Teater!

Igårkväll kikade jag på julklapp ifrån E o jag hittade vad jag önskar mig, mycket fint! Ska visa lite senare. Nu jobbar jag o Elian är nog snart på väg till stan, de ska på teater idag. Lillvännen - sprang rätt in o började leka men så lite ledsen då jag gick. Jag tror det snbbt gick över!

Ha en LOVELY tisdag o le mot världen så ler den mot dig!

Kommentarer
Postat av: caroline

oj vad spännande med teater för e! tänk var mycket kul de får göra på dagis. även om det kännas jobbigt att lämna i början (kan jag tänka mig iallafall! min tjej börjar i januari..) så vet man att de har det bra. ha en trevlig dag idag!

2007-12-11 @ 09:07:12
URL: http://caleam.blogspot.com
Postat av: Zandra

Å vilken kul dag lilleman får ;-) Hoppas du får en minst lika bra! Happy Tisdag, Kram Zandra

2007-12-11 @ 09:35:25
URL: http://lillalallas.blogg.se
Postat av: Alvas pappas blogg - http://alvaplutten.blogspot.com/

LIKEWISE!

Du gav mig en bra idé på julklapp!

tackar!

2007-12-11 @ 11:20:26
URL: http://alvaplutten.blogspot.com/
Postat av: Sofia

Hej! Nu har jag drömt om er familj IGEN, haha. Kan inte vara bra det här med att läsa folks bloggar.. ;) Fast jag drömmer ju bara bra drömmar! Inatt bodde ni i och för sig i en liten stuga i skogen och jag och en kollega inom hemvården (där jag jobbar nu) skulle vara hos er i en vecka och hjälpa till att se efter Elian. Hrm? Knasig dröm. Känns snart som om jag har träffat er på riktigt, så mycket som jag drömmer om er, haha. Kan nog bero på att ni är värsta önske-familjen. Ni verkar verkligen ha det underbart! Kram kram!

2007-12-11 @ 11:40:10
URL: http://flickr.com/photos/petterssonsofia
Postat av: Cissi

Ville bara tipsa en prinsessa om en annan. Kanske känner du redan till dessa vackra smycken.. om inte kan det vara värt att kika in en sväng. Happy shopping!
http://marmalaid.jetshop.se/default.aspx

2007-12-11 @ 11:43:24
Postat av: Josefine, Blekinge

Hejsan!

Är äntligen ledig efter att jobbat 12 dagar i rad... Slappar och läser ikapp bloggar! : ) Vilken vacker bild på dig, gravid vid stranden i Grekland (längre ner i bloggen)!
Vilken vecka var du i då ni reste? Gick det bra?
Är själv bara i vecka 23 och är sugen på att ta en resa till solen i januari någongång, är det något du rekommenderar? (Förutsatt att graviditeten fortsätter normalt och inget oförutsett händer såklart!)

Ha en bra dag!

2007-12-11 @ 11:59:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0