lördag?

oj jag är helt dagvill. Jag vaknade nyss med ett ryck i soffan. Både jag o E har sovit i två timmar.... Han kom hem med supergod Pepes pizza, glass o godis... Jag åt o stensomnade... Det är en skön sommarkväll o jag har bäddat ner E o ska strax lägga mig igen jag med, vi behöver spara all sömn vi kan.

Mina rutiner borde också hårdtränas =) Nu är jag pigg igen efter att ha hängt tvätt o sminkat av mig...

stolt Mor skriver...

snabbfotade med mobilen! Elian ute o går med sitt babygym!

-Fotar du nu Mamma?

-Bra, då går jag!

-Mamma, jag tycker du ska blogga detta! Og mmsa Pappa!


(Denna bild påminner mig om att byrån SKA bort snarast! Den är tejpad för att ej falla isär....)


-På väg in i framtiden! Vi lever NU, planera inte för mycket. Lev istället!
Denna underbara lilla kille gör så hjärtat svämmar över av kärlek, jag vill så gärna att han ska bli lycklig i sitt liv.



Mormor

här är bilder ifrån sista dagen med Mormor här! Hade noll batteri den dagen så kunde ej lägga över bilderna ifrån mobilen. 



Spännande med vatten!



Pussar på nyvaken kille!

regn ute

o jag har donat på. Nu är tvätten hängd, Elian sover på balkongen inbäddad i mysiga täcken o hör regnet smattra o E är i gamla lägenheten för sista gången. Eller nästan, vi har en frys där som ska säljas till veckan =) Men iaf, visa lägenheten, lämna de flesta nycklar o så. SKÖNT! Nu är vi här i vår lilla lägenhet men vi mår mycket bättre tillsammans o har mindre att städa. Jag önskar bara jag fick kraft o energi, mitt huvud bankar idag.

Update: YES, de som ska bo i lägenheten köpte frysen. Billigt dock men vi slipper flytta den o har verkligen ingen plats för en så stor frys här. 

egna steg...

med en leksak Elian har som egentligen är ett babygym gick han nu mot mig i sina skinntofflor, 4 steg. CUTIE!

hej hej


VÄRLDSBÄSTA sonen!

prio...

Jag tror tyvärr att vi blir här i Oslo till veckan. Tanken av att resa 10 timmar + gatufesten oavsett om jag går eller måste fixa barnvakt känns sådär... Jag är helt utsliten av nätterna just nu. Måste komma i balans. O ibland måste man prioritera.

champagnelunch!

Idag blev det äntligen en dejt med AnnaStina o Johanna! Jag låste upp till städerskan i gamla lägenheten o hälsade sen på våra ladies in pink =) 

Jättesmarrig mat o massa mysigt prat. Elian o Johanna myste men vår lille son är lite våldsam, står gärna med hjälp av Johanna o så men bara man har koll så går det bra. Det märks att han älskar att vara med andra barn o han tyckte det var SÅ kul med alla hennes nya o annorlunda leksaker. På slutet blev han tvärless, han var superhungrig o slukade en halv barnmatsburk då vi kom hem o Pappa matade. 

Spännande med någon annans leksaker.....!

Sötnosarna!


The Mamas! Jag ÄLSKAR deras hem, allt rosa gör mig så glad!





kvällen

Ikväll var det lite hejdåmiddag på Sydöst för Janina o Viktoria som ska flytta ifrån Oslo nu i sommar. Lovely mat o trevligt sällskap. Jag drack en öl till maten o en efteråt. Var så himla trött o ligger nu hemma i min säng o ska sussa. Hör ljudet av E med sina vänner som spelar poker utanför, mysigt! Mina bröst är verkligen silikonlika, önskar jag kunde lägga in en bild haha nejdå men ni som ammat vet hur det känns... O inatt ska han inte ammas....


Söta Viktoria!

supertrött Mor på vift


Janina testar sin avskedsgåva, MaryKaylipgloss ( både Viktoria o Janina använder Mary Kay ansiktsprodukter =))

Viktoria o jag!

Hanna ifrån Uppsala var också med men jag lyckades inte fånga henne på bild.

Nu: sova i nybäddad säng...


Sverigeprinsen.....

Prinsen vår



Kan ej svara på kommentarer ibland
Fia: jag vet, har kikat efter såna genomskinliga runda, men ska det finnas på ikea?? fann bara till dörrar. Ska shoppa nytt bord snart men tack för att du påminde mig!

nu vet jag!

Igår tog jag en cappuccino på jobbet vid 19, det skulle jag aldrig ha gjort.... Har knappt sovit en blund inatt, så himla dumt. Mina ögon är svällda men jag har världens bästa Elian i Sverigepyjamas som vaknade med ett leende. Nu åkte E o körde Momor till terminalen, uff så tomt det blev här nu....

Jag har helt tomt på telefonen för batteri så måste få laddaren av E.... Om någon smsar.

Elian har förövrigt helt slutat gilla gröt nu, det ska vara macka o han ska ÄTA SJÄLV!

ingen censur

Sitter vaken fortfarande. Skriver på min bok. Min bok som jag aldrig aldrig pratar om.

Någon som vet hur man gör om man vill ge ut en bok? Kan förklara den med ett ord:  ocensurerad. Mailar man omkring till bokförlag bara?? Anyone?

Nu ska jag göra ett tredje försök att somna, är van att inte sova så min hjärna vill liksom inte stänga av känner jag....

saknar

Typiskt kan ej sova, men har käkat två mackor nu o ska göra ett nytt försök. Tror det beror på att Es sängplats på sista tiden ockuperats av gäster. Han sover så gärna i vardagsrummet säger han så kan han somna till Discovery om nätterna. Men nu saknar jag honom otroligt mycket. Imorgonkväll SKA han kyssa mig i nacken o hålla om mig, som annars... Sen är lördagen BARA VI TRE!!! ÅÅÅ som jag längtar, två månaders ledigt TILLSAMMANS! Nästan som en dröm.....!







 

Lätt att fastna....

Måste sussa nu, är väldigt trött men OJ kolla! Vilken placering bloggen fått..... KUL! Antal besökare räknas från söndagsnatt mot måndag kl 00.00
 
   
 
    
 Bloggtoppen.se  
3
Upp 38
Prinsessans dagbok
Läs mer om bloggen | Kommentarer: 1
Jag skriver om mitt liv som nybliven Mamma! Älskar vänner, familjelivet o shopping!
3486,502

ALL LYCKA!!

LYCKA TILL!!!


På väg in på BB kl 10.30

Här är jag på väg in till BB. Önskar er ALL lycka Sofia S.

hemma tidigt!

Ikväll smet jag hem i tid, trevlig kväll med god mat men jag behöver sömn inatt o nu ska jag sminka av mig o äta lite grillad kyckling tror jag, om jag inte somnar innan jag hinner borsta tänderna =)

Kollegor!


tema : Hawaii

 
Försökte fota festen men  bara jag kom visst med =) 


Jag o min E
Jag o Anne med sommarpresenten, SESAMglasögon! Klisterlapparna kvar... fy fy :)

I denna hiss åker jag då jag jobbar, här har jag o E pussats mycket, o Lillis i magen fick en morgonpuss VARJE dag då ingen annan åkte med oss i hissen =) 



Mys bara vi två!

Jag hoppade ur mysbrallorna på en sekund igår då E föreslog middag ute =) 




Allsångkvällen!

Här är vår mat i tisdagskväll!


vatten


Måste rusa, ska på jobbet på sommarfest! Tar mig i kragen o tvingar mig att bli pigg.

pikar hit o dit

Oavsett om ni som läser tycker jag ska skylla mig själv / inse att man vaknar om natten då man har små barn så är det jobbigt. Jag har inte sovit en hel natt på ca 1,5 år. I slutet av graviditeten var det jobbigt då man var tung o Elian levde om på nätterna. Då jag skriver att jag är trött så är jag verkligen det. Igår satt jag o mådde illa o var helt snurrig i huvudet men på kvällen då jag fick kvalitétstid o mat med min kära så orkade jag vara vaken den timmen. Oavsett så var / är både graviditeten o att ha barn UNDERBART.

Men om du som läser missat att jag tycker det, läs gärna igen om min kärlek till min son. För det sista jag vill ha på morgonen då jag kliver upp illamåendes o jättetrött är detta: 

Postat av: Sussi

"Ojdå helt galet säger du? Mmm, men att vakna 2 gånger nån natt är normalt när man har barn vet du, lilla gumman! ;)

2007-jun-27 @ 23:03"


Även om du menade det på skoj eller bara jag vet inte vad så känns små pikar som det sista man behöver då man kämpar på. Vi kvinnor ska hålla ihop, inte sätta dit varandra så snabbt man får chansen. Förmodligen blir mitt nästa inlägg mycket trevligare, för nu äter jag frukost =) 

Spontant!

Trots trötthet så kurrade magen då vi äntligen satt ner i lugn o ro ikväll så jag gjorde en god omelett till en trött Mormor o sen tog jag på mig klackar o tighta jeans o hängde med E på äventyr =) Vi hamnade på Pepes o tog ett glas rött o åt goda hamburgare, Yummie! Nu ska jag få fotmassage o hoppa i sängen o soooova!!!

Älskar min blivande man!


På balkongen

Jag är en zombie idag men har fått massa gjort! Jessica kikade förbi o hämtade post o åt sockerkaka, det var MYS! Älskar spontana besök.

Jessica

Jag trött


Min trötta ( efter allt flyttande...) blivande man, något skeptisk till mitt fotograferande =) 



MUMS!

