romantik!

Jag o E fick smita iväg på romantisk middag i solnedgången ikväll! Innan vi gick var Mormor o Ingemar i land o kikade. Då började det "brinna" trodde vi o vi slet upp Elian ur sin skönhetssömn o blev helt skakiga eftersom det rök o lät ifrån under diskbänken.... Som tur var så kom de precis DÅ o det var bara varmvattenberedaren som glömts stängas av.. PUH! Så rädda vi blev. Men duktiga Elian somnade om i Es famn o sen gick vi iväg.

Underbart ställe vid vattnet. Vi delade på en pasta med skaldjur o varsin öl. Pratade om livet o planerade smått inför resten av semestern. Förmodligen tar vi o kör till GBG söndagkvälll o bor på hotell o går på Liseberg. vi får se!

Nu är vi iallafall inne o ska snart lägga oss, jag ska läsa klart senaste MAMA o E se en film färdigt. Skönt att komma i säng i tid o orka kliva upp tidigt.




TACK alla ni som önskar oss en härlig semester, DET betyder SÅ mycket !!!

Kommentarer
Postat av: Renée

Marstrand är så fint. Har ni ätit på Lasse-Maja? Mysig restaurang. Finns en annan som hade jättegod mat också. Kommer bara inte ihåg vad den hette? Kan det ha varit Villa Maritims? Jag åt i alla fall lamytterfilé där. RIKTIGT MUMSIGT! ha en underbar semester!

2007-07-21 @ 05:48:32
Postat av: Anna Henriksson

Tycker så mkt om att läsa din blogg. Har ingen egen men är inne o gluttar här ofta =) Han är så fin eran son,man visste inte vad kärlek var innan man fick barnen,inte på samma sätt iaf ;-) Ha en underbar semester!

2007-07-21 @ 07:32:15
Postat av: Emma

Verkar som om ni har en skön semester... Själv var jag i GBG för ett par veckor sedan, ett hett tips är att pröva rummen på Hotel Gothia Towers och att äta på deras restaurang på våning 23!
Ha det gott!

2007-07-21 @ 08:05:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0