Vår dag!

Idag då vi varit inne en stund så åkte vi iväg o bytte en dress vi fått i present. Fick massor med bra saker för pengarna som Elian behövde. Ullsockar, mössa, vantar o pyjamaser. Sen fick vi ett sms då vi satt i bilen. Så vi bestämde dejt med AnnaStina o Johanna på Kokkamokk. Vi hade inte hunnit ta oss till Majorstuen men de hann ta sig till oss eftersom de redan var ute så kunde vi tajma barnen som skulle sova. 

Elian har nyss vaknat.

Mammas skatt.  
Vi myser. 

Nyvaken Johanna.

Sötnos.

Jag var i en liten chock då AnnaStina slängde sig på t-banan helt spontant. I like ;) O sen så möttes vi där o drack varsin dagens o jag åt mat. Perfekt o barnen sussade i sina vagnar. Men så vaknade Elian o var superdupermammig. Han ville BARA sitta i min famn. Sötnosen... Jag tror det har att göra med hans två nya tänder (!) som jag upptäckte på Babyshop då han hade bestämt sig för att äta på en prislapp. Jag såg att han hade två tokstora hörntänder uppe som stack fram o ikväll grät han lite o snackade ontitändernaspråket. Svårt att förklara men det låter som han gnager på tänderna. Stackars. Men med sin sång på macen somnade han in efter en kort stund. 


Har också hunnit snabbstädat hemma så man kan bjuda hem någon. Idag valde jag att totalstrunta i hemmet, inte ens bädda sängen o bara gå ut o rensa mina tankar. Det hjälpte! Nu har jag kryssat av en massa "to do´s" på min lista, skönt. 

Kommentarer
Postat av: .

du passar bra i din lugg gumman :)

2007-10-09 @ 20:59:11
Postat av: josefine

Tack!

2007-10-09 @ 21:17:34
URL: http://prinsessans.blogg.se
Postat av: Anonym

Å jag som trodde ni bodde centralt i Oslo!

2007-10-09 @ 21:32:12
Postat av: josefine

vi bor centralt men har flyttat ifrån där vi bodde tidigare så vi inte bor mitt i smeten.

2007-10-09 @ 21:39:14
URL: http://prinsessans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0