hemma igen

Allt gick toppenbra o Elian lekte järnet, han är inte rädd för nya platser det är ett som är säkert! Han somnade i vagnen ute så jag gick hem o äter nu frukost hemma i lugn o ro, skönt! Sen har vi noll planer, så jag tror vi kanske åker till Majorstuen o kikar lite eller så leker vi bara hemma, det duggregnar ute o är grått. Men jag ska nog börja jobba 1 november så nu ska här njutas av ledigheten. Känns perfekt att jag / vi väntat så länge med att lämna iväg Elian på dagarna. Jag trodde han skulle vara "mindre" nu men då han går o är så framåt som han är så är jag supernöjd o känner att det kommer ge honom något ( andra barns närvaro / samspel) att lämna bort. Inte bara för att jag måste börja jobba, det blir fel enligt mig. Hade egentligen planer att börja jobba i januari men man ska följa magkänslan.

Så jag kommer njuta av jobbandet också ( deltid) o sen hämta skatten mitt på dagen!

Kommentarer
Postat av: Sofia S

Vad underbart det låter! Vad härligt att det känns rätt, finns nog inget värre än att lämna bort sitt barn om det inte känns rätt i magen, då kommer det bara bli jobbigt.
Vi fick papper om dagisansökan häromdagen, känns jättekonstigt att fylla i nu och veta vart man vill ha sin lilla tjej om över ett år.. Känns inte aktuellt för fem öre. Trodde också Hedda kommer vara så "liten" då fortfarande men det kanske de inte är alltså, säkert individuellt, kommer inte bestämma mig för NÄR förrän det känns rätt.
Jätteglad för er skull vännen, att det känns bra allting. Stort lycka till!
Ha en fantastisk måndag, vi stod nyss i valet och kvalet om förmiddagsnap inne eller ute men här är det också duggregn och grått så vi blev kvar inne, får ta den friska luften i em i st.
Sköt om er! Njut dagen.. ;-) Kramis!

2007-10-15 @ 10:51:07
Postat av: Pethra

Ska till Oslo i början av nästa år och jag undrar, ligger Tatler kvar på Bogstavein?

2007-10-15 @ 11:26:14
Postat av: josefine

Sofia S: absolut att ha möjligheten att vänta tills det känns rätt är det vikgigaste! kramar
Pethra: ja då =) trevlig resa!

2007-10-15 @ 11:42:58
URL: http://prinsessans.blogg.se
Postat av: sessan

Vad skönt att du har just den rätta känslan!!
& jag är 100% enig i att du skall känna det att det ger barnet något att komma tillsammans med andra barn.
Själv så har jag inte fått den känslan ännu tyvärr, men så går jag hemma iaf. Men till våren eller senast hösten så skall hon på dagis några timmar om dagen, det är viktigt inför skolstart......
Kram Josefine & Elian
Ha en fantastisk dag i det gråa Oslo vädret, här østover klarnar det sakta men säkert så kanske em blir fin ;D

2007-10-15 @ 12:01:57
URL: http://sessanochprinsessans.blogg.se
Postat av: AnnaStina

Darling! Vad glad jag blir över att allt kändes så bra som du hoppats på! :) Och toppen att du är jobbklar redan 1 november :) Då får vi passa på att tokmysa på dagarna då vi är back in town igen nästa vecka. Önskar dig och E en strålande dag. NJUT!! Puss & Kram! från ett sooooligt Luleå :)

2007-10-15 @ 12:14:17
URL: http://gizmolinas.blogg.se
Postat av: Karoline

Hej! Här lyser solen också med sin frånvaro, vad skönt att ni hittat något ni trivs med. Jag tror att det är en perfekt ålder att börja på dagis, de behöver verkligen träffa andra barn, de utvecklas så mycket av det.
Ha en toppen dag!Kram

2007-10-15 @ 12:45:01
URL: http://enmamasliv.blogg.se
Postat av: Erika

va kul att det gick bra iaf! Och att du känner dig trygg med att lämna bort han och vet att han har det bra! Va skoj för dig att börja jobba igen! Ser du fram emot det? Jag börjar mitt nya jobb imorgon och det ska bli hur spännande som hellst! =)

Trevlig dag förresten

2007-10-15 @ 13:01:22
URL: http://erikawee.blogg.se
Postat av: angelica

ja det är tråkigt, men det ordnar sig nog mellan oss =) ville önska er en bra måndag! här hemma skiner solen idag, underbart =) puss!!

2007-10-15 @ 13:24:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0