STOLT Mamma....

Det är så häftigt detta. Jag skriver en fredagskväll ett blogginlägg om att min son bajsar. Haha, men jag är så stolt över att han alltid vet vad han bör o vill. Jag visste något var skumt, han är som en klocka den här lilla mannen o ikväll behövdes det tydligen lek o flera timmar extra för lilla magen. Han har suttit i vagn / bil mycket o är van att springa omkring o leka leka leka. Nu ska vi byta blöja här o så HOPPAS jag han somnar sött.


Igår sov han mot mitt bröst på mitt hjärta då han var sjuk. Större kärlek finns inte.

Googlat

på 50-talet o det är mycket vidd o ärmlösa klänningar men jag går för klassisk glamour, det måste ju fungera =)

image2585
Fotograf: Viktoria

Nu säger jag GOD NATT!
KRAM!


I knew it ;)

GRATTIS Amanda o Marie!!!!!!!

Crazy kväll!

Jag gav upp, tror Elian förstår att det är IDOL? Sova kan han inte... Måste vara att han behöver få ut något ur lilla magen. Nu leker han med bilar o vi dansar till tvn som är BRA sång ikväll. Haha livet är härligt, fullt av överraskningar. Min todolist ikväll är ganska full ännu =)
image2583
Mobilbild i mörkret. Nu leker han o jag har diskat.

jeans



Här är jeansen.
De blir toppen i vinter med alla möjliga toppar eller klänningar till. Tror de kostar 799 nok vilket är ett bra pris tycker jag. De gråa o blåa jag har nu har hållit god kvalité o passform.



Löshåret ser inte bra ut om jag bara sätter i det o har håret utsläppt. Tanken är att ha det då jag ska sätta upp håret o locka det. Kanske får ni se imorgon om jag använder det då. Här testade jag bara lite samtidigt som vi åt "middag". Take Away Gott Bröd. Är faktiskt fortsatt hungrig, helt glömt att äta idag. Jo jag åt 2 kycklingköttbullar med Elian innan vi åkte. Oj han ropar igen, ska nog lägga honom ikväll med kramar. Han är nog kinkig efter feberkväll igår.

Misstänker han behöver bajsa innan han somnar.... Vi får se :)

Kväll!

Så, nu ligger en pigg kille i sin säng med pyjamas, vattenflaskan o nattsången. Vi får se om han somnar. Försöker hålla på tiden. Det var så skönt att han idag sov sina 2 timmar i sträck, sista tiden har han varit fram o tillbaka men idag var han nog helt enkelt supertrött efter natten. Jag satt o kikade på vagnen HELA tiden men den rörde sig inte utanför fönstret.

Elian ropar!


lite mer om vår fredag!

Vi var bara hemma snabbt förut o sen åkte vi in till stan. Jag shoppade lite löshår faktiskt! Tänkte att det kan vara kul då man ska på partaj =) På vägen ifrån frissan sprang vi inom Melker där jag tidigare shoppat mina 2 blocks southjeans, men de är för stora så jag provade ett par mörka o shoppade dem direkt + en fin matbox åt Elian.

Sen vidare in i bilen o fixade ny resväska. Elians matschema låg efter men han var bara glad o fick ett Mariekex i bilen på vägen hem. BÄSTA BÄSTA Elian!

nu gick E nyss på pokerkväll o vi ska göra kväll här. Sen IDOL o softkväll med tidig sömn tänkte jag. Ska läsa ut min bok o imorgonbitti klippa mig kl 9. Frissan två gånger på två dagar =) Skön lyx!

Imorse med min utväxt + min haka som jag försökt täcka.


Jag nyss. Idag var en sån dag då man känner att man ser trött, sliten o allmänt trist ut. MEN Elian var så glad hela dagen o det är det viktigaste. Jag har stormyst. Återkommer efter läggning. Tänkte visa jeansen.
 

Nyvaken

Hemma igen! Elian var en ÄNGEL o sov hela två timmar då jag fixade håret. Han fick komma in då jag fönade håret o han tittade storögt på o flirtade med alla o åt pepparkakor =)

image2578


stress!

Nu ska jag testa nåt jag inte testat förut. Jag ska ta med Elian till frissan + att jag ska slinga det hos en annan tjej än jag är van vid... Hon jag går till är 50% sjukskriven o kan inte på veckor o ingen annan heller på det stället. Så jag testar min Nageltjej som också är frissa. Håll tummarna! Imorgon ska jag klippa kl 9 på mitt vanliga place =) Hinner inte göra både och idag. Jag har fått en hormonattack tror jag, min haka är full av konstigheter så ni snälla som brukar tycka min hy är fin borde se detta! Hinner inte fota nu. Off we go!

NJUT dagen!!!

LYCKA!

Att se Elian vara pigg o glad igen. Jag försökte lägga honom förut men nej... Så nu ser vi säsongsavslutningen på Efter Tio ( passar bra att börja jobba då =)) o ska försöka ta tag i dagen.

GODMORGON O grattis!!!

Elian somnade väl ca 3 efter att ha varit ledsen i tinmar. Precis då jag somnat vaknade han. Inte feber men väldigt ledsen o Mammig så han fick ligga o gosa med mig o håret i en timme. Sen välling i sin säng 2 ggr innan han somnade. Han fick sova utan pyjamas o täcke o vaknade kall o go imorse. Igårkväll innan jag la mig bytte vi blöja o kollade febern som var 38.5 så han fick en alvedon.

Idag verkar han feberfri o har just ätit gröt! Härliga FREDAG! Lite jobbigt att vara på minus då det gäller sömn men jag ska nu prioritera den i helgen o ställer tyvärr in festligheterna. Jag vill gärna vara utvilad till veckan o nu när han var sjuk igår behöver jag alla krafter!

image2577

Här kommer vinnarna, lottade o klara:


Pethra Låter mysigt med middag på Aker Brygge, som jag saknar Oslo med jämna mellanrum, hoppas ni får riktigt skoj och en härlig dag, här i Uppsala är det sviiinkallt idag!

pernilla ÅH jag som tänkt önska mig en i julklapp, vore ju toppen om man slapp skicka iväg mamma, då det är ganska stor chans att det kan bli fel :) Var faktiskt på majorstuen o kika på ordning o reda för några dagar sen. Hoppas hoppas, de skulle göra mig glad! Hoppas ni har de bra och att snön kommer snart, då blir de skoj för ett litet barn som elian! Och för alla stora med, så mysigt! Kram

Shopaholicmamman Jag har länge letat efter den perfekt julklappen till min mamma.. Hon jobbar, tar hand om hemmet, barnen, går kurser, har möten, en del sjukhusbesök, aktiviteter för mina syskon och massa massa annat.. Fullt upp med andra ord.. Den perfekta julklappen till henne är en almanacka från ordning och reda, så kanske hon ochså kan få ta det lungt när det blir freda! Kramis

Suzanne Hoppas jag vinner =) Vill ha ORDNING o REDA i mitt liv!! Kram

STOOOOORT GRATTIS o Happy Friday!!!
KRAM Josefine

Maila mig era adresser så skickar ORDNING&REDA kalendern till er direkt.
[email protected]


Sov sött!

Nu ska jag lägga mig o läsa, tidig kväll ikväll. Om Elian mår bra imorgon ska jag faktiskt toppa mig halv ett. Har sååå lust att slinga det också men ingen tid finns som passar mig, fullbokad helg. På söndag ska Världens Bästa Pappa E ta med sig Elian till ett STORT lekland med sina manliga kollegor + barn = MAMAsovmorgon! Kan behövas efter det partyt jag evt ska på. Jag kommer se an formen till Elian såklart.

Imorgon då vi vaknar oavsett om vi blir väckta kl 5 av en skrikig bebis eller kl 11 utan väckarklocka så är det FREDAG!!

Lugn hemmakväll

Oj jag somnade o vaknade av att E duschat, gett gröt o lagt vår skatt. Han känns redan mindre varm o jag HOPPAS det bara var feber på snabbvisit o att han imorgon är i tiptopform igen. Pyjamasbyxorna har fått hänga med hela dagen idag o jag lyxar med mitt nya halsband =)
Hoppas ni har en lovely, dag kväll o alldeles strax helg!

Tävlingen avslutas imorgon kl 8. Ni är många som är med i utlottningen o som alltid önskar jag att jag kunde ge er allihopa en kalender. Ni är många som är i behov av en o ni alla förtjänar en. Men jag kommer att scrolla o så får E säga stopp. Så gjorde vi sist o så gör vi imorgon en minut innan han springer på jobbet.

Oj nu hostar Elian till, måste kolla så han har det fint!

Update: allt var fint! Om ni känner att jag missat en fråga i kommentarer så snälla maila. Jag försöker hinna med att svara på kommentarer, blogga, leva o ja ni vet =) Så att ni förstår om jag missar ibland. KRAM

Avbokar barnvakt

Det blir familjemys istället.


E pratar med Bestemor.


sjuk...

Elian kändes varm då jag tog upp honom ur vagnen o jag tänkte direkt FEBER. Sen grät han o var oväl, skakade o villa bara vara i min famn. Sen kräktes han riktigt o jag tog tempen nästan 41. Nu fått alvedon,myst på mitt bröst o i min famn o dricker lite välling. Han har ätit dåligt idag så jag misstänkte att nåt var på G. Kräks gör han tydligen vid hög feber. Lilla skrutten vår. Nu kommer E strax hem o jag ska nu återgå till tröstande. Han myser framför tvn i bara blöja nu.


Lite smått o gott

Nu somnar Elian ute i vagnen o jag ska ta en dusch. Börjar piggna till lite trots lite sömn. Ser framemot lyxig egentid med E ikväll, vi ska äta TAPAS. Mmmm...


Bra tips om du vill ge bort något men inte har så mycket pengar. Shoppa dess fina kaffeglasen på IKEA för 9 nok / st! Vi behövde enhetliga tekoppar så dessa fick hänga med hem igår. Elians första adventleksak skymtas också.


Dessa söta paket tänkte jag använda som bordsplacering vid tex glöggkvällar!
Nu: duschen

JUL!


Elian springer omkring med denna blomma HELA tiden o ger mig den. Sötnos!

 




image2573
En prins i soffan ( som MÅSTE tvättas snart... :))

Nu ska vi äta lite lunch o sen läsa böcker, jag älskar att läsa o rimma för Elian, han tycker det är så kul!





igår

Bjuder på en late night bild ifrån igår. Skriver inte mycket mer om kvällen men det var SÅ kul. Vi åt god mat o kom i säng sent.



Nu har jag o Elian sovit en kortis o ska ta tagi dagen. Mysdag står på schemat!

Trött Mamma

Goodmorning!! Trött Mamma som skriver =) Det blev god middag o drinkar igår. ÖNSKAR att få sova snart! Hoppas ni får en FAB torsdag, imorgon börjar helgen!

Nu: ostmackor med mitt lilla hjärta!

NU

E slutar om 4 minuter, längtar efter en puss ifrån honom innan jag åker iväg.


Jag nu, ska bara mata Elian här...
KRAM alla söta!

IKEADAG!

Nyss kommit hem o lämnat shoppingpåsar ifrån IKEA. E kommer strax hem o byter av mig. Ska på en jobbgrej.
NJUT kvällen!!!
image2563
IKEA!
Sprang omnkring lite....

image2564
Käkar köttbullar, en man kom fram o hejjade o klappade på kinden o fick ett leende av Elian =) Här med sötaste Petronella. Vi älskar dig!!

image2565
Bland alla julsaker! Här sov Elian sött i sin vagn. Det har regnat ute så en PERFEKT IKEA-dag! Kanske är jag köpt av IKEA??? Haha tål att tänkas på...samma sak med H&M.
Det blev jeans ute, inte leggings.


Se det snöar + dagens!


Nu snöar det ute!
Lila leggings H&M, grått linne vero moda, Vit top H&M trend, kofta H&M
Nu är Elian nyvaken o vi ska snart åka iväg.

Mail ifrån Mona

Detta är ett sånt skickavidaremail MEN jag tycker det stämmer FÖRTRÄFFLIGT bra in här hos oss. Är det många som känner igen sig? Jag vet att det finns ordningssamma killar men just detta att är jag ensam hemma en lördag städar jag, E sover. Jag mår bäst då det är fint hemma o E mår bäst om han får sova. Ibland önskar jag att jag kunde prioritera bättre, för mig själv. Men gissningsvis är vi många som är lika? Ett plus i kanten är ju att damen i fråga använder Mary Kay ;)

Mail ifrån Mona: ( min blivande mans bästa kompis Mamma!)
* WHY I LOVE MUM *

Mum and Dad were watching TV when Mum said, 'I'm tired, and it's getting late. I think I'll go to bed'
She went to the kitchen to make sandwiches for the next day's lunches. Rinsed out the popcorn bowls, took meat out of the freezer for dinner the following evening, checked the cereal box levels, filled the sugar container and put spoons and bowls on the table.

She then put some wet clothes in the dryer, put a load of clothes into the washer, ironed a shirt and secured a loose button She picked up the game pieces left on the table, put the phone back on the charger and put the telephone book into the drawer.

She watered the plants, emptied a rubbish bin and hung up a towel to dry. She yawned and stretched and headed for the bedroom. She stopped by the desk and wrote a note to the teacher, counted out some cash for an excursion, and pulled a text book out from hiding under the chair.

She signed a birthday card for a friend, addressed and stamped the envelope and wrote a quick note for the grocery store. She put both near her purse. Mum then washed her face with 3 in 1 cleanser, put on her Night solution & age fighting moisturiser, brushed and flossed her teeth and filed her nails.

Dad called out, 'I thought you were going to bed.' 'I'm on my way,' she said. She put some water into the dog's dish and put the cat outside, then made sure the doors were locked. She looked in on each of the kids and turned out their bedside lamps and TV's, hung up a shirt, threw some dirty socks into the basket, and had a brief conversation with the one up still doing homework. In her own room, she set the alarm; laid out clothing for the next day, straightened up the shoe rack.

She added three things to her 6 most important things to do list. She said her prayers, and visualised the accomplishment of her goals.

About that time, Dad turned off the TV and announced to no one in particular. 'I'm going to bed.' And he did...without another thought.

Anything extraordinary here? Wonder why women live longer...? CAUSE WE ARE MADE FOR THE LONG HAUL..... (and we can't die sooner, we still have things to do!!!!) Send this to five phenomenal women today...they'll love you for it! I just did. THEN, GO TO BED

Onsdagstävling!

Rosa ONSDAG! Jag fick välja färg så det är denna ni kan vinna! Jag lottar ur FYRA st.
Ni behöver bara skriva något i kommentarerna så lottar jag.
Tävlingen avslutas på fredag kl 8.00.
LYCKA TILL o ha en STRÅLANDE dag!
Vi ska på IKEA med Petronella o sen ha hejdåfika för Viktoria o sen ska jag ut o käka på Aker Brygge!




Kalender ifrån ORDNING&REDA

Tjejsajten?

Målar naglarna o kikar på DH. Kollade min andra mail förut men jag använder idag [email protected] så ni vet. Oavsett, hade fått erbjudande att gå över till tjejsajten. Men jag tror jag stannar här. Någon som bytt o är nöjd?

Vill ni hjälpa mig?

Jag tror o hoppas att den svarta outfiten är lite 50-tal? Jag ska på en fest på lördag med 50-talstema o jag tänkte kika i garderoben innan jag ger mig ut på shopping. Den rosa är nog inte så rätt, men fin! Den får hänga med på evt julbord eller nyårsfirande. Vad säger ni? Någon detalj jag borde tänka på? Ha mjuka lockar? Piffig svinrygg? Luggen ska inte vara med o jag tänkte mig röda läppar. Jag blir jätteglad om ni tipsar lite!





image2555

Bak, korsetten har snörning bak. Jag fyller tyvärr inte ut den som Marilyn Monroe skulle ha gjort =) Hade det varit några månader sen så ;)
Kan man köra den svarta med långa svarta handskar o kuvertväska?

Nu äter jag chokladboller ( russinbullar fast med choklad) o ser på Jakten på kjärligheten. Elian sover sött!
Vet ni om att ni är betydelsefulla mina kära läsare? Ni är SÅ härliga, TACK för alla fina ord ni skriver!

update: letade i min garderob:


Grå tyllklänning H&M med kjol ifrån Milano över. (2hand)



Den här kjolen har jag bara använt en gång tror jag, ska definitivt användas i vår / sommar!


Mörka bilder här, denna ifrån MQ hade jag på min brors bröllop. Skrynklig men söt, dock för söt? Inte så festlig när det inte är sommar?

Mysigt besök!

Onkel tittade förbi oss! Elian sov då han ringde men vaknade ganska snart. Vi drack smoothies o Elian blir SÅ happy av att få besök. Onkel tog upp honom ur vagnen då han vaknade o han bara LOG! Sen blev det bus o fotboll =)


Nyss vaknat!


Hallon!


Duplolek!

Elian har helt klart en FAB Onkel, han vill bara krama honom direkt då han kommer.

(smoothiesrecept ligger i kommentarer i länken )



Mor & Son

Här är vi förut o Onkel fotade oss då vi lekte i sängen. Det är det BÄSTA tycker Elian, att bli jagad eller kastad bland kuddarna.

image2548





image2551
Vår skatt, SKRUTTEN!
Smoothie kring näsan.


Nu har vi nyss ätit goda kycklingköttbullar med ravioli med ost ( färsk) supergott! Elian käkade o käkade, helst ska jag sätta maten på hans gaffel o så ska han äta själv.. Han är lite trött, jag tror han borde ha sovit lite längre men så länge han är glad så går allt fint. Det är duschdags om en stund o sen gröt o så sova. Dagarna går SÅ snabbt o jag är så glad att vi valde vara hemma så här länge. E är på jobbmiddag ikväll med ledarna så jag är SOLO. Ska kika Desperate Housewifes o mysa.

hemma snabbt igen

Det blev en snabbis till posten för att hämta ut min rosa telefon som varit på lagning, men de hade glömt att skicka med batteriet. Hoppas det kommer snabbt! Sen handlade vi massa gott på ICA o nu sover Elian ute. Jag valde att gå hem o nu äta min sena lunch istället o läsa ELLE. Så det är precis vad jag tänker göra nu =)

Denna fick värma skönt under min varma sköna jacka som var årekt kap på Vero Moda, varm o mysig! Den här kommer ifrån Noa Noa.
Nu: MAMATID

suddig dagens

fotade i farten! Min lugg är dags att toppa, eller så sparar jag... sparar tror jag!

image2542
Vitt linne Vero Moda, lila paljettröja Voice of Europe, grå favvokofta H&M, gråa jeans 2 blocks south. Måste shoppa fler jeans, dessa är såå sköna! Elian sitter klar i vagnen o ska sova så nu går vi =)

KAN SJÄLV!

Oj oj inte mycket gröt äts det här i huset, speciellt inte om Elian inte får ha en egen skål o sked också... Grisigt värre o strax ska vi lägga tredje tröjan i tvättkorgen efter lunch: Pasta Bolgonese! Puh!Men det är LOVELY, han är frisk, stark o glad.




Gosar med håret.

Nu ska vi strax gå ut. Jag är så hungrig, måste äta lunch!

SOOOOL!

Solen strålar o Elian likaså, han är så glad att han inte ens kan äta....Hmm sovit gott kanske? Nu ska jag göra mig klar så vi kommer ut i det underbara vädret! Håller på att försöka fixa barnvakt tills ikväll o en nageltid, kom på då ena nageln föll av att oops time for new ones... De har nästan växt ut! NJUUT solen ni också, hörde Sthlm har fint också!


Erkänna ett misstag? ERBJUDANDE!

Egentligen borde jag bara låtsas som ingenting då jag ÄLSKAR halsbandet, MEN vet ni? Jag hade egentligen tänkt mig ett annat. Ett sånt som min syster fick då hon fyllde 40, på hennes står det hennes barns namn o jag tycker det var så stilrent. Nu har jag faktiskt dessa "rätta" smycken på väg hit i posten. Jag använder ju de smycken jag fått flitigt o tycker de är så lagomt piffiga till vardags o supersnygga till fest, det beror på vad du klär dig med i övrigt.

