Gro & Helena!

Gro & Helena!

I parken!
Det som är mindre kul är att Gro, Helena o Benjamin ska flytta iväg till Molde. LÅNGT men de ska köpa stort hoppas vi så vi kan hälsa på :) Jag fällde tårar inne på Indiska o trösthoppade lite. Men jag är GLAD för deras skull o önskar all LYCKA!!

Kommentarer
Postat av: Kjersti

Så vittig :-) Måtte bare kommentere dette innlegget! Jeg flytter også nemlig til Molde-om 1 år!! Vi har kjøpt gammelt sveitserhus ved vannet og skal pusse det opp dette året! Kjenner faktsik INGEN i Molde, så det var vittig å se at hun skulle flytte dit! Lykke til med flyttingen :-)
God dag i solen til dere, Josefine!!

Hilsen Kjersti

2007-03-29 @ 10:52:00
Postat av: josefine

Kjersti: AHA! Så morsomt! Håper dere vil trives! Er det jobb som lockar? Så spennende!!! Kanske vi ses der hvis vi hilser på? KLEM o tusen tack!

2007-03-29 @ 20:13:46
URL: http://prinsessans.blogg.se
Postat av: Kjersti

Du er så flink til å svare :-) Min mann(vi har vært gift i et halvt år, det er SÅ kos :-) Gled deg!! Vi kjøpte også wedding planner fra O&R og det er så utrolig hyggelig minne å ha etterpå, så skriv MASSE i den underveis!!) kommer fra Molde, så derfor skal vi flytte oppover!
Blir en STOR overgang, men gleder meg også!! Vi får hus og stor hage ned mot sjøen, det blir fantastisk!! Og det er bare 40 min med fly til Oslo :-) En kaffe i Molde høres bra ut :-)
Klem

2007-04-02 @ 16:37:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0