Godmorgon!!

Igårkväll var jag lite ego, Elian vaknade till o jag la honom mellan oss. Kände att jag behövde extra mys med honom... Vi sov väl sådär han o jag, ska inte störa hans sömn igen =) Men jag är glad för mitt huvud är SÅ mycket bättre idag!

Jag kom på ett mål idag, att försöka shoppa så många julklappar o presenter jag kan nu medans jag är Mammaledig, så kan vi mysa de stunder vi har tillsammans hela december. Vi får väl se hur det går med den saken. Idag ska vi åka o shoppa pianot jag o Elian tänkte jag, men först onsdagssoft morgon. Tv4, frukost, varm dusch... allt jag ej kan göra om några veckor :)

Kommentarer
Postat av: pernilla

hejsan tjejen! jag tycker ju som alla andra givetvis, att det är kul o läsa din blogg och kika på blider på det söta charmtrollet. Lite extra kul är det för att jag flyttade till oslo för ca 4 månader sen och jag tycker du framställer staden på ett mysigt vis, för det är den faktiskt! Här finns mycket som inte är lika bra som i sverige även om det är lite tvärtom ibland också (iaf när man har hemlängtan). Nej efter nattshiftet på freia så är de dags för lite sömn nu ! HADE :) ! Kram pernilla

2007-11-21 @ 08:33:03
Postat av: Sandra

Jag är nästan klar med alla klappar, har bara pappa och min bror kvar. Känns såååå skönt! Nu kan jag ju verkligen njuta av december utan att behöva stressa runt efter klappar.

Kram

2007-11-21 @ 08:43:05
Postat av: Sofia S

Jag säger likadant varje år; "i år ska jag vara ute i tid med julklapparna" och ändå så springer jag där som en tok tillsammans med alla andra dagarna före. Kanske har med mitt jobb att göra, den här tiden jobbar ju vi som mest och slår in paket åt alla andra att man lixom glömmer av att man själv också ska fixa. MEn vi gör ett nytt försök i år, borde ju gå bättre eftersom jag är mammaledig. Känns det spännande med jobbet? Konstigt? Ha en bra onsdag och lycka till med shoppingen! Kram

2007-11-21 @ 08:49:56
URL: http://sofiass.blogg.se
Postat av: Alvas pappas blogg - http://alvaplutten.blogspot.com/

NU är jag ju såklart nybörjare men jag förstår inte det här med att hinna med en massa saker medan man är föräldraledig. Bara att få allt att gå ihop med sömn, mat, städa, barnaktiviteter etc tar ju HUR MKT TID SOM HELST!

Hur gör man?!?!?

Blogga mindre kanske (:

2007-11-21 @ 08:57:14
URL: http://alvaplutten.blogspot.com/
Postat av: Engla

Hej gumman! Jag skulle precis maila dig men hittar aldrig din andra adress, vill du maila den när du får tid? Jag är en slarver! Kramar!

2007-11-21 @ 08:57:49
URL: http://www.englasshowroom.com
Postat av: Anonym

Hej! tänkte bara tipsa om en underbar sida (tycker jag iaf) som jag hittade där det är två systrar som syr massa fina linnesaker! Kanske nåt att stoppa i julstrumpan till nära och kära?! :) http://www.terrible-twins.com är i alla fall adressen! :)

Kram och tack för en underbar blogg med massa positiv energi!

2007-11-21 @ 09:01:40
Postat av: Sofia S

Hej igen! Har för mig att du köpte Himlas disktrasor för ett tag sedan, tyckte du de var bra? Kramis..

2007-11-21 @ 09:12:27
URL: http://sofiass.blogg.se
Postat av: Lisa

Lika bra att börja med julklapparna. Jga menar kan man stressa ihop allting på en dag i slutet av december så borde man ju kunna göra det nu, eller hur? :)

2007-11-21 @ 10:18:09
URL: http://lisawalker.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0