MEN till saken, om ni vill shoppa dess så kommer ni få rabatt! Ni får inte glömma att uppge koden Prinsessans Dagbok då ni mailar in beställningen ( annars missar ni rabatt) o smycket heter FAB MAMA! Det finns inte på bild på hemsidan ännu men här kan ni se det nedan. Detta är ännu bättre då det är mer vändbart, dvs du kan visa FAB MAMA utåt.

image2537

image2538

Nu blev detta en riktig smyckesblogg idag men jag vill gärna ge er följande erbjudande då jag har möjlighet:

Priser med rabatt inkluderad:
1 namn (inkl FAB MAMA & hjärta på baksidan) och 45cm söt silverkedja: 899kr (ord pris: 1149kr)
2 namn: 1049kr (ord pris: 1299kr)
3 namn: 1199kr (ord pris: 1449kr)

För ytterligare namn/text/datum på brickan tillkommer 150kr. Detta smycke levereras med 45cm söt silverkedja.

Priserna innebär drygt 20% rabatt och gäller under en vecka.

Betalning (vid valet förskottsbetalning) måste vara tillhanda 4 december, och vid fakturabetalning måste beställningen göras innan 4 december.

FAB MAMA

Jag ÖNSKAR jag kunde ge er alla MAMAS därute detta smycke, jag tycker det känns speciellt att bära ELIAN nära o jag har ett med ELIAN o EIVIND på också men detta är ännu mer clean o basic o kan bäras dygnet runt! På baksidan så att jag vet om det står det FAB MAMA. Det är viktigt att uppmuntra sig själv o andra Mammar så man orkar o vågar vara en glad Mamma o tro på sig själv. Självklart förtjänar alla PAPAS också fina smycken men då finns det andra varianter =)

image2533

image2536
FAB MAMA

Tack snälla söta
Amanda!
Här kommer ni in till min blogg o ni kan klicka på smycken längst upp om ni glömt att säga till tomten vad ni vill ha i år =)

Prins liten & Prins stor

image2531
Prins Liten & Prins Stor
I mitt hjärta ni båda ALLTID bor
Vad som sker & vad som händer
Vilka städer eller vilka länder
Spelar ingen roll alls
Så länge ni finns skrämmer ingenting alls...

ÄLSKAR ER!

KAVAT, made in Sweden


Vinterskor.

Wihooo!!!

Nätterna med att väckas före kl 6 är history ( HOPPAS vi)! Elian sover skönt då hans tänder växt ut o så får han välling sen är han vaken kl 7 o då kliver killarna upp. Om bara en vecka kommer jag behöva ställa klockan på 6.30 så jag hinner duscha o klä mig innan dagens tidiga start. Det som är skönt är att dagen får ett tidigt slut också, jag kommer jobba 8-13. Men ibland lite längre såklart.

NJUT dagen, här är det mörkt ute o Elian diggar till Amy Diamond på tv4. Vi har bokat om familjefotografering till måndag så vi hinner med en del annat denna vecka. Imorgon är det IKEA med Petronella, då HOPPAS jag det finns fint julpapper kvar, sen ska en del annat shoppas. Sen hejdåfika för Viktoria som reser till Uppsala imorgon.

Jag o Jessica smsade igår, hon bor ju på Hawaii just nu o jag drömde att vi var på IKEA inatt. Sånt är så mysigt, att drömma att man är med sina vänner som man saknar! Miss you baby!!! Min väninna Charlotte bor också på Hawaii o henne möter jag inte före sommaren o bröllopet, hon är min tärna. LÄNGTAR!

Nu ska vi käka frukost o sen småstäda, en dammsugning behövs eftersom Facebook-kaninen sandar =) Den ska ut på balkongen strax.
image2529
Elian i chock igår, nyvaken bredvid kaninen =)

Inte helt som jag tänkt mig men vad gör det?

Jag blev vaken liiite längre än tänkt, jag blev så inspirerad av glöggen så jag har nog slagit in tio julklappar! Men nu behövs med snören så jag ska göra mig klar för bok+säng. SOV SÖTT!


image2528
Tokig bild på mina RayBan som jag bara använde en eller två gånger... Här på Odeon i somras!

snabba fakta:

*Född 1983 på julafton i Sundsvall

*Bott i Oslo sen 2004 ( augusti)

*Flyttade hit för att jag hade lust på ett jobb där man kunde tjäna mer pengar + spännande med nytt land

*Tog min Saab o körde ensam till Oslo där jag aldrig varit, kom fram fredagnatt hade min arbetsintervju måndag kl 8, började jobba kl 9.

*Mötte Eivind hösten 2005, blev störtkär, flyttade ihop o skaffade barn. Här är vi nu!

*Jobbigast med att bo i ett "nytt/annat" land: att man saknar familjen o de vänner man har ( men många av dem bor inte heller kvar i Sundsvall)

*Bäst med att bo här: alla nya kontakter o vänner jag mött. Min nya familj ( Eivinds familj)

*Oslo: En liten storstad! Ingen storstadsstress men bra utbud på museér, caféer, shopping o annat. Man kan alltid hitta på något oavsett vad klockan är. Alla jag mött har varit så härliga o varma, språket är fantastiskt. Men nu drömmer jag o tänker jag på norska så tyvärr uppskattar jag det inte lika mycket nu.

*Elians språk: han pratar just nu svenska mem förstår oss båda, men på dagis som han startar till veckan tar nog norska språket över!

*Mitt språk: Jag pratar eller försöker prata ren svenska. Det var svårare då jag jobbar då jag lärde mig alla ord i jobbet på norska. Nu lär jag mig mycket "barnord" på norska men kan självklart allt på båda språken men föredrar att prata rent. Ni ser nog att min skrivsvenska tryter här o var.

*Mitt livsmotto är: Viktigast i livet är att vi lever lyckliga i alla våra dagar. E & E är mitt liv. Jag ska göra ALLT för att vi ska lyckas!

Glöggkväll!

Vi myser med glögg o pepparkakor i soffan! Elian somnar nog snart, han har legat vaken länge nu. Hans lilla mage jobbar tror jag... Min kropp är trött o klockan 22 ska jag läsa o sen sova i tid! Hoppas ni har en mysig kväll!

Här är Elian sovandes i vagnen tidigare idag. Riktigt mysigt har han det. Är toppennöjd, den andra påsen vi köpte var mycket mindre, denna är ett kap. Apropå vagn så har vi ingen aning om vart vi lagt den svarta bygeln...Elian gömmer saker o den dyker kanske upp. Ska maila min kontakt på BB o se om jag kan få shoppa en ny.

Jag ska slå in lite julklappar nu, det är ju SÅ mysigt. Har kommit på ganska många saker som ska inhandlas så det är bäst att starta i tid. Jag har tre syskonbarn + min systers man som fyller år ifrån den 10-31 december. Sen svärmor den 10 jan o E den 17. Haha därför ville jag SÅ gärna ha barn någon annan månad än december om jag fick bestämma. Det har alltid varit lite på skoj men samtidigt så är det härligt med sommarkalas!

Spontan lekdag!



Vi gick som sagt hem till våra kära vänner o MYSTE idag, spontant o kul!
Här har de precis fått ett paket med kex som var GODA =)

image2518
Mums!

image2520
Jag matar med en ny rätt! Kom på att oops Elian är ju faktiskt 15 månader nu o inte 12 =) Så jag shoppade en stor burk o både prinsen o prinsessan åt :)

image2521
Vi fick som alltid stressa iväg, Elian var SÅ trött! här är hela gänget!
TACK för att ni finns i våra liv sötisar, vi tokmyste idag.

Sen tog jag en nästan timmeswalk till jobbet i kylan, frös om min rumpa kan jag lova =) Kom exakt på minuten i tid o E tog Elian som sov o jag hade möte om framtiden. Sen gick vi hem o han sov klart på balkongen. Jag hann också shoppa lite annat smått o gott men kan ju tyvärr inte visa då många jag känner läser här!

Jag fick VÄRLDENS finaste smycken i posten idag om jag själv får säga det. Jag ville ge AnnaStina något innan de reser då jag känner att vi kommit varandra så nära på kort tid plus att jag inte hunnit ge henne en riktig födelsedagspresent då kalaset blivit lite försenat =) Jag hade planer på att ge henne det i ett FINT paket med fint kort men idag då vi körde på spontana stilen kände jag att hon borde få det direkt. Vi har varsitt, lite som ett kompishalsband. På ena sidan står det ELIAN ( på mitt ) o JOHANNA på AnnaStinas. På baksidan står det såklart FAB MAMA =)


Nu: vinnarna i tävlingen.

Rött & Rosa

Jag är SÅ glad eftersom ELLE kom i posten idag. RÖD o FIN! Men nu har vi ätit middag ( rester ifrån igår) o ska åka iväg o fixa ny resväska åt mig. Den rosa blev förstörd förra flygningen o de har slutat göra den i rosa, den var en favvo som hängt med MÅNGA flygningar. Nej nu måste vi åka!

VINNARNA I TÄVLINGEN!

JÄTTESVÅRT val... Ni har varit superduktiga allihopa!
Vinnaren av Boken
Lilla Hjärtat är Johanna H
med dikten:

Ett nytt liv har kommit till er nu behöver ni inte leta mer
för denna kärlek är så stor att förevigt detta barn i ert hjärta bor
Nu får ni något där ni alla minnen kan spara.
Bilder och text, för alltid att bevara.



Vinnaren av Boken Kärleksförklaring blev Amanda
med dikten:

Du och jag, alltid vi Tillsammans i perfekt harmoni Inga tårar, tvivel eller gråt Vi vet att vi dragit längsta stråt 10 år, varje dag, du och jag.

Du och jag, blev först tre och sen en kvartett Två blonda tottar, inte alltid så lätt
Men kärleken strålar och kärleken består
År efter år, mina kalla tår mot ditt varma lår
10 år, varje dag, du och jag och två små.

Du och jag, två tottar och vardagens slit
Hämtning och lämning, hit och dit
Diska, städa, tvätta, laga mat
Förtroliga samtal om veckans mat
10 år, varje dag, du och jag, två små och en vardag som är rå.

Vi två, du och jag
Vi vet att det kommer ändras en dag
Småbarnsåren de tuffa men ändå så rara
Kommer rätt som det är bara minnen vara
Då ska vi läsa om allt det som varit
Om alla upplevelser och tid som farit
Du och jag, i 100 år, med två stora tottar, så bra vi mår!

GRATTIS GRATTIS GRATTIS
i massor till er båda! Maila mig adress så kommer boken i posten!
[email protected]

På onsdag kommer det en tävling om denna fina kalender ifrån ORDNING&REDA.
image2523
Jag gillade denna bäst så det är denna ni kan vinna =) Mer info kommer på onsdag!

Kaniner i trädgården!

Imorse då jag såg ut stod det tre STORA plastkaniner i trädgården. Tänkte att det kanske var för barnen så då vi gick ut stod det bara EN kvar o jag tänkte: Nej har någon tagit barnens leksaker? Men så står det VARSÅGOD på en lapp runt halsen o det är en Facebookgrej. Ganska roligt så man ska registrera kaninen tror jag, inte hunnit läsa så noga. Men i hallen står det. Ska fota o visa sen. Först berätta om dagen o STRAX skriva vilka två som vunnit tävlingen!!
Svårt svårt men jag tror jag bestämt mig.

Nu vaknade Elian o E är på väg hem så jag kan fortsätta blogga!

Shoeshopping!

Imorse somnade Elian i vagnen o vaknade lagom tills vi skulle hämta ut hans första pass! Det känns så häftigt att han har ett eget. Ärligt talat känns det smått scary att han tills nu fått o fortsättninsvis egentligen får resa o flyga med sitt lilla papper ( födselsbeviset ) mellan Arlanda o Oslo. Nu känns det mer som att han är en riktig passagerare =)

På vägen till Ambassaden shoppade vi några julklappar också så nu är vi igång! Sen hade vi en stund över så vi fick besökaJohannaoAnnastinalust! Vi shoppade kanelbullar på United Bakeries ( GODA!) o lite yoghurt, juice, barnmat o barnkex o stannade bara till för att shoppa vinterskor till vårt hjärta!

Vi gick till sammas dam som då vi shoppade höstskor o jag är supernöjd! Var först inne på lätta goretex av olika slag men Elian har bred fot o kan gå så pass bra så det fick bli KAVAT. De är lite klumpigare ( ganska mycket ) men VARMA o supersöta. Hon tyckte jag gjorde det bästa valet o jag sa till henne att DIG litar jag på. Så ett par blåa KAVATskor i stl 24 ( växt en stl sen i höst) Snart har han 44 o flyttar hemifrån. HELP!

image2516

Han tyckte denna gula med rosa detaljer passade mig?! =)

Dagens





vitt linne, grå t-shirt H&M Svart kofta Lindex o mina mörkblå 2 blocks southjeans. Elian är supertröttis i vagnen o dricker välling så nu tar vi t-banan o fixar pass. Bil känns bara jobbigt då han är trött. In i bil, ut med vagn + honom o sen in igen o nej. Vagn is the best! Sen ska vi shoppa vinterskor! Viking Goretex tänkte jag.

Godmorgon sista dagisfria veckan!

Idag skulle E vara på jobbet tidigt så hela familjen vaknade av hans klocka. Annars är Elians nya morgontid 6, då får han välling o sen ca 7 är han klarvaken o kastar sig naken i sängen o är helt CRAZY! Superglad. skrattar, pratar, kramas o pussas! Idag så tänkte jag på att om en vecka börjar vi så smått vara på dagis tillsammans sen kommer han förmodligen trivas som fisken i vattnet där.

image2508
Morgonbus i sängen! Mitt tips är att alltid klä på vid första blöjbytet. Då han var mindre kunde han mysa i pyjamas lite längre om morgonen men nu är det perfekt att han är lekklädd direkt. Här i ull från topp till nästan tå =) Han har massa ullkläder o de tvättas hela tiden, absolut det skönaste!




Kastar sig omkring då jag bäddar!


Busigast i stan?




Idag då tävlingen avslutas kl 15 så är vi på jobbet o fixar en del så jag kommer presentera de två vinnarna då vi kommer hem. Mitt mål denna vecka är faktiskt att komma i säng kl 22 så jag kommer vara pigg o glad till jobb / dagis. Iaf börja läsa då, det är ju så mysigt att läsa tills man är sååå trött att man släcker lampan o somnar direkt!

Ps. fler tävlingar kommer, redan på onsdag!

Nu är det strax frukostdags här, NJUT dagen!

Bion var sådär...

Nu kom jag nyss innanför dörren! Bion med Angelina Jolie ( naken..) var crazy, jag rekommenderar den INTE o jag valde den inte men en mysig stund med sina vänner är aldrig fel! Jag körde hem med hög musik i bilen o det kom sånadär tonårstidentryckarsångermusik... Hold On bla. MINNEN! Jag får så lätt de där känslorna som man bara kan förstå själv. Då jag gick gymnasiet, vännerna nära sig varje dag, alla fester, tjejsnacket, man sov över, lockade varandras hår ( jag lockade alla andras ;)), skvallrandet på skollunchen, gemensam shopping på helgerna för att få tag i DET linnet o vips så var man "vuxen". Vuxen blir man nog aldrig, inte jag iaf men man hade tagit studenten o valde sina vägar i livet.

Det är dags för bok + säng för imorgon ska vi till Ambassaden o hämta ut Elians pass. Sen jobbmöte kl 15. Hoppas ni alla är nöjda med helgen, strax är den över. Jag är supernöjd med min / vår! Nästa lördag är jag bjuden på 50talsfest, Zryan fyller år o ska fira med en väninna på ett uteställe. ÖNSKAR E kunde följa med men vi har ingen barnvakt.


Kan själv!

Allt oftare käkar Elian själv nu o han tycker det är så kul! Gröten ikväll:


Tröttis

Nu ska jag snabba mig har en tedejt + bio ikväll med tjejerna!

Söndagsmiddag!

Vi har haft MYSbesök av Viktoria o Sindre! Käkat middag o slappat tillsammans, söndagar är speciella. Alla har softinställning =)


Elian myste o lekte men var lite övertrött så han slog sig en del o var lite skrikig strax innan maten. Då vill han gärna hänga på min höft då jag lagar mat, se när jag skalar potatisar, dukar osv..Men det är bara mys. Snart kan han stå på en stol  bredvid o hjälpa mig =) När middagen serverades åt han en hel portion SJÄLV o var sen glad igen. Nu ligger han i sin säng o dricker vatten o myser med sitt hår. Somnar any second tror jag!


Bus med Viktoria

image2505
Får sitta på Es stol o ser nöjd ut :)


Soft gäng, blev inte så bra bild men den enda jag tog =)



Hemma!

Nu har vi varit ute i friska luften o nu har mörkret fallit! Det var halt ute så jag fick skridskofeeling :) Men allt var stängt ( alla cafeèr) så E ska shoppa på den enda söndagsöppna butiken på vägen hem. Idag blir det köttfärslimpa o vi får besök av Viktoria o Sindre! Oj nu fick jag till svenska här, SKÖNT!

image2502
Softar!

Vi har tokmyst idag o Elian har varit SÅ happy. Han o E hade den mysiga morgonen, jag hörde dem då o då.


SKRATT!

PARTAJ!

168397-1952

Här är vi nu jag och min kära vän Josefine! . Om vi inte skärper till oss så kommer kvällen att sluta med att vi bara bloggade och aldrig gick ut så ....nu måste vi verkligen gå UT! Vi behöver lite party i våra mama liv! :-)



Är man bloggoholic så är man....! ;-)

Nu går vi UT! :-)

( Bloggat av AnnaStina igår)

igår

halva mamas!
Party!

Sunny Sunday!

Bästa morgonen på LÄNGE! Jag har sovit o killarna har myst. E är så trött o ska strax på träning, jag ska se Bonde Söker o mysa! TACK ni söta för fina komplimanger i inlägget nedan, ska absolut lyssna på er!
KRAAM


Vad vill ni?

Ha tävlingar? Tips på saker jag VERKLIGEN tycker om? Bara läsa om vårt privatliv?



BRA

Det är bra att det dalar i statistiken på helgerna för då vet jag att ni har KUL! Eller hittar på något =) Lite kul är det allt att det kikas in hos oss OFTA ifrån arbetsplatser. En blogg tar liksom bara den sekunden man tänkt sig då man klickar in ( om man hänger med i bloggen o inte måste catcha up =)) o sen kan man VIPS vara back in business!

Nu ska jag ut på business. Partybusiness med AnnaStina. Kan bli livat, kan bli sent. Oavsett imorgon är det MIN sovmorgon. Sen Bonde Söker Fru med en smoothie i handen. Vi hörs imorgon!
Ni är FAB!

Har ni en story?

Just det. Kika gärna in!
Jag fortsätter med Greys o vitt vin =)

mysstunder

Nu ligger jag o myser o ser på serier på datorn! Elian o E kommer inom då o då o pussar på mig. Såna stunder betyder ALLT før mig. Nu ska de duscha =)

Trevlig lördagslunch!


Här kör Elian Kaya i gåvagnen :)


Jag med Sølve!

 
Vi inne i Sølves fina rum. Idag hade jag mina svarta bomullsbyxor ifrån Divided, svart linne med spets H&M, svart tunika Lindex o Senapsgul kofta H&M.
image2498
Vårt vilda barn. Vi älskar dig så.

Mammavänner!

Hemma hos Marianne o Sølve! Vi fick pastasallad o Elian käkade massa bröd o smör plus yoghurt. Sen röjde de lite till men vi var tvugna ayy gå så han fick sova igen så efter muffinsen så fick vi bege oss ut i regnet. E hämtade oss o Elian sov i bilen, han sover ute på balkongen nu i skrivande stund.





Jättehärliga mammor o barn.



Det är häftigt att barnen nu är så stora o rör sig så mycket, vissa pratar o det är superstort att vi känt varandra sen de var små små bebisar.

långpromenad!

Nu kom vi innanfør dørren! Jag o Elian promenerade till Frogner o blev lite sena. Jag trodde han skulle somna men han var vaken o då vi shoppade tulpaner o de skulle binda dem så såg han sig omkring o bara log, han älskar blommor!

image2492
Skrutten i vagnen!

Han somnade precis då vi var utanför men eftersom vi inte kunde ta med vagnen upp fick han vakna! Han blev så glad att se alla barn o var lite pajas, övertrött men glad!

Strax går vi ut!

Eftersom Elian sov så tidigt så behöve vi inte gå ut så tidigt idag! Så vi har haft familjemys o jag har fått klä mig i ro, skönt. Idag måste man klä på sig varmt, som jhag frös igår då vi gick hem....

Men nu byter E blöja o klär på Elian så vi kan gå ut strax!

