middag....

Nu är E o spelar poker med sin bror o jobbet. Jag är hemma själv o ska nog laga mig lax ensam, tråkigt men är så hungrig. Imorgon blev min hudvårdsklass inställd, känns så konstigt då jag planerat helgen efter den, jobb går först. Men nu ska vi gå på marknaden imorgon o sen mysa på kvällen. Söndag ska vi vara på Johannas dop, det ska bli supermys!



Kommentarer
Postat av: Anna Cecilia

Åh min karl är också och spelar poker ikväll så jag är ensam jag med :( Synd att jag inte bor i Oslo, då kunde du fått bjuda mig på lax och tjejsnack :-)
Nu blir det några Greys Anatomy avsnitt i ensamheten :-)
Sköt om dig och tack för att du skriver och delar med dig av din blogg, (Min favvorit bland alla bloggar!!!)Nästan så jag själv skulle vilja blogga :-)
Kram,
Anna Cecilia

2007-05-04 @ 21:08:59
Postat av: Angel

Åh så fin ringen är är d förlovningsringen eller vigsel ring?

2007-05-04 @ 21:12:30
URL: http://angelsmode.blogspot.com
Postat av: Åsa

Hej ! vilken underbar blogg du har tjejen och jätta söt son ! tänkte höra med dig hur man får en egen bild längst upp i bloggen som du har och till vänster ? kram

2007-05-04 @ 21:52:09
URL: http://missd.blogg.se
Postat av: josefine

Anna Cecilia: å tack så mycket!!! ja det du =) Greys slår dock ALLT jag älskar det så hoppas du får en mysig kväll!Kram
Angel: tack! förlovningsring!
Åsa: tusen tack!! du går in på design, stilmall o ändrar i koderna där, sök efter ordet header o klistra in bildadress mellan parenteserna! lycka till!

2007-05-04 @ 22:41:46
Postat av: Åsa

Tack så jätte mycket ! och du vilken super fin ring, jag önskar dig all lycka. Glömde skriva förut när du frågade vilka som läste här, jag gör det iaf =) hittade hit genom att jag känner dina vänner Annie och Emma.

2007-05-05 @ 22:39:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0