Jordgubbssmoothie o macka på balkongen! Han fick också sockerkakebitar på slutet. Snacka om lyx o att bli bortskämd då Mormor är här =) 



Ätit själv..... sötnosen! 

E kom nyss hem o Elian sken upp som en sol! Så underbart att se kärleken.

tur!

Jätteskön prommis, längesen jag tog en riktig powerwalk! Vackra omgivelser, kan lätt tänka mig ett hus i de området jag gick i nu =) 

Vi matchade idag jag o plutten, dödskalletröjor. Han i en vit ifrån H&M o jag i en rosa ifrån Gina, mysdag. Här är han nästan sovandes i vagnen, minuten efter slocknade han.


Nu ska vi laga smoothies här hemma, gjorde förut imorse men glömde hälla i de sköljda jordgubbarna, det förklarar den dova smaken haha ibland är man bara för trött. Eller hur AnnaStina? Du har väl med dig badkläder idag??? ;)

KAOSNATT!

Inatt var det helt galet, Elian vaknade då vi la oss vid tolv. Sen vid 4-5tiden o så ville han inte somna om, jag höll på i en timme så kl 6 gav jag honom till E. Jag sover med Mormor som snarkar så jag har inte sovit många minuter.... Men jag överlever! 

Idag har jag dammsugit o vikt tvätt ( högarna med ren tvätt tar ALDRIG slut) o nu har vi ätit lunch. Pasta med scampi o lax + capuccino. Ska dammsuga sovrummet sen ta vagnen ut i skogen o gå en prommis. Behöver frisk luft o en lång skön tur. Elian blir nog glad, han har lekt rövare här hela morgonen o går o står om vartannat med sina leksaker, han är som Charlotte sa otroligt självständig. Vilket är skönt. Om han får leka så är allt bra =) 



borde fixa...

borde fixa...

jag borde fixa med alla kartonger E kommit med ikväll, glas o sånt till köket, men här är jag nu med mitt mobilsmycke ifrån Ilse Jacobsen. Sött tycker jag, det gör mig glad. Min Mamma ser The Holiday o myser. Jag skulle behöva BEAUTYSLEEP, men den dagen kommer nog någon gång.... Ikväll drack Elian päronfullkornsvälling istället för gröt. Med dessert banan o jordgubbe =) 

Stolt Moster!

Min systerson är världbäst! Han har på detta klipp grön tröja o han gör moster ( mig ) så otroligt stolt! Vad tycker ni?

http://www.freeride.se/forum/thread.php?t=39515


Någon som har en macbook o länkar ifrån den? Jag är tydligen helt dum som ej kan.... please help! Klistra in denna adressen så länge o se =) 

SCAMPI O DAGENS!

framför Allsång!
Maten idag blev:

blanda: olivolja, vitlök, pressad citron, mango chutney, svartpeppar o havssalt. Lägg i bitar av laxfilé + hela scampis! 
STEK! Lägg i färsk broccoli.
Servera med en god sås. Jag gjorde två, citronsås o guacamole. Dagens med jordgubbar i. ( ett halvt glas vin, sprite, pressad lime MASSA is)

OJ, så coolt med Pernilla Wahlgren o hennes son.

på plats

på åplats

Dessa fick snällt vänta i Malmö sist vi reste, SÅ full var vår väska =) Men nu kom Mormor med dem. Jag shoppade dem till Elian på Village i Malmö. 

Galet - en rosa sköldpadda!

Helt tokigt, häromdagen i hällregnet då jag körde iväg o shoppade o C passade Elian så såg jag i backen där vi bor en blå Saab 9000. En exakt likadan jag sålde förra sommaren som jag fick av syster + familj i 20årspresent. Jag stannade o kollade noga, svenskregistrerad, med en knallrosa sködpadda på instrumentbrädan precis som på min som jag hade. ( En luktgrej som var så fulsöt) Jag tänkte att det är helt galet att en bil jag sålde i Sundsvall kommit till VÅR gata i Oslo! Men regnret var annorlunda.... Förmodligen för att jag hade den registrerad i Norge o sen var tvungen att köra hem den inom en viss tid om Norge skulle godta att jag körde svenskregistrerad bil här.... 

Jag drog slutsatsen: coolt, min bil här! Men så pratade jag med Pappa o idag hittade han min rosa sköldpadda, i en byrå. Han hade tagit bort den innan bilen såldes ( jag var höggravid i Oslo) Helt galet!!! Men jag gick runt o tyckte det var kul i några dagar iaf :) 


Mary Kay frågor!

Ni som undrar om Mary Kay, maila mig gärna!

Adressen står längst upp till vänster. Om ni vill hitta ER närmaste konsult se här: http://www.marykay.se/ o se på finn en konsult i din närhet. 

Ha en fin dag o kväll!

Spännande bilfärd


I en brandbil på centret, KULIGT! Lite spännande var det allt då vi la i 10 kronor o KÖRDE :)


Supertrött Mor, men efter frisk luft, cappuccino o lite shopping + det viktigaste av allt KÄRLEKEN till mina E så är man i form.

Ikväll är det Allsång på svt, jag o Mormor ska se o sjunga med! Svensk sommar..... Om en vecka är vi i Sverige o kramas med alla kära. Kusiner o syskon + Morfar VI LÄNGTAR!

Dagen idag!

Solen sken en stund o jag, Elian o Mormor gick till nya stället: KOKKAMOKK! Käkade god sallad o Elian njöt av att äta bröd, frukt o att få vara med. Men efter maten så blev småögonen ännu mindre o han sov sött i vagnen en stund. Visade Mormor omkring i området o sen inom jobbet o hälsade på E. 


Vår lille scout :)


Hej Mormor!!!


Allt måste ställas på säkra ställen på bordet, annars dyker en liten hand ner i ALLT. Väldigt nyfiken kille har vi allt :)



Shoppade sockar till klumpen på ett center i närheten. Sockar behövs ALLTID! Men de är ofta slut i hans storlek. Måste ha kommit MÅNGA småpojkar till världen samtidigt ifjol.  Tjejavdelningen är SÅ rosa, helt lovey. Jag blev helt bebissjuk då jag klämde o kände på alla Hello Kittykläder....löp o köp om du har en tjej. Modellerna är väldigt flickiga så de fungerar ej på min lille man :) Men jag önskar en UNISEX avdelning, som på POP. DET hade varit nåt H&M. Vita sockar som ej är kill, uta nför bägge. Lite sköna basickläder o så...! Jag är inte någon som älskar center men ibland är de bra, shoppade middagen på samma ställe på ICA också. Lax.

Sen gick E med oss hem o bar matkassarna o nu har jag varit en snabbis upp till svärmor med en "blibrasnabbtpåse".

NU ska jag kyssa min man, Mormor sover middag. Hennes huvud är lite trött efter mycket resande. 



kaffedags!

nu går vi ut trots hemsk huvudvärk, behöver en CAPPUCCINO! Ska också på posten, shoppa svenska tidningar o köpa en pincett.

Hoppas alla har en skön dag!!!!


gråsolig morgon!

här är vi vakna o småtrötta. Elian strålar som en sol då han vaknar, så underbart!!!!
Idag ska vi mysa o slappa, är väldigt trött som vanligt. Snart har E semester = köra stenhårt på nattrutiner!

natta!

Nu ska jag strax lägga mig! Vi skulle egentligen shoppa skor till E ikväll då vi åkte iväg bara vi två, soligt mysigt väder men inga skor i sikte. Sen lämnade vi en MaryKaykräm till Bestemor o hade en trevlig stund på balkongen med henne o hennes Petter. Hon råkade ut för en olycka men är nu på väg hem efter en akutkontroll. Tur att det gick bra. 




Denna ska nu säljas, vi behöver den inte! Quinny Zapp, olivgrön, finare färg än på bilden! Så jag har knåpat ihop annons o lagt in.

FAB!

Idag käkade vi enkel mat. Egengjorda vitlöksbröd med en typ omelett! 
omeletten: ägg, vatten, örtsalt, svartpeppar, spenatblad, hackad tomat, hackad färsk champinjon, färsk basilika, några skivor stark ost. Enkelt o gott.

Nu har jag nyss diskat undan, gjort Satin Hands så mina händer känns ljuvligt mjuka igen efter all flytting. Nu sitter jag på balkongen o Mormor ligger o läser här ute. Life is FAB! Vi hade tänkt gå på bio ikväll men orkar inte, måste samla krafter känner jag.


samtal

Nu har jag ringt massa samtal, suttit i köer, slängt iväg några viktiga mail inför hösten ( barnomsorg osv...) Har fortsatt obesvarade mail i min ibox. SKA svara!!

idag!

Nu är vi hemma efter att ha lämnat av C o hämtat Mormor. Vi hann luncha o prata o nästan två timmar. Vi har växt upp tillsammans så min Mamma älskar Charlotte som sin egen. 


På tbanan, den stora resväskan är min o FYLLD med kläder o väskor som hon fick av mig. 


Avsked....


Jag utanför oss! En resväska ut o en in igen =) Härligt med besök! Om en vecka har min kära kära E semester. DÅ ska vi ha det sååå mys!

Nu är det lunchdags för Lilleman på balkongen, han har visat Mormor runt i lägenheten.

gårdagen!


Mina kära på lunch igår!
Elian äter upp Charlottes telefon.


Sindre leker med Elian!

Gänget! 

 Vi kikade inom Onkels nya lägenhet på Grynelökka. Här är killarna, Tor ( hans sambo) Elian o Håvard.

Yayas!

Här är vi på Yayas i spöregn, tropisk drink o smarrigt käk!


Jag spärrar verkligen upp ögonen här =) 
Försökte vara pigg.