Saknar macen som hade så bra program för foton... Men ni får se bilder med röda ögon o stå ut  :)


Bus med E!


Myser


LYX!

Elian var TOKtrött redan kl 9 så vi sov både han o jag. Jag inne med E o Elian ute i vagnen. Jag vaknade efter en timme o hann med lite hemma medans han sov vidare. LYX! Nu springer han runt i sin nya fina tröja o väcker E, jag ska dammsuga! VILL HA en ny dammsugare :)

Lördag!

Igårkväll bestämde jag mig då jag la Elian att nu sover du hela natten, Mamma orkar INTE en vakennatt till... Jag tror han lyssnade! Välling kl 6 o sen ville han komma in o mysa vid 7. Vi har nyss flyttat på E som somnade i soffan. Jag la mig o läste o skippade filmen, var sååå trött.

Idag ska vi på lunch med Mammor + barn som jag lärt känna på vår första helsestation! De flesta jobbar o barnen går på dagis nu, det ska bli jättemys att ses! Ni glömmer väl inte att
tävla?

Nu ska vi äta frukost o mysa! Himlen är KNALLrosa o våra ljus o stjärnor gör morgonen EXTRA mysig!


Kärlek
Nyduschade igår.


ikväll

Jag ser aldrig slutet på IDOL så nu ska vi se film o mysa! Ikväll har jag faktiskt tränat lite framför tvn. I mina NIKEkläder som jag fick før någon vecka sen. Från Dancekollektionen. Nu ropar E gotta go!


matchar mina små minihantlar =)


paketet innehöll:

det søta førklädet, denna FINA tröja image2483
SKUMMIS.


Smart shoppingväska/påse till vagnen!
+ en flaskvärmare, perfekt! Tusen tack!


imorse!





image2481




Vi imorse innan vi gick ut! Nu har jag o E parkerat oss i soffan UTAN choklad. Supermätta o nöjda, jag ska få massage ikväll o vi har hyrt två filmer! Men först IDOL.

Dagens: svarta stuprör bomull Divided, vitt linne H&M, lilamönstrad tunika Åhlèns, svart kofta H&M.

PAKET!

Just ja, ett fint paket væntade då vi kom hem. Hær inviger Elian sitt førklæde ( beklagar norska bokstæver men skriver alltid i farten o orkar helt enkelt inte hålla in o gøra svenska...) nær vi lagar mat. Han gillar att pyssla o dona i køket =) Paketet kom ifrån barnlycka.se

image2477


smakar av :)

TACK før FINA saker! Visar mer senare, nu ska degen strax bakas ut!

mysig fredag!

Nu kom vi innanfør dørren, ISkallt ute! Men skønt att gå. Vi har varit hemma hos Elsa & Emma o myst. Eller ja...Elian vaknade inne i en butik. Jag såg DEN ringen o var tvungen att prova, men då vaknade han alltfør tidigt o jag skyller hans busiga humør på det... Før han var alldeles vild o drog lilla Elsa i håret, førlåt! Jag tror han førsøkte gosa eller så ær han bara vild? Han var superhungrig då vi kom hem så han har fått før lite kæk idag också...man lær sig!

Vi promenerade tillsammans då vi gick hemåt så barnen fick sova. Emma ær en jættehærlig tjej o hon har fødelsedag imorgon, vi ønskar dig en UNDERBAR fødelsedag!

Nu ska jag laga fredagspizza hærhemma! MYS ikvæll o gløm inte att
tævla!
image2474
MYCKET spænnande att titta på hemma hos Elsa...

image2475
Elsa o Emma!

image2476

ut!

Hade planen instælld på att gå ut kl 12. Nu ær vi strax utanfør dørren!!!

NJUT dagen!

image2473
Borstar tænderna!


rørd

Jag kom ut ur duschen nu o dansade med Elian o så læste jag sms.

Jag blev så rørd, TACK søtaste Emma før att du ær så snæll. Hon erbjød sig att ta Elian så jag får sova. Men efter dusch, smoothie o skratt med Elian så ær jag superladdad infør en hærlig dag. En walk ska jag ta då han ska sova o så ska vi hælsa på Emma o Elsa!

Natten!

Inatt somnade jag SENT, klockan var 2 o då jag precis somnat in så vaknade Elian, det sker 9 kvællar av 10 om jag har svårt att somna...Vatten, stoppa om men en halvtimme senare skriker han hungrigt o får vælling. Nøjd en stund men får komma in till oss tillslut, sovit oroligt o ja hær ær vi nu. Kanske en timme har jag sovit, men det ær FREDAG o jag ska mysa ikvæll o sova ut imorgon, can`t wait!

Nu dags før fredagssmoothie!

FREDAGSTÄVLING!

Godmorgon! Jag hoppas alla sovit søtt & är redo før en ny spännande HELG! Nu har ni dessutom chansen att vinna fina vinster ifrån barnlycka.se:

Boken kärleksförklaring :
image2471

"En kärleksförklaring är fyll-i-boken för par, där minnen, känslor och tankar kring förhållandet står i fokus. Här finns plats att dokumentera det första mötet och hur allt kändes då, hur vardagen ser ut just nu och vilka drömmarna för framtiden är. "

eller

Boken Lilla Hjärtat:
"Hur träffades egentligen mamma och pappa? Hur var det när barnet skulle somna på kvällarna? Och vad var det som kunde göra den lilla superarg? Lilla hjärtat ska vara en gåva från den vuxne till barnet, en kärleksförklaring som ska kunna läsas om och om igen. "


Så här går det till! Jag vill så gärna att ni ska låta kreativiteten flöda & skriva ett JULKLAPPSRIM till vinsten. Oavsett om det är till dig eller om det är en julklapp så behøver vi alla inspireras infør kommande julklappstider
Jag väljer sen ut de två rim ( en som vinner lilla hjärtat & en som vinner kärleksboken) jag gillar bäst! Kom igen nu, tävlingen pågår till måndag kl: 16.00 så att ni inte ska behøva stressa.

NJUT HELGEN!

HAPPY FRIDAY....snart =)

Imorgon då jag vaknar kommer jag logga in här & lägga in en FREDAGSTÄVLING! Hoppas ni alla är laddade för oavsett om vinsten passar dig eller inte så är det en PERFEKT julklapp! Nu ska E få sin pc o så ska jag läsa lite bok, jag är så TACKSAM för att ni finns därute & førgyller min dagbok med fina ord. SOV SØTT!
Kram Josefine

image2469
Här är
skinnjackan jag fortsatt har till salu ( stl S) =) Men jag vet att det ær "fel" årstid att sälja den nu!
Ps. Viktoria har verkligen dålig plats i sitt studentrum så skynda fynda, priserna är sänkta!

Intressant IF....

Ringde kundservice på IF ( vårt førsækringsbolag) pratade om førsækring av min ring o annat plus om skadan på macen. Dvs mjølk i den=not working. Han sa att jag får det igenpå førsækringen. Oj sa jag, får jag? Ja då bla bla egenandel 4000 kr ( dyrt I know - velcome to Norway!) Jag blev superglad,s kulle fylls i skadeanmælan o undrade om en sak... blev bortkopplade TRE gånger o hamnar hos en på skada som sæger att det inte tæcks av den førsækring vi har nu. Men då jag berættade att han på kundservice lovat det ( jepp det gjorde han, E ær mitt vittne!) så sa mannen att ja det kan hænda du får den iaf eftersom vi lovat dig... OJ, kan det gå till så? Kan inte alla hålla alla tummar før oss inatt? Får svar imorgon, neggo som jag ær idag tror jag på ett nej men jag HOPPAS på ett JA!

To Fix:
*ringførsækring VIKTIGT!
*førsækring av min framtida dator, hey jag bloggar ju o klarar inte av Es NORSKA tangentbord... Vill ha min MAC!
*hælsa på dagis imorgon? eller næsta vecka kanske.. møter hellre Emma & Elsa imorgon.
*ny resvæska... inte glømma!

FYRA GENERATIONER!



Inte lätt att fota dessa män, de ska helst prata eller skämta med varandra! =)

image2466

image2467

image2468
Myser hos bestefar!

Snart FREDAG!

Nu har vi ätit middag & myst. Jag är så glad o längtar efter morgondagen. FREDAG o HELG! Vi ska inte ha middag imorgonkväll men evt møtas upp før lunch. Vi får ta det igen!

Ikväll hade egentligen snällaste Petronella erbjudit sig att vara barnvakt & vi skulle äta ute & planera infør den stora dagen. Men jag tror att det var meningen att vi inte skulle gøra det just ikväll eftersom vi avbokade igår då jag kände det blev lite tokigt då vi skulle få besøk. Mycket riktigt så har vi fortsatt trevlig tbesøk o de har killsnack i stuen ( vardagsrummet ) o jag myser. Onkel la nyss Elian. Så vi hade inte orkat gå ut idag. Men jag är SÅ tacksam P att du är så snäll & bryr dig onm vår skatt så mycket!


Killarna med varsin PC, E installerar Mozilla till mig.



igår

image2463
Igårkvæll, ville bara visa stjärnorna som lyser i sovrummet runt spegeln =) MYS! Satte upp dem før några dagar sen. Oj nu ropar de, "middag"!

soft dagens



Dagens myskläder, svarta mysbyxor med bred linning ( yoga) o dragsko Åhlèns+ lila trøja med band i midjan ifrån samma affär.

Nu när jag ligger med huvudet högt o inte gør någonting så känns huvudet ok, men reser jag mig upp så är det inte så bra. Men jag lever o har en frisk son som ler o leker utanför med sina släktingar o E lagar "middag", korv, brød o alla tillbehör. Sötnosen.


post på rätt dag!

28271-2461

Nu inser jag att jag ej kan bifoga bilder i samma inlägg så ni får hålla tillgodo tills E fixat ett annat program.
Oavsett, jag gick ut med soporna nyss o fann denna i posten, TACK! Absolut rätt dag att få fint paket i posten.

Dagen som blev TOKIG!

Alla søta som skrivit att ni saknat mig, TACK!

Idag startade dagen efter noll timmars sømn med att jag hade migræn igen. Varannadag sen i søndags nu, det måste bero på att jag efter två år utan fått tillbaka en del hormoner. E stannade hemma en timme extra så jag fick vila mem det hjælpte ingenting, han kom hem igen efter sitt møte o insåg att det var inte læge att gå tillbaka till jobbet idag.

Har mest sovit, klagat o pussats med mina UNDERBARA E. Jo, sen då jag lagt Elian då E gick imorse så skedde det. Jag ¨tænkte att frukost hjælper ju lite.. Hællde upp ett glas mjølk, øppnade macen o det blixtrade till i huvudet o ja all mjølk ær nu I macen... dærfør jag bloggar med dessa dumma norska bokstæver! Ska shoppa en ny o inte tænka på det mer.

Nu ligger jag i sængen, killarna har varit med min mac på "akuten", shoppat middag o choklad. Vi får besøk av Bestefar + hans Pappa = Olderfar till Elian. E erbjød sig att møta dem på cafè men jag sa att jag hellre ligger i sovrummet o så kan de vara hær ændå. Nu har jag tagit fler tabletter, duschat o ætit en yoghurt o ska nog klara att sitta med en stund. E u

Shopping!

Nu kan ni passa på att shoppa söta kläder av min kompis Viktoria som är student. Vi flyttade till Oslo med en månads mellanrum en höst för tre år sen. Vi jobbade tillsammans o blev snabbt NÄRA vänner. Hon valde senare att studera i Uppsala men studerade ifjol ett år i Oslo så jag SAKNAR henne nu när hon är tillbaka i Uppsala. Som tur är kommer hon hit titt som tätt =)

Jag tänkte att ni ska få chansen att shoppa kläder som hon inte använder då jag tycker att hon alltid har så fina kläder + hon är rädd om dem. Så maila mig vid intresse. Kläderna finns i Uppsala, annars blir frakten max 50 kr. Alla beskrivningar är Viktorias egna!

image2421

Viktoriansk genomskinlig spetsblus str L men passar en M tjej=) 150 kr
från H&M Trend


image2422

image2423
CREMEVIT designad KRÅSBLUS FRÅN MODEBUTIKEN TJALLAMALLA I STHLM- 150kr (str M) kostade ca 400 kr


image2425
SNYGG OCH PROPER FEST OCH VARDAGSBLUS I MATT SILKES MATERIAL. Blev
förra året utsedd till favorit av chefsdesigner på H&M Margareta...100 kr
str 40 ( jag är ju en 36/ 38) Köpte den stor för att jag tyckte
materialet var finare då den inte satt så tight. kostade ca 350- 400 kr



image2426
H&M MÄRKET TREND- STR 38 100 kr 
image2427
RÖD ZIGENAR KJOL (M)- 100 KR från NY i en liten boutique ( 2 år gammal
använd väldigt lite) kostade från början 800 kr

image2428

SVART- VIT BLOMMIG KJOL FRÅN ZARA (L) - 100 kr (Men är som en M, den
passar mig) kostade ca 400 kr




Maila [email protected]
Så snart du satt in pengar kommer kläderna i posten, eller om du vill hämta dem själv så går det såklart utmärkt!

ost o sms

Nu myser jag med tv på datorn o E kom nyss in med manchegoost o kex, yummie! Så kul, jag fick nyss sms av Emma. Vi får fredagsbesøk, hemlagad pizza o vin!

Fina bilder

image2459

Min syster fotade strax efter vi la på idag med hennes nya kamera. Se så fint! Känns overkligt för mig att de har snö nu. Här är hennes fina häst Alexia.
Love you SIS!

image2460

Fotograf: Katarina

Pappa o Son myser!

Vi gick på en visning i området men nej den var inte alls fin, jag kände nej. E kände ja pga stor takterass på 23 m2 men nej.

Elian var så trött men var snäll o glad! Här får han lite energi i form av banan.

image2456



image2458

Mina MYSkillar! Elian är så söt då han gosar med sitt hår. Han gosar o kramar mig så ofta nu o jag blir så varm i hjärtat!!!

Nu sover han sött i sitt rum o E ser fotboll o han har fixat så jag kan se Bonde söker fru via nätet. Tur det =)

När jag kom hem igen:

image2455
Möttes av detta på kylskåpet. Det var dessa bokstäver plus massa fler som låg i paketet som Elian satt med i förra inlägget. E säger bestämt att det är Elian som skrivit det... :)

Borta på shopping!

Vi åkte iväg på shopping o kom precis innanför dörren Många leksaker rikare =) Nu äter vi leverpastejmacka o vaniljyoghurt o jag hade tänkt hinna städa innan E kommer kl 16. Ska fixa en nagel 16.30 o sen ska vi på en visning i området!

image2451

dagens: jeans 2 blocks south mörblå, american appareltunika grön, grå kofta H&M

Elian myser

image2454
Här sitter Elian o myser, en oöppnad kartong håller han i o undrar vad det är!
Vi städade o fixade o var precis klara då E kom hem, då sa jag bara hejdå o åkte o fixade nageln. Snälla Nina gjorde alla naglarna jättefina o sen fick jag veta att jag ska få prova en djuprengörande ( dyprensende behandling ) o på norska kallas det "verdens minste rynkestrykjern". Ska bli härligt, man känner sig tydligen uppstramad o blodcirkulationen ska öka i ansiktet. Återkommer med recension senare.


new toys!

image2452
Jobba i vagnen =) Egen pc!

image2453
DJ Elian.

Just nu spelar macen Peter Jöbacks julmusik o ja jag skulle städa ja.... :)

Tomten på ICA



Han vinkade hejdå en sekund efter att jag slutat filma!

Mysig onsdagsmorgon!

Softa softa softa är mitt nya favoritord som ni nog märkt. Njuter av sista lediga morgnarna nu. Elian somnar snart i sin vagn ute, han var SÅ trött. Dumma Mamma som stör hans nattsömn, förlåt!

Min telefon ringer o ringer, håller på att boka in massa saker o prickar av to dos på min lista! Hoppas du myser idag, även om du sitter på jobbet, i skolan, hemma eller nyss vaknat?
image2450
Mys på golvet på mystäcket + ALLA kuddar. Vi har haft kuddkrig o busstun här. Elian konstaterar att det är fel skiva i hans dvdfodral. Pappas spel ligger här... Hmm!?

Världens bästa syster!

image2449

Tack världens bästa syster för att jag har dig!
Att prata med dig imorse LÄNGE var så härligt oavsett vad vi pratar om =) Jag fick supermassa energi, ÄLSKAR DIG!

Godmorgon!!

Igårkväll var jag lite ego, Elian vaknade till o jag la honom mellan oss. Kände att jag behövde extra mys med honom... Vi sov väl sådär han o jag, ska inte störa hans sömn igen =) Men jag är glad för mitt huvud är SÅ mycket bättre idag!

Jag kom på ett mål idag, att försöka shoppa så många julklappar o presenter jag kan nu medans jag är Mammaledig, så kan vi mysa de stunder vi har tillsammans hela december. Vi får väl se hur det går med den saken. Idag ska vi åka o shoppa pianot jag o Elian tänkte jag, men först onsdagssoft morgon. Tv4, frukost, varm dusch... allt jag ej kan göra om några veckor :)

MMMM

Nu lyxar jag med glögg o pepparkakor. Extra kryddade Oscars något heter de tror jag, GOTT! Greys på tvn, sett för länge sen men vad gör det. Greys är greys. PUNKT!

Hur går det för er med
julförberedelser?

Dagens ögonblick:

Nu har jag fått mail med alla bilder ifrån dagen!

image2438
Skrutten ser lite trött ut ( han var det, man blir det av LEK) o så poserar han så fint =)
Men hans ena öga har ett litet jack under sig, han föll o slog sig så han ser extra sliten ut.

image2439
Här spelar de på Johannas piano, ett sånt måste vi shoppa! Han ÄLSKADE det. Han står o väntar på sin tur här tror jag, eller så är han less på att ha sin MAMArazzi i närheten när han är med sin tjej..?!

image2440
På haklappen Elian fick låna av Johanna ( tackm misstänker att färgen blått inte helt faller i smaken?) står det PAPA is the best! Här mumsas det lasagne, de delar såklart på allt.
Söta är de med sina fågelungemunnar som gapar stort.

image2441
Fina o smutsiga. Smutsiga barn = lyckliga barn!? Mat runt munnen o Elian lär Johanna att dra fram ALLT ur skåp o lådor... Misstänker att han har aningens dåligt inflytande på Miss Pink? =)

image2442
Här har de nyss pratat med E, Johanna är så söt här hon vill VERKLIGEN hålla i telefonen...

image2443
SUPERMOM! Underbara fantastiska AnnaStina, hon är en varm människa!

image2444
Jag o en trött skruttis. OJ så länge vi stannade!

image2445
Måste bara spela EN gång till innan vi går...

image2446
Som min lilla systerdotter. Att få vara nära o uppleva att ett barn växer är så STORT, jag har alltid älskat barn o saknar mina syskonbarn VARJE dag. Men de tillfällen vi får tillsammans är otroliga. Så länge ser jag på Johanna som min lilla Systerdotter o det kommer bli TOMT då de bor i Thailand... Sen vet jag innerst inne att hon ALLTID kommer ha sin plats i mitt hjärta, jag smälter då hon ler o kramar mig.

image2447
Avslutar med bolibompa i soffan, Johanna smakar Elians vatten....
image2448
o Elian dricker.
Dessa sötnosar är GLADA i varandra o jag är lycklig som får vara med då de myser.
TACK igen för idag o tack för att din kamera levde idag hihi =)

Boka tid!

Snälla Onkel gav oss en familjefotografering här förra julen så det är HÖG tid för den nu =) Har mailat o ska beställa en tid asap. Så kul, de verkar duktiga.

Förresten så var det LYX att shoppa cappuccino i farten idag o ha en hållare till den som inte var plastig eller onödigt stor, så jag rekommenderar alla MAMAS o PAPAS ( Som ofta går med en kopp i handen då de styr barnvagnen med den andra! ) att shoppa en sån här



Marin ull

Ser på norska jakten på kjärligheten i bakgrunden o nu gråter de, en kvinna är så kär i en man. LOVE!

Jag snabbshoppade på väg hem ikväll, Cubus hade 30% på ALLT så jag investerade i mer ullkläder. Perfekt i barnehagen i vinter att leka i ocj att sen sova i ute i sin mysiga åkpåse. Hans ulldress är SÅ mycket bättre än fleecen, fleece håller liksom varmt oavsett o ullen värmer eller gör det mer svalt om det behövs. investera i ull till era barn, Cubus har rimliga priser o bra kvalitét( ull + bomull i mix) och en body är i ultramjuk ull utan bomull. Jag har tvättat o tvättat hans andra byxor, bodies o toppar massor i 40grader. No problem!




