Läs inte om du ej vill läsa om bröst ;)

Jag tänkte att ni är säkert många som undrar hur min bröststatus är? Hahaha skojar bara men jag tänkte iaf informera om att de fortsatt är superfyllda o ONDA. E ska faktiskt värma o massera nu på inrådan ifrån hans kära Mor. Jag har världens bästa Svärmor. O på lördag ska vi äta där o funderar på att övernatta alla tre. Så jag sen kan tänka mig låta Elian sova där själv. Inga problem att han är ensam med henne men jag har ju som sagt ammat ganska länge o känner att jag vill veta att han är helt okej med det. Jag känner att han är redo nu o det underlättar SÅ för oss alla. Sovmorgnar o mysigt för Bestemor.

Så nu ligger jag med varm handduk här... 

Min plan imorgon är att vakna med ett leende, det är så skönt att det kommer en helt ny dag! O det är FREDAG. Om jag blir ensam imorgonkväll ska jag skriva det 3 på Storyn om oss som jag skrev för LÄNGE sen del 1 o 2. 

Hjärtat!!!

Kommentarer
Postat av: angelica

vilka fina kort gumms! ni verkar må så bra o det gör en glad :) här hemma är allt bra, samma sak som jag berättade förut om mig o bleng, synd men jag kommer nog inte få ngn ursäkt... o idag har det faktiskt snöat! fast bara lite, det är juh borta redan, men så mysigt o se lite snö igen :) kommer ni hem ngt till julen? puss puss!! o hälsa dina fina! o lycka till med brösten :) hehe!

2007-10-11 @ 23:03:28
Postat av: hanna-evelina

tack för alla grattis :) jag hann ej svara förut satt inte vid datorn :) så jag tackar här istället!
nu är det godnatt här,hoppas du får sova inatt och vakna utvilad imorgon! KRAM

2007-10-11 @ 23:22:25
URL: http://hannaevelina.blogg.se
Postat av: Karolina

Skulle du inte kunna länka till del 1 & 2 för oss som missat det :-) God natt (eller god morgon för dig kanske när du läser)!

2007-10-11 @ 23:37:13
Postat av: josefine

angelica: nej så tråkigt, hoppas ni kan lösa det. Onödigt att kasta bort riktig vänskap. Men förstår dig! Tacck söta du, vi mår väldigt bra speciellt idag!!! Vi ska fira julen i Åre i år. Puss o GLAD fredag!!
Hanna: hihi ingen fara önskar er en superglad helg! puss
Karolina: absolut, det ska jag fixa! kram o godmorgon =)

2007-10-12 @ 08:23:09
URL: http://prinsessans.blogg.se
Postat av: Satu & Cassie

undrar varför du inte har sådan där fettvadd i kompresser innanför behån? då blir det suuuupervarmt runt hela bröstet! DET hjälper TRO mej. hade problem med mina bröst flertal ggr! (har 3 barn)

2007-10-12 @ 08:49:55
URL: http://satuelisa.blogg.se
Postat av: Sara

Hoppas det släpper snart i dina bröst... Jobbigt..!

Måste bara säga att jag direkt uppmärksammade Elians pyjamas, jag köpte nyligen en likadan men i storlek 50!! Vår bebis som beräknas komma 21 novemeber ska få sova gott i den =) hihi!
/Sara i S-vall

2007-10-12 @ 08:59:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0