NATT i vårt hus

På resan gjorde jag så gott det gick med bloggande + kommentarsvarande. Men jag ser att allting inte gick som jag trodde. Om jag missat att svara ska jag försöka göra det nu, annars skriv igen.

Nu är vi hemma alla tre o Elian sussar. Han valde att vara vaken tills det stod 4 mil kvar till Oslo. Vi körde en timme med honom o sen stannade vi på ett värdshus o käkade o han fick gröt, ny blöja o pyjamas. Men sen var allting så spännande o vi lekte han o jag i baksätet att han inte kunde somna. Hans skratt o leenden om dagen får mig att smälta o jag blir så blödig. Herregud, att få ett barn o älska så högt måste bara vara den totala lyckan. Så det så. 

Nu ska jag röja här o sen lägga mig i VÅR säng, lovely! Har med mig nya sängkläder med prinsessor på som ska bäddas med imorgon. Min plan imorgon är en tur i skogen då Elian ska sova. Regniga o gråa dagar på en båt = MYCKET mat o lite motion =) 



E o Mormor i båten

Kommentarer
Postat av: Idha

Vilken mysig segelresa ni har haft!!! Fina bilder också. Sitter o planerar inför vår resa till GC på tisdag. Ska bli så skönt! Vilken fin kjol du köpt också, jag har en likadan =)
Ta hand om er! Kramar

2007-07-23 @ 00:09:28
URL: http://idhaedstrom.blogg.se
Postat av: Angel

härliga bilder

2007-07-23 @ 09:10:30
URL: http://angelsmode.blogspot.com
Postat av: Frida

åh, vilken mysig båt:)

2007-07-23 @ 10:31:53
URL: http://frokenmoberg.blogg.se
Postat av: Sanna

Ni verkar ha haft det SUPER. Synd vår stad/skärgård inte bjöd på det bästa seglarväder då vi hade så tjudigt besök! :-) Välkomen hem passar jag på att önska er! Kram Sanna

2007-07-23 @ 10:56:19
Postat av: josefine

Idha: tack,jag fyndade den på rea, inte illa! Ha det UNDERBART !Puss
Angel: tack!
Frida: ja tack!
Sanna: det var så härligt så =) Tusen tack! kram

2007-07-23 @ 11:19:37
URL: http://prinsessans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0