Som syster & bror eller boyfriend & girlfriend!

De är så underbara våra små. Elian ger henne tränagåleksaken o väntar på att hon ska hänga med honom. O det gör hon! Sen tar han o ger hennes napp, de bytlånar leksaker o kramas. Jag blir helt rörd. Men på slutet är båda slutkörda o Elian blir lite hårdhänt, men han vill oftast bara kosa ( mysa). Här är de små sötisarna iaf, min kamera dog så jag ska få fina bilder mailade senare.

image2434

Bytlånar bollar o kramas!

image2435

image2436
Mysoutfit idag: marinblå ullbyxor ( JOHA), grå dödskalletröja & kofta  H&M. Min outfit är inte fångad på bild, men det blev leggings, rosa lång t-shirt o svart tunika Cubus. Det blev snabba beslut för vi smsade jag o AnnaStina, de små saknade varandra. Det är helt sant, då Elian vaknade efter sin nap o kikde förvirrat omkring sig. Jag tror han letade efter Johanna.

Sen sa jag att vi ska hälsa på Johanna, då vinkade han o började försöka klättra in i vagnen, det har aldrig hänt tidigare. SÖTT! Så jag slängde på mig jackan o så åkte vi iväg. Vi ar supermyst o jag är så glad jag har min underbara vän. TACK för en FAB eftermiddag!

Nu ska jag softa. E är på väg ut o ska träna fotboll så jag ska bara vara, tända ljus o allt det där =) Softa är det bästa ordet som finns =)

Nu är vi hemma!

Vi kom nyss innanför dörren. CRAZY men härligt att bryta rutiner ibland. Elian somnade sött i sin nya åkpåse, den är HELT fab. Alla ni som undrar vilken ni ska ha i vinter, köp denna. Nog om det.

Vi har SUPERmyst hos AnnaStina o Johanna o tiden flyger iväg då vi ses. E klädde på Elian pyjamas o bytte blöja nu så nu sover han för natten. Jag hade laddat med välling ifall att vi skulle blir där längre än planerat. Tur det =)

image2433
Snabbfotade detta med mobilen då vi kom hem. Vår balkong nerifrån. JUL!

energikick

jag tog vagnen till posten, hämtade påsen o kopphållaren o jag är KÄR! Den är lovely, löp o köp!

Nu ska vi faktiskt åka hem o softa med mysiga vänner trots huvudet... Bättre tillsammans än ensam.
Elian klättrade i vagnen nästan då jag sa vart vi ska åka o han började se sig omkring... So its time to go. Måste bara klä på mig något snabbt.

image2432

BOM!

Aj aj aj mitt migrän i söndags var som bortblåst igår men smög sig sakta på idag. Kanske har något samband med mitt godisbegär, finnen i pannan ( TACK för lugg!) o min svullna mage. Jag har sluppit detta sen nov innan jag blev gravid med Elian men nu är allt tillbaka o det med dunder o brak. AJ AJ mitt huvud. Ashi säger hormonerna ger migrän, måste till läkaren asap o få medicin.

Tassade ner i mina uggstofflor, leggings, rosa t-shirt o beige långkofta o kollade posten. JIPPIE paket med åkpåsen REDAN! Bra
service
Elian sover ute o jag kan inte somna ( för ont ) så vi går nog ner till posten då han vaknat. Sen hem igen o SLAPPAR. Men evt en liten lekdejt om mina alvedon kickar in...typ NU gärna!

nu:

tacos o julmusik. Nu ska vi dansa!

morgon

image2430
Tidigare imorse!
Nu har bloggen haft ett break igen, nåt är fel!

Jag försökte lägga Elian förut o tänkte sova själv men nej då =) Så nu ska vi snart äta lunch o sen sova. Men jag ska nog ut o gå i solen, behöver luft!

Hallonsmoothie blev frukosten idag.

Godmorgon!

Okej, jag bjuder på en morgontrött röst idag. Sen kan ni höra hur en Mamma till en annan Mamma låter. MMS ifrån imorse:



Bara för att Elian är så söt då han tänder o släcker lampan!

Tisdag!

Idag vaknade vi at ett fint mms på kära vänner! Elian ville komma in till oss vid 4.30 o låg o myste med mitt hår, kramade mig o tyvärr dror mig i håret ( han gosar). Sen fick han välling men somnade inte om förrän vid 7.30 tror jag. 8 vaknade vi o tur var det, E fick rusa till jobbet!
Jag känner mig mörbultad i nacken men jag är happy!

Detta är morgonmys/bus hos oss:


Kasta sig i sängen!

Personal shopper!

Min kära AnnaStina shoppade åt mig i farten idag. Alltså så jag slapp åka. Hon fick tag i den sista JUL-ljusstake som jag så gärna ville ha. Plus IKEAbasicset. Dvs, servetter, teljus, stearinljus o vaniljljus. Komiskt var att jag bad henne slänga med ett paket vita servetter o tänkte sen, varför bad jag henne inte köpa röda också? Så hade hon gjort det. Vi är ganska roliga ibland, tur ni slipper få våra sms återgivna i våra bloggar =)



Nu lockar sängen o min bok. Jag känner mig så duktig för att jag lägger mig i hyfsad tid oftare o oftare. Det är faktiskt tanken som räknas! Sen startar vi ofta dagen med en smoothie = massa frukt! Imorgon blir ännu en FAB dag det vet jag. Hann dock ej med glögg o pepparkakor idag så det ska vi göra imorgon. E är sugen!

Snart är jag på jobbet o Elian på dagis. Spännande!

tacos!

image2418

Mysig kvällsmiddag!

image2419
Elian sitter alltid i stolen själv men ikväll hade han suttit o väntat på mig i den LÄNGE, stannade för lite girltalk med AnnaStina så ja jag kom hem till två hungriga killar =)

Nu ska jag MYSA med nya MAMA!

Tack för idag!

image2416
Här är vi på väg ut genom dörren o Elian gav Johanna en slurk vatten o vinkade hejdå. De är som ett litet par.

image2417
Jag fick världens finaste tack-kort o MAMA som jag SUPERlängtat efter o tänkt shoppa idag men imorgon istället o så fick jag den nu av AnnaStina o Johanna. TACK!!
Både jag o E fick superfina ullsockar också, det hade vi tänkt önska oss i jul. TACK!!


Surprise!

E hade tänt ALLA ljus hemma, lagat tacos o släckt ner. TACK älskling! ( Jag körde Johanna hem) Blev så överraskad. Nu ska Elian duscha sen rätt i säng, han är trött. Käkat tacos i min famn o vi har myst. Denna dagen var SÅ mysig! Jag får min dos av rosa med Johanna o jag stormyser. Tänk att ha två... :)

image2413

Sötnosen o jag!

image2414
Mysvännen!!!

image2415
Älskar dig E!

Playtime!

De sov länge o vaknade samtidigt, lucky me!

Det har dejtats på golvet, busats, gåtränats o massa annat här. Nu ska vi läsa bok. E kommer snart hem!

image2407
De hade nyss vattendejt här vid pallen.

image2408
Busfia!

image2409
Läst lite bok!

image2410

Spännande!
image2411
Helst leka med allt samtidigt!

image2412
Full action!

zzzz

image2404
Elian: -Så här gör du med vantarna!
Johanna: -Aha...jag gillar inte riktigt vantar ( men sover med dem på nu i skrivande stund)

Här ovan sitter sötnosarna i varsin fleecedress o är halvt klara för sovstund. I skrivande stund så sover de ute i vagnarna o detta är min utsikt:

image2405
Nu ska jag röja efter lunchen!

Det ger mig så massa energi att se de två ha så kuligt ihop!

Vi har besök!

Jag o Elian var på ambassaden, där försökte vi få honom att titta in i passkameran, men det gick sådär. Fick välja första kortet då han inte bara satt i profil. Tänk, detta pass ska han ha i FEM år, lite galet han kommer ju förändras en del =)

Sen åkte vi o hämtade upp Elians flickvän Johanna! Vi har äran att ha lekbesök idag, bilresan gick toppen o när vi kom in med båda vagnarna var det första Johanna gjorde att krypa rakt in o börja leka. Perfekt start!

image2401
Här står de o bankar på rutan o tittar på varandra o skrattar busigt!

Jag lagade lunch ( kycklingkorv o makaroner ), mmsade till AnnaStina o lekte med dem samtidigt. Det är så lätt då de har så kul tillsammans plus att vi har så litet hemma så de kan inte försvinna som i förra lägenheten ;)

image2402
Elian var supertrött efter Ambassaden men höll ut en stund o här ger han Johanna gåvagnen o går sen vidare för att hämta ännu mer leksaker. Hon gick o gick med denna =)

image2403
Jag tror kalkonkorven kommer konkurrera med köttbullarna AnnaStina ;)


Dagens

Nerifrån fotat med photobooth på macen, ska passa på att dricka cappuccino nu som ni ser =) Rixfm på webradion här. Älskar allt som är svenskt då jag bor i Norge. Men vill bo här o ÄLSKAR min man så jag får likson både Norge o Sverige ( webradio o svensk tv hjälper!)

image2406
Grå jeans 2 blocks south ( perfekta sköna jeans!), senapsgult linne Lindex, ljungfärgad top Åhléns. Nu MAMAstund innan de vaknar! Läsa bok o spana ut på vagnarna =)

Hell and back?



Denna lilla bok att skriva i har jag shoppat på Blå marknad i Oslo då jag flyttade hit för tre år sen. Har inte skrivit i den utan alltid haft den som en liten tavla. Den symbliserar att man klarar det man vill klara för mig. Ny stad, nytt jobb, nya vänner. Hur illa det än känns blir man starkare av alla prövningar. Var inte rädd för att TRO på dig själv!

Nu har vi ätit lite banan här o ska snart iväg. Vad gör ni denna måndag? Vi har grått o regnigt. Vi kör vidare på SOFTtemat =)

Härliga nya vecka!!!

Mysig morgon hos oss. Inga tänder inatt som värkte. SKÖNT! Nu betalr jag räkningar o Elian har nyss ätit gröt. Jag ska snart duscha o göra oss klara, tänkte åka o fixa pass kl 10. Esrly morning...för oss =)

Igår slappade vi som bäst då jag fick ett ryck, julstjärnorna fick komma in o de rosa gardinerna får vänta till januari. Kommer nog ha hunnit sakna dem en del då! Elian tyckte det var SÅ mys att se stjärnorna imorse då det var mörkt. Vi också!

image2399


Feeder?

E kom hem med ett lass av godis, chips o annat, help! En svensk film: GANGSTER, hoppas den är ok! NJUT kvällen alla kära.

Update: Filmen var sådär men kvällen blev lyckad med hjälp av gott sällskap o en himla härlig massage ;)

slappdag!

Såhär sov jag o Elian då E kom innanför dörren. De små onda tänderna om natten gör oss bägge trötta!

image2398

Nu lagar jag middag o killarna hyr film.


Biotips?

E spelar fotboll o jag är fullproppad med alvedon, mitt huvud o nacke mår inte helt bra men jag klarar mig. Typiskt att detta sker då E sks börja träna igen. jaja!

Nu vill jag SÅ gärna ha biotips av er? Sånt ni sett o gillat!!!
Tack på förhand o trevlig söndag vidare. Jag kan informera att jag har på mig: vit t-shirt, blåvitrutiga pyjamasbyxor o grå ullkofta o knut. Nothing special. =)

Oficiellt?

Kanske vi kan kalla oss smoothiefamiljen nu? Idag är det jordgubbssmoothies o alla dricker flera glas... Elian går till blendern o vill ha mer hela tiden. Detta är det enda söta hsn dricker, förutom mjölk. Ingen saft eller ren juice få han, bara vatten annars.

Han var så söt då det nästan var slut o jag sa lägg dig på golvet så får du i dig det sista. Så föll han direkt på golvet o låg kvar o drack upp resten =) Nu gör E varma mackor o jag ska hoppa ner i soffan igen.

image2396

image2397


Positiv respons härifrån!

Vi söndagsmyser med Idolreprisen o då Marie börjar sjunga sitter Elian o äter banan efter maten. Då blir han SÅ glad o klappar händerna. Tur det finns repriser så han inte går miste om så fin sång. Go Marie!

Vi har tänt alla ljus o bara softar. Skönt att duscha o sen bara hoppa i en skön mysdress eller ren pyjamas. Vädret är grått så ingen stress att gå ut heller. Jag o Elian har vilat samtidigt inne idag.

image2395
Kom igen då Mamma, have a bite!

Sista snöfria söndagen?

Det vet man aldrig!
Inatt var det en jobbig natt här, Elian håller kanske på att få tänder? Han illskriker o vill bar akramas med mig = ingen av oss sover. Men nu är dagen här o E ska få kliva upp om några timmar o då ska jag sova. Så snart det är morgon är Elian superpigg o glad iaf, det är huvudsaken!

Ett gott skratt!

Läs en härlig Pappablogg Den här artikeln var ju klockren, om Bugaboo :)

Nu sitter jag med ansiktsmask som jag fått ifrån Dainty Design
Hittils har de känts bra, mysigt att pyssla om sig själv. Ska dock strax lägga mig o läsa bok, så inget mer bloggande för idag. Sov sött!

Ny pyjamas!

image2393

Mamma - du är tokig som sätter på mig julpyamasen nu?

image2394

Jag struntar i vad du tycker, mössan tänker jag INTE ha på!



Nu ska jag faktiskt äta något jag varit sugen på en stund. Fil med pepparkakor = MUMSIGT! Det åt jag en del då jag var gravid, fil alltså. Har saknat det.


Önskar er en UNDERBAR lördagskväll!!!

I säng!

Nu ligger Elian i sin säng o myser, somnar nog ganska snart. Han sov så kort på dagen idag. Då E gått så gick vi i dimman o mörkret korta vägen till butiken o shoppade kycklinglår, majs o skivad potatissallad. MUMS! Vi myste o Elian tyckte det var så gott!

Huset är lungt, alla leksaker bortplockade, ljus nyladdade ( laddar med flera omgångar / dag) o jag sitter i soffan. SKÖNT! Jo, just det. Tog av Elian blöjan innan dusch o satte honom på pottan o VIPS har vi satt en ny FÖRSTA GÅNG: kissa i potta. Tjoho vad snabbt det går!


Invigde denna mysiga fleecedress ifrån REIMA o vindtäta vagnsockar till butiken.


Det syns så dåligt men shoppade jättefin ulltröja + byxor. Mörkare blå än de han har nu.


Åkpåsen!

Den vi lämnade tillbaka var svart med skinnfäll i ( avtagbar), satt perfekt i vagnen o allt MEN denna
är smartare o FINARE! Luvan med päls, att man kan vika bort hela täcket ( i den förra svettades han om vi gick in i butiker då man bara kunde öppna på mitten.

Det finns olika varianter, jag kör på denna så länge han kan ha den längdmässigt. Här hittar ni en annan variant. Fin den med! Klicka på TILL VAGNEN. Sen har de 10% på Lundmyrsortimentet också ! Passa på att shoppa till din väninnas nyfödda, julklapp åt någon eller till din egen bebis som ligger i din mage? Passar också de större barnen. KUL med shopping iaf :)

Lek med Pappa!

image2386
Polisbilen!

image2387


image2388
Nyss kommit in, de gör samma min =)

image2390
Kärlek!

Nu ska jag vakna till o spendera någon timme till med Elian innan kvällsrutinerna startar. Ännu en flygande dag!



Myspys!

Nu ligger jag i soffan o har vilat. E o Elian var ute i lekparken o shoppade blöjor. E fick ju sova länge imorse o är nu fit for fight igen. Ikväll är det ju landskamp som han ska se med sin bror så jag har tvn för mig själv =)

Tog bilen förut istället o Elian var hemma med E. Bytte faktiskt in åkpåsen, kom på att vi kan ha denna myspåse att sova i ute o så fick annat följa med hem. Ullkläder, potta, sovsockar o annat.

image2385
Besök!
Onkel o Tor kikade inom då vi precis ätit lunch så de fick vara med o käka de gigantiska kanelbullar jag shoppade idag!

Spa ??

SPA weekend i Tallin, Estland eller liknande? Någon som varit iväg o testat? Jag o Syster är sugna....

Nu fikar vi stora kanelbullar här, Onkel med kompis är på besök!

Dagens

image2383



image2381
Supertokiga bilder men det bjuder jag på!
Jeans 2 blocks south, vit t-shirt m puffärm H&M, grå kofta H&M.

Vi ska ut o jag ska shoppa kaffe. Inte säker på om jag tar med åkpåsen o byter den också. Nu sussar han i min gamla, sen jag var bebis.

image2382

Shoppat!

image2379
Vi har en svart reflexpåse som vi ska få en ny idag men jag känner att vi kan ha två vinterpåsar, ska ha denna i BB hemma o Reflexpåsen i vagnen på dagis. Hoppas denna kommer SNABBT hem i brevlådan =)

Nu gör vi oss klara för att gå ut i solen snart jag o Elian!

Kan själv!



Yoghurt är gott!


changed planes!

Hade sett framemot sovmorgon o mysig lunch hos Emma idag, men E har superont i huvudet o det har han aldrig så nu är jag uppe o fixar härhemma. Livet blir inte som man tänkt sig ibland, jag o Elian myser o önskar så att vi kunde haft en lekkamrat nära!

Oavsett är det underbart att solen skiner o det är lördag!

Just ja, Elian somnade oroligt men sen sov han i sträck till kl 7.20 LYCKA!!!!!

image2378
Buskillen just nu.

Myskväll



Den här kvällen blev lugn, jag har haft ont i huvudet o mest tröstötit choklad.. Ibland går luften ur en. Men pizzan vi gjorde ( vår nya rutin - fredagsmys!) blev ovanligt god o Elian mumsade i sig innan gröten. Ikväll har han sovit oroligt o skriker mycket, drömmer... Uff lille vän - Mamma vill skydda dig mot allt ont du drömmer om. Säkert stora hemska djur. ( eller arga bloggläsare?)

Nu ska jag se Greys sen i säng, behöver vakna utan huvudvärk imorgon, vi ska på mysigt besök =)

Ps. Håvard ( Onkel ) fyller år idag så skicka lite grattis till honom, han behöver dem. Hemma o är sjuk, inte kul då man fyller år!


Fabolous friday!

Just nu lyssnar vi på Nelly Furtados All good things come to an end, den var sönderspelad en stund men nu gillar vi den igen. HÖG volym=dans!

Vi gick en tur ut o så på lite shopping, söta o tuffa kläder åt Elian + god mat! Fikade på Baker Hansen också, så himla mysigt o Elian o en annan liten kille som var där med sin Pappa satt bredvid så de flirtade en del. Det är ganska många Pappor som är lediga med sina barn runt året, i Norge har de 6 veckor som de måste ta ut  ( dock ej innna barnet är 8 år tror jag?).

image2375
Happy! på väg ut förut!

image2376

image2377
I vagnen - busig!
Vi har skrattat o busat sen vi kom in, han har helt klart fredagsfeelingen idag! Pekade också på skjortor i butikerna o sa DADA, hur sött är inte det? Killarna i butiken ( unga! ) sa att de hade SÅ LYST PÅ BEBIS! (man säger ha lyst på om man vill ha något i Norge som ni nog förstod) Sött iaf. Nu : DANCE! Sen kommer E hem. MYS!

snabbt!

Denna har jag använt en gång, någon som vill köpa den? stl: S o pris inkl frakt (kostar nog ca 200 kr då den är tung!)1100 kr.
Maila [email protected]

Off!

image2374
Nu ska vi gå o byta en tröja o fixa med lite mys inför helgen, mat o sånt som gör en barnfamiljs vardag ännu bättre =) Manchegoost, mörk choklad o annat gott blir det också.

TACK TACK TACK alla ni som läser härinne!!!!

WOW!!!

Tack Lina som uppmärksammade mig om att min blogg nämns i Expressen (AlltomBarn)idag. Läs här





KUL!






De är Sveriges populäraste mammabloggar
skugga
3 / 5
Bloggen Prinsessans dagbok utspelar sig i Oslo. Mamma Josefine bor sedan tre år tillbaka i Oslo tillsammans med fästman Eivind och sonen Elian.


-4 o dagens!

