en bit av sig själv...

eller kanske en väldigt stor bit, lämnar man ut med sin blogg! man väljer sjävlklart HUR stor bit. 
Jag startade blogga då jag nyss träffat E o det var mest för att ha någonstans att lägga in bilder o sånt då min dåvarande hemsida låg nere. Sen eftersom min familj, Mamma, Pappa, Syskon, Syskonbarn mfl bodde 65 mil ifrån mig så tänkte jag det var ett smart sätt att hålla kontakten på. O det var det! Istället för att maila om allt man gör så kan alla hålla sig uppdaterade! Jag önskar alla hade en blogg :) Jättekul med kommentarerna man får!

Men ganska ofta när jag pratar i telefonen med vänner eller familj så säger de ja, eller ja jag vet om saker jag berättar. De har alltså redan läst mina planer/tankar härinne! Jag vet inte riktigt hur det känns att så många "andra" läser, jag är mest förvånad. Skriver ju endast om vardagliga saker, tankar, funderingar, planer o framförallt om bröstmjölk o bajs :)

Ville bara tacka er alla som läst hittills!!!
 
Nu ska jag få på mig lite smink här o kanske fota min nya mysklänning, om inte prinsen ropar på mig!



Kommentarer
Postat av: Carolina

Det är alltid kul att läsa en blogg som känns rolig, ärlig och intressant. Du verkar ha en bra livsinställning, underbar familj och skriver på ett bra och spännande sätt, det piggar upp när man själv är på lite sämre humör. Keep on going:) /Kram

2007-01-12 @ 11:27:19
URL: http://www.langta.blogg.se
Postat av: Anna-Lena

Jag vet! Igår ringde mamma (de bor oxå 60 mil härifrån) och bara: läser ju bloggen, vet hur du har det och vad ni gör men kanske skulle ringa iaf och höra, glömmer liksom bort dig när det känns som vi vetallt!? VA?! Så jag förstår precis vad du menar. Men jag såg tex linda skugge kommentera sin blogg och kollade, den var ju mysig med bilder och jag fortsatte, nu kan jag ju inte sluta, men blir liksom beroende, jag läser fler bloggar dagligen som jag bara trillat in på. känner eg ingen?! Så du får nog tyvärr vänja dig vid publik?! ;D

2007-01-12 @ 12:08:59
URL: http://annalenastroberg.blogspot.com
Postat av: Jenny

Jag läser din blogg ofta. Är själv småbarnsförälder så mycket är igenkännande och sedan är ni en sådan söt familj också.:) Tack för att du delar med dig.

2007-01-12 @ 12:28:44
Postat av: AK

Jag förstår hur du resonerar, själv startade jag en blogg men sedan kändes det lite olustigt med bilder och all information om mitt liv som låg så lättillgängligt på nätet att jag stängde ner den. Men det där är ju individuellt och det är väldigt roligt att läsa andras bloggar. Jag är också nyfiken på hur du kan ha så mycket besökare, det är imponerande, kanske känner de samma som jag att bloggen är väldigt privat och mysig. Det lustiga är ju att om jag pratar bloggar med någon och ger tips på din så finns det mycket information att ge, nästan som att jag känner dig! :-)
Keep up the good work!

2007-01-12 @ 13:21:17
Postat av: T

har läst din blogg ett tag, och jag tror du kommer få allt fler o fler besökare, då många tröttnar på alla sk. modebloggar!! din blogg är personlig och unik och uppdaterad ofta, och det fångar iaf mig! Ha en bra fredag!

2007-01-12 @ 14:19:04
URL: http://tilla.webblogg.se
Postat av: Jessica

Jag hittade din blogg för ett tag sen och återkommer då och då just för att din sida är så trevlig,glad och mysig på alla sätt och vis.
"Föll" för den med en gång :)
Dessvärre är jag urusel på att lämna spår efter mig :-)

Ha en bra dag!!
//Jessica

2007-01-12 @ 15:14:52
URL: http://jezza.blogg.se
Postat av: Engla

Jag älskar att läsa din blogg, just för att den är så vardaglig, personlig och skriven utifrån dina funderingar och vad du och din familj gör. Det var så jag började blogga, men med växande läsarskara så vågar man tyvärr inte fortsätta vara privat där. Hoppas du slipper känna dig begränsad i ditt skrivande och att du kan bjuda på din vardag i fortsättningen med! Kramar!

2007-01-12 @ 15:49:08
URL: http://www.englasshowroom.com
Postat av: josefine

Oj vad roligt att kika in såhär på fredagskvällen o få så många fina ord!
TACK!!!

2007-01-12 @ 22:32:00
URL: http://prinsessans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0