GLAD KILLE!!

Nu har jag fått hem min kära skatt. E o hans Far ska till Skien för att hämta en takbox som vi ska få av Es Farfar. Perfekt då vi ska till Åre med packning, klappar och barnvagn. Skidor hyr vi. Nu leker jag och Elian som är SÅ glad, det märks hur mysigt killarna haft det. Han har ett virus och det får läka sig själv, inga streptokocker ( syster bra va?:)) och han tog tom. blodprov i fingret utan att gråta. Hjälten vår!

Kommentarer
Postat av: caroline

vad skönt att höra att det inte var något allvarligt! då är han säkert riktigt på g snart igen. ha en trevlig kväll!

2007-12-17 @ 16:17:59
URL: http://caleam.blogspot.com
Postat av: AnnaStina

Darling! Vad är det för otäck mardröm du skriver om? Uff, sånna vill vi inte ha..! Hoppas du får sova mycket bättre i natt :) Här är det en gråtande Johanna som vaknat och väntar på mer välling. vi har ätit god room-service middag och snart är det god natt. Klockan närmar sig 22.30.. Jag önskar dig och dina E en super mysig kväll! Puss! :)

2007-12-17 @ 16:24:31
URL: http://gizmolinas.blogg.se
Postat av: Anonym

Härligt att åka till Åre,där har jag varit en gång i hela mitt liv och de var den mest händelserika tiden i hela mitt liv!

2007-12-17 @ 17:39:42
URL: http://danajs.blogg.se
Postat av: Emilie

Skönt att veta att det inte är något allvarligare. Får hoppas att han blir frisk snart, det är jobbigt det där med dagis ibörjan. Har man vart borta några dagar är det nya baciller som man får. Ha det fint! Ni är så söta!
Kramar

2007-12-17 @ 17:57:27
URL: http://emiliej86.blogg.se
Postat av: josefine

Caroline: TACK!! detsamma!kram
AnnaStina: ja uff den var hemsk, du var med i den med Johanna men ni mådde bra som tur är =) Hoppas Johanna vaknar frisk imorgon o att er kväll blev som ni tänkt er!Puss hjärtat!
anonym: haha okej =)
Emelie: tack snälla du!kramar

2007-12-17 @ 20:04:16
URL: http://prinsessans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0