Tisdag

Stackars lillhjärtat!!

Igår förstod jag varför han sovit dåligt, alla hans exem o torra fläckar som han kryper på gör ONT. Han kliade o kliade så jag smörjde o masserade så somnade han om. Sen vaknade han vid 4.30 o då fick han äta lite efter en halvtimmes sövningsförsök. Sen tog E honom lite imorse. 6 är han KLARvaken alltid, men jag börjar vänja mig. Jag fick somna om en stund iaf o det var guld värt!

Nu sitter det en liten kille här som ska få ny blöja o vi har redan sovit morgonstunden, vi somnade om en hel timme då E gått. Med mjölk såklart.... Måste bryta den ovanan.

Vår kärlek!

Kommentarer
Postat av: Kattis å Mionmion

Hej på er nere i oslo..
känns det skönt att ha flyttat nu?
ser ut att vara
en fin lägenhet..Jobbigt då man har trapp då man har små barn...jag vet...
mion ramlade ner från våran trapp förra veckan, jag blev så fruktansvärt rädd..tänkte nu spräcker han skallen i stengolvet...men som tur gick det bra...tack och lov...
vad söt han är Elian och stor har han blivit, dom är inte längre små spädbarn nu...vart har tiden tagit vägen???
snart firar vi ett år oxå...hoppas ni alla mår toppen i detta sommarväder....pussa lillknodden från oss tre...kram kram

2007-06-05 @ 09:53:22
Postat av: Angel

söt han e.

2007-06-05 @ 10:57:39
URL: http://angelsmode.blogspot.com/
Postat av: Nina

Han bara så underbart söt er lilla kille. Ha en fin dag.
Kram

2007-06-05 @ 11:17:27
URL: http://ninisens.blogg.se
Postat av: Kicki

Hej.Jag kan tips om en kanon bra salva som finns på Apoteket&köpa.Den är mot torra fläckar&eksem.Den heter Ceridal.Vi har det till vår tjej som har eksem&torra fläckar.Tycker den är toppen bra!Ett litet tips från en mamma,till en annan mamma.Önskar er en trevlig dag.//
Kicki

2007-06-05 @ 11:19:13
Postat av: AnnaStina

Vännen! Nu är vi back in town :-) Som du kanske sett på min blogg så har hjärtat råkat ha sönder min tfn så jag kan inte smsa eller läsa de sms jag får :-( ska försöka byta till en ny tfn idag (har som tur är ett par xtra...) men måste se till att jag får med mig alla tfn nr etc. för jag har såå mycket lagrat i tfn (borde lagra allt i simkortet, men det blir inte alltid så..).
Hur ser er dag ut? Hur trivs ni i nya hemmet? vore så mysigt att ses före vi reser till Luleå. Jag tror vi reser på fredag. Jag ska och fixa mina naglar 13.30 idag, det är vår enda plan för dagen.
Kramis! :-)

2007-06-05 @ 12:08:13
Postat av: Kristina

Vilken sötnos ni har:)

2007-06-05 @ 15:22:04
URL: http://thisis.blogg.se
Postat av: Anni

Fina bilder! Vet inte om du kanske försökt detta eller om någon redan skrivit det till dig men... när vi skulle sluta amma gick det mycket bättre om vi tryckte i F mat med kortare tidsintervall på kvällen. Så vi gav middag (en burk b:mat) kl 16,30 och gröt kl 18,30 istället för 4 timmar mellanrum som vi brukade. (Fick rådet att ge gröt då de sover bättre på det än välling...) Nåja, kanske är det så ni redan gör men ville bara skriva tipset till dig i hopp om att du snart får sova lite mer :-)

2007-06-05 @ 17:07:02
Postat av: josefine

Kattis: heej gumman, hoppas ni har det bra! vi njuter av en barnvänlig lägenhet, trappen var mitt värsta scenario trots grind. TUR att det gick bra med Mion!! pussa honom från mig!!! jag saknar er, hälsa M o M :) KRAMAR tiden går alltför snabbt :(
Angel: tack!
Nina: tack o detsamma!!
Kicki: tusen tack, jag köpte en kräm idag så vi ska se hur den fungerar först!
AnnaStina: jag gick förbi er o såg plasten imorse o tänkte på det.... hoppas vi får till torsdagen! kramar
Kristina: tack!
Anni: tack, ja han käkade middag med oss nu kl 16.30 o så får han gröt strax innan 19, det handlar mer om mys tror jag! tack för tips!

2007-06-05 @ 17:24:01
URL: http://prinsessans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0