-4 grader ute, sprang ut med telefonen då den ringde eftersom Elian sover inne. Fotade snabbt med E i telefonen.

image2372

Lindexfynd blus med puffärm, 49,50 :-, höga i midjan tighta jeans Vero Moda, blå kofta ZARA.



Kommer nog byta om, detta känns för pojkigt för mig. Eller så blir bruna stövlar o brun sjal till bra.

Softa härliga fredag!

Denna dagen verkar vara en sån där toppendag! Allt klaffar, vi leker, myser, gosar med varandras hår o jag slås av tanken att det beror nog på att jag snart ska börja jobba. Snart kan jag inte prata högt klockan 10 med min son om hur mycket jag älskar hans far, hur speciellt det var den där dagen vi fick veta att vi bar på honom i min mage eller diskutera middagsrecept... Då kommer jag sitta på jobbet med kollegor o tänka på helt andra saker. Lyxigast blir helt klart att slippa morgonbajsblöjorna =) ( E tog den imorse i kostym o allt - what a man!)

image2369

Vi firar helgen!

image2370
MMMMM


Lovely!

Nu har vi städat härhemma o jag njuter av att klockan är så lite! Katrin Schulman ska vara på tv4 strax o sen hos Malou eftertio. Så vi blir hemma till ca 11.30, då ska vi gå ut o promenera lite. Hoppas höra ifrån Ambassaden ( ang pass) o en babybutik snart, de ska reklamera min åkpåse till en ny. Vår dunade igenom så den blev helt luddig o de hävdar att det aldrig skett innan så jag ska ge dem en chans! Var toppennöjd med den så jag är bara glad om kvalitén var bad luck på vårt ex.

E blev jätteglad då han öppnade garderoben imorse o morgonen var bara en sån perfekt morgon = kickstart på dagen! Ska nog fira med smoothie till frukost, it´s friday!



Update kl 09.10 nu ringde ambassaden!

Lilla hjärtat i Malmö i våras. Tiden FLYGER!

Happy Friday!

Underbar musik på tv4 nu. Elian dansar. Inatt vaknade han till sekunden jag somnade, det sker alltid! Han drömmer mardrömmar o de slutade inte.... Han fick sova mellan oss. Han höll om  mig hela natten o gosade med mitt hår så jag ligger på hans bröst i hans armar. Självklart slappnar jag inte av då så jag får ganska ont i nacken o jag får inte mycket sömn men alla pussar o hans underbara lukt gör mig så lycklig!!! Imorse vaknade vi alla o låg o myste tillsammans. FREDAGSLYCKA!

Again!

Elian föddes 23.14, SPECIELLT!

Nu snarkar E på soffan & jag fick ett ryck att städa hans garderob. Han kommer vakna happy imorgon då han som alltid börjar dagen med att kombinera sin jobboutfit. Nu ska jag lägga mig & läsa ....SOVA! I LOOOVE sova!
Sov gott!

Easy!

Så nu ska jag slita av mig kjolen o hoppa i mystights. Sen lägga mig i soffan bredvid älskade E & se Desperate medans han ser Discovery eller något annat. Det är MYS med vardag om man ler, kysser varandra & njuter av att man lever här & nu.

Jag läser nu Shopaholic & Baby av Sophie Kinsella om kvällarna. Jättekul att läsa på engelska, efter den ska jag hugga in på boken jag fick av AnnaStina en jobbig dag ( efter sömnlösa nätter, då jag ammade. Hemska minne ( sömnlösheten)!) som jag inte hunnit med ännu. Underbart att ha sköna MAMAböcker ( såna man kan läsa dag i månaden utan att inte hänga med i handlingen). Jag läser varje kväll innan jag somnar nu, varvar ner. TACK vännen igen för den påsen, den dagen. Den betydde MYCKET!

Njut kvällen alla underbara därute!
Ps. Väljer att låta er som ska sluta röka peppa här istället, det gick inget vidare i det förra inlägget. Stämningen blev inte direkt mysig. Så välkomna att kika in under EASY, för det är lätt jag vet att ni KAN. Kom igen!!!!!

Tips!

Heidi fick nyaste Costume ( magasin) ett lipgloss Mary Kay o denna söta sminkväska. Jag blev kär i den då jag fann den på BB Vintage på Frogner. Så man ska göra så - shoppa det du själv vill ha åt andra. Ofta blir det en bra present.

image2365



image2367

Håvard fick en grå merinoulltröja ( ej H&M ;)) & en bodyscrub för män. Kom ihåg era kroppar killar, ni har också massa döda hudceller på den =) Enkelt o smidigt att smörja in sig en gång i veckan i duschen, jag ska kontrollchecka då jag besöker Onkel att han använder sin ....hehe!

rutiner!

image2361
Elian lite arg, vill ha vatten!

image2362
Nöjd igen =)
Vi har STORmyst hos Bestemor, tusen tack för att du gjorde vår eftermiddag & kväll fantastisk!


image2364
Det är ett tips om ni har barn, ha alltid en pyjamas & kvällsgröt med er. Vi tänkte åka hem tidigare men hade så trevligt & gjorde kvällsrutinerna där istället. Nu sover han så sött i sin säng.

Om någon är intresserad så tog jag en snabbbild på mig innan jag & Elian gick & shoppade innan besöket:

image2363
Samma linne & tröja som imorse men svarta strumpbyxor, svart midjekjol MQ & silverhjärta + uppsatt hår.

E hämtade oss på shopping & så körde vi direkt.

Family Dinner!

Så nu är vi hemma efter mysigt födelsedagsfirande av Håvard & Heidi! Världens bästa Onkel & Tante. Smarriga tacos o ett glas vitt. Perfekt. Nästan lite julkänsla då det var mörkt & mysigt. Elian hade så kul & var så snäll. Fick pyjamas & gröt där, sen somnade han sött i bilen.

image2355
Leker med Bestemor!

image2356
Hurra Heidi!

image2357
Läser bok!

image2358
Mor & Far

image2359
Busar med Håvard.


strejk!

Min blogg strejkade tidigare, hade lust att skriva följande:

Så nu kommer det kommentarer om att det ska sluta läsas härinne. För att jag tycker en sak? För att jag reagerar på en hemsk drog som finns i vårt samhälle? Som förstör för UNGA människor o skapar beroenden som i värsta fall aldrig tar slut? Jag är bubbelgumsrosa  ( av kärlek!) ibland men har också tankar som ska ut. Denna tanke om rökning är inte taskig på något vis, jag önskar att ALLA ska få leva i en rökfri värld. Tyvärr tror jag det inte kommer ske. Så oroa er inte!

Jag förstår inte hur man kan sluta läsa en blogg pga EN åsikt? Jag läser tex Katrins blogg som jag bara skrattar åt då hon skriver tokiga ( i mina ögon) o roliga åsikter. Många bloggar o vänner jag har gör saker jag inte håller med om är rätt, jag har dem o läser dem ändå. Men jag tvingar ingen att läsa, tycker bara att det är lättare att sluta läsa än att skriva det som ett slags hot eller löfte till mig.

Tror ni jag ska ändra åsikt? Tror jag ni ska ändra åsikt? Jag vill bara säga hur jag känner. O gillar ni att hänga i vårt liv - NÄRA - så får ni stå ut med den jag är o vad jag tycker. Ni är VÄLKOMNA! Men jag har ALDRIG tvingat er att tycka som mig.

Ps

Jag är igång så måste skriva något jag tänker på VARJE DAG!
Då jag promenerar omkring med Elian så ser jag SÅ många rökare. Oftast vid ingångar/utgångar till butiker, gallerior o på busshållplatser mm. Nu är det kallt ute o alla står o skakar o suger in den äckliga, giftiga, själviska ( ni röker på OSS andra!!!!) röken. Det ser minst sagt avsmakligt o fult ut.

Det som är värst är att röken går sen ut i luften o fastnar i hår o kläder. Om jag passerar en rökare på vägen in i en butik så fastnar doften i mitt hår som för en sekund sen luktade gott. Nej jag undrar HUR kan det vara lagligt? Detta gift som förstör jorden o människan? Alla små oskyldiga barn som får i sig röken? Alla små barn i vagnar, bärselar, Mammas mage, på marken ( där de OFTA finner snuskiga fimpar), ja barn är överallt o överallt finns dessa äckliga rökare. Tom på balkonger runtom där man bor. Man kommer INTE undan.

Hur trevligt är det är då man känner rök komma sipprande in genom fönster, på ett ställe jag bott kom det genom badrumsfläkten, BLÄ!? Om jag lämnar Elian utanför ett café o går in o beställer kaffe ( jag ser vagnen hela tiden, vakar som en hök) så kan det sätta sig människor o TÄNDA en cigarett nära honom o sitta där o röka. Hur *** tänker man då? Jag säger alltid till o ger onda blicken till alla rökare som röker på Elian.

Så då har jag fått det ut. Ett litet ps också, rökare åldras i förtid ( det gör man av sömnbrist också så tänk kombinationen småbarn + rökare ajajaj....) o de ser mindre fräscha ut i ansiktet. Blodcirkulationen stannar av o man dör i förtid . Sen lukten ska vi inte tala om. Någon annan som känt lukten av någon som tar sista (vad heter det på svenska?) trekket o kastar ciggen ( brinnande såklart!) o hoppar in i en buss? Det STINKER. Jag är för en rökfri värld! Hjälp till att peppa de ni känner. Uppmuntra, stötta, HJÄLP!

Ett till ps. Ni som säger o tänker: Jag kommer sluta då jag blir gravid SÅKLART. Bullshit. MÅNGA av er kommer göra det, men ni kanske inte läst på dessa gravidsidor ( eller känt någon som gjort det, alt sett ( I HAVE!)) om alla som inte KLARAR det. De tycker så synda om sig själva att de blir tjocka, mår dåligt eller vad det kan vara o de klarar det inte. Röker i smyg, eller oficiellt. Tänker att det är bättre för barnet att det slipper stressen som att sluta röka medför... Men nej, barnet kan födas med astma o behov av medicin från första sekund. Jag gick förbi en höggravid kvinna som rökte utanför en butik o jag förstår det inte. Om ni känner att ni ska sluta sen, gör det nu. Don´t waiste your time!

Alla ni som slutat, håller på eller slutar NU skriv härinne o peppa varann. Det behövs uppmuntring o en helvetes vilja - den har ni därinne. Det gäller bara att hitta den. Ok?

Nästan en dagens:

image2353
Här ser ni lite iaf.
TOTALLY H&M:
Bootcutjeans  ( gamla), vitt petslinne  o silkestopp i grått .
Vardag. I eftermiddag ska vi på födelsedagsmiddag - då blir det kjol.

Lunchvisit på jobb!

Efter frissan gick vi o shoppade barnmat o bananer o hälsade på på jobbet. Mysigt att möta mina girls, man hinner bara knappt prata då det är så många som äter samtidigt. Borde bjuda hem dem en dag men lunchen i Norge är ganska kort så det hinns inte med. Kanske ska försöka ändå om vi får ta en timmes lunch? Bjuda hem hela avd, det vore kul! Vad säger ni Anne o Zryan? Is it a deal?

image2351


Elian mumsade majs o spagetti med skinka o jag drack en cappuccino. Vi hann hälsa på E också - då var lyckan total. Ute i fina vädret somnade Elian o sover nu ute.

NJUT er torsdag!


Frisören för första gången!

Tidigare har Moster hållit i saxen o jag har toppat luggen lite på Elian men nu började det växa ut till tjejfrisyr o vi vill inte ha hem honom med gummisnodd i luggen på dagis så det blev klipp.

Han var så duktig, vi var omringade av söta tjejer som förökte underhålla o avleda honom. Det slutade med att han satt på min höft. Blev toppenbra tycker jag, lagomt o längden är fortsatt lång. De var IMPADE över hur tjockt o fint hår han har. Så jag var STOLT Mamma såklart =)

image2349
Kungen med kappan!

image2350
Nyklippt!

Min stund!

Nu myser jag inne med lite tv, bloggar o har svidat om till pyjamasbyxor. LYX! Skulle egentligen ut o gå men Elian somnade direkt då vi gick förbi hemma så jag passar nu på att ha en lyxig egenstund o det var kallt ute. Nu äter jag upp M&Ms ifrån bion igår.


Morgon i huset!

E gik nyss på jobb, vi försov oss allihopa. Elian vaknade vid 4, fick vatten, fick välling 5, ville byysas sen o då fick han komma in till oss då jag trodde han var klarvaken. Han somnar om mellan oss, mellan våra fötter =) Vi vaknar 7.40 o tror alla att det är natt. Kändes som vi inte sovit nåt. Men nu är dagen här!
Frukostdags nu, sen frisören!

image2347
Redo för en fantastisk torsdag!

tapas

image2344
Man kan också sitta i baren o äta på detta mysiga ställe. Här var jag med
Karin o Petra då jag var gravid, saknar dem!

image2345

image2346
MMM!

Sov så gott o tänk på att snart är helgen här! LOVELY!
KRAM

Härlig ensamtid!

Nu är vi hemma igen o Elian har haft det FANTASTISKT. Senast idag kände jag att jag önskar min familj var närmare eller att jag hade fler potentiella barnvaktsvänner här. Men jag har fått FINT erbjudande av Petronella o Stefan nästa vecka så jag är SÅ happy!

Iallafall, Elian skickade ett sms till Onkel idag ( jag hade ingenting med det att göra!?) : Hej Beste Onkel, Mamman min lurer på om hon kan få bjuda Pappa på kino o du er den COOLASTE Onkeln som finnes, så vill du passa på meg? Klem Elian.
Onkel smälte som smör o kom hit, vi var tvugna att springa direkt då han kom så han fick en nyduschad o nygrötad kille som sträckte upp armarna då han såg sin kära Onkel o kramade honom länge. Han vinkade hejdå till oss o var uppe nästan en TIMME extra ikväll. Busigt! De hade haft det så mysigt o vi fick se sött videoklipp av galen o dansande liten kille i pyjamasen.

Vi såg "Tatt av kvinnen" o sen åt vi goda tapas på Aker Brygge. Perfekt kväll!
image2342
Ha det DADA!
image2343
Mamma o son!

9 månader

sen vi förlovade oss idag Så här GLAD är jag att ringen är tillbaka på fingret, nu måste vi åka. Ha en UNDERBAR kväll!
image2341

OFF!

Onkel är på väg hit o vi ska på BIO! MYYYS - we need it!

Back home!

Vi hämtade bilen o körde strax innan den värsta kön startar. Nu är vi hemma igen.

image2334






Skillnaden är att topp nu är i platina o att diamanterna sitter i 85 år till. Vi hade valt för stora stenar för att vitt guld skulle kunna hålla fast dem.

Premiärdags!

Efter superlyckad lunch, spiralmakaroner o kalkonkorv så fick Elian smaka sin första pepparkaka.

image2333
Mums!

Dansar, Lighthouse family - lifted!

Elian stod o dansade själv lite vid byrån då jag diskade. Diggade men när jag säger dansa o skruvar upp volymen ska han hänga med i min famn o hålla hårt. Han ler o jag är världens lyckligaste!

image2330

image2331

image2332
Du är vårt ALLT!

Nu fick jag ringsms att den är klar. Måste invänta E i sitt möte o sen sno bilen o hämta den!


Älskade Astrid

Missa inte nu på tv4, Astrid Lindgren som förgyllt SÅ mångas barndom o vuxenliv. Jag ÄLSKAR alla hennes böcker & filmer.

image2319
Talangfull kvinna som skulle ha fyllt 100 år den 14 november.

Dagens





image2328

image2329

Ljusgrå jeans 2blocks south, rostfärgad tunika / klänning H&M, svart band i midjan.

JIPPIE!

Han somnade medans jag skrev inlägget. JÄMT måste jag dra vagnen som en galning( det vet mina MAMAfriends ;)), men jag tror han kände att nu är det sovtime! HOPPAS. Vore så skönt att veta att han sover en eller två gånger o hur länge ( på ett ungefär, beror på natten också). Jag o AnnaStina smsade om det nyss o jag har sen igår bestämt att jag måste driva honom in i dagisrutiner nu o det verkar ju gå galant!

Apropå dagis så känns det SÅ spännande! Han kommer trivas bra där det är jag övertygad om. Skönt också att de fixar lunch o fruktstund med yoghurt på eftermiddagen ( mot betalning såklart - this is Norway!) MEN de ska bara ha matpakke ( matsäck ) på utflykter. Då ska han få med sig en liten ryggsäck med fika. DARLINGEN du växer så snabbt....!!!


I farten för en stund sen!


Busigast i stan?

sova eller inte sova?

Nu för andra gången idag tror jag Elian ska sova! Ska ut o vagga på balkongen nu. Härmed inför jag sovrutin kl 11.30 no matter what. Kommer passa på dagis också - är tillbaka om en stund!
image2323
Koncentration....
Vi har busat idag, han har klivit upp på bordet... klättrat ner... upp igen o så kastat sig i min famn ( i soffan) eller så har han klättrat över till soffan.
OOps!?

Bokat!

Imorgon kl 10 kommer Elian klippas, spännande! Vill behålla lite längd men nu kan han ha tofs o det är liiiite för långt =)
Här ser vi på eftertio o myser.

image2322
Häromdagen busade jag med honom. Säg inget till Pappa =)

Good Morning!!!

Det går inte helt som jag vill med att sova i tid. Det ska läsas o annat ska fixas men somnade nog vil 00 iaf. Elian käkade som en häst igår, han älskar tydligen makaroner o kalkonkorv med smör. Sen sov han med gröt i magen till kl 6 o fick välling. Sen somnade han inte om så E klev upp med honom 6.45.

Nu är vi vakna o det börjar ljusna ute. Känner att det snart är jul nu. Imorgon ska vi på middag hos Bestemor o fira Tante o Onkel som fyllt / fyller år. Mys. Idag ska jag försöka få tag i en frisör som kan fixa Elians hår tänkte jag. Ringarna är klara i eftermiddag... Är lite nervös då min fått platina runt diamanterna o jag vet inte om jag kommer gilla det...

image2321
Titta hunden Mamma!

Nu drar han ut alla kastruller bakom mig ur skåpet. En av dem är SÅ stor o tung att han tar i med hela kroppen, söta söta skatten vår du är så duktig!

Myspys!



Här är vi nu. Jag har SÅ stora ambitioner att lägga mig före 22, måste ta tag i det strax om det ska ske... Vore underbart att vakna pigg imorgon.

Tips! Kanske till jul?

Dessa tröjor har E ofta på jobb. Jag ramlade över dem till det fenomenala priset 249 nok för något år sen, kvalitén 100% merinoull( Ullvask 30º) är jättebra MEN jag har tvättat några med huvudet på fel ställe ibland o därmed krympt dem till min egen storlek =) E gillar dem skarpt så jag klickade hem en mörkgrå o en brun idag! Han kommer bli HAPPY! Hade dessutom rabattkoden: 7657 ( 100 kr i rabatt!)
image2318
Bild H&M
Klick til you drop!

Hålla handen!

image2315
Efter cafébesök promeneade vi mot bilen tillsammans o de små höll varandra i händerna. Johanna busade o drog av Elians vante hela tiden. Mysigast att hålla i på riktigt... =)

image2316

image2317
Mammor i kylan! Vi borde ha en egen fotograf med oss, men detta får duga =)
Tack för idag
vännen!

Sen mötte E oss utanför hemma o hängde med till butiken så vi fick köpt blöjor. Vi har nyss ätit makaroner, kalkonkorv o chiliketchup o nu ska jag röja efter maten o leka lite med Elian. Dagarna FLYGER fram!


Busiga små!

image2310
Busiga blicken!

image2311
Hihi så kul!

image2312
Vi är så busiga!

image2313

image2314

Haha som vi kröp omkring!!! Man måste jaga de små som vill hälsa på alla vid borden omkring o upptäcka ALLT!

Åpent Bageri

Här kan man mysa, de har öppen spis o väldigt enkel men mysig inredning tycker jag.

image2307
Johanna har fått låna Elians briobil då han sover!

image2308
ROSA girls!

image2309
Nyvaken kille o halv Mamma!


Mysdag!!

Idag blev dagen inte som planerat men det gör INGENTING! Vi stornjöt. Prommade o gjorde ärenden o njöt av den kalla nästan vintriga luften. Elian somnade i Slottsparken då jag drog o drog vagnen o med en varm o god vällingflaska i vagnen.