Min kära springer i regnet!



citat på morgonkvisten

" Alltså jag måste säga Jossan, jag ÄLSKAR verkligen Mary Kay, min hud har blivit mycket finare! Det är SKITBRA! "

Charlotte för en minut sen inifrån badrummet. Hennes present i år blev Mary Kay mirakelset. KUL!!!

grå dag

Nu är det grått ute o det ska komma regn ( only 4 you AnnaStina! =)) o vi duschar, äter frukost o donar. Vi ska möta Mormor som checkat in i Köpenhamn nu. Ska bli jättemysigt att hon kommer hit, Charlotte åker så vi ska ta en luncn i stan alla fyra innan. 

Min kropp känns helt slut, sov som en prinsessa inatt o vaknade o trodde det var natt, men så såg jag min sons leende o allt är bra igen =)


L8

NU ska vi hoppa ner i sängen, sååå trötta i ben o fötter, kommer sova som stockar. Allt är på plats for now... men vi har mycket att dona med. Sätta upp på väggar, ny soffa, ut med byråer o zzzzzzz

hjälp!!

hjälp!!

här är jag NU, drunknar i saker o har en dagens i handen. Helt lovely att ha en dagens o C här som sitter i soffan med en likadan o pratar medans jag röjer. E är på bio, det förtjänar han efter allt bärande. My love....! Imorgon kommer Mormor.

hemmamys!

hemmamys!

Lite bloggning idag, har nyss fått ett lass hem med MYCKET saker att rensa igenom....suck! jaja thats life, när man flyttar!Här är vi tre tidigare innan maten. 

halvsoligt!

solen kikar fram här idag o alla är glada! Nu frukostdags. Min C reser imorgon så vi ska mysa idag o ta dagen som den kommer. E ska flytta tror jag, om allt går enligt planerna!

ute i luften

ute i luften

Här är syrrorna ute i regnet o väntar på bussen!
Vi tog en spontanmiddag på YAYAS, thaimat, yummie. Nu är vi hemma igen efter en Margarita o en rödcurry med räkor.

lugn dag

här är det trötthet som råder i huset =) Vi har nyss sett The Holiday o regnet öser ned utanför. Vi gick en prommis förut o köpte smarrig frukost. Nu cappuccino o vatten!

igår!

Det var så trevligt hos Janina o Emil igår! Alla hade tagit med sig en rätt / sak så det fanns massa smaskigt. Sill potatis, nubbe, pajer, sallader, bröd, ostar, glass, jordgubbar, grädde, glass.....!!

Jag är småtrött idag trots att jag gick hem i tid, höll på att somna igår då jag började dricka vatten o vill gärna orka med det som verkligen är viktigt: MIN SON - MITT ALLT! Nu ska vi käka gröt här, resten av gänget sussar sött!

Hade verkligen supertkul igår, vänner är så härliga att ha, och då de samlas som igår så inser man hur KUL det vore att kunna göra så oftare!

Halva gänget!



Viktoria o jag

Mina ladies! Janina fixade nog något hon är inte med här

Men här! Värdinnan!


Pajgänget! Jag gjorde ananaspajer, V gjorde laxpaj o S gjorde spenat o feta!





Hur firade NI midsommarafton igår?

motivation

Detta gör så jag orkar kliva upp 5 på morgonen!




**glad midsommar!**

**glad midsommar!**

hår

hår

jag hann!!! 5 minuter innan tiden begav jag mig o lyckades få parkering precis utanför =) Jag fick rådet som jag misstänkte, vänta ytterligare för att inte slita på håret med att göra slingor. Jag vill ha utväxt men inte så mycket som nu samtidigt som mitt hår ska vara tipp topp till bröllopet så jag väntar lite till. Klippte o fick härlig kur o tid för mig själv med MAGASIN!!! LYX!

Elian var glad hela tiden med C hemma o då jag kom så grät han till o ville amma o sov sen sött så vi tog med oss vagnen o flydde i regnet till KOKKAMOKK mitt nya place to be! Käkade god kycklingburgare ( var inte som en burgare, mycket lyxigare med supergoda små potatisar ) o drack en cappuccino. Nu är vi hemma o jag ska försöka piggna till på självaste MIDSOMMARAFTON!! Är så trött, Elian vaknade 2,3 o sen 5 var han klarvaken. Lekte med DAD från 6-7 så det hjälpte lite! 

NU: PAJ!

resor

Vi har bokat resa till Charlotte, haha det tog sin tid. Svåra beslut! Nu ska vi lägga oss o läsa magasiner o bara försöka sova i tid. Jag ska bli fin i håret imorgon kl 9, jippie!!



This day!

Ännu en mysig dag!! Mötte upp AnnaStina o Johanna i slottsparken o köpte med oss ifrån Åpent Bageri. AnnaStina hade med sig dagens i rosa fina plastglas =) o vi satt o myste. Sen helt plötsligt kom en regnskur så vi fick ta skydd under träden. 

Bullar o scones med jordgubbssylt

C o AnnaStina, kidsen sover i vagnarna 


Reunion! Dessa små varelsen är kjärester!


Haha detta kortet var kul! En mamma som kom fram med sin son skulle fota oss o sonen ville vara med han också, 13 månader gammal.


Mammor på Odeon!

SÖTNOS!


Hoho


C o Johanna! Swedish ladies!

Trötta på väg hem!

Vandrade vidare till Odeon, var ju så längesen vi var där med våra små nu så det var på sin plats =) Elian ville absolut smaka potatisbåtarna. 

Nu är vi hemma o ganska trötta. Shoppade present till E på vägen hem o nu shoppat inför midsommar imorgon. SLAPPA står på schemat.... Hade gärna dansat på Justins konsert, men man måste inse sina begränsningar + att biljetterna är slut.



regn?

Imorgon får vi nog en regnig midsommarafton men vi ska på en jättetrevlig fest med vänner så vi längtar oavsett! På morgonen ska jag till frissan, C ska vara med gullet härhemma. 

Nu har jag betalat räkningar o ska fixa härhemma. Vi ska mysa i parken  med AnnaStina o Johanna, LÄNGESEN!!!!

LIBERO

Just ja, vi köper spring collection Libero nu när Elian är så omöjlig att klä på blöjor han vrider sig som en mask. Praktiskt att dra på ( up&go) o dra av på sidorna då de ska kastas. klicka under o SE på reklamfilmen, den är så himla söt o jag skrattar alltid. Barn är LIVET!

fickor

fickor

hittade fickor då jag provade den, superbra!

med bälte i midjan

med bälte i midjan

jag poserar i mitt fynd! här med tillhörande sjal / skärp men jag skulle nog ha valt ett brunt flätat skärp. Så mycket som ligger i gamla lägenheten.... måste hämtas!

oops!

oops!


oj jag skulle vika ihop mina klänningar och se denna högen.... crazy! allting ramlade samman igen. Behöver en BRA o STOR garderob. Men det får bli i ett annat liv. I vårt framtida hus ska jag ha en walk in closet! =) 

myspys

Jag o min skatt!

skor!

skor!

Jag var ute efter helst bruna remsandaler men föll pladask för dessa! Zara.

Fann mina drömskor som hade passat till vardags perfekt, svarta med kilklack o peeptoe men väldigt basic i tyg. Men de var så otroligt hårda o konstiga i passformen (OASIS) men en fin tunika/klänning shoppade jag på rea. Jag är ingen reabrud = hittar sällan något men denna har jag kikat på tidigare. Blir min midsommarklänning tror jag, sött o kvinnligt.

Nu har vi ätit grillade kycklinglår med god vitlökspotatissallad, mumsig beasås, bröd o philadelphia. E är på fotbollsmatch o jag o C ska mysa med en STOR skål med godis :) Det är SÅ mys att ha henne här.

SOL!!!!

Idag var vi ganska sega men tog oss ut efter frukost i solen på balkongen. Vi promenerade då Elian sov o käkade goda kanelbullar o scones ifrån Åpent Bageri i slottsparken. Har inte haft internet förrän nu, något var knas men nu ska det fungera igen. Nu ska vi kanske se filmen vi hyrde igår o sen slappa hela kvällen!



Elian sover o vi myser!


Massa lek o bus!!

Kisar mot solen!




ODEON by night

Gårdagen var jätteskoj! Massa rosévin o mycket tok. Hemma i tid då vi visste vad som väntade imorse. En glad kille som vill LEKA! Han älskar Charlotte o kryper över henne o försöker pussas o stå på henne, stackars men hon har ju tagit Es sovplats, då går det så :)

Vi igår på balkongen!



Det var SJUKT lång kö o det blev snabbt fullt! Vi hade jättekul! 



sjokolade

Vi har käkat god middag på balkongen o Elian satt med o borstade tänderna! Nu sussar han efter magiska pappasånger o jag o C dricker vin o käkar sjokoladebollar ifrån en liten "kokosbollfabrikk". Torkar håret o sminkar o klär på oss. Vi ska besöka Odeon ikväll!

TISDAG


Mina kärlekar på Kokkomokko!
Mysig lunch med en öl o sen prommis omkring där vi bor. 


Smakade bröd o päron!


Nu på balkongen!

glad!!!

vi hann hämta Charlotte efter en minst sagt stressig morgon efter lite sömn. En cappuccino på flygplatsen o en UNDERBAR vän senare så är allt frid o fröjd!!
Nu ska vi luncha i solen!

USA


Jag i Vegas sommaren innan jag flyttade till Oslo!


Jag o min bästaste C på äventyr! ÅÅÅ hon kommer till oss imorgon. 


SPÄNNANDE!!

