GODMORGON O grattis!!!

Elian somnade väl ca 3 efter att ha varit ledsen i tinmar. Precis då jag somnat vaknade han. Inte feber men väldigt ledsen o Mammig så han fick ligga o gosa med mig o håret i en timme. Sen välling i sin säng 2 ggr innan han somnade. Han fick sova utan pyjamas o täcke o vaknade kall o go imorse. Igårkväll innan jag la mig bytte vi blöja o kollade febern som var 38.5 så han fick en alvedon.

Idag verkar han feberfri o har just ätit gröt! Härliga FREDAG! Lite jobbigt att vara på minus då det gäller sömn men jag ska nu prioritera den i helgen o ställer tyvärr in festligheterna. Jag vill gärna vara utvilad till veckan o nu när han var sjuk igår behöver jag alla krafter!

image2577

Här kommer vinnarna, lottade o klara:


Pethra Låter mysigt med middag på Aker Brygge, som jag saknar Oslo med jämna mellanrum, hoppas ni får riktigt skoj och en härlig dag, här i Uppsala är det sviiinkallt idag!

pernilla ÅH jag som tänkt önska mig en i julklapp, vore ju toppen om man slapp skicka iväg mamma, då det är ganska stor chans att det kan bli fel :) Var faktiskt på majorstuen o kika på ordning o reda för några dagar sen. Hoppas hoppas, de skulle göra mig glad! Hoppas ni har de bra och att snön kommer snart, då blir de skoj för ett litet barn som elian! Och för alla stora med, så mysigt! Kram

Shopaholicmamman Jag har länge letat efter den perfekt julklappen till min mamma.. Hon jobbar, tar hand om hemmet, barnen, går kurser, har möten, en del sjukhusbesök, aktiviteter för mina syskon och massa massa annat.. Fullt upp med andra ord.. Den perfekta julklappen till henne är en almanacka från ordning och reda, så kanske hon ochså kan få ta det lungt när det blir freda! Kramis

Suzanne Hoppas jag vinner =) Vill ha ORDNING o REDA i mitt liv!! Kram

STOOOOORT GRATTIS o Happy Friday!!!
KRAM Josefine

Maila mig era adresser så skickar ORDNING&REDA kalendern till er direkt.
[email protected]


Kommentarer
Postat av: Pethra

Nej men vad kul, vad glad jag blir nu för det var inte ens något jag strävade efter :o)
Härligt att se att lillkillen mår bättre, jag fasar själv för när sjukdomstiden kommer och knackar på dörren. Hoppas ni får en härlig fredag och att Elian håller sig på fötterna!

2007-11-30 @ 08:53:54
URL: http://pethrelitan.blogg.se
Postat av: Pernilla

Härligt, vilken himla tur man har då! Tack så väldigt mycket! trevlig helg. HADE :)

2007-11-30 @ 09:00:49
Postat av: Suzanne

Åh gud så roligt!!
Jag vinner ju verkligen aldrig annars!!
TACK TACK TACK!!

2007-11-30 @ 09:27:51
URL: http://www.snuzen.blogg.se
Postat av: emelieu

Godmrogon, Grattis till dem! :)

2007-11-30 @ 09:33:43
URL: http://celebratelife.blogg.se
Postat av: Tezzie

Ja inte roligt med sjuka barn det tar på ens krafter. Mina två är sjuka så sömn finns inte med på kartan just nu. Men en trevlig mysfredag skall jag försöka att hålla mig vaken till.

2007-11-30 @ 10:19:42
URL: http://tezzies.blogg.se
Postat av: Shopaholicmamman

åh vad glad jag blir, har inte vunnit något tidigare! TAck sä jätte mycket=) Ha en underbar dag! Kramis

2007-11-30 @ 14:47:08
URL: http://shopaholicmamman.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0