Sen mötte vi upp AnnaStina o Johanna på Åpent Bageri o åt GODASTE kanelbullarna ( största också!). Elian sov ute så jag hann fika klart, sen kom han in o lekte med Johanna. De är så söta o de värmer hjärtat då jag ser hur kul de har tillsammans. Elian skrattade så han tjöt då Johanna gick med honom som en gåstol. Snart går hon!!!

image2305
Nöjd att han äntligen somnat =)

image2306
HÖST!

Vinnaren är:

SÅ MÅNGA SOM TÄVLAT!

Kastade mig på macen då familjen kom inanför dörren, lottat o E fick säga STOPP o så pekade jag o vinnaren är:

Linda som skrev:
Postat av: Linda

jag läser din blogg varje dag, Josefine.
jag har själv en dotter på snart tre år och jag blir GLAD av att få följa den positiva mamma som du ju är, GLAD av att se hur du prioriterar din familj och hur väl du tar hand om dina vänner. du är en sund förebild för många unga tjejer.

om jag skulle vinna almanackan så skulle det vara för den anledningen att 2008 öppnar helt nya dörrar i mitt liv: jag tar examen från lärarprogrammet vid jul och 2008 börjar mitt nya liv. jag har läst sedan 2002, så visst känns det som världens omställning, men samtidigt SÅ spännande!

2007-nov-13 @ 10:22
URL: http://lindarling.blogspot.com



GRATTIS, ska maila dig om hur du går tillväga så snart jag matat lilleman här!!!
Tack alla som skrev UNDERBARA ord o jättebra motiveringar! Unna er en kalender i jul, det är ni ALLA värda!
KRAM


Dagens

snabbt innan vi åker iväg!
image2302

image2303

image2304
Så här GLAD gör ni mig med alla FINA inlägg i tävlingen - TACK!!

Dagens:
svarta leggings Divided, svart spetslinne Gina Tricot, vit farfarströja H&M, grå kofta/klänning H&M.

Efter schemat - men vad gör det?

Vi kör soft morning här igen. Elian somnade som alltid senare än jag tror = jag försöker lägga honom men nope. Tillslut så, vi sov båda i 40 min vilket är för kort så han ville ha LÅNGT kramkalas med sång då han vaknade. Nu har vi ätit lunch, han ÄLSKAR lax, hemmagjort potatismos med massa smör. Dessert blev vaniljyoghurt -yummie!

Ska ta en dusch nu o ta tag i dagen!

image2299
Imorse, dags att vakna Mamma. Kastrullock = MUSIK?

image2300
Nyvaken efter lunchsovning, MYSER!

image2301
Trött hungrig kille hugger in på lunchen!

TUR!

Att jag ska dra lott i tävlingen för ni skriver VÄLDIGT bra motiveringar till att vinna!

Hoppas att ni sovit mycket mer än vi =) Elian skriker i sömnen men är otröstlig, inte vatten bara mysa. Jag gav välling tillslut vid 4 o sen efter en stund fick han sova nära nära. Han är SÅ underbar, lägger armarna HÅRT kring min hals så jag ligger mot hans lilla lilla bröst o han i mitt hår. Trots att jag inte sovit mer än tre timmar inatt så var det SÅ mys att få sova nära vårt mirakel. E är världens bästa o klev upp 6.50. Tack älskade du för att du är du.

Idag ska vi köra ännu en soft morgon = sova då Elian sover är planen. Sen ska vi hälsa på Prinsessorna av ROSA, ni kan ju gissa vilka det är?! =)

Hoppas ni alla får en FAB tisdag, om en månad idag har det varit lucia dagen innan. Sen bara springer tiden fram till jul. Kommer snart börja pynta härhemma, lika bra att ta vara på mörkret o mysa lite extra länge.

RÖRD

Oj, så fint ni skriver. Jag blir helt rörd. Detta blev ju världens kick. Vill säga TUSEN MILJONER TACK för alla fina ord!!!
Imorgon kl 15.00 är tävlingen slut o jag ska då lotta ( E får vara vittne!)

Ikväll har jag sett serier o fixat med mail. E o hans bror har varit helt inne i fotbollens värld =)
Ska snart lägga mig o önskar er därför världens bästa sömn inatt. Speciellt vi MAMAS o PAPAS behöver sömn så vi orkar hålla ihop.


image2298

Kvällsmys för någon månad sen. Natural!

TÄVLING!

Någon gång ska vara den första så här kommer den första tävlingen inne hos mig! Se vilken kul idé o vilket bra alternativ till många av de trista o opersonliga kalendrar som finns där ute. Jag hade tänkt satsa på Ordning & Reda i år igen men jag ska beställa en sån här istället! Ni kan också vinna en helt egendesignad kalender. Kika in o se hur mycket man kan påverka i utseendet, du kan lägga in listor, diagram på hur din jobbvecka gått eller andra skojiga saker!

image2297
För att vinna skriv i kommentarerna lite kort om varför du läser här inne o varför just du ska vinna en helt egen almanacka. Alla har samma möjlighet då jag kommer lotta / dra en vinnare imorgon.
LYCKA TILL!
Tävlingen avslutas imorgon klockan 15.

KRAM

Familjen

image2294

image2295

Kvällsrutiner hos oss.

image2296
Glad som oftast!

Nu sitter killarna o spelar Playstation 3, fotbollsspel så jag ska ta lite ananaspaj med vaniljglass o låna Es pc o se lite serier. O läsa klart min bok.

Hoppas er kväll är mysig!

Finbesök!

image2292
Här myser nybadad kille i sin Onkels armar.

image2293
Nattkille borstar tänderna


Dansar efter maten!

Jag o Elian lagade lax i ugnen med morötter o purjo, potatismos ( hemmalagat) o stekta champinjoner o broccoli. E som kört med sin ring blev happy. Vi åt o jag blev chockad över hur MYCKET Elian åt... Han tyckte det var så gott så han kände inget stopp, men lilla magen sa ifrån som en fin avslutning på middagen..

image2290
Här dansar vi runt efter maten ( då hans mage fått vila en stund innan, jag lovar!)
Jag diskade o donade då E hämtade sin Bror o Elian vill alltid dansa i mina armar då vi spelar hög musik så jag fick vara lite påhittig o finna fram bärryggsäcken ifrån Haglöf som vi fått av Morfar. Den gör så ont på axlarna bara, Elian är tung. Men mysigt hade vi o han hängde nyfiket fram då jag diskade o fixade.
image2291

Dancing!

Vår måndag!

Sådär nu är vi hemma igen! Trodde Elian skulle sova mer i vagnen så vi gick ut. Shoppade cappuccino o grov scones som vi åt tillsammans o satt i solen o myste. Hälsade på på jobbet o jag insåg att det är PERFEKT timing att starta på jobb igen. Det är inte förrän nu jag verkligen kan slappna av vid tanken på dagis ( vi fick det vi ville ha ) plus att jag kommer må bra av att utvecklas o få rutiner på dagarna med mina kollegor. Bara för några veckor sen kändes allt mer vemodigt men detta är bra för oss alla.

Läste en rubrik på en dagstidning att Mammaledigheten stoppar kvinnors karriärer. Visst, på ett vis. Då Elian var så planerad o önskad ( vilket de flesta barn blir redan i magen, planerade eller ej!) så var jag väldigt inställd på en paus ifrån jobb o jag längtade. E fick erbjudande om en chefsposition o kunde ta den. Vi önskar fler barn men då de är lite större o båda trivs bra på dagis ( småbarnstiden kommer de ej gå där 100%) så kan jag satsa. Jag kan läsa, jobba mig uppåt eller vadsomhelst. Du kan allt du vill o det är oftast bara du själv som stoppar dig vid tanken.

Kort o gott: jag är SÅ tacksam att jag kunnat vara hemma såhär länge o så peppad att starta på jobbet i high heels o kjol!

Nu ska jag städa medans Elian sover ute.

image2285
Forsen är spännande tycker Elian!

image2286
Tröttis

image2289
Kan själv!

image2287
På jobbet!

image2288
Annes smycken är alltid så spännande..!

GULD!

image2283

image2284

Du gör mig lycklig ELIAN!

Dagens:



image2280

image2282

Elian är omkring mig hela tiden då jag fotar =)

Grå jeans 2 blocks south, senaprgult linne Lindex, beige tunika H&M




sen start!

Aldrig sen jag fick Elian har jag duschat o gjort mig klar så sent på dagen! Han sov ute o precis då jag somnat ( efter ca 30 min) så vaknade han. Så vi ska gå ut en sväng snart så han kan sova vidare ( hoppas jag!) o mysa i soliga vädret!


Morgonrock klockan 13!
Måste klä på mig nu så vi kan gå ut!

Hjälp?

Jag tror denna kan vara till stor hjälp då jag lagar mat eller har en nyfiken eller kramgo Elian härhemma. Någon som testat?

image2277
Bild: Barnlycka.se
Där finner ni massa smått o gott, de flesta skötväskor finns där. Bland annat den vi har!
En sån i denim med lock är på min önskelista inför vintern.

Nu la jag Elian o ska sova själv, jippie! Fast får alltid sån konstig energi då han sover, knäppt det där.

Pappas dag igår

Vi morgonsoftar här o solen strålar ute! Ska snart lägga Elian ute o mig själv inne!

Är så lycklig att Elian har sin underbara Pappa, här kommer bilder ifrån igår:

image2274

image2275
Somnat i Pappas famn till musik, detta är största lyckan för E som saknar bebistiden lite ....

image2276
På väg ut o leka!

I eftermiddag ska vi till Majorstua o lämna tillbaka kjolen som jag shoppade o posta ett paket på vägen ska vi också göra. Hoppas ni har en fantastisk måndag!


Vi har bestämt oss!

Men vad står det i ERA förlovnings / vigselringar? Om ni vill dela med er? Ni kan vara anonyma såklart. Jag kommer nog inte skriva vad det står i våra, vi delar med oss så mycket här ändå =)

Inatt drömde Elian mardrömmar så jag tröstande halvvaken kille o tydligen pratade jag en del i sömnen också, vilket kaos =) Kan det bero på att jag blir stressad av Linda Skugges bok jag läser om kvällarna ( snart klar Ashi!)...

Så idag ska vi morgonmysa o inte stressa, jag behöver lite sömn också om det går.

sleeping beauty?

Jag glömde berätta att jag ofta ( enliga andra ) pratar i sömnen, idag förtjänade verkligen E sovmorgon efter vad han berättade vid frukosten... Jag svär, sätter mig upp, tänder lampor o är helt vild o jag har INGET minne ifrån det. Läskigt, tur man är stadgad! Jag hade också lagt mig o hållit hårt runt honom o sagt: Jag älskar dig Elian, flera gånger...

Mirva jag gav recept på smoothies i inlägget ifrån
imorse i kommentarer. Enjoy!

The story of us del 3

Sist jag berättade om vår flying start tillsammans så var vi i Sundsvall. Vi reste dit väldigt snart då vi möttes o vi hade inte pratat om att vara tillsammans eller inte.

Vi bodde hos min Syster med familj o alla var lika spända på denna dejt jag tagit med. Alice ( min systerdotter) hängde med oss på stan o lekte i butikerna med E o vi åt på Max. Sen åt vi stor lunch med Isak, Syster o hennes Man på 1891. Kanske Max var en annan dag? Inte helt säker?!

Oavsett E kom jättebra överens med dem o festen ( 40 årsfest+ bröllopsfest) slutade sent på morgonen därpå. Middag, tal, karaoke o dans o så taxi hem till Allsta.

Jag skulle lämna min Saab i Sundsvall så flygbiljetter var bokade hem på söndagen ifrån Arlanda dit vi tagit tåget. I incheckningsdisken fick vi veta att planet som skulle gå efter vårt ( näst sista för kvällen) blivit inställt o nu var vår flught överbokad. Ni som känner mig IRL vet att jag är en bestämd dam som inte går med på sånt... Vi stod en stund o fick noll info så vi tog in på hotell o beställde room service, tacotallrik o kall öl ifrån minibaren o sen somnade vi sött.

Dagen därpå klev vi upp
supertidigt. Vår gemensamma chef svarade inte i telefonen på söndagen så jag o E befann oss båda två spårlöst borta ifrån arbetsplatsen på morgonen. Ingen visste att vi dejtade o efter Sundsvallsvisiten kändes det välditg på riktigt.

Ringde chefen igen o inget svar, fick helt enkelt smsa att jag o Eivind skulle bli sena pga flygstrul. Vi tog tiigt flyg hem o en taxi raka spåret till jobbet. Jag med min rosa resväska o han med sin grå trippade vi in på jobbet precis då alla hunnit landa efter helgen så alla satt på sina platser o vi bara log o återgick tll jobb.

Sen den dagen E sov hos mig var det VI o då vi firade hans bror i November på ett stort födelsedagskalas så redde vi ut det där med om vi var tillsammans eller inte sent på kvällen. Ingen tvivlade men ville ju ändå säga det högt, visst är det så då man är kär? Man vill säga det till alla o speciellt till personen som får ens hjärta att slå på det vis som bara HAN / HON kan!? Alla dagar kring denna tid är som ett stort rosa moln för mig. Jag mötte hans Mamma, Pappa, Syster o Bror inom någon vecka så jag var snabbt en i familjen. Att ha en underbar svärfamilj är guld värt. Speciellt då jag bor så långt "hemifrån".

Detta var i oktober / november. Då november knackade på dörren hade vi redan beslutat oss för att välkomna en liten in i vårt liv. Vi ville så gärna men trodde nog det skulle ta en lite längre stund än någon vecka!! Så dagen efter julebordet plussade vi o då vi reste hem ifrån Åre efter att ha firat jul där så ringde vi till släkten. E var helt rörd då han skulle berätta o jag mådde mest illa =)

Sen dess har ni hängt med eller kan läsa i bloggen o jag är SÅ lycklig att jag o E tog steget, det kändes helt rätt o ELIAN vår prins kom till världen. Nu är det han som ÄR vår värld.

MAIL!

image2273
Fick denna bild på mail, kändes nästan som ett vykort, tack Susanne!!

Nu är jag singel hemma, vi åt god middag o så åkte E på bio med Tore. Jag är så trött så jag är inte avis. Läst bok o ska nog äta någon muffins o sen försöka hitta sängen i tid. Men det är ju så svårt?!

Kom på att jag lovat lägga ut det superenkla receptet på vår nya
favvomiddag:
Köttfärslimpa:
Börja med att blanda någon matsked vatten med ströbröd ( låt svälla någon sekund) o ett ägg i en skål.
Hacka gul lök o blanda i köttfärsen. Blanda allt.
Salt o vitpeppar.

Forma som en limpa i en ungsfast form. Klicka lite smör på den. Vips in i ugn. ca 225 grader, ca 20-30 min om den inte är så stor. Om du hinner häll spad ovanpå limpan då o då = saftig!

Servera med kokt potatis, lingonsylt o brunsås:
klick med smör, blanda i mjöl. Häll på mjölk o gräddblandning. Vitpeppar o soja +
spad ifrån köttfärslimpa = klart!
Lycka till!




massa bilder

På mig o Elian:

image2269
Lite kortare lugg igen, dock stylad med Elians dreggel. Haha man är så FAB som Mamma =) Han hängde över mig o busade o ja...ni förstår?

image2270
Busigt troll som bara vill trycka på tangenterna.

image2271

image2272

Mac är roligt! Nu är det snart dags för duschgrötoläggningskarusellen härhemma! Sen är det bara vi o en god middag.

Myser ni ikväll??
KRAAM

Innedag!

Jag har bara varit inne idag. Sov nyss på soffan en stund också, inte likt mig alls. Killarna har lekt ute en stund, Elian hade varit helt bananas o lekt med de andra barnen o inte velat gå därifrån =)

Han har börjat gosa med sitt eget hår, det är så sött. Hår är en favorit för honom, en tjej med mycket tjockt hår pekar han på direkt. Nu ska jag nog ta honom med mig i vagnen o gå till videobutiken o lämna igen filmer ifrån igår, en har vi inte ens sett. Behöver lite luft, det är svart ute men vad gör det! Det står på min mac att det är en grad ute o snö. Men jag ser ingen snö? Fick dock sms av AnnaStina om att det snöade då hon körde bil, så kör försiktigt alla ni!!!


Soft soft soft...

Bästa söndagen EVER! Vi bara myser i soffan, Elian sooover o E nästan han med. Jag ser IDOL o ska ta en dusch efter Marie sjungit. Sen Bonde söker fru. Noll stress - precis som söndagar ska vara!


Vår morgon!

Nu lägger E Elian o här kommer lite bilder ifrån vår mysiga FarsDagsfrukost! Han fick sovmorgon ända till 10.30.

image2264

image2265

image2266
E fick rakblad o en fin kopp som jag beställt på Babydesign, en ateljé här i området. Han har redan fått sitt fina halsband.

image2267
Happy Daddy! Mitt i en tugga =)

image2268
Elian ÄLSKAR smoothies, här en med skogsbär, han dricker alltid upp sig egen plus våra så vi gjorde fler...!!

OJ nu somnade Elian i Es armar som då han var liten - bästa farsdagspresenten tror jag visst... Vi ska se en film i soffan nu o mysa. Nej just ja IDOLrepris strax! Sorry E ;)


Glad Farsdag!

Önskar alla Papas därute en underbar dag, idag är det ER dag! Jag mår illa då Elian vaknade 6.30 superpigg, det är mörkt ute o vi ser på barntv. Ska krypa ner igen så snart han vill somna om.
Självklart önskar jag er ALLA en strålande dag men Papporna ska firas lite extra tycker jag allt =)

image2260

image2261

image2262

image2263
trött morgonkille!
Funderar på att baka scones o muffins sen, gott med nybakat!

din för alltid

Det känns jätteskönt att klockan "bara" är snart elva. Jag hyrde dåliga filmer så jag såg Greys o Desperate istället. Gråter ALLTID då jag ser Greys för att det är så bra. Nu såg jag att skådespelarna strejkar o jag hoppas att förhandlingarna går bra.

Denna kvällen blev tokig, middagen blev chips o dip men så kan det gå ibland. Tänkte lägga mig o läsa nu så jag orkar ta Farsdagsmorgon imorgon = ge E sovmorgon!

image2259
Här har jag min ring, den är så saknad...ska bli härligt att få ta den på igen. Vi lämnar in Es ring måndag o då får vi äntligen gravyr i den, sha ha handgravyr så att det ALDRIG slits ner.... Orden som är våra.
Jag är din för alltid kära Eivind, din blivande Fru Aamodt.


Tack Sara.O

før vacker dikt på mail:

Du vår lilla prins
vi är så glada att du finns.

Tänk att det äntligen fick ske,
att vi två blev tre.

Du kom och bringade sån lycka,
att man så mycket om någon kan tycka.

Kan inte begripa, kan inte förstå
hur man kan älska en människa så.

Du och din Pappa är det bästa som finns,
Jag älskar Er så min Kung och min Prins...



image2258

Passar perfekt in på hur jag kænner!!!


Impuls!

Snabbshoppade då E hämtade bilen idag, tog en stl 36 men den är för stor. GT måste ha knäppa storlekar, en skinnkjol ska vara tight! Helst vill jag ha en lite puffig med hög midja o fickor, annars får det vara. Ska lämna tillbaka denna. Vi helgdansade jag o Elian o jag testade kjolen.

image2253

Jag är en astronaut som Pernilla Wahlgrens son sjunger =)

Kjol med mitt 2handskärp. Men nej den ska tillbaka.
Här kan jag förklara att jag ser ner på bilden ;) Kikade nämligen på Elian.
image2255
Dansa på bordet!!


Njut kvällen nu allihopa, jag önskar alla en FESTLIG kväll!


lördag!

Nu är vi hemma o det är helt mörkt ute!!

image2247
Vi åt brunch på Gott Bröd o Onkel kikade förbi o ingen var gladare än Elian =)
Här skulle han gå o det gillade inte Elian!

Sen kom Petronella o Stefan o gjorde oss sällskap.

image2248
Elian o Petronella hälsar på en hund, Elians favoritdjur!

image2249
Stefan är KUL!!


På café!

image2251

image2252

Avslutade med frissan så jag fick min lugg klippt, skönt. Ikväll blir det god mat o mysig film eller tv. Vi behöver det. Imorgon är det DADAS Dag!

sovhjärta.....

Elian har ärvt Eivinds sovhjärta.. De snusar sött inne o sovrummet fortfarande... Jag öppnade fönstret så de snarkade ikapp en stund men E ligger i sängen o Elian i sin Maclaren o ni ska se hur avslappnade de ser ut. Önskar jag också kunde slumra till närsomhelst. Men Elian vaknar any second nu det vet jag.... Han borde vara superhungrig!

image2246
Igår!