Jag o E myste i solen då Elian sov sin eftermiddagslur i vagnen o nu käkar Elian leverpastejmacka för fulla muggar. 

GRATTIS Karolina Lassbo som jobbar på Metro, hennes blogg kan ni läsa här: http://www.metrobloggen.se

Jag är lite kluven, det låter ju himla smart... men kan man då få sin nuvarande blogg överförd till ett webhotell? Någon som vet hur man gör det? Skulle nog fortsätta härinne också, jag skulle nog dubbelköra en stund tills alla har vant sig vid en ny adress. Eller så blir jag kvar här.... Mycket att tänka på! 

Update: Men jag får nog inte ens ha min blogg där, då jag inte är folkbokförd i Sverige. O jag tycker min blogg är fin o jag gillar tanken att jag själv kan påverka hela utseendet, annonser osv... 



kommentera!

någonting strular på bloggen, jag kan inte svara på kommentarer o ni kan säkert inte skriva heller? Jättetråkigt :( Men så ni vet, jag VILL svara men kan inte!

Apropå att svara, smsade nyss E o frågade om han kan dammsuga då han kommer hem. Inget svar ännu. Undrar om han skulle ha väntat med svaret om jag skrev: naken nu, när är du hemma? haha :)

parkmys!

Efter jobbmöte hem o byta ifrån pennkjol o klackar till shorts o linne!
Till Frognerparken o myste med Viktoria o sen inom gamla lägenheten o hämtade grejjor. 
Nu har Elian slukat en matburk o jag fortsätter mitt nya beroende: GLASSÄTANDE
Åtgärd: inte köpa hem massa storpack med SMASKIGA gourmedgräddglassar 


Vi idag!

error

Inlägg o kommentarer fungerar ej för tillfället!

GODMORGON!!!


Hälsar vi här hemma!
Nu ska vi somna om lite o E ska vakna, dags att väcka honom med en puss!

söndag!

Jättemysigt besök av Bestemor som hade med sin dessert, glass o jordgubbar! Vi åt sallad med kyckling o scampi o sen la vi Elian. Martin är SÅ snäll som fixar mina banners o hjälper mig. Nu tror jag att jag lärt mig hur man gör :)

Ikväll har jag powerwalkat efter ett avsnitt av Desperate o alltför mycket glass under de senaste dagarna. Skäpning Josefine!!!

Läser ut min bok nu o hela lägenheten doftar av de rosa liljorna vi fick av Marie o Martin. Jag har en känsla av att det är Marie som borde få äran :)

Imorgon ska jag på jobbet på möte kl 10.30 o sen förhoppningsvis promenera med Viktoria. Tisdag kommer min kära BÄSTIS Charlotte hit, ska bli SÅ mys!!!!

På väg framåt!!!

Pussas med Bestemor!

Vår buskille med sin Gudfar!

Jag o Marie käkar glass!
Elian badar samtidigt tror jag. Middagar blir lite mer casual då man har barn!


DAD!

Nybadad gutt!!


Snälla Martin fixar med min blogg.



DET GÖR ONT

SÅ mycket älskar vi dig!!!


Här äter han päronbitar, nya favoriten för då äter man ju helt själv!!!
Han nästan spyr ibland men ska ha mer ändå =) SÖTA SÖTA kärleken vår!
Imorgon fyller du 10 månader. 

regnig söndag!

Nu är jag hemma efter en god cappuccino med Pauline på Foxx. Hon berättade om ett spännande projekt om kvinnokroppen. Skriver mer om det senare så kommer ni förstå varför det är spännande!

Nu kommer snart bestemor på besök o sen Martin o Marie. Ska bli skönt med en innehemmamyssöndag i regnet!



NYVAKEN!

Det är grått ute så efter att E tagit Elian somnade vi om igen. Vaknade helt varm o bara ännu tröttare. Elian käkar så mycket mjölk så jag blir jättetrött. Ska trappa ner nu känner jag, orkar inte.

relaxing...

Dagen idag har varit relaxing! Vihar bara myst o vilat o pussats :) Vi handlade mat förut o Eivinds bestefar kom på besök, jättetrevligt! Elians bestefar var också med. Vårt lillhjärta visade upp sina nya konster, Att stå. stå o stå. Nästan gå med hjälp av tex soffan.

MAMMA O PAPPA ÄR STOLTA!

Scampi med äggnudlar blev det idag, smaskens!

IGÅR


Vad sker Zryan? haha vi posade lite :)


balkong!!!

Jättetrevligt igår. Efter massa mat o mys hemma så ville jag komma mig utanför väggarna o tog en tripp till Odeon. Rosévin o trevligt sällskap, sen hem i  tid. 

Imorse åt vi mysig frulle på balkongen hela familjen o nu sover killarna. Elian hade svårt att somna, ville bara sitta i min famn i skuggan på balkongen. Men nu så har jag suttit i solen o läst lite. Balkong är perfekt, man behöver inte stresa ut för att få sol eller luft, bara flytta hela familjen ut genom dörren :)

supertrött kille



champagne!

champagne!


Nu går jag o möter Zryan o tar ett glas vin!
Behöver komma ut lite.

eftermiddagslur

Mysigt möte på flygplatsen! Mötte en trevlig tjej som bott här sen 1991 som väntade på samma flyg. Hennes son var med flyget o hon + hennes tjejkompis + 5 barn skulle resa imorgon till Vegas o därifrån bila San Fran, LA mm. Svenska var hon såklart, därför hon var så trevlig =) O en söt hund som hon räddat ifrån Spanien som hon fick hem för två veckor sen. Elian tyckte det var spännande med en hund o kikade nyfiket. Betydligt mer spännande var att DAD kom hem. Vilka leenden o skratt!

Nu har vi sovit alla tre i sängen o jag vaknade av mobilen som ringde o kan ej somna om. 

Passade på att fota oss med Es telefon:

HAPPY o nyvaken!
Mina kärlekar!!!

Nu ska jag laga lasagne med kycklingfärs i o njuta av att solen skiner o det är fredag!

solig lunch

Hann med en underbar stund på mitt nya favoritplace vid ån då Elian sov i vagnen efter att ha smakat på det goda brödet jag fick medans jag väntade på maten. Enchiladas, mums! Läste bok o solade benen. Nu är vi hemma o jag har ringt lite samtal o fixat. Ska leka lite på golvet sen köra till flygplatsen.

snurrig

känner att jag ammar mer nu för jag är snurrig o matt. Måste få i mig något lunchaktigt sen då Elian sussar. ÅÅÅ jag längtar så tills vi ska möta E på flygplatsen... :)

hos oss

Morgonbilder:


Tuggar bröd alldeles själv, tar småbitarna ifrån brickan o tuggar o tuggar, stolt är han över att han kan :) påränbitar är också smaskens.

Byrån som är ihoptejpad i bakgrunden ska kastas :)





Snygging i BabyGapbody som han fått av Charlotte!



lycka

Att vakna med världens goaste kille i sängen är så himla mysigt. Han är alltid så glad o gosig o jag pussar o busar massor med honom o försöker få ligga o dra mig längst möjligt. Nu sitter han på golvet o ser på tv4 barntv o äter på sin bok. Solen strålar så idag ska jag ut o gå när han ska sova så jag kan sitta i solen lite. Sen kör vi o hämtar hem E på flygplatsen. Ikväll stannar jag hemma, behöver träffa honom o soooova imorgon.

Mormor kommer!

mamma kommer!

det här är också något år sen i Oslo!
Min mamma o jag. Hon kommer snart, då Charlotte åker hem så jag får sällskap medans E jobbar. 

före!

före!

Detta var jag på Gran Canaria en påsk för några år sen. Här visste jag inte hur lycklig man kunde vara.
Är så glad jag mötte dig Eivind. DU + JAG = ELIAN

ute eller inne?

Imorgon ska jag kanske ut en sväng, men eftersom Elians rutiner är så rubbade + att jag vill mysa med E så får jag helt enkelt se an dagen. Lutar åt en stilla myskväll med ljus o god mat o min kära =) Men annars kanske jag ska se ut så här:


stolt!

Ikväll så tog det en timme igen innan Elian somnade. Han har så mycket att bearbeta + alla resor, flytt vi gjort tror jag påverkar. Märker stor skillnad på förra gången jag försökte få honom att somna själv. Han är mer vuxen nu, kan ställa sig upp ( inte helt praktiskt =)) o då jag kommer in ska han ta i mig, nästan kryper ur sängen o är hysterisk. Men att jag inte tog upp honom ( det gjorde jag igår...) hjälper SÅ mycket inför imorgon. Han var så tröttis o kunde bara inte somna. Men det är JAG som måste visa honom att jo du kan det!

Kollade blöjan för säkerhets skull o han har fått massa vatten, kärlek o sång + stryk på pannan. När jag satt o sjöng utanför osmnade han av sig själv. YES, nu känns det som om vi är på väg i rätt riktning igen. Fick just ett sött sms ifrån E o jag pratade med världens bästa Charlotte förut. Sånt ger mig sån energi o styrka. Tack för att du finns C, du är en varm, underbar o helt enkelt fantastisk vän.

Nu ska jag steka lax o softa här hemma. Inget att fixa för en gångs skull... då blir jag godissugen...!
Är helt kär i min ICAbutik som jag hittade idag nära oss. Massa utval, jippie!

Vi saknar...

E!!! Han har bokat om sitt flyg så vi kör o hämtar honom imorgon!



reunion

Se på dessa killarna då!!! Som möttes så ofta då de var små o sov i vagnarna ovetandes om varandra. Idag kom de hem med sina MAMAS, Monica o Ashi till oss o åt mysig lunch o grabbarna lekte. N kan gå med liiite hjälp o H klappar händerna o står länge! Så snabbt tiden går, Elian härmade efter o stod mer än annars. TACK för mysig dag!!


