Flirtstund o Shopping!

Nu är vi hemma! E o jag slappar i soffan, SKÖNT!!
image2740
Elian är en riktig flirtkille. Oftast med tjejer i kassan, här på Bik Bok. Hon log o log för att han verkligen inte gav med sig. Lik sin Pappa? ;)

Jag o Elian tog en tur ut o det bet av kylan i ansiktet. Fixade många bra julklappar. Hur många shoppar ni till? Vi har fem stycken i familjen som fyller år mellan den 10-31 december + julklappar åt ca 22 stycken som jag shoppat julklappar år o ändå är det fler som jag önskar jag kunde shoppa åt ( mina väninnor i Sverige)men man klarar inte allt + att vi ska få med oss allt i bilen också.

Vi tänkte ha en liten julafton här innan vi reser o öppna klapparna med vår Oslofamilj. Det tycker jag är skönt, öppna lite då o då. Annars är det oftast att de små som får MÅNGA klappar bara river upp allting o knappt vet ifrån vem de fått vad eller vad de fått.

Elian var iaf supertrött hela tiden o jag trodde han skulle somna. Shoppade yoghurt o banan på ICA men banen var uppäten innan kassan var nådd så jag la på 20 st fusiontuggummin o bad kassörskan slå det in på bananer. Men han somnade inte ändå, förrän vi gick ut i kallar mörkret. Nu sover han ute o jag ska börja med middagen.

NJUT kvällen o tänd massa ljus!

Kommentarer
Postat av: malin

jag blir så glad av att läsa din blogg!

2007-12-14 @ 18:11:49
URL: http://malloosan.blogg.se
Postat av: Linnéa

Alltid lika kul att läsa din blogg.

Men oj vad många du ska köpa julklappar till! =) Är glad att jag "bara" har 5 st; mamma, pappa, syster, två vänner. Det räcker, för det man köper ska ju vara genomtänkt.

2007-12-14 @ 18:26:53
URL: http://linneakarineriksson.blogg.se
Postat av: Sofia S

Hej där!
Hoppas ni får en mysig kväll! Jag håller med, gillar också att fira jul på fler än ett ställe för klappöppningen blir mer lugn och mysig:-) Oj, vad julklappar! Gäller att ha listor när man har så många, så man kommer ihåg, vi har bestämt att barnen bara byter så Hedda byter alltså med sina kusiner + att jag och mamma självklart köper till varandra.
Trevlig helg!

Kram från oss/Sofia o Hedda

2007-12-14 @ 18:30:43
URL: http://sofiass.blogg.se
Postat av: http://sjukskoterskastudentens.blogg.se/

Vi har följande att shoppa åt: våra killar (2), mina föräldrar och min lillebror, min svärmor, min farbror och hans fru, mina två vuxna kusiner och ena kusinens man och deras två tvillingflickor, min farmor och sen på nyår byter vi julklappar med sambons syster och hennes familj (de är fem) och hans bror och hans familj (de är fyra) så totalt blir det 23 personer om man nu räknar personer *puh*, men jag har varit klar för länge sen för jag började shoppingen redan nån gång i augusti :-) Så här blir det inga måsten utan alla julklappar är väldigt väl genomtänkta och jag är en sådan som köper presenter när jag ser en perfekt present till ngn nånstans :-) KRAMIS!

2007-12-14 @ 19:02:04
URL: http://sjukskoterskastudentens.blogg.se/
Postat av: anna

mysig och rolig blogg.

2007-12-14 @ 19:44:10
URL: http://annnnnaj.blogg.se
Postat av: Kajsa

Hej!

Vad är det för sorts åkpåse ni har - är den köpt i Oslo? Letar just nu efter en bra åkpåse, men det är en djungel i Oslos alla barnaffärer!

2007-12-14 @ 20:33:29
Postat av: Malin P

Åhh haha vilket fint kort !

2007-12-14 @ 21:35:09
Postat av: johanna

jag köper till två :D min mamma o min lillebror :P
men jag lever ju bara på studiebidraget så det får bli så.. pappa betalar paketen till min mormor o morfar o kusiner, även om dom är från mig o min lillebror. men sen har jag inte stor släkt heller, så det finns inte så många som ska ha. och till vänner köper jag efter jul om jag verkligen tycker att det är nödvändigt.
älskar din blogg förresten, den är underbar =)
o elian är så gudasöt så det är nästan inte klokt!

2007-12-14 @ 22:26:45
Postat av: Nicolasiris

I like your website alot...its lots of fun...

2009-03-24 @ 08:49:21
URL: http://nicolasiris.myblog.es

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0