Odeon med rosa flickor!

Nu är vi hemma igen! Jag prommade till Majorstuen vid 12 så Elian sussade i sin vagn. Sen kikade jag i butiker o provad eett par underbara Fornarinastövlar med tofsar på ( 2795 :-) men shoppade dem inte. 

Mötte upp våra favvisar, AnnaStina o Johanna på Pasta Basta. Men där var servicen dålig så vi hamnade såklart på Odeon =) Elian käkade lite först men blev snabbt otålig. Tror han är alltför stor nu för att vara på restaurang, jag hade glömt hur det är att vara utan E på restaurang... Då vi är två avlastar vi varandra så den ena får äta o den andra leka, gå på upptäcksfärd. Annars undviker jag helst att käka ute om inte Elian sover i vagnen. Hursomhelst var det SUPERMYS att få möta våra girls in pink =)




Elian käkar lite med mig. Här skiner solen o den var lite varmare, först då vi satt på Pasta Basta var Elians händer superkalla så imorgon tar jag med vantar ut. 

Jag fick shoppat vinterkläder till Elian också, planen var overall men det är ju SÅ mycket tuffare o mer vagnvänligt med tvådelat så det blev POPs marinblå byxor + jacka med fleecejacka innuti som kan tas ut. Plus mössa, tossar o vantar(lagt undan o ska shoppas med tossarna som kommer in snart. Nog om barnkläder =) 

E hämtade oss o nu ska jag försöka vila men jag kan inte, har så mycket i mitt huvud o jag känner att jag önskar mig en helg på SPA eller nåt... DET kanske kunde få mig att komma i rytm igen. Nu ska jag slänga in en tvätt, Elian smutsade ner en del idag då han kröp omkring på marken!

Här leker Elian:

Vart är Elian ??

Tittut!



Kommentarer
Postat av: Anna

Gud han är ju så söt=)

2007-08-30 @ 18:06:26
URL: http://dressingroom.webblogg.se/
Postat av: Mamma till två små pojkar

Ja, än behöver han inte både och eftersom han är hemma med dig. Men vänta tills han börjar på dagis, då blir det att köpa både overall och tvådelat. Det har jag gjort varje år till båda pojkarna, i år har vi både overallerna och två delade från danska Molo.

2007-08-30 @ 18:37:31
URL: http://mirvas.blogg.se
Postat av: anna

på dessa bilder när elian skrattar var han jättelik dig :) har börjat tyckt det mer och mer nu.

2007-08-30 @ 20:19:04
URL: http://annaviktoriapersson.blogg.se
Postat av: Sandra

Ååh ! Sötare liten kille får man leta efter!

2007-08-31 @ 08:28:20
Postat av: josefine

Anna: tack!
Mamma till två små pojkar: ja jag vet har hört rykten om det =) Tar det då! Hoppas ni får en mysig helg, är det på måndag det smäller? Kramar danska märken har så mycket fint!
anna: ååå tack =)
Sandra: TUSEN tack!

2007-08-31 @ 13:50:19
URL: http://prinsessans.blogg.se
Postat av: Ida

Otroligt gullig son du har!

2007-09-01 @ 08:39:16
URL: http://idahoj.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0