hår

hår

jag hann!!! 5 minuter innan tiden begav jag mig o lyckades få parkering precis utanför =) Jag fick rådet som jag misstänkte, vänta ytterligare för att inte slita på håret med att göra slingor. Jag vill ha utväxt men inte så mycket som nu samtidigt som mitt hår ska vara tipp topp till bröllopet så jag väntar lite till. Klippte o fick härlig kur o tid för mig själv med MAGASIN!!! LYX!

Elian var glad hela tiden med C hemma o då jag kom så grät han till o ville amma o sov sen sött så vi tog med oss vagnen o flydde i regnet till KOKKAMOKK mitt nya place to be! Käkade god kycklingburgare ( var inte som en burgare, mycket lyxigare med supergoda små potatisar ) o drack en cappuccino. Nu är vi hemma o jag ska försöka piggna till på självaste MIDSOMMARAFTON!! Är så trött, Elian vaknade 2,3 o sen 5 var han klarvaken. Lekte med DAD från 6-7 så det hjälpte lite! 

NU: PAJ!

Kommentarer
Postat av: Gunnel

Vad är din riktiga hårfärg - tänker på utväxten? Du skulle ju passa som brunett också :-) men förstår att du inte vill ändra för mkt inför bröllopet.

2007-06-22 @ 14:38:52
Postat av: AnnaStina

Darlingen! Tycker så synd om dig som inte får sova på nätterna... Du vet mitt tips! ;-) Det blev min räddning. BRA att du informerade mig om att det är ruskigt väder för jag ser ju INGENTING då jag tittar ut. Helt tragiskt. Vi måste genast boka resa bort härifrån! men först ska vi ut en tur och shoppa till kvällens middag och så att hjärtat får sova lite mer. Lycka till med pajerna men synd för ert firande i kväll att det inte är sol.. men ni får säkert jätte trevlig ändå! Såg föresten att svenska kyrkan HAR firande idag, på Voksenåsen, men det är kl. 18. Hade nog åkt dit om vädret varit bättre. det är midsommarstång, midsommarmat etc etc. Får satsa på det nästa år då kidsen är större och kan dansa små grodorna ;-)
Kramis! :-)

2007-06-22 @ 14:55:39
Postat av: josefine

Gunnel: jag var blond som liten o nu är det väl ingen speciell färg alls!
AnnaStina: ja jag vet tipset men det handlar om att han ska somna själv.... KUL att ni hade det så bra igår, jag har kikat in hos er!!! Hoppas ni sovit sött o här kommer dagens rapport: REGN, grå himmel: stanna inne o njut!!
KRAMAR

2007-06-23 @ 09:11:25
URL: http://prinsessans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0