- Denne leken er KUL Elian!!
-Jeg vet, i loooove it!


-Men denne var litt kul den og!
-Så bra gutta att dere fant noe morsomt her i mitt rum, kan jeg bli med?


-Må du ta bilder på oss nå??
-Mamma er sån skjönner dere, bloggen hennes.... hun liker den!

SÖTNOSAR!!!


Ps. Den bästa bilden har Monica på sin mobil men det är CENSUR! Only for PA..... ds.

VIDEO

ÅÅÅ så mysigt, nu har familjen samlats på videosamtal. Elian blev SÅÅÅ glad!!! 

din röst

nu kan jag sova som en prinsessa då jag pratat med min underbara E!

tuff

tuff

läggningen var tuff, jag tog upp honom lillvännen... han grät så hemskt o försökte åta på mig genom spjälorna. Nu sover han o jag får smsstöd av E. Här är vi idag på prommis på väg att möta Jessica o Alexandra. Trött sötnos som sover med sin badanka.

blinka lilla stjärna

Nu har Elian varit vaken en timme o gråter o skriker. Måste få in samma rutiner igen. Så jag sitter o sjunger o kikar på nätet. Har varit inne hos honom men det blir nästan värre. Nu är han tyst iallafall. Lilla hjärtat vårt.

Tyg

Måste köpa detta tyget!!! passar perfekt in i sovrummet.

Desperate Housewife=jag

Jag bloggar då jag ej kan prata med E, haha! Om han varit hemma skulle vi nu ha njutit tystnaden o lagat mat ihop. Jag inredningssuktar istället, kollar soffor, tyger o ja ALLT! Blir väldigt effektiv om man lämnar mig ensam. Jag har nog lite svårt att bara vara. Mina ELLEtidningar är fortsatt halvlästa. 

Vi är ute efter en hörnsoffa o jag har varit lite sur på IKEA som tagit bort alla gamla godingar men nu är denna tillbaka:

Karlanda, bra pris!

Jag tror vi slår till på en sån, älskar ju vitt o man får tvätta o täcka de värsta fläckarna med en filt! Ska starta med rosa till, sen i jul blir det rött o ibland toktröttnar jag på en färg o byter till något helt nytt. Har alltid haft vitt som bas men då jag bodde i förra lägenheten blev det beige/grått o det kändes inte lika kuligt.  


Detta är så fint, min kompis Janina har det. Men jag tror vi kör på ett vitt, det blir så fint tycker jag men vårt som vi har nu blev trasigt i flytten. 



Apropå förra lägenheten, jag trodde det var lyx jag hade. Att ha en tvättstuga en trapp ner som var bara vår. Men att ha de nyaste tvätt o torkmaskinerna i badrummet o kunna torka på balkongen sommartid, DET är lyx. Som jag bar de tvättkorgarna upp o ner förut, nu är jag så bekväm o njuter livet med hiss, barnvänlig lägenhet o öppet kök. Det räddar dessutom många städbråk, detta tar inte långa stunden att städa. JIPPIE, är så nöjd med vårt beslut.

Måste boka in städning av gamla lägenheten, sista helgen i juni ska vi lämna nycklarna o säga hejdå!

Jag sitter nu med tända stearinljus o med min ring på fingret igen. Den är forsatt lite stor så ska ta in den en halv storlek till plus byta en sak på den så stenarna sitter ännu finare. Idag är ju vädret svalare men oavsett är den för stor på mitt finger. En annan sak jag upptäckte då jag åter fick den på fingret var att jag kan se att det är vitt guld. Har bara haft min Attlingring i silver sista dagarna o den är i silver, nu kändes denna guldig. Så guldig att jag bara tittade på ringen då jag körde hemåt tidigare, vilken trafikfara. Blondin som sitter o tottar på sin förlovningsring...Tur att Elian fanns tryggt förvarad hemma o i mitt hjärta på sin fasta o STORA plats! Han somnade vid bröstet här efter bad, gröt o tandborstning. Oj oj som våra rutiner måste fixas o vi måste få honom att somna 19.30, 18.30 bara stänger han sina små blå......

en mammas drog....

I skrivande stund har jag fått i mig en god cappuccino o en chokladcroissant, jag är hög på socker o det är ljuvligt. Jag är egentligen supertrött o försöker hålla mina ögon öppna o le tills jag sen lagt skatten.. Men i ögonblicket så sker det automatiskt, jag är VAKEN!!!!

Haft mysigt besök av Jessica o Alexandra förut o jag fick hämta ringen ensam o ha barnvakt, det är LYX! Elian i sin tur visade hur det är att ha barn genom att bajsa helt oväntat mitt på dagen, sötnosen min! Jessica känns som den perfekta barnvakten, harmonisk o lugn underbart go tjej som jag ÄLSKAR!

Rullgardinerna blev bra, men en del gick av så måste ringa IKEA o beställa, de täcker fönstren storleksmässigt perfekt men de hänger ju direkt på listen ovanför fönstret så det blir en miniglipa som gör att det inte blir helt mörkt, det ska vi nog klara att lösa. OJ nu står Elian upp längs bordet här, måste rädda allting som ligger på det!

Tillbaka, här kommer bilder: 





Köp denna mysiga lekmatta på IKEA, ett fynd enligt mig!  89 nok


prinsen inne på sitt rum, men nu när jag skriver så står han upp HELA tiden. 
Jag pratade med VILLAGEbutiken i Malmö som har UNDERBARA rosa gardiner, som ej säljs i Oslo. Så hon ska ringa min mamma så får hon skicka dem hit. Lite kul var att damen i butiken sa:
Var det du som var inne med din mamma o son? HUR kunde hon komma ihåg oss / höra att det var jag!?
Supertrevlig var hon iaf :)



TACK!!!!!!!!

Tack för att du finns min solstråle!




Jag kör äkta mammalook, nyss busat o pussats o blivit dragen i håret!

en hand

monterat rullgardiner! ammar o byta blöja sen ut i  solen, måste ha mat!!! o möta jessica o alexandra! sen hämta ringen jaaaaaa!

BUSIG

Oj oj så busig Elian är!
Hans favvosyssla är att vara i badrummet, han har ju inte tidigare sett en dusch o utforskar den gärna oavsett om den är blöt eller ej. Han skriker när han inte får leka med det han vill, de som ej känner honom tror nog att han är riktigt ledsen... 

Idag SKA jag shoppa rullgardiner o jag hoppas jag mätt riktigt nu, utan måttband....




jag tipsar!


Eftersom jag tycker Amanda på namnsmycken gör så mycket fint så tipsar jag om detta fina! Klicka på banner på vänster sida o kika själv. Såna här presenter tror jag alla mammor, pappor, släktingar blir glada över! För mig känns det speciellt att alltid ha mina Es namn med mig. Bara ett litet tips om ni ska köpa presenter till någon i sommar.

Är det till din kära så skriv: TILL MIN KÄRA, DU ÄR SPECIELL eller något annat söttigt, kanske ditt o hans/ hennes namn + något fint ord.... Jag skulle kunna köpa såna här till alla jag känner....

GRATTIS!

Skickade detta mms till E då Elian sov sött bredvid mig, men så fem minuter senare VIPS så var han vaken! Precis dåmina ögon slocknat igen... Jaja nu leker han på golvet o jag ska dricka en kopp välling. 



Idag önskar vi LYCKA TILL på examen Petronella o Anette!
Och två STORA GRATTIS på studenten till Viktorias syster o Petronellas bror! HURRA!

My day!

Det var supermysigt idag! Jag gick ner till stan längs ån o pratade med bla syster. I stan kikade jag på Sten & Ström på Just Marriedbikinin men den var inte så fin på så det blev ingen sån. 

Mötte goa Jessica som är back in Oslo över sommaren!!!! God ceasarsallad på Hard Rock men Elian blev otålig o ville krypa. Sen inom Åhléns o hem.

Jessica!


Denna ÄLSKADE han att försöka fånga då vi åt, perfekt!

Å sånt här älskar jag, människor som bryr sig om mitt livsverk :) gullig spansk servitris! Prinsen ser smått chockad o koncentrerad ut. 

På trikken hem ( vi höll på att klämmas till döds, LIVSFARLIGT!)
De borde ha bättre koll. 



Då vi varit hemma en stund o klockan var ca 17 kom jag på att jag måste shoppa balkongmöbler innan de är slut överallt. IKEA har knappt något kvar o jag kikar ständigt. Där jag shoppade fanns det jättefina i korg, samma som de har på Odeon o jättefina vita i lite shabby chicstil, hade passat mig pefrekt o jag hade kunnat ha seglartema eller rosablommigt till. Men de var för dyra + att vår balkong är väldigt plain så det blev lätta aluminiumstolar med ett runt bord. Superbra pris dessutom så detta får duga tills vi har riktig trädgård o shoppar vita TRÄ!!!

Trött o hungrig Elian var så duktig då vi självklart var tvugna att köra två gånger mitt i hans läggtid för att få hem allting. Jag gick ifrån bilen i garaget till hissen o bar fyra stolar, körde vagnen o balanserade ett stort bord ( plattförpackat) på ena foten o sjöng Imse Vimse. Varför är inte jag med i dolda kameran varje dag? Alla skulle skratta o förvånas över hur jag gör allting. 