Dagens...

Det är ju så skönt att få fixa hemma utan att stressa, killarna sover fortsatt...Så här kommer dagens:

image2243



image2245

Inviger sköna koftan ifrån H&M, grått linne H&M, svart top Cubus, lila leggings inne ( jeans ute) o grå knästrumpor. Typisk söndagsmysahemmaoutfit! Imorgon ska jag se IDOL o Bonde söker Fru, har missat båda programmen.


Funderar på att sluta med denna post här i bloggen o bara låta den vara som innan, känns ibland lite dumt att skriva vad jag har på mig varje dag! Det är ju inget extraordinärt precis =) Men ni som kanske har barn o gillar vardagscasual kan ju titta iaf.

Tapas!

image2239
Zryan & Anne.

image2240
GOTT!

image2241
Skål!

image2242
Cavalliskor o sjal hade Zryan fått av sin sambo ( Pappa till hennes dotter) i surprise! DET kallar jag sött =)

Sen åkte vi hem till Anne o hade riktigt girlstalk o sen blev jag trött.... o ja ni vet resten!

Familj!

Det var SÅ kul igår, men jag blev ( som alltid) sååå trött =) Så jag hoppade in i en taxi o somande skönt. Är nog rädd att dricka det där glaset för mycket o förstöra en hel dag med min käraste skatt. Så hellre är jag pigg dagen efter = IDAG! Nu sover E o E o jag ska duscha o göra mig klar så vi kan ta oss ut då de vaknar. Lördagar är SÅ härliga!

image2237
Jag på väg ut igår.

image2238
Trött skatt i pyjamasen. Det är så skönt att jag kan gå utanför dörren o vet att Elian har det så bra med sin Pappa. Det borde vara en sälvklarhet men det är tyvärr inte så i verkligheten. Hela veckan har E lagt o de har gått som en dans. Tror de behöver den ensantiden som de får för att ha sitt starka band sinsemellan.




Sunny day!

Idag har vi familjemyst hela morgonen o E tog Elian sen kl 7 men jag har bara halvsovit. Nu tror jag Elian somnar o sen då vi alla vilat ska vi ut i det underbara vädret o MYSA! Jag är så sugen på Godt Bröd som har de godaste mackorna!

trött MAMA!

Hemma i Es armar, sov sött!

Fucked?

Jag bloggar ifrån krogen, en vit mac i min hand o massage ifrån ett proffs. Han sa detta ær det værsta han kænt..oops min nacke ær fucked up! Har ni en mysig kvæll?

SKÅL!

image2235


STORT!

image2234
Vissa ögonblick är större än andra.

Nu ska jag snart göra mig klar inför kvällen som startar med TAPAS kl 19.

Far & Son

image2233
Välkommen hem DADA!
E heter DADA så ni vet då Elian pratar.

haha

image2232
älskar att trycka fram skratt som på låtsas :)

haircut

Nu är vi hemma efter en spontanprommis lite varstans! Fixat däck, betalade bara 220 istället för 325, bra. Sen inom en designateljé med smått o gott o nu äter vi polarmackor med smör o ost o MYSER!
Happy Friday!

image2231
Dags att klippa håret....både för mig o Elian!

Grått idag igen, fredagens:

image2229

Dagens: mörkblå jeans 2 blocks south, vitt linne LOGG, grå tröja Bruns Bazaar, grå kofta H&M Trend. Inneuggs. MYS!
Att bilderna blir såhär beror på att jag tar dem själv.
image2228 image2230

Elian har sovit LÄNGE! Han har nog sovit "sin" stund för idag då han vaknar. Jag har duschat, ätit frukost, klätt på mig o bara myser framför Efter Tio. Då han vaknar är det lunch o sen ut på prommis o shoppa ett däck. Tur vi har två vagnar =)
Solen skiner o det är fredag, är så lycklig! Det ska bli jättekul ikväll att ta ett glas vitt o äta snacks hos Anne.

Ps. NJUT av att det finns
lussebullar på 7eleven i Sverige, önskar SÅ att jag kunde shoppa o äta en om dagen till jul... de är så goda! Här finns det inte alls på lika många ställen, de är inte alls lika goda, de är mindre, dyrare o vissa innehåller inte ens saffran. Haha anar ni lite Sverigesaknad?

Ny strategi...

Hade planer igår om att bara gå ut o stänga ögonen för allt damm härhemma...men det gick inte, så nu har vi helgstädat jag o världens bästa hjälpreda - ELIAN!

Fredag = HELG!

Så är det fredag!! Vi kör soft morgon här för OJ så svårt att vakna idag. Drömt o drömt....mest att vi väntar en Prinsessa - mysigt!

Idag ska vi lämna in Es ring o på tisdag eller onsdag har vi ringarna på våra fingrar igen, som jag LÄNGTAR! Vi får nästan förlova oss på nytt =)
 
image2227
Elian föddes på en fredag!
1-årsdagen.

Dagens - nattens?

Alldeles för sent men ändå, dagens:

image2225
GRÅTT:
grå stuprör, 2 blocks south, grå basictop H&M, grå kofta Lindex, sjal Trabant ( 2 hand) stilettos ZARA. Bara för att jag egentligen hade gympaskor o de var smutsiga o ja ni fattar, heels är hot! Vilket påminner mig om att imorgonkväll ska jag dricka vin hos kollegor, MYS! Undrar vad man ska ha på sig...brukar alltid bara dra på mig något, med massa läppstift o ett glatt humör fungerar det mesta.

Kvällen hos oss + nostalgi

Nu har vi sett Music & Lyrics o jag ska lägga mig! Hoppas alla är nöjda med sin dag, imorgon är det FREDAG! Min dag startar med en tur till barnvagsnbutiken... Ibland ska man inte vara så cool...Var så less på att mitt ena däck var så tomt o att det ej fungerade med Bugaboopumpen....Gick målmedvetet till Shell o fyllde luft. Smsade AnnaStina att vagnen flög fram. För att göra historien kort så trodde jag grannarna sköt med pistol men ja det var ....däcket som SMALL! OOps, shoppa nytt imorgon =)

Apropå Bugaboo ska jag få ett nytt underställ då min skumgummi på handtaget sitter snett. Det blir om ca 4-6 veckor, bra service tycker jag!

Jag o E har suttit o kikat på bilder ikväll ifrån våren o sommaren, som Elian växt o som han behöver en haircut nu =)

SOV SÖTT!



image2217
Hejdå Åsaveien!! nu flyttar vi

image2218
SOMMAR! Varit på stranden

image2219
Hej DADDY, välkommen hem ifrån jobbet!

image2220
I nya hemmet!

image2221
UNDERBARA Gudmor, Charlotte på besök. Nu väntar hon o Ben sitt eget mirakel. LYCKA!

image2222
Partaj i hemstaden Sundsvall.

image2223
Skrutten!

image2224
VIPS så blev jag såhär stor....
Vi älskar dig så högt skrutten! / Mamma & Pappa

Häromkvällen!

Häromkvällen!

Bus på McD häromkvällen!

När jag kom innanför dörren hade Elian precis lagt sig, tredje kvällen jag missar läggning nu så imorgon ska jag vara med =)

Superskön massage med Lisa Ekdahl o tända ljus! Regnet öste ner utanför, jättemysigt. Mindre mysigt var då hon tryckte på onda punkter o berättade att jag var superstel! Men det visste jag iofs redan. Hemma nu o ska se film med E iaf,  DET är mys  ;)

TACK alla ni söta, underbara, snälla, omtänksamma som skriver FINA o uppmuntrande ord. De VÄRMER!

A walk in the park!

image2210
Supertröttis!

image2211
Försökte fånga oss på bild, men han gick snabbare än blixten....
image2212
Lite less....

Vi gick bredvid varandra långt ifrån vagnen o han tyckte det var så kul, tills tröttheten tog över o han föll framlänges... men det gick bra!

image2213
Skrutten!

Nu: lasagne o sen massage kl 18.
NJUT KVÄLLEN!

här ser man

image2209
att Elian är tröttis! Sekunderna efter klädde jag på o gick ut!


image2214
Vatten i stort glas är gott!

image2215
The MAMAS!

friends!

image2208
Här leker Johanna med Elian mobil, mycket roligare än sin egen...såklart =)

Totally bananas!

image2207

Här är Elian lite i ro, men han var totally crazy på Baker Hansen efter han käkat sin lunch. Hade sovit i vagnen o inte rört sig + att han nog väcktes då jag shoppade en ny ljusstake snabbt... Så han ville bara springa omkring o se på ljuslyktor i fönstren som var varma...

Men då vi sen gick hemåt efter parklek ( jag o Elian) så förstod jag att han inte sovit färdigt, han somnade på fläcken då han fick välling i vagnen. Så jag tog en SKÖN walk ända hem, det behövde jag!

Nu ska vi överraska E med lasagne!
Har shoppat en adventskalender åt Elian idag, som man kan hänga små paket i. Söt o enkel.
Återkommer!!

Ps. ni har rätt, klänningen är för mkt gräddig för mig. Men tyll ska det vara plus gammelrosa sidenband i midjan, ska kontakta en sömmerska.

Ännu en underbar dag!

Dagen blev supermysig!! E hängde med till Ambassaden sen promenerade jag o Elian sov i vagnen. Shoppade på BB Vintage, några julklappar! Sen mötte vi upp AnnaStina o Johanna spontant o lunchade.

image2206
Hej min tjej!

Skynda!

Nu ska vi göra oss klara här, ska på Ambassaden! Ja idag blir det av =)
Nu ska jag duscha, klä mig o ja allt det där. Saker tar sin tid då man har en liten prins att ta handom samtidigt! I love him.

MORNING!

image2205
Vi igår!

Ville bara säga GODMORGON o så kul att så många kommenterat klänningen, TACK för era åsikter!


Not the one

Nu är jag hemma, trött o stel i nacken men har haft SÅ mysig tjejstund med Petronella idag - TACK!
Har tom stängt av telefonen o ska lägga mig o läsa o bara vara. SOV SÖTT!

image2203

image2204

Gillar tyllet plus den härligt fluffiga kjolen men det var broderier på den som var aningens för mycket för min smak. Vet ni om en liknande med fluffig tyllkjol, gärna utan mönster så säg gärna till!


HH

Helly Hansenoverall som är Elians "extraoverall"
Den är lite tunnare så blir perfekt med ull i vinter men också användbar redan nu, POP känns lite för varm för tillfället.


Fram
image2202
Bak


McD?

Nu är vi inne igen, mötte E o han byter däck så jag kan hämta Petronella om en stund. Jag är sugen på McD igen... o McFlurry... =)

Hoppas ni alla får en fantastisk kväll! Snart är det jul, börja shoppa julklappar redan nu så kan ni njuta av december utan all hets. Det ska vara ett nöje att shoppa! Koftan Elian hade idag kommer ifrån H&M o den tycker jag är ett eprfekt julkkappstips till en liten en som man känner eller har. Det är svårt att hitta söta enkla o inte för varma koftor till honom tycker jag.


Slapp innedag!

Vi hemmamyser idag! Nu ska vi dock en snabbis på posten så vi får luft! Alldeles nyss mumsade Elian i sig mat ifrån igår, aldrig sett honom sleva i sig SÅ mycket o snabbt, tuggade stora bitar KUL! Sen blev det en skogsbärssmoothie som vi delade på ( läs Elian ville ha ALLT =)) Snart kommer E hem o byter till vinterdäck så jag o Petronella kan köra o prova brudklänningen....!!!

image2199
UNDERBARA bushjärtat!

image2197
Mamma vi lagar smoothies sen va?

image2200
Typ NU, får väl göra en själv då.....


image2198
Jag trött o lite deppad av filmen Timmarna, inte så bra att se mitt på dagen då man har ont i nacken.

Men nu ska vi gå ut, skönt!!

dagisbesök

Sådär, nu sover en trött Elian ute. Han somnade direkt då jackan åkte av, ulldressen på o vagnen ut i sköna friska luften!

Vårt besök på dagis var perfekt. Jag gick därifrån med en trygg, varm, glad o mysig känsla i kroppen. Vi blev mottagna av "styreleder" direkt trots att vi ej avtalat tidspunkt. Barnen i Elians ålder ( hans avd) var på tur men han lekte o testade saker på sin avdelning o jag o Inger pratade. Hon är en fantastisk person o jag fick god inblick. Imorgon har de trollfest där som han missar men nissefesten hinner han med i december!

image2193
På väg hem igen! Hejdå Dagis - Vi ses snart igen!
Ambassaden tar vi imorgon då E ej kom ifrån jobb men det hade ju ändå bara varit dumt då Elian är så trött. Nu ska jag se slutet på Efter Tio på tv4 o sen se filmer The Hours som vi ej hann se igår. Vi såg en film med Demi Moore o Kevin Kostner.

Här kommer en minidagens:


svart linne h&m, svart tunika Lindex, grå / svartrandig kofta h&m, gråa jeans 2 blocks south. lila sjal, gåva från USA.

NJUT nu denna onsdag!!!

GOOD Morning!

image2192

Nu ska vi strax gå till dagis! Natten var fantastisk i sovsynpunkt, Elian fick nytt vatte kl 2 o välling kl 6 o vaknade 7.30. JIPPIE!

Hemma igen

Nu är jag hemma efter nagelfix, rusade iväg lite hastigt o det var skönt med en lyxig stund! Valde en mer naturlig nagel o det känns toppen! Längtar SÅ efter ringen....
Om ni ska göra naglar, lösögonfransar, spraytan eller annat så är
NINA den ni ska ringa.

image2191



Nu: film med min kära!

Just ja....

dagens blev inte fotat idag:
grå leggings, grå ullsockar overknee, ljungfärgad bastop Åhléns, svart skjortklänning H&M.
Så. Nu. Är. Det. God. Natt!

Eivind:

DU + JAG = image2190
FABOLOUS & fantastic!



Återigen fotograf Emma

Dagis imorgon...

en hel film i soffan med min älskde under täcke! Inte dåligt, fikade mysiga mackor o nu ska jag bums i säng...LÄNGTAR! Imorgon ska vi göra något stort: GÅ TILL ELIANS DAGIS! Är supernöjd med valet o SÅ happy att vi fick det! Jag o E körde dit igår o det är en liten vit villa med äppelträd i trädgården.

Emma fotade så fint o jag blev återigen påmind om att jag SÅ gärna vill ha en systemkamera...bilderna blir så mycket djupare. Men de är stora att släpa... Smakar det så kostar det.


image2188
Majs är gott!

image2189
Elsa är så vackert namn! På en vacker tjej såklart!

Fotograf: EMMA

Ps. min nacke är nästan orörlig, har klagat o fått varm aloe vera på.... AJ!




forts dagen:

image2181
Tacos!


image2182
Smaskens med smoothies =)

image2183
Sen gick vi ut o gick en prommis!
image2184
Sleeping beauty!
image2185
Elian fotovägrar ( inte så konstigt...? )
image2186
Fina Emma kommer ut ifrån en mysig butik som säljer Katvig, porslin o annat fint!

vi idag

image2187
Fotograf Emma

Lunchdags!

image2179
Elsa premiärprovar majs!

image2180
MUMS! Tacos!

Nu är vår middag klar så jag fortsätter snart då vi ätit!
Köttfärslimpa, potatis, sås o lingonsylt är det nya i vårt hus =)

Mysigt besök!

image2178
Elian o Elsa.

Idag hade vi besök av
Emma o Elsa, jättemysigt! Här leker de små i matchande POPkläder =)

Rapport!

Vilken bra natt! Elian fick välling 5.30 o vaknade strax innan 8, superglad! Vi morgonmyser o Elian är bättre i förkylningen, inga näsdroppar eller Bisolvon idag. HOPPAS han vaknar helt frisk imorgon.

Det är mysigt väder ute o vi får besök idag, mys! Min nacke börjar bli så stel nu sp jag knappt kan röra huvudet, massagen kommer hjälpa det vet jag.. Ikväll ska jag fixa naglar igen, de förra ville inte sitta kvar på mig så hon gör nya.

Önskar er alla en UNDERBAR TISDAG!


Busig kille i fönstret

4 sale forts...


V&Rkjol
aldrig använd stl 40 ( som en 38)
pris 450 kr. För stor för mig nu.
E vill jag ska behålla den =)


Svårt att ta bild på denna. Den är lite stor för mig. Man kan ha sidenband i midjan ( små tunna "hylsor" till det) jättefint!
Soaked In Luxury kjol med spetskant. stl L ( jag tror den är mer som en M)
pris 200 kr. 150 kr.




Väska svart pris 250 kr.





Grå härlig klänning m hängslen o lite ballongkjol. Använd en gång.
H&M stl 38
pris 200 kr.





Silverväska OASIS nypris ca 500 eller 600 kommer ej ihåg. Den har någon svart fläck ifrån hjulet på vagnen då den hängt där. Jag tycker så mycket om den så får jag inte begärt pris så behåller jag den =) Allt är färdigprutat o klart o exkl frakt.
pris 300 kr.


Svart klänning m hängslen.
Akryl one size ( stl s-m gissar jag)
använd en gång.
pris: 150 kr

Dessa är för stora, stl 38. Använda max två gånger.
pris: 100 kr

Dessa också
pris: 100 kr



Jacka (Velour by Nostalgi stl M)För stor för mig. Svartgrå med tryckknappar, härligt lurvigt foder o en liten kjol nedtill.
pris 300 kr


Fin klänning Mango stl L(för stor för mig nu), använd en gång som nyårsklänning.
Assymetrisk nedtill o utan axelband. Klassisk.
Pris 250 kr

Se också här!

Maila [email protected] vid intresse!

Ps. det känns jättesvårt att välja vad man ska sälja o inte o vi har fotat i farten här hemma o jag har TVINGAT mig själv att inse att jag inte har plats o att för stora / för små kläder inte används....Jag skriver vad som är för stort för mig så ni inte tänker att det passar dig som har min stl nu.

Slapp kväll hos oss!

Har mest drömt ikväll. Om vår stora dag.

Nu börjar Van Veteren o jag slötittar. Borde lägga mig i sängen med Family Living men det är så mysigt med alla ljus o sällskap. Så jag blir nog här en stund i
mörkret.
Ibland är det skönt att inte göra alla måsten...

Imorgon ska vi få fint besök av Emma o Elsa, tacos står på lunchmenyn. På onsdag ska vi hälsa på dagis på dagen o jag o Petronella ska åka på roadtrip o prova klänningen...Tack kära söta att du följer med, ska bli så mysigt o så girlie =) Sen på torsdag har jag bokat in massage, min nacke är stel efter allt bärande på sjukt barn.

Han har gått igenom personlighetsförändringar sista tiden that´s for sure! Mycket mer bestämd o vild. E är i chock.

GRATTIS bästa Tante Heidi som fyller år idag, vi ska fira med middag nästa vecka då Onkel också fyller år!

image2176


har jag?

Jag har hittat min brudklänning...tror jag!?
Vilken lycka!!!

image2175
Fast inte denna =)

Happy shopping!

image2170

Perfekt att mitt H&Mpaket kom idag!
Elian: svarta mysbrallor, grå kofta ( FIN!) , sockar med veckans alla dagar på engelska, kalsonger. Mysiga sockar åt mig o leggings.
Nu ska vi familjemysa på McD.
image2171

image2172

image2173
E busar o jag pussar!

image2174
PUSS vårt kärleksbarn!


Tröttis =)

image2168
Supertrött innan vi gick ut...

image2169
Supertrött ute.....

Så började det regna o vi gick hem, men han ville vara kvar =)


Dagens



image2167
vitt linne H&M, vit silkesmixtröja H&M, svart kofta Lindex. blå jeans 2blocks south.


Dagens


Vår dag!

Vi mötte Viktoria på BI o sen eftersom Elian sov så käkade vi lunch på Baker Hansen. Mysigt o sen shoppade vi hem smoothieingredienser o gick hem jag o en vaken Elian!


image2163

Viktoria!

image2164
Jag drar lite vagn som vanligt ;)

image2165
Hemma så Elian fick lunch innan vårt andra postenbesök för dagen!


Nu är E hemma, vår fina E =) Är så lycklig att han är hos oss varje dag!

på café

image2162

Sovande kille... älskade fot =)
Nu ska vi ut igen, till posten!!
Har haft en mysig stund med Viktoria!!

Vad gör ni denna måndag?!

