Skön utedag!

Nu är vi hemma efter LÅNG o SKÖN prommis! Kikat på Jessicas lägenhet som hon ska hyra i sommar, eller jag o Elian stod nedanför o väntade. Jag blev jätteorolig eftersom killen hon ska hyra av verkade minst sagt knäpp men allt gick bra =) Nu har vi ätit kalkon o kycklingkorvar i bröd o ska strax bege oss på en extra visning!

UNDERBART att promenera o Elian sov jättelänge!!

Bestemor har uppdaterat sin blogg, keep it up Mormor!! =)

Kommentarer
Postat av: elinis

Hej vännen! Jag ser att din påsk varit härlig, massa fina bilder! Jag är jättenyfiken på radhuset och din ring, antar att du får den imorrn, jag vill se bild!! Vad är det för typ? Metall, sten, slipning design osv? :) Jag är lite skadad av mitt yrke! Glädjande nyheter för mig, var på sjukhuset i tisdags och jag fick äntligen klartecen att börja jobba igen!!! I cant wait! Vi flyttar till s-vall i augusti och söker för fullt efter bostad, hyra/köpa. Jag minns att jag tänkte att vi inte kommer vara i svall samtidigt i somras när jag läste nåt tidigare inlägg men jag hoppas ändå att vi ses snart. Vi måste prata på msn, so much catching up to do and so litte time. Saknar dig och tänker på er alla 3! Puss

2007-04-09 @ 17:18:51
URL: http://elinis.blogg.se
Postat av: josefine

heej hjärtat mitt!!
ja jag ska se diamanten imorgon o godkänna design totalt, så stor grej o så kul! diamanten har tagit tid innan den kommit fram!
det är en ring i vitt guld, sten : diamant, princesscutslipning med lite upphöjd sten så "nästa" ring får plats bredvid!! synpunkter?? jag ska bestämma helt imorgon så jälp mig gärna!!
Älskar dig massor! vi får bestämma en msndejt en kväll =) =)

Kul att ni flyttar tillbaka t Svall, hoppas du kommer trivas!
Men FRAMFÖRALLT grattis till JOBB igen!!! Lycka till med sökandet! PUSS

2007-04-09 @ 22:46:05
URL: http://prinsessans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0