Elian har det för varmt så imorgon är förutom att möta Jessica o ev åka till stranden + hämta ring min plan att åka till IKEA o shoppa marinblåa rullisar + en fläkt på någon butik. Jag har skruvat samman utemöblerna o sjungit på balkongen o pratat med snälla grannar som undrade hur jag mådde efter nattens bravader. Självklart i korta svarta shorts o mitt svarta linne som jag haft hela dagen, kommer in o ska slänga in en ny tvätt o ser att amningskuporna sticker upp sådär sexigt. Haha, idag är inte helt min dag. Tror att jag får otur utan min ring.... NU ska jag se DH o hänga tvätt, orkar inte laga middag. 





vita shorts

Imorse busiga surfkillen!
Men jag insåg snabbt att vita shorts + krypande kille = dålig kobination! Sött var det iaf =)


Upp vill jag!!!





status

jag är trött o hungrig, Elian vaken o jag får blogga sen. Förhoppningsvis i våra nya balkongmöbler om jag nånsin får en minut över. DAD kom hem!




( igår då vi kommit innanför dörren alla tre!)

ALICE

Jag var inne o kikade på alla fina smycken på NAMNSMYCKEN.COM o så ser jag ett av armbanden

Kraftigt maskulint armband för honom i äkta silver med välvda namnbrickor.

Min systerdotter heter Alice Vilda Katarina :)

brinna inne

ÄNTLIGEN svalt ute! Jag o min skatt har haft en timmes mys i sängen o han är så underbar!

Igår hände en mindre underbar sak. Det brann i soporna i hallen o jg låg o såg på DH o brandlarmet startade. Hela lägenheten var full av rök o dte luktade jättestarkt då en av mina skor + Es sko hade tagit eld i sulorna. Hemskt o jag vill inte skriva mer om det nu, det var alltför dramatiskt mitt i natten. Somnade sent o vi vädrar fortsatt men nu luktar det ingenting längre.

not good

nu ska jag lägga mig o kika massa Desperate tills jag somnar.... nu börjar svala vindar komma in igenom balkongen.... MMMMM! Inget gotta för mig, Elian vaknade o jag la honom i sängen. Tack lillprinsen, där hjälpte du Mamma att stå emot!


vagnen räddar oss - IGEN!

Elian var helt genomblöt o behövde bajsa så jag ammade honom o sen bytte vi blöja o han försökte återigen somna i sin säng. Jag gav upp, i vagnen i bara blöjan med mig o öppna fönster o dörrar sover han nu sött.... Då det är extremt varmt får man strunta i allt som heter rutiner. Jag vill så gärna ha en stooor påse gotta! Nu ligger han i vagnen men det känns oetiskt att gå ut o shoppa godis med honom i vagnen efter läggningstid =)



jag klagar inte

jag klagar faktiskt inte på värmen utan anledning. Vi är helt slöa här ... jag somnade nästan förut o insåg att dagarna framöver blir tunga utan E hemma, han tar alltid plutten från 6-7.20 så jag får sova... jaja vi fixar det!  Men längtar efter svalare temperaturer. 

 Elian är klarvaken i sin säng, står upp o håller på att toka sig. Varmt o ljust.... 

Hans personlighet är helt klart lik min...han blir så arg då han tex inte får borsta sina tänder själv först att han börjar gråta, men jag har genomskådat honom o fattar då han är ledsen eller bara envis :)

Jag önskar att någon kom hit med en stor påse godis nu med massa choklad! Ska nog poppa de popcornen jag skulle poppat igår om jag orkar o bara ligga i soffan. All tvätt är hängd o vi dammsög idag. Mysig grillstund på balkongen innan E åkte hann vi med också, vi gick o mötte honom på jobbet i solen. 

Komiskt var att jag skulle beställa en glass i en kiosk vid jobbet, en sån lite mer nyttig glass i bägare med mindre fett o socker, Sans heter de. Så var den slut o jag beställer en chokladgiant, STOR strut med massa choklad. Jag var så varm o behövde akut svalka, gott var det!





ärenden!

Vi struntade i stranden o körde till Lambertsäter istället. Mötte upp Bestemor som bjöd mig på lunch i solen på Ekebergssletta, vacker natur med djur omkring o massa barn. 

Stolt bestemor!

Sen inom Fred ( guldsmeden) o lämnade ( snyft!) in min ring för förminskning, känns så TOMT utan den. Men jag ska bara vara utan den i någon dag sen sitter den bättre på mitt finger o då blir jag ännu gladare. Efter vi gjort det så körde vi hemåt o vi handlade mat så det var TUNGT med alla kassar + vagnen o jag var helt slut o Elian hungrig. Så nu har vi varit hemma en stund o han har ätit sitt första mål mat o krypt omkring glad o lekt. Jag har monterat hans säng o donat på. Vi ska nog gå en miniprommis nu så han får sova lite tror jag. 


I bilen, vi sätter på AC innan jag sätter fast honom!

hot

Elian klarade sig på mjölk till klockan 5 imorse o somnade om till 6.15, otroligt!! E kom hem i tid o vi hann mysa o prata innan vi somnade utmattade av värmen. Nu tror jag snart  att värmen ger sig! Nu ska vi somna om, sen ska jag fixa på banken o ev så drar vi till havet. Klarar inte hettan....

mobilbilder ifrån resan

i bilen:


GLADkille!!


osminkad o trött Mamma!


E på sin första student någonsin!


lagt min plutt

Stackars liten som är så varm. Äter mycket mindre nu men är jätteduktig att dricka o tur att mina bröst fattat vinken o producerar massa mjölk. Ingen gröt efter badet orkade han med men somnade vid bröstet. Nu är det OC o jag ska steka två laxfiléer som jag hittade. Sen poppa popcorn o läsa ELLE.

kl 19.19 Nu ska jag steka lax i stringtrosor o sen packa upp det sista. Jag vill ha E här, känner att ikväll hade han gärna fått köpa med sig alltför mycket choklad hem till mig o kramat på mig lite extra. Har varit så mycket  resa hit o dit sista tiden så när jag är hemma så saknar jag OSS. Men då han kommer hem på fredag ska jag PUSSA honom MYCKET!!!!! Älskar dig min man i livet som ger mig alltför mycket choklad =)

DRÖM

kom på imorse att jag drömde att jag var ihop med Ebba Von Sydow. E visste inte om det. :) Jag o Ebba dejtade iaf o hon hade en jättefin lägenhet. Tror värmen snurrat min hjärna litegrann. 

blogging

Nu sitter jag på balkongen o Elian myser i vagnen, vi trodde han ville sova men nej han klarar sig nog o somnar vid 19 om allt går enligt planerna. Jag har låtit honom sova som han vill på resan o det har fungerat bra. Hotellet var svalt o skönt o mörkt så han somnade då vi kom dit. Klockan 19 så är det fortfarande supervarmt på hans rum o ljust. Måste köpa fläkt o rullgardiner imorgon!

Här är vi nu, E tog en bild :)


bilder ifrån idag!

Jag känner mig så bortskämd med alla härliga sommardagar vi fått nu! Men jag blir väldigt trött o klagar på hettan, måste försöka sluta med det. Vips så är den borta! Häller i familjen vatten det är det vi håller på med nuförtiden =) 

Här är bröderna på uteserveringen o Elian sussar sött i bakgrunden.


Jag känner på mig att detta blir mitt nya lucnhplace, så nära hemma också o mysigt att läsa tidningar då Elian sover om vi går dit ensamma.



Det är studenternas hus tror jag, väldigt fint inne o stort. 

Glad i Onkels armar!


Nyvaken




sundsvall

Så himla kuligt, vi har bestæmt att vi drar till Gatufesten i år. Jag, mina E, Charlotte o Onkel Håvard. Ska bli SUPERKUL!!! Dagen idag har varit HET. Vi hittade ett jættemysigt stælle hær dær vi bor, en uteservering o restaurang længs ælven, Elian sov søtt till brusande ælv o vi åt god fisksoppa o myste. Onkel kom o Bestemor cyklade førbi.

Uppsala

Spännande att upptäcka!

Här sover plutten i vagnen o vi sitter uppe o pratar om livet. Sen följde Charlotte med oss till hotellet o sov.

Dagen efter myste vi med rester av lunchen o sen en prommis i stan med goda cappuccinos o lite shopping till Elian. NU är vi hemma o det är så hett, jag o Elian är helt rödblommiga o har sovit galet länge. Jag ska packa upp o ta en dusch sen spendera kvalitétstid med mina killar. E ska på Ozzy Osbourne ikväll o imorgonkväll reser han bort till Bergen med jobbet i några dagar.



i skuggan

Här stod mina killar o väntade o sen gick vi vidare o tog en iskall öl på en restaurang o Elian käkade mat i en barnstol. Sen hem till mottagning i trädgården med stort fint tält som skuggade skönt. SÅ mycket mat, jättegod buffé o Elian åt lammspett o bröd o kröp omkring o stornjöt. Han sov extremt mycket denna dag o alla dagar efteråt också, det är hettan som gör att han behver sömnen o han ammar som bara den.


Nöjd inne utan sol, på restaurang

Vi två

STUDENT

Här är gänget samlat utanför slottet i hettan. Vi sprang hela slottsbacken upp med vagn o jag i höga klackar för att vi alla trodde vi var sent ute, men vi fick vänta LÄNGE. Så Elian o E gick bort till skuggan, det var så hett o mycket liv o ljud så det var bäst så. Caroline var SÅ vacker o fin o nu har hon tagit studenten, lilla Linen som jag älskar så mycket.


Vår underbara men trötta prins.

"systrar"
jag, Caroline o Charlotte

GRATTIS!!!!!!

hotellmys

Här är första morgonen i Uppsala. Vi checkade in klockan 2 på natten o Charlotte var på hotellet 6.55 o käkade frukost med oss. Sen somnade E o E o jag o Charlotte låg o pratade massor i sängen mellan dem. Hon är VÄRLDENS bästa o jag är så glad att vi ska spendera så mycket tid tillsammans i sommar, hon kommer snart hit!


