jobbig natt...

Idag har vi riktigt vackert höstväder o det gör mig lite piggare. Annars så var natten hemsk. Elian har varit vaken sen kl 2. Han ville inte ligga under täcke men var kall. Åt lite välling men var superkonstig. Imorse kl4 var han sååå pigelin, det tog liksom aldrig slut på hans energi... Jaja jag fick sova lite då alla andra vaknade - TACK! Sen sov jag o Elian en kortis också, det räddade min dag! Han är en snoris på morgonen men nu verkar det vara bättre.

Jag ha så många jag vill hinna möta o så lite tid, men idag ska vi möta Hanna o Oskar! Lekdejt o Mammadejt, alltis mys. Längesen vi möttes nu, men vi mailar varje dag =) Just vi kramades snabbt igår, men möttes på riktigt menar jag. Nu duscha o sen leka innan Elian somnar o jag kan jobba.



Kommentarer
Postat av: AnnaStina

Min darling. Stackars, stackars dig som inte får sova :( och stackars lilla Elian för han behöver ju också sin sömn... Hoppas det snart blir bättre! :) Lycka till med jobbingen idag och MYS med dina vänner! Själv får jag lust att resa hem till Luleå nu då du är i Sundsvall.. men vi blir nog med JIG till Göteborg i helgen. NJUT dagen! och försökt att få sova lite. *kramisar* :)

2007-09-13 @ 10:43:02
URL: http://gizmolinas.blogg.se
Postat av: Maria Östberg

Skönt att du fått sova en liiiten stund nu på morronen iaf. Hoppas att du hinner ta en nap senare oxå mellan jobben. Synd att vi hinner ses oftare tycker jag med. Förstår att du fullt schema att följa när du är "hemma". Stor kram till dig!!!

2007-09-13 @ 10:57:23
URL: http://mariaostberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0