Skärtorsdag

Nu har Elian o jag ätit frukost med Momor. E sover, han har ont i huvud o är inte helt frisk. Han får vila så mycket han vill nu så ska jag o Elian ut på prommis senare, måste det efter allt man käkar då man har semester tillsammans.

Natten var sådär, kollade ej klockan men då vi la oss sov Elian på magen, något nytt han börjat med o sen käkade han en del inatt, stenpigg kl 5.30 så vi myste o bytte kissblöja, han låg en dag efter med bajsandet så det kom efter en del ammande o en tupplur ( TACK!! ) men innan det hann han kräkas lite i sängen då magen var så full, stackars men han verkade inte bry sig o inte E heller som han spydde på som sov, haha!

Nu ska jag nog ta en dusch o sen ut med vagnen, solen strålar o jag är SÅ glad att vi har en sån härlig vår!!!!

Kommentarer
Postat av: Suzanne

Godmorgon gumman!!
Vad jobbigt att han börjat kräkas så mycket lillprinsen eran, hoppas att det går till sig snart.
Vi har inatt haft en underbar natt. Både Ida o Lillebror har sovit som stockar, jag har fått väcka honom för mat. Men Lillebror har lyckats dragit på sig en förkylning REDAN så jag var jätteorolig igår. Efter att ha sugit ren hans näsa o gett bröstmjölk i näsan o det inte blev bättre så ringde vi till sjukhuset, men de sa att vi gjorde helt rätt redan så det var bara att obs så att han inte blev sämre.
Nu håller jag på o tvättar bodysarna som han fick av er igår =) Så lustigt att jag stod o kollade på just dom igår. Hade de funnits i strl 50 (han är ju sååå liten) så hade jag köpt, men de var slut! Roligt att han fick dom av ER!!
Hälsa o tacka Eivind oxå, o ge Elian en STOR kram från mig, PUSS

2007-04-05 @ 09:37:20
Postat av: josefine

Hej jag skrev just till dig på FL =) Ja jag köpte större då jag förstår att ni kanske köpt en del i stl nu o fått kanske! Jag tyckte också de var supersöta! Nu hittade jag nya bilder, åååå!!!
Härligt att ni sovit gott, hoppas det fortsätter så!
o att han blir frisk SNABBT, han är skyddad då han ammas o han har världens bästa föräldrar o storasyster så det kommer gå så bra!!
KRAMAR o GLAD PÅSK!

2007-04-05 @ 09:46:24
URL: http://prinsessans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0