Hemma igen!

Nu är vi hemma efter skön o lång prommis! Jag köpte med mig cappuccino o en focaccia med mozarela o tomat ifrån Baker Hansen o Amelia Barn, underbart sällskap i det gråa vädret då Elian sov i vagnen i parken. Sån vardagslyx är så härlig tycker jag, köpa god lunch, läsa mysiga artiklar ( OBS! Köp den tidningen, där finns massa bra tips, bla en förbättrad variant av Vyssanlullfötterna, men med kontroll där du väljer, åka båt, köra bil, hjärtljudsrytm som i mammas mage osv....O MY! DEN skulle vi haft =)) 

Jag ÄLSKAR att vara mammaledig. Elian gör alla trötta dagar underbara genom att bara le o leva, han är mitt ALLT!


NYVAKEN o småarg, här ser ni hans lilla skrubbsår ifrån tanden igår då han slog sig. Har ringt försäkringsbolaget o anmält det. 

Jo, en gammal dam som undrade vart taxistationen var var SÅ söt! Jag sa att jag kunde ringa en taxi ( hon hade rullator) o då började hon ge mig pengar, jag tog inte emot dem o försökte förklara att det kostar bara 2 kronor att ringa det samtalet. Så kom en taxi som jag vinkade in istället (telefonkö på linjen...) Hon upprepade: Änglas, finns dom? Härliga svenska änglar! Så himla söt var hon, önskar att jag blir en sån dam som folk gillar! nej jag önskar inte jag SKA vara sån, jag ska ha levt o gjort det som jag har velat så jag kan luta mig tillbaka o vara lycklig för andras skull o över mina barn! DET är mitt mål i livet!

Fick ett underbart mms på min syster + systerson också, sånt kan göra en hel dag! OJ så mycket som lyfte upp mig idag =) 

Kläder: blåa stuprör, grå basictröja H&M, svart sjal, hundtandsrutig jacka H&M, vita Ilse Jacobsen gummistövlar. Hemma svarta tights o rosa sockor ist för jeans:)



Kommentarer
Postat av: Tessan

Såna tanter är mysiga! :) Jaa, klart man ska bli en trevlig tant å inte en tjurig som alla är rädd för! Hihi.. Har beställt en sån där tunika från Nelly, tyckte den var så fin på dig så jag slog till nu efter att tittat på den i över 1 månad :)

2007-04-24 @ 17:31:20
URL: http://tessies.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0