BRA!!!!

Vi har det BRA i Uppsala, hettan är helt galet varm men nu är vi inne o myser innan vi åker tillbaka till Oslo. Studenten igår var supermysig! Caroline var den finaste av dem alla o allting var sypertrevligt, satt ute till tolv inatt o pratade jag, E, Elian i vagnen, Charlotte o hennes mamma, mormor o moster.

trodde aldrig....

trodde aldrig....

att jag skulle shoppa jeans med hög midja, men nu är det gjort!
E likes!



zara

zara

perfekta!

shopping o HÄRLIGT sällskap!

shopping o HÄRLIGT sällskap!

Som vi saknat AnnaStina o Johanna!!
Nu är jag superstressad men vi har haft en härlig o VARM dag, o my!!!! 
Nya shorts, nu packar vi o kör snart till Uppsala. Alla tre ska in i duschen innan vi sitter i en sval skön bil!

oops!

vi sov i några timmar här??! Värmen är min förklaring. Nu skynda oss!!!!

BÄTTRE NATT!

Sen jag bestämde mig för att inte amma pga bitandet så har Elian slutat bita mig efter ett dygn utan mjölk, så nu fungerar det igen. Han äter snällt då o då. Inatt sov han till kl 4, fick lite mat o jag sjöng o strök på pannan i 15 min sen sov han till 6.20, TACK!!!!!!

Nu har vi haft mysstund med Pappa innan jobbet o vi ska packa o fixa. Måste in i gamla lägenheten o kika efter min kalender också. Elian står upp i sin resesäng nu, storkillen. Han känns SÅ vuxen helt plötsligt. 

kvällen hos oss

Jag ser massa svensk tv istället för DH. Nu Bo Kaspers på svt 2. Jag längtar SÅ tills vi reser imorgonkväll. På fredag ska min låtsaslillasyster Carolin ta studenten, helt crazy så snabbt tiden går.... Charlottes familj var som min andra familj då vi var yngre, från 2 klass tills vi tog studenten. Sen drog jag till Gran Canaria o hon till USA. Vi kommer alltid vara nära i hjärtat o det är huvudsaken. 

Ska packa också, det går snabbt så gör det imorgon. Ska bara ha med mig några ombyten, reskläder, studentkläder o sen en lördagsoutfit. Elians kläder är enkla: så lite som möjligt, han är VARM om dagarna... Någon som vet Uppsalavädret i helgen?

Jag gillar denna Bruns Bazaarklänning massor men känner att skärpet gör att jag ser smått gravid ut, inte tjock men den skär en centimeter fel... bara en känsla jag fått. Men jag ska nog inviga den ändå. O om det blir kyligt ha denna jackan till.

Håret ser ut som det gjort hela dagen, strandhår. 



Jackan


Annars är denna en stark kandidat, beror på hur jag känner mig! Det var den jag reste i ifrån Malmö, som var dngsur av regn då vi kom innanför dörren. Just ja, måste hämta mina nikeskor i gamla lägenheten.... Inte glömma...Slänger med jeans också, tänkte lura ut Charlotte o Caroline på ett glas champagne.... :)

fira!

fira!


Skansen på tv, jordgubbar o sovande son.


allt o inget

Tvättar o donar inför resan imorgonkväll!
E har åkt in till stan i hettan. Han förtjänar lite kuligt efter massa jobb o jobbande med flytt. Jag är så trött av all värme så att sitta inne med alla fönster passar mig ypperligt. Ska packa upp lite, packa ner kläder o sånt inför morgondagens resa till Uppsala så allt är klart så vi kan njuta dagen i solen med AnnaStina o Johanna, som lärt sig krypa GRATTIS!!

Har fortsatt ej hittat min kalender, måste söka lite till, känner mig smått handikappad...Vet liksom inte helt vad jag planerat. 

Elian pratar på sitt rum, bara blöja o ganska ljust i rummet trots försök att täcka fönstren( OBS ska shoppa marinblå rullisar på IKEA)... Måste komma igång med rutiner då vi får hans säng på plats igen, nu sussar han i sin resesäng. Ska ta med den till hotellet i Uppsala också så han slipper fler nya sängar nu... IKEA skulle skicka hem skruven så inom en vecka ska det vara fixat.

Inpackning i håret o en lång dusch o sen läsa ELLE som jag lånade av Viktoria är min målbild ikväll.... o vara i säng kl 22. Kanske hinna se ett avsnitt av Desperate Housewifes... ÅÅ måste sätta igång här hemma nu om jag ska hinna någotsomhelst.

Min BÄSTA vän Charlotte landar i Sverige ikväll, SOM jag längtar!!!! 

SOMMAR!!!

Janina o Viktoria kom till oss o åt lite fruktsallad med melon, ananas, jordgubbar o kiwi i med kanel o mörk choklad! Det är trots allt nationaldagen =) 
Sen körde vi till Ingierstrand o myste. Elian sov en hel timme så jag satt o solade o njöt. Annars var jag lite orolig över den STARKA solen så nu ska vi shoppa parasoll. Han var dock i skuggan nu också. Nu är E med sin bror o deras kompis o kör ett lass i bilen, småsaker i gamla lägenheten. 

Ikväll är det landkamp i fotboll så de ska ut en sväng o kika på den, jag o Elian blir hemma o slappar. Tidig kväll... Elian sover faktiskt nu, han är helt slapp av all värme men är DUKTIG på att dricka vatten o kissar massor!

Stol som Morfar köpt!

MYS!!

Lovely day!

Hemma o leker efter stranden, Viktoria o Elian

Pappa kommer hem!!!


Janina, trött E o Elian på sitt rum. Alla i randiga kläder :)

Varm trött sjöman!

frukost i solen!


SVERIGE!!!!

Idag är det Sveriges nationaldag!!!!

Jag hade planer på en lunch med mina girls som på 17 maj men solen strålar o vi ska till stranden!

Elian har varit mest vaken HELA natten men han är glad för det o då är jag glad...men trött :)

REA

E ringde nyss, de vann med 7-3 o nu kommer han hem. Jag har gjort temys framför tv med ljus o Armageddon. Ljust o härligt ute. MYS!

lite kul är att jag shoppade denna idag för bara 75 kronor på Vero Moda! Söt till slitna jeansshorts!





svårt att somna

varmt
ljust


behöver shoppa marinblåa rullgardiner till Elians rum o sen sover han i bara blöjan, med öppet fönster o fick en ny kissblöja o drack 2 dl vatten. NU sover han hoppas jag!

CITAT

" Josefine, Fy *** så MYE ting det er i leiligheten som er dine. Du hade IKKE så mye ting da vi flyttet inn. Du har SÅ mye klaer, skor, vesker o KLAER!"

Min E som varit i gamla lägenheten o plockat "lite" :)

varm dag

Mysig dag trots tröttheten!
Inget regn som utlovat men massa värme.

Vi gick o mötte Anne på BI o tog en cappuccino ( GOTT!) o sen vidare till Majorstua med tbanan. Mötte också Berit o Anette på BI så jag tog en bild på dem, de är så duktiga som pluggar sista spurten nu för examen.


Studentflickor!

Sen vidare o mötte Aslaug, Monica o Nickolas! Jättelängesen vi sågs o jag var extra snurrig idag, så hungrig o så trött men vi hamnade tillslut på McDonalds, mumsigt med kyckling Supreme o minimorötter. Nu kom vi nyss hem o jag lagar käk. E ska på fotboll o spela ikväll så jag donar väl vidare här hemma då. Eller slappar i soffan.

Monica med killarna på H&M i provhytten bredvid min då jag provade bikini.


Speglar är spännande!!


McDonalds!
Aslaug säger jag spärrar upp ögonen på bilder, kanske jag försöker se piggare ut?? :)

Ny bikini, orkar inte vara helt utan kläder så tog på mig Es skjorta i all hast. 
Blir nog fin då man är brun, H&M, hann inte kika mer än så idag. Halva eller hela stranden har nog denna i sommar, men vad gör det?! Ska nog vara på barnstränder o ganska mkt i skuggan med en tunika över!





Tisdag

Stackars lillhjärtat!!

Igår förstod jag varför han sovit dåligt, alla hans exem o torra fläckar som han kryper på gör ONT. Han kliade o kliade så jag smörjde o masserade så somnade han om. Sen vaknade han vid 4.30 o då fick han äta lite efter en halvtimmes sövningsförsök. Sen tog E honom lite imorse. 6 är han KLARvaken alltid, men jag börjar vänja mig. Jag fick somna om en stund iaf o det var guld värt!

Nu sitter det en liten kille här som ska få ny blöja o vi har redan sovit morgonstunden, vi somnade om en hel timme då E gått. Med mjölk såklart.... Måste bryta den ovanan.

Vår kärlek!

igårkväll

köket igår


lugna puckar!

Vi flyttar i lugn takt ( E tycker nog inte det =)) o ikväll körde han hit mer grejor. Nu har vi nyss duschat o jag ska packa upp lite kök o sen zzzzzz!

cykla till oss!

Vi fick finbesök idag av Bestemor som cyklade ända hit till oss! Hon fick lite pizza o fruktsallad ( pizza blir det då man ej har någon stekpanna! ) o så cyklade hon hem när lilleman somnat. Han somnade TRÖTT efter bad o gröt. Jag klarade att hålla honom vaken i eftermiddag så natten blir intressant. Jag ammade pyttelite på eftermiddagen då bröstet sprängde o han ville SÅ gärna. Men han somnar utan mjölk sen månader tillbaka o jag vet att vi fixar detta!

