Glad Fredag!! dadada

Nu sitter jag o bloggar o säger dadadadada samtidigt, det tycker Elian är jätteskoj!

Natten var som vanligt, mycket vaken, mycket hungrig. Därför ger jag dagens morgongröt nu strax så han äter mer på dagen. Han bet nämligen nyss nästan av min gröstvårta AJ!!

Skönt att vara ledig, pussa o lukta på världens underbaraste med det tjocka mjuka håret på sitt lilla huvud. Kärleken är gränslös. Idag ska vi möta tjejerna + bebisar, LÄNGTAR!!

Kommentarer
Postat av: Suzanne

Hoppas ni får en mysig dag gumman!
Här kämpar jag på med vätskeersättning åt Ida. Tyvärr måste jag tvinga i henne m spruta, men nöden har ingen lag =(

KRAM o trevlig helg!

2007-03-23 @ 09:02:14
Postat av: josefine

Suzanne: hej, jag tänker massor på er, hoppas mitt sms kom fram. Du är så himla duktig stumpan, förstår det är vädigt kämpigt nu, nu som du ska ha ro omkring dig. ORÄTTVIST! Krya på lillgumman!!!! KRAM o ha en så bra helg ni bara kan ha!!

2007-03-23 @ 09:06:00
URL: http://prinsessans.blogg.se
Postat av: Anna-Lena

Det där med barnehage är ju ett kapitel för sig! Att man inte är säker plats? Vi fick ju ta 50 % till oscar till en början vilket visade sig vara heeelt underbart för OSS! Jag har gått hemma och pysslat och jobbat på timmar hemifrån, oscar har integrerats sakta men säkert på dagis och blivit otroligt trygg där! SKönt! Fördelen framför systemet i Sverige är ju att har du väl din pats så är den din, du som mamma eller pappan för den delen behöver inte jobba eller när ni ska ha barn nr 2 ;D får du vara hemma och mysa med bebin medans Elian är på dagis! Det är ju jättebra! Hm... hur hamna jag här... är lite engagerad känner jag! :D Nu ska vi till banehagen! :D Ha en skööön helg!

2007-03-23 @ 09:08:52
URL: http://annalenastroberg.blogspot.com
Postat av: josefine

Anna-Lena: hej!! jag läste detta o sen blev jag busy så jag hann inte svara!! hur mår du nu?? jag ÄR ute efter 50% men måste söka 100 så man har en chans....Norge! haha ?) KRAM

2007-03-24 @ 22:32:03
URL: http://prinsessans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0