Massage + ELLE = LYX!

Nu är jag hemma efter massage! Lovely! Jag SKA sova tidigt ikväll så jag varvar ned i soffan med ELLE som kommit i posten idag och alla julprogram på tv, MYSIGT! Imorgonkväll är det sista avsnittet på Bonde Söker Fruk och då får man se hur det gick. Sen är jag redo för JUL. Mysa med familjen och bara vara. Alla goda dofter, glögg, knäck, lussekatter och julbordet. Att få ett uppdukat, fint och gott julbord är lyx. Vi har firat i Åre en gång förut och det var totally relaxing. LÄNGTAR!
image2779
Nu ska jag läsa och mysa och vakna PIGG imorgon! E hade samma upplevelse som jag angående läggning av skatten. Han tokprotesterar först men somnar sen som en sten, vi måste bara lägga honom ned ca 10 gånger först. Imorgon dagis och jag ska försöka ta kort dag ( som jag egentligen ska ha varje dag) och sen shoppa det sista. På torsdag har vi lilla julafton här och på fredag julelunch med jobbet. Sen reser vi lördag.

NJUT kvällen!


Kommentarer
Postat av: angelica

ha en underbar kväll! synd att jag inte kan vara med på middagen den 28e. Håller på o packar o renoverar å så för fullt! + att jag jobbar nästan hela julen... ni ser ut o må bra! puss gumms!

2007-12-18 @ 20:50:49
Postat av: Angel

vad fab Eva Longoria ser ut =)

2007-12-19 @ 05:58:06
URL: http://angelsmode.blogspot.com
Postat av: Jacobmargrethe

Hello! If you want exchange links with my website, contact me please. I can install your link

2009-07-08 @ 12:47:49
URL: http://jacobmargrethe.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0