Nu ska jag SLÄNGA mig i soffan o NJUTA! Det är så härligt varmt o alla fönster o dörrar är öppna här hemma. 

Mina killar!!!
Es brallor ser tokiga ut, men det är bara ett veck.
hans favvomysbrallor ifrån POP!

Starkaste bestemor i världen??

ikea i solen

Kort tur till IKEA blev heldag där. Så skönt att vara inne o slippa solen, mitt huvud blev bättre! Shoppade gardiner till Elian + barnesikringsgrejor o toaborste, vaniljljus o duschdraperi. Likadant som jag hade då jag flyttade hemifrån då jag var 17 år!

Nu biter Elian på mig, han vill amma men nej du! O jag har klarat att hålla honom ifrån sin eftermiddagslur, nästan i bilen somnade han till men bara nästan. Nu ska han få käka!

glad med köttfärssåsfläck på tröjan! Åt massa, det var ifrån 1 år så det smakade nog extra gott!

TV4

oj allt försvann!
Nu sover Elian i vagnen o jag äter fullkornsknäcke med kycklingpastej på. NJUTER av svenska tv4 som jag beställde nyss, men oj nu startar det sån dålig ringainprorgam. Jag har det imorgonbitti iallafall, frukosttv!



på väg ut förut

tired....

Elian vaknar 3 o är crazy. Äter, somnar om en ministund, vaknar o kommer ej till ro. Måste vidta åtgärder, ikväll ska jag i säng i tid + EJ AMMA inatt.....

Nu ska jag duscha, Elian kräktes i håret strax innan E gick så jag känner mig sådär lagomt fräsch =) Sen ska vi shoppa frulle o lunch o lite annat, vi hade en yoghurt som jag nyss ätit men min mage skriker efter meer!! Det är sommarväder så vi ska ta en prommis längs älven idag tänkte jag, så jag vaknar till o Elian sover!!


rutiner på vift

jag tycker Elian tagit allt flyttande o resande BRA. Han sover i en resesäng nu då vår säng saknar en skruv som mystiskt försvunnit, ny ska shoppas imorgon! Men han har svårare att komma till ro, han vill sova på magen o bökar runt o sätter sig o ställer sig på alla fyra. Ikväll somnade han på magen då jag masserade hans ben. Sötnosen! Ska snart lägga mig jag med, är ganska tröttis.

här bor vi

soffan är väldigt tillfällig, min gamla som jag haft länge nu. I förra lägenheten stod den i källaren o E hade den vid sin pc o slappade i den ofta så den är lite sunkig trots att den är nytvättad. Söker en snygg hörnsoffa med enkla strama linjer, ljus! Såg en fin på AlvasPappasBlogg men den är nog lite dyr.... tips anyone? gärna med länk =) //lat!





fixar o donar

PUST! Vi har ett meddelande på vår tv att det kan ta upptill tre timmar innan vi får kanalerna, haha det ær komiskt! Men det gør inget, har inte hunnit sitta ner en sekund ikvæll.

Bra klænning

Klænningen jag hade idag ær PERFEKT till student o andra sommarfestligheter, mitt bæsta H&Mkap, 249 kr!



På dopet idag


På søndagsprommis


På Johannas dop men med marinblå kofta o skor ( Obs jag gillar E i rosa så han har två olika skjortor men i rosa på dopbilderna =))

Bilder på dagens äventyr!


Busig kille på dop!
Sov søtt igenom hela gudstjænsten, det tog ca 1,5 h.


Så hær ser han ut strax innan han vill bita eller pussas, eller bara før att kameran ær i nærheten =) Vår luring!


Toksøt bild på Julie som døptes!

Familjen


Dagen var supervarm, hær ær vi i solen.



Jag





Lånar dopbarnet lite, en riktig prinsessa!!!!



Værldens bæsta E, vi ælskar dig!!!!



Kryper efter en miniWW. Den bara skjuts længre o længre fram ju fler gånger man puttar på den......



Men tillslut så får jag åka, jippie!



Myser med Skai, en underbar væn till E sen de var små.

Nu: bad o grøtdags!!

LYX!!!!!

Att torka flera maskiner på EN dag!
Balkongen ær guld værd.

hemma

Sommaren ær verkligen hær!!
Hemma nu efter dop idag, helt underbart fint o SÅ kul att få delta. Bilder kommer då jag bytt om till mysklænning, matat o fixat med min kæraste Elian. E ska fortsætta flyttandet med sin far.

NJUT dagen o jag tænker massa på AnnaStina o Johanna som ær i luften på væg hem till Oslo nu!

frukost

Jag gick o shoppade juice o baguetter på Shell næra oss. Solen værmde verkligen o Elian sussade i vagnen. Det ær næra Maridalen som ær jættemysig natur. Nu har vi kækat frullis på balkongen o Elian leker i sitt rum o bajsar ;) Han ær vår skatt o hans rum ligger perfekt, han ær dær massor o stænger ibland dørren mot oss. Trivs med andra ord.


LÆGENHETEN

Vi hyr en lægenhet.
Tre rum med øppet køk o stor balkong. Vi bor supernæra jobbet o det kænns BRA, att slippa kompensera tiden till o från jobb då man har en liten en. Bilder kommer så snart vi fått hit lite møbler. Nu saknas soffan o skrivbord, ny soffa ska vi ha men vi ska ha min vita gamla tomelilla så længe.

SØNDAGSMORGON

Hela familjen vakna! Elian har varit mer eller mindre vaken sen klockan 3. Jag måste snart sluta amma kænner jag. Allt bitande plus att det snart ær dags før det eftersom han ær så stor. Men jag har ammat længe eftersom han tycker om maten o nærheten plus att hans Pappa har en del allergier, pollen o exem.

Vi kommer trivas toppen hær, det kænner jag. Vi skulle haft lite frukost bara, får gå o shoppa snart.... Dop i samma kyrka som Elian døptes i klockan 11 idag, solen strålar o vi ska fortsætta flytta efter dopet. Galet flyttvæder igår, stekhet sol.

Nya hemmet

Nu ligger Elian nybadad o grötad i en tillfällig säng, han somnar nog strax!
Jag har haft migrän o varit ganska less idag, nu känns det toppen. Ska skicka iväg E sen o shoppa SEN lunch.
Önskar er alla en underbar kväll, här strålar solen o jag fixar i garderober.

status

Jag har ont i huvudet, jätteont faktiskt o E o SNÄLLA Martin kör flyttlas, nu ska jag mata min son o E skulle nog rynka på näsan om han såg mig ligga på golvet o blogga då han sliter =) Jaja han sa VILA då jag har ont.... nu mat o sen fortsätta packa, mycket kuligare att packa upp!

mitt i allt

mitt i allt

flyttkaos

lördag!

snart åker jag o hämtar nyckeln! 
önskar alla en fin dag, sätt er o skriv lite dagbok, ring en vän du ej pratat med på länge. 
Om ni inte har planer förstås =) 

jag drömde om en gammal kompis till mig, en tjej jag stod nära, hon grät o behövde mig. Men det var som sagt bara en dröm.

Spöregn o långklänning

Resdagen gick bättre än sist men inte helt smärtfritt!
Reste i min brunaprikosa hellånga H&Mklänning som är LOVELY! Men den var då vi kom ehm supervåt ända upp till knäna, orkar inte berätta mer än så idag, hemma är vi o jag är lika missnöjd med Kastrup som tidigare. 

sleeping family.....

Trött man har jag här, jobbat 12 timmarsdagar då vi varit borta. Min kära snuttis =) Sover på soffan bredvid mig som ska säljas imorgon, plus gästsängarna. De har ej hämtat dem pga regn, det regnar idag också, MYCKET! Men imorgon så kommer de, o jag ska få nycklarna klockan 10 sen kör vi på. 
Nu ska jag plocka i mina kläder, prova sommarkläder eller lägga mig o sova i Es armar, är sååå trött!

min kjol....

Det är en sån här kjol jag vill ha!!!!


Elin Kling

sista....

Strax slutar E o ska bara handla med sig mat o blöjor hem. Jag har tagit ner tavlor o gardiner härhemma o duschat o tvättat håret o klätt mig i mysig outfit till vår sista fredagskväll i lägenheten!

Det ÖSregnar ute, känns bra idag.

Här var vi NYinflyttade här ifjol i februari:



Malin

Det var SÅ mys o kul att möta Malin efter alla år. Kändes som igår då vi sågs o vi kan verkligen prata om allt, SÅNT är värdefullt! Mötte hennes trevliga kille också, han fick plus i kanten av mig för att han var så intresserad av en sovande Elian =) Är jätteglad att vi fortsatt har varandra Malin, vi är ju i Malmö en del!


FIX!

Vi har inte packat ner vårt hem alls, kommer göra det då det är dags imorgon, eftersom. Alla kläder i ikeapåsar o så sakerna in i bilen, det är inte så långt vi flyttar. Känns skumt att inte städa då man kommer hem...ska mer plocka ner tavlor ifrån väggar o så. Har också flyttat med bredbandet, fixat adressändring o mailat todolistor till E. ÅÅÅÅ vad vi längtar tills han kommer hem idag!


trött

trött kille i incheckningskön som tog över en timme!
Detta är en lånevagn han sussar i.


HEMMA!

Efter mycket om o men på Kastrup så är vi hemma!
Berättar mer sen, Elian är så glad att få krypa runt o jag ska tvätta mina dyngblöta kläder o packa upp. Imorgon senast flyttar vi. JIPPIE!