KICKSTART!

Då har vi kickat igång veckan med härlig fruktsmoothie ( skogsbär) o myst framför tvn, småstädat o donat. Nu UT o posta brev, sen möta min V o ta en kaffe. Vi går nog hit o lagar lunch sen, MYS!
NJUT dagen!

Happy Monday!

Igår myste jag med Greys o Private Practice igen o har drömt om Greys! Mysigt =) Elian fick välling 4.30 o sen en halv kl 6 o 7.45 blev det bråttom för E att hinna till jobb. Jag var SÅ trött, somnade för sent igår. Provade en av fem ansitksmasker jag fått i posten o läste ELLE puls.

Våra dagisplaner idag blir inställda, Elian är så tjock i bröstet då vi vaknar men efter medicin piggnar han på sig. Känns dock onödigt att hälsa på då han verkar sjuk även om jag tvivlar på att det smittar snart 9 dagar efter han blivit sjuk.

SvensktpassplanernatillElian blir också inställda då E måste vara med o han kan inte idag, kanske imorgon. Vi ska ansöka om svenskt personnr o sen måste vi dit igen o fixa passet o detta är såklart å dagtid 10-12 så det vore praktiskt att ha fixat innan dagis o jobbstart. Nu ska vi ta tag i dagen, plötsligt försvann våra planer = NOLL stress o jag kan vila då Elian sover = LYX!

4 sale

Min garderob är så full o jag har valt ut några plagg som ska få flytta! Intresserad? Maila [email protected] Du betalar frakten!





Svartgrå Mysig klänning m fickor H&M stl 36
100 kr



Mysig rosa hood Gina Tricot stl S
50 kr





Svart 100%silkesklänning H&M Trend aldrig använd 200 150 kr stl 36


Naturvit bomullstunika H&M Trend stl 36


200 kr
SÅLD!






Naturvit / glittriga inslag tunika med rosetter o vidd nertill H&M Trend stl 36
200 100 kr





Mönstrad tunika H&M Trend stl 36
200 kr



Vit stor Chanelinspirerad väska
200 kr

Nu måste jag sova, fortsätter imorgon!
Det kommer en brun skinnjacka o en Viktor & Rolfkjol bla... ( SÅLDA)
SOV GOTT!

Tända ljus

Jag har haft fem glasljusstakar till stearinljus tidigare. Men en efter en har de slagits sönder. På fest, vid dammsugning, barnlek, fotbollsspelande inne o så stod det en ensam kvar... Så igår innan middagen var jag på snabb jakt efter ett par. Fann dessa i första butiken, I like! Tyvärr en sån liten butik o jag vet inte namnet, men i Oslo iaf =) Ikväll är det tända ljus överallt här...som vanligt =) Måste snart shoppa fler telys IGEN.

image2161
Ps. tända ljus = romantik!!

REKORD!

Absolut rekordvecka detta nu är vi uppe i 23,576 läsare!!!

Vi har en myspyskväll o jag plockar just nu bland kläder. Men nu ska jag lägga mig o se Greys. Har uppdaterat min
4salelista så ni vet. Passa på att shoppa en för tidig julklapp till dig själv om det är något du gillar =) Packat små paket här o skrivit adresslappar fram o tillbaka, jättebra att ni är snabba att maila.

KRAM o ha en fantastisk söndagskväll nu!!

MÖRKER!

Elian är en vild bebis nuförtiden. E märkte skillnad också =) Han är också toktrött långt före kl 19, beror på mörkret tror jag. Hoppas ni MYSER ikväll!

WOW

Jag tror NI slår besöksrekord hos mig denna vecka! Klockan 00 inatt stannar veckoräknaren o det står 0 igen! Just nu har 22,556 besökt bloggen på en vecka. KUL!

image2150
Huvudpersonen!


Söndagsmys!

image2137

LEK!

image2138
Försöker gå uppåt....

image2139
Vi hade jättemysigt =)

image2140
Suddig bild på lunch. Rester ifrån igår. Kycklingfilé med bacon, färk äggpasta, sås, stekta champinjoner o majs. Parmaspett m vindruvor ( glömde servera igår =)) o smoothies ifrån idag såklart!


Dagens: HAPPY MAMA!

image2132

image2133





image2136

Ljusgråa jeans H&M, lilamönstrad tunika Åhléns, grå kofta Gina Tricot.




Nu ska vi ut o leka, vädret är ju FAB! 





DADA

Elian stod o vinkade till alla som klev av båten o sa DADA. Då E kom så sken han som en sol ( Elian) E såg mest sliten ut =)

image2128

Vi nu! E får sova lite längre...


Nyvaken UNDERBAR son!

image2130
Gör sig till!

image2131
Vår kärlek!

Sunday Morning

image2126

Oslo kl 9.30

image2127

Detta får beskriva känslan då jag visste att vi skulle få krama på E.
FRIHET! Älskar att ha honom nära. Nu skrattar både jag o Elian mer, vi behöver dig Dad.

He is back!

Solen strålar o det gjorde Elian då han fick se sin älskade Pappa! Vi massa fel men tillslut hittade vi till färjan som precis kom in i hamnen. Maffigt att se så nära hur de lägger till. Oslagbart att få se o pussa på vår E. Nu har vi sovit alla tre o dagen är perfekt.

NJUT söndagen!

Kvällen!

image2116
Koncentrerade middagstjejer!

image2117
Hello!

image2118
Bröllopsplanering...?

Tack älskade tjejer för underbar kväll med mysigt girltalk, ni är mina älsklingar!

Jag har bloggat MASSOR dessa ensamdagar, det är min form av terapi tror jag. Ska sova nu så jag orkar hämta min blivande man imorgon, OJ tänk snart är jag Fru Aamodt på riktigt....!!!

Höstdag/Vårdag november 2007

Vädret var så underbart idag:

image2119

image2120
UNDERBAR vän!

image2121
Titta hunden! Viktoria är hundrädd men visar ändå Elian sitt favoritdjur i parken!

image2122
Ute o går.... se på Vs fina byxor!

image2123
PUSS!

image2124
Vänner!

image2125
Vackert par!




Vi

image2115
Middagsfix + läggning.

Kombinerade dukning, tända ljus o allt annat med att bada, mata o lägga hjärtat. SÅ duktig var han ikväll. Längtar tills han vaknar så jag får pussa på honom.

busig kille...

image2114
Här är buskillen ikväll. Han skulle bara busa så en kvart innan ordinarie läggtid fick han sova. Så jag hann fixa middagen =) O han har sovit sött hela kvällen =) Var nyss inne o snusade på honom. Obeskrivlig kärlek...


Imorgon kommer E hem *LÄNGTAR!*


Orkar snart inte mer!

Jag skriver denna blogg för att jag vill ha den som dagbok. Inte för att bli granskad av ondskuldsfulla människor. Om ni lämnar kommentarer lämna gärna bloggadress, det är inget jag bett er sluta med. Det var det jag gjorde då jag kommenterade Ebbas artikel om nätmobbing. Jag länkade dessutom till den så jag tycker att det står klart att jag står för min( icke ytliga) kommentar. Jag hade åsikter att maila henne, det var inte värre än så. Förstår inte hur ni orkar bry er? Skriver något som jag ofta tänker då jag får elaka / mindre trevliga kommentarer: Hur mår du? Är du nöjd med DITT liv? Har du inget bättre för dig?

image2113

Tack kära skatt för att du finns.

jacka i parken!



Mysigt varm idag på tur, men det var 11 grader så jag blev VARM =)

Best in life!

image2111

ÄLSKAR DIG HJÄRTAT!
E tack för bästa gåvan i livet. ELIAN!

tankar....

Vi dricker vin o är nu inne på dessert...Ostar, mörk choklad, oliver, kex, vindruvor... o MASSA bloggsnack. Tänk så fantastiskt hur olika vi alla är? UPPSKATTA livet - det går INTE i repris. Var sann mot dig själv! ( de andra röker....BLÄ!)

MYSIG DAG!

Härlig lördag!

image2109
Älskade Viktoria på Åpent Bageri!

image2110
Prommis i härliga "vårvädret"

Nu piffa mig lite. Elian är SUPERVILD! help!

Dagens

Saturdaysoft!

image2107



Svarta bomullsbyxor Divided, vitt linne H&M, grå tunika H&M. Kort sagt: H&M =)

Vi har klarblå himmel o +3 grader idag. Vi ska ut o bruncha på Åpent Bageri med Viktoria. LOVELY! Elian har sovit o jag äter nu min morgongröt. Ikväll är det tjejmiddag här hos oss.

ps. skinnjacka såld så den lägger jag inte in här!


Vinter!

image2106

Mms ifrån Morfar. Nu är stugan "stängd" för i år ( vatten osv...) Ses nästa sommar!!!

Nu har vi städat härhemma o jag ska äta frukost =) Vi lyssnar på
webradio, Sverige top 40. Måste ju försöka hålla koll.

JIPPIE!

Inatt sov Elian till ca 4-5 o fick välling o kl 7.30 jollrade han glatt i sin säng! Jag somnade sent, SVÅRT att sussa ensam tycker jag o Elian sa DADA o kröp över till Es sida...men den var tom. Så han blir glad imorgon kan jag lova =)

Tjock i bröstet, snorig o hostig är Elian idag som igår. Men jag gav bara hostmedicin 4 timmar innan läggning igår o inte 4 ggr/dygn som man kan göra. Den kan göra honom pigg o jag tycker det hjälpte. Han fick somna skönt utan att kräkas. Nu har vi kört på med hostmedicin, slemlösande o nässpray igen.

Det ser jättemysigt ut ute så jag ska ta o städa lite inne o sen ska vi sova båda två på morgonen o så ut o gå en skön prommis vid lunch! NJUT denna fantastiska lördag!

Jag var tveksam...

Men nu är jag SÅ nöjd! Snabbshoppade denna jacka då Elian somnat! Den var så varm o go o jag föll för pälsen... Men så var det hög musik i butiken så Elian började vakna o jag fick välja att lämna den eller shoppa. Så jag shoppade. Provat hemma o den är ju underbar! Varm o gosig. Men det är lite konstig skärning, den skapar en typ bullmage men det struntar jag i.

image2090

image2091

image2092
Vero Moda 699 nok. Underbart mysig!

Oj nu åkte Sam ut i IDOL. Jag har fixat med massa planering ikväll o bara sett med ett öga, men Amanda är ljuvlig as always! O Marie sjöng som en gudinna. Hon eller Amanda måste vinna?

Baby på resa!

Idag var jag o kikade på resväskor, ska byta in min FINA rosa då handtaget blev trasigt på vår senaste flight. Denna shoppade jag däremot på apoteket! En egen necessär till Elian. De fanns i rosa också o kostar 49 kr. Som hittat! Kan också läggas i varukorgen på vagnen o användas som skötväska!

image2088


Invändigt, krok att hänga upp plus massa fack.

Kanske vi snart ska ut o resa?!

myspys

image2087

Ullkillen i vagnen i garaget. Älskar dig MEST i världen!!!

shopping...


Ny leksak är man värd då man varit hos doktorn!

Dagen bjöd på helt ofrivillig shopping =)


Perfekt! Spelar just nu massa barnmusik. Denna blir perfekt om kvällen, bara att sätta i skivan med Byssan Lull o klicka på repeat.

Nu: städa undan dagen o sen lägga lilleplutten. Träna till såpan o njuta av IDOL m mörk choklad. Håll tummarna för att dusch, gröt o läggning går enligt planerna. Jag myser av att vara ensam hemma MEN längtar SÅ efter E. Fick världens bästa sms alldeles nyss. Ni får veta om ett tag...


Vi just nu FREDAGSeftermiddag!

Nu så är vi hemma! Läkaren gick bra, han fick hostmedicin o beröm för att han var så söt. BRA läkare enligt mig haha =) Sen åkte vi till apoteket o Elian var så arg för att han fick sitta i vagnen men så vips sprang jag in på ICA o shoppade norsk päronvälling ( det enda som finns) + flaska o fixade på ett café o vips så sov han o jag pratade i telefonen med syster o drack cappuccino o åt muslibulle. Sen fick jag lov att strosa omkring planlöst då han sov.... Så det blev lite shopping o saker som jag var tvungen att kolla upp.

Nu är vi hemma o Elian släpper INTE päronvällingen ( det var lite kvar ) Vi ska fixa lax o mysa nu. Har ni haft en mysig dag?

image2082

image2083

Vi NU. Mitt hår var blött imorse så luggen var liksom inte helt klar =) (fick en kommentar om den..)

Dagens

image2079



image2081

Svart tunika Lindex, svart linne American Apparel, sjal Min Mammas gamla, svarta tights inne. Hjärtearmband H&M, ELIANoEIVINDarmband

Nu vaknar Elian o vi ska göra smoothies! Perfekt fredagsfrukost! Idag blir den fullproppad med hallon!

magi?

En galen skrikande kille ( sker ALDRIG) var helt vild. Skulle INTE sova, inte vara i famnen, inte något...Bara ledsen, trött o arg. Byter sång till Goodbye Milkyway o vips. Tyst, går med på att mysa i vagnen... Det är Elian o Eivinds myssång sen han var nyfödd =)

solig tokig morgon!

Nu står Elian PÅ bordet! CRAZY, han kryper upp utan något stöd, sätter sig o STÄLLER sig. Solen strålar in igenom fönstren o det är FREDAG! Jag har drömt massa tokiga drömmar o vaknat en del av hans hosta. Tror jag gav en extra vällingflaska i sömnen för han sov längre idag o hade TOKbajsat. Så dagen började med en dusch för hans del, det var omöjligt annars ;)

Snoret rinner o han är full av slem men har fått bisolvon o nässpray nu o är superglad o aktiv. Borde vi gå till läkaren då det sen är helg? Men han blir väl bättre snart? Någon som vill tipsa?

Nu är det frukostdags o jag som tänkt vi kanske skulle hänga med på IKEA får nog mysa i närområdet. Vill inte hitta på för "stora" saker som innebär att han måste sitta i en vagn o bli otålig då han är sjuk.

GLAD FREDAG!!!!

Update: läkarbesök bokat kl 13.05

bildbevis

image2075

image2076

image2077

image2078
koncentrerad min....

Pust!

Jag har:
tränat
tvättat
klätt på vagn
registrerat vagn ( bättre sent än aldrig) + mailat om en sak till Bugaboo på engelska
skrivit ner to dos
läst lite i svenska ELLE ( bra betyg!)
tittat på min skatt o konstaterat: det kan bli en del 3( the story of us) denna helg då jag saknar E så mycket =) o jag ÄR lycklig som har E o E!

Nu ska jag faktiskt lägga mig o läsa vidare o drömma sött. Blev SÅ lycklig att min syster tyckte om presenterna ifrån oss. Hon är den svåraste att shoppa till - bara så ni vet ;)


Bjuder på en kvällsbild då jag nyss tränat
Rosa top ifrån NIKE, med huva, jätteskön, fin o tunn! Rekommenderas varmt.

Den är så tunn att man ser ALLT =)
Min mage behöver lite träning...

Skönt linne med inbyggd sportbh o avtagbara "halterneckband"
image2074

Sov sött alla ÄLSKADE läsare!
Är glad att ni finns o speciellt då jag är hemma ensam, ni förgyller mina stunder!

Vagntvätt!

Nu tvättar jag åkpåse, överdrag till vagnen o Elians jacka som han grisar ner var o varannan dag =) Elian sover sött hoppas jag o jag ska se tv o faktiskt träna. Ska inviga mina nya NIKEkläder som de skickat mig. Situps, pushups, rygg o ben är planen. SÅ längesen så jag känner nog av det imorgon!

image2064
Nöjd kille som ska klättra ÖVERALLT nu!
image2065
Fram o tillbaka...!

Advetskalender!

image2066
Här ser ni SIAs söta ängel o en vild Elian som hittade sin Fars tangentbord... LYCKA!
image2067
Shoppad på Kremmerstua på Bergensgate i Oslo. 425 kronor, jag kom ihåg fel sist!
Nu sover Elian utan den minsta hostning, LYCKA för mig o för honom. Nu börjar strax min dåliga såpa som jag ska träna till, tänk om jag kan få in det som en rutin? WOW ....

Sen shopping!

För en timme sen kom vi hem efter snabbshopping på kvällskvisten! Det är SÅ mörkt ute.
Nu är Elian nyduschad o klar i sin pyjamas. Tänkte värma välling ikväll så kanske han slipper tokhosta.... Håll tummarna!
image2063
Jag tycker det ser ut som jag är i Lilleputtland här =)
Nu ska jag pussa hjärtat o sen ska han bums i säng, han är SÅ trött. Leker i pyjamasen o gnuggar ögon = MAMA GOTTA GO!

MAMAS O BABIES!

image2048

Här är vi i farten idag!

image2049

TITTUT!

image2060
Vart är Elian?

image2061
HÄR!!

trevlig resa dad!

Nu har E åkt. Kändes verkligen jättesorgligt, det brukar vara vi som åker. Men detta går bra o han kommer få så kul!!

Vi har ändrat laxplanerna till spagetti o köttfärssås o sen ska vi nog ut o shoppa något gott till mig ( mörk choklad) så jag inte får panik ikväll då jag inte kan lämna hemmet =) Känns som fredag idag! Vad ska ni hitta på i helgen?

image2062
Ha en underbar helg kära! Vi älskar dig!

Just nu är Elian i min famn eftersom tårar rann längs hans kinder... Varför? Han försökte sätta sig i en kastrull men fick inte plats....

Han är mammig o gosig nu + sjuk. Så jag får min träning!

Tips!

Kika in här o se söta saker till bra pris! Jag vill ha den brunlila sjalen. Tycker den ser så mysig ut!
ÄLSKAR att kunna nätshoppa =) Gör ni?

Vart tar dagarna vägen?

Dagarna försvinner ju lite då Elian är sjuk men det gör ingenting. Nu somnade han i sin vagn o jag ställde in honom på sovrummet med öppet fönster. Känns bäst att han ligger inne men får luft så jag kan höra alla små ljud. Ska passa på att maila lite som jag knappt hinner med.

Planerna i helgen är att promenera varje dag då han ska långsova. Behöver luften o vädret är FAB o snart sitter jag inne på ett kontor o ÖNSKAR att jag prommat mer =)


Baker Hansen

image2058
Sugröret var spännande! Idag premiärdrack Elian med sugrör, iskallt vatten som jag hade. Han tyckte det var KUL!

image2059
MAMMAlyx!


Hemma efter apoteksshopping!

Nu är vi hemma igen! Solen värmde jätteskönt ute o vi shoppade Bisolvon o nässpray på Apoteket. Sen tänkte jag att han skulle få sin favvo MUFFINS. Men nej inte ens en blåbärsmuffin gick ner i magen så jag fick ta med den hem o jag kommer nog äta upp den... Han föredrar hemlagad mat o välling. Men inte förrän kvällskvisten. Så jag får bara respektera. Ikväll ska vi äta lax jag o hjärtat.

E kommer hem vid 15 o säger hejdå till oss o sen har vi MYShelg! Har laddat med massa magasin o imorgonkväll ska jag sitta klistrad framför tv4 utan någon som vill se andra program =) Unnar E denna killresa!

image2054
Skruttis imorse!

image2055
Vi innan vi gick ut.

image2056

image2057
Får träningstips av Malou i Efter Tio.

November!

Godmorgon!! Idag är det NOVEMBER! Låter lite galet men ändå mysigt. Snart JUL! Ska bli så kul att Elian kan förstå mer i år med julklappar, tomte o gran.

Status härhemma är inte så bra. Elian hostade ju så han kräktes igår o han är jättetjock med slem o trött idag. Ska se med Bestemor om det räcker med hostmedicin o slemlösande eller om vi måste till läkaren.

NJUT DAGEN!

Dagens

image2051

image2052

image2053

Mammahemmamedsjuktbarn, snabbdusch o håret upp i knut. Elian sover i sin Maclaren o jag passar på att göra mig redo så vi kan ta oss till apoteket ASAP! Jeans till, förmodligen gråa. Min nya grej är leggings inne - jeans ute. SKÖNT!
Tunika Åhléns, svart sjal H&M ( min favorit) svart linne H&M.

Nu: frukost!

Lite kul är det allt...

men inte oväntat! Denna kofta
shoppade jag förra veckan. Jag kan inte få för mycket grått i garderoben o koftor är mitt favoritplagg!
Så nu säger Ebba köp o jag håller såklart med. Billigt bra basplagg!