Finally!

Idag har det gått sådär på jobb men nu efter god lunch, te o massa jobb så lönade det sig. SKÖNT! Ikväll hoppas jag att jag ska möta Petronella men då Elian sover o jag inte har E som sällskap så ska jag svara på era härliga kommentarer, ni gör mig så glada! Läser men hinner inte svara.

Kommentarer
Postat av: Kicki

Heej :), du jag tänkte fråga, såg för väldigt länge sen att ni hade text skrivit på tapeten i ert sovrum (tror jag) tänkte bara höra vart ni köpt de? VÄLDIGT FINT! hoppas dagen/kvällen blir mysig med elian och din vän! Önskar dig en underbar tisdag och resten av veckan! Din blogg är klart den bästa! Kram!

2007-12-11 @ 13:03:21
Postat av: zophie

Hallå! lite nyfiken är jag på hur ni gör med julen, med tanke på att din familj är i Sverige och E's i Norge? Kör ni typ varann jul i Sverige och varannan i Norge? =) Skönt att lilleman mår bättre nu i alla fall! Kram

2007-12-11 @ 13:07:50
URL: http://zophiemadeleine.blogg.se
Postat av: josefine

Kicki: de är shoppade på myfirstroom.se Verkligen fint o enkelt sätt att piffa till hemma! önskar dig VÄRLDENS bästa vecka också. DU gjorde mig så glad nu, TACK sötaste!!!!kramar
zophie: Vi har hittils kört vartannat år men det är inte planerat. Vi går på känslan =) Vi passar gärna på att möta min familj då de och vi är lediga så jul o sommar vigs till viss del åt dem =) kram!!

2007-12-11 @ 20:14:42
URL: http://prinsessans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0