kvällsmys

kvällsmys
Mammas telefon är såå spännande!

Ikväll har jag o Elian myst då E kör Mormor till massagen. Det var en stund sen vi badade o nu är han så mycket tuffare o blinkar inte ens då han får vatten i ansiktet. Det beror på att han o E duschar varje kväll så det är ett litet tips!

Sen åt han massa gröt o skrattade o vinkade åt Johanna på AnnaStinas blogg, tror han kommer sakna henne MASSOR då de reser. Så sött att se. Lilleman har ännu en bula i pannan, en riktigt ond en...stackars. Men han ligger just nu o pratar lite med sin nya vaggsång på min mac. Vyssan Lull på repeat, utan musik till. Han somnade superskönt till den igår. Idag har han bara fått välling imorse o inget mer, har satsat på mycket mat istället o HOPPAS han sover skönt inatt. Den dagen vi får till nätterna kommer jag SKRIKA av glädje då vi vaknar!

Ser på såpor på tvn nu o bara NJUTER lugnet! Mormor lagade maten o E plockade undan, vilken vardagslyx. Jag låg på soffan o myste. Elian kom till o med o pussade mig emellanåt. Han har varit TOPPENglad idag o inte gråtit eller skrikit en sekund förutom då han gjort sig illa, men det går snabbt över. 

ÄLSKAR DIG SÅ HÖGT SKATTEN VÅR!!!!
Stoltare kan ingen vara.....

Kommentarer
Postat av: Zandra

Vilken härligt skön torsdags kväll du fått med din familj!
Njut och ha en fortsatt myskväll!
Kram Zandra

2007-10-04 @ 20:03:05
URL: http://lillalallas.blogg.se
Postat av: Linn

Åå vad han är söt! Tänker på hur mysigt det är att vara på praktik med de riktigt småa barnen (läser till förskollärare) :-)

2007-10-04 @ 20:20:43
Postat av: AnnaStina

Å, sweetie, så SÖTT att han vinkar till oss på bloggen :) Det kommer mitt hjärta att bli SÅ glad då jag berättar för henne imorgon bitti. :) Jag är verkligen jätte ledsen för att vi fick avboka vår dejt med er idag :( Vissa dagar blir bara inte helt som man tänkt sig. Vi reser så galet tidigt imorgon så nu ska här packas så att allt är klart då vi står upp. Jag är GLAD över att du fått softa så härligt mycket idag och jag håller tummarna för att du får sova lite i natt vännen. Puss & Kram! :)

2007-10-04 @ 21:03:43
URL: http://gizmolinas.blogg.se
Postat av: josefine

Zandra: tusen tack o GLAD fredag!!! Kram
Linn: tack så mycket =) Ja de är SÅ härliga, imorse fick jag MASSA blöta kyssar i HELA ansiktet ;)
AnnaStina: ja jag VET, jag blev rörd! KRAMAR

2007-10-05 @ 11:41:12
URL: http://prinsessans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0