Som syster & bror eller boyfriend & girlfriend!

De är så underbara våra små. Elian ger henne tränagåleksaken o väntar på att hon ska hänga med honom. O det gör hon! Sen tar han o ger hennes napp, de bytlånar leksaker o kramas. Jag blir helt rörd. Men på slutet är båda slutkörda o Elian blir lite hårdhänt, men han vill oftast bara kosa ( mysa). Här är de små sötisarna iaf, min kamera dog så jag ska få fina bilder mailade senare.

image2434

Bytlånar bollar o kramas!

image2435

image2436
Mysoutfit idag: marinblå ullbyxor ( JOHA), grå dödskalletröja & kofta  H&M. Min outfit är inte fångad på bild, men det blev leggings, rosa lång t-shirt o svart tunika Cubus. Det blev snabba beslut för vi smsade jag o AnnaStina, de små saknade varandra. Det är helt sant, då Elian vaknade efter sin nap o kikde förvirrat omkring sig. Jag tror han letade efter Johanna.

Sen sa jag att vi ska hälsa på Johanna, då vinkade han o började försöka klättra in i vagnen, det har aldrig hänt tidigare. SÖTT! Så jag slängde på mig jackan o så åkte vi iväg. Vi ar supermyst o jag är så glad jag har min underbara vän. TACK för en FAB eftermiddag!

Nu ska jag softa. E är på väg ut o ska träna fotboll så jag ska bara vara, tända ljus o allt det där =) Softa är det bästa ordet som finns =)

Kommentarer
Postat av: BABBELDROTTNING

så söta!

2007-11-20 @ 19:41:09
URL: http://BABBELDROTTNING.BLOGG.SE
Postat av: Alvas Pappas Blogg - alvaplutten.blogspot.com

Very nice! Alva tar saker o bits om hon inte får dem ): nåja det har inte hänt så många gånger men irriterande ändå!

2007-11-20 @ 20:12:48
URL: http://alvaplutten.blogspot.com/
Postat av: Angel

vad söta dom är

2007-11-20 @ 20:40:23
URL: http://angelsmode.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0