gravid

Sitter o kikar på IDOL o har kækat mat o nu godbitar. Ælskar "dammsugare" o biskvier =) En søt tjej kom o shoppade mina gravidjeans, hon hade så fin mage o var i vecka 24. Jag blir avis men samtidigt ær det underbart att bara vara jag o inte vara gravid...jo avis blev jag allt. MYS med mage med bebisen inuti...men att ha den i famnen ær ÆNNU bættre!



Kommentarer
Postat av: Angel

Mysigt,ja man börjar längta efter en liten men så är d allt med Bröllop å så, Men händer det så händer det då får man väl i värsta fall köpa ny klänning eller nåt liknande *s* ett barn slår ju allt *tihi

2007-09-07 @ 20:59:12
URL: http://angelsmode.blogspot.com/
Postat av: Bea

Där lurades du nästan med rubriken ;)
Ja det är underbart med barn. Velar själva om en nr 3 eller ej. Hade varit härligt att få uppleva allt med graviditet amning mm igen. samtidigt börjar man få lite mer tid för sig själv. Vi får väl se.... snart bröllop, så vem vet kanske ett litet kärleksbarn... ;) Ha en bra kväll och tack för en bra blogg! :-)

2007-09-07 @ 21:38:57
Postat av: Evelina

Måste bara fråga; är Elian ganska lång för sin ålder? Funderar själv på en Bugaboo men är rädd att den lill* ska växa ur den för fort...såg att Elian såg så stor ut i den "lilla" vagnen :-)
Är det grå bas med svart fleece du har?
Och tusen tack för en supertrevlig blogg ;)
Kramar E

2007-09-07 @ 22:58:19
Postat av: Stina

Jag satt just och funderade över det där. Snart kommer jag ju ha min bebis utanför magen i stället för innuti som nu. Är ju van att "låna" ut magpartiet till någon annan, det knölas och sparkas och så. Känns det inte konstigt när det helt plötsligt blir "tyst" i magen? Eller har man annat och tänka på? Hm, detta kanske låter lite mysko, men jag tror att jag visst håller på att förbereda mig inför förlossningen :) Ha en fin helg! Kram

2007-09-08 @ 09:01:05
URL: http://girle.blogg.se
Postat av: josefine

Angel: precis =)
Bea: grattis till dina två o bröllop!!! kram
Evelina: jag vet inte om han är lång för sin ålder, men både jag o E är långa o han är nu 80 cm. Han kommer ju inte växa lika snabbt nu som tidigare + att hans rygg växer inte lika mkt som benen. Jag har denna så länge han sittre bra i den, sen har vi Scooter( Emmaljunga) som vi ska ha på dagis i framtiden o den är LÅNG i ryggen o ganska billig! kramar ja den är mörkgrå bas men svart cancas, supernöjd!!
Stina: jag tänkte precis dom du!!! det är ovant i början att all fokus som låg på ens mage diekt ligger på bebis, men UNDERBART att andra bryr sig om det finaste man har! ibland kan jag känna sparkar, då magen bubblar
eller så o det är såå mys att bli påmind! men man saknar det inte på det sätt man tror, iaf inte jag. Bara känslan, längtan, förväntan o närheten. Men när du håller henne i famnen o kan pussa o se på henne är det BÄTTRE! Jag fick en liten jagchock, bara jag o ingen mage liksom =) KRAM! ah en jättefin helg du med! ( ni ;))

2007-09-08 @ 09:08:46
URL: http://prinsessans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0