Blader

Blader

Shoppade massa blader ( magasin ) då jag var ute o gick. Cosmopolitan Brud, FamilyLiving & Damernas, härligt att ligga o läsa o inspireras. Älskar att ha min klippbok också att samla viktiga tankar o ideér i. Ska köpa en VIT imorgon, bröllopsbok!!!

Dagen har mest varit hemmamysadag, ammat, E monterat sorroundanlägget, städat, lekt o bara myst. Vi skulle ha gått på marknad o lunchat med Viktoria o hennes lillasyster som är på besök men det blev för sent för oss, ofta springer jag ut när Elian är tröttis( o får luncha i all hast med kaffekoppen i ena handen o lunchen i den andra, men idag sov Elian i vagnen även då den stod stilla!)  så jag kan liksom inte göra riktigt hur jag vill, men om man anpassar vardagen efter Elian mår vi alla bättre. Mat, sov o lekrutiner kommer först!



Kommentarer
Postat av: Sessan

Asså, cosmobrud, jag blev så lycklig när den kom! Så efterlängtad. By the way, älskar magasiner... prenumerar på fem stycken =)

2007-03-11 @ 17:30:08
URL: http://sessan82.blogg.se
Postat av: sofie

Va coolt med en klippbok! Förutom bröllops ideer, va klistrar du in mer?

2007-03-11 @ 18:07:34
Postat av: Lina

Var ett tag sedan jag skrev här nu...Men jag läser varje dag! =) Grattis til förlovningen, du blir säkert en strålande vacker brud! Läste att du satt ute och fikade idag, iofs med filt, men ändå, har ni haft så varmt? Vad avis jag blir!

2007-03-11 @ 19:11:26
URL: http://linalindstrom.blogg.se
Postat av: Linis

Hur går det med bröllops planerna? Ganska långt kvar så du hinner ju ta det lugnt ett tag till.. Det är mkt att stå i vill jag lova!! ojoj!! Men kuul..så vad gör det! Kram!

2007-03-11 @ 19:48:02
URL: http://linisis.blogg.se
Postat av: Anni

Åh... vad härligt att planera bröllop! Läser här varje dag o känner igen mig i mycket av det som skrivs. Har en son, 9 mån, och en älskad pappa/man. Om du vill kommer jag o sjunger på ditt bröllop... Är hårt bokad så hör av dig i tid.... :-) Tack för att du delar med dig av allt det jag känner och upplever...

2007-03-11 @ 21:15:37
Postat av: Anna

hej! läser ofta din blogg, gillar den.
undrar bara ammar du fortfarande? varför dricker du vin i så fall?

2007-03-11 @ 22:17:44
Postat av: josefine

Sessan: ja den var kul att bläddra i!
sofie: ideér o inspiration, kanske skriver ner recept, stressanertips, sminktips o annat jag gillar!
Lina: TACK!!! Ja det ska bli sååå kul även om det är en stund kvar! Nåt att längta efter, fint ni fått i lägenheten GRATTIS!! Ja idag var det jätteskönt väder o snön har runnit bort!
Linis: Ja vi har inte planerat ännu, bara drömmer =) I like!!!
Anni: tack, så kul! Oj vad snällt av dig, vi har en tjej som vi ska be sjunga tänkte vi, men tusen tack!!!!
Anna: hej o tack så mkt!!! Ja jag ammar, men inte då jag dricker vin! Han tar flaska med min mjölk i o käkar andra saker också som: banan, gröt, matpureér!

2007-03-11 @ 22:43:15
URL: http://prinsessans.blogg.se
Postat av: Isabella

Vilket roligt språk norska är! Blader = magasin, coolt! Det är ren mammalyx att läsa de i lugn och ro, utan att bli störd.

2007-03-11 @ 23:40:01
URL: http://ferlass.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0