskt men E älskade den!

Nu ska vi pussas alla tre här!

Kommentarer
Postat av: ina

såg dig på hm idag. skulle gå fram till dig o berätta hur mycket du inspirerar en o hur glad man blir över att läsa din blogg, men helt plötsligt var du borta!...oh, så vacker du är!..visst, du är jättesnygg på bilderna du visar här på bloggen också, men tappade nästan hakan när jag såg dig.. så söt! ser framemot familjeliv när du skriver om dig, din son o din sambo tillsammans. nä, slut på fjäskandet! tack igen!

2007-04-05 @ 13:49:56
Postat av: josefine

ina: nu gör du mig generad här, jag som hade så ont i huvudet o kände mig väldigt blek men TACK så jättemycket för att du skriver så fint =) Hade varit SÅ kul att se dig o få prata lite, jag sprang runt o sökte storlekar förstår du allt var ju slut =) Hoppas du får en fin påsk!!

2007-04-05 @ 14:02:06
URL: http://prinsessans.blogg.se
Postat av: Linda

Kul att du börjat som konsult för MK! Jag har velat ge det märket inte bara ett, utan flera försök tidigare, men det har aldrig blivit av. Min hy är "konstig" och jag letar efter foundation med bra täckförmåga - fast den skall helst inte synas. OCh ett annat krav är att den måste sitta hela dagen, för på mitt oljiga ansikte åker det av på en timme max. Finns något sådant i sortimentet tror du? KRam Linda

2007-04-05 @ 16:14:34
Postat av: Nina

Va roligt Josefine :) det kommer du fixa alldeles galant. Ska bli kul att hänga med på hur det går.
Ha en jätte mysig kväll.
Kram

2007-04-05 @ 17:06:07
URL: http://ninisens.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0