försökte!

Jag la mig tidigt, läste massor o så kom E o kysste mig o vi skrattade åt mina finnar som jag fått i ansiktet. Inga finnar men små kvisslor, beror på för lite sömn plus massa tårta o skitmat. I dont like. Han sa att det kanske bor en lillasyster i magen på skoj, o SOM vi log med hela ansiktena. Jag hade dessutom på mig min bbmorgonrock stunden till ära. DEN dagen kommer bli fantastisk, om vi får ett plus till. Men vi vill gärna gifta oss först!

NU SOOOOVA! Hamnade på min mac igen o kikade några avsnitt serier. När kommer nya Greys Ashi?? Längtar!

Sov sött o krama lite extra på din kära!

Kommentarer
Postat av: AnnaStina

Darlingen! Vi är uppe alltför sent ;-) Jag ska lägga mig nu. Och du - nya Greys började ju i tisdags, när ni var i Stockholm. :-) Men du kanske menar episoder du lastar ner? som inte är på TV ännu? Nej, nu ska jag gå raka vägen till sängen utan att passera TV eller blader ;-) Sov så jätte gott söta du! Puss & Kram! :-)

2007-08-14 @ 00:33:25
URL: http://gizmolinas.blogg.se
Postat av: Hanna

om jag inte minns fel så börjar inte grey's förrän i slutet av september. alla bra serier börjar då. alla samma vecka ;)

2007-08-14 @ 07:00:52
URL: http://sillymee.blogg.se
Postat av: Aslaug

Greys kommer i slutten av sept. Gosh som jeg gleder meg!!! :o)
Ha en fin dag. Puss og klem

2007-08-14 @ 07:19:18
URL: http://ashi.blogg.no
Postat av: josefine

AnnaStina: precis, de ar jag sett =) Hoppas ni sovit sött, så synd tat hon var sjuk men ni myser ju oavsett =) puss o kram
Hanna o Aslaug: tack!

2007-08-14 @ 09:12:08
URL: http://prinsessans.blogg.se
Postat av: Suzanne

Åh, längtar massor tills att Greys börjar!! ÄLSKAR den serien!!
En kompis till mig fick barn här i lördags o nu känner jag ett sånt där megabäbissug igen, du vet att gå där med bäbismagen o bara känna ens lilla bäbis rösa sig inuti den o LÄNGTA massor efter att få träffa den, o sen den totala lyckan när den väl tittar ut!!! MEN, nu har vi våra 2 små här o nå fler kommer det inte bli =( KRAM

2007-08-14 @ 10:11:34
URL: http://www.snuzen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0