Marint!


Jag är så glad att ha lite tid för mig själv så jag tänkte passa på att visa er en ny tröja jag shoppade. Ska nog invigas imorgon den är superskön och kommer ifrån Cubus!

Bye bye stressiga onsdag!

Äntligen sussar Elian i vår säng. Han var så tröttis och efter att ha sett Barnmorskorna i min famn då jag fällde några lyckotårar och berättade för honom att han också kom ut så och att det var SÅ häftigt så tyckte han att det var dags att sova. Sova, sova sa han och vinkade till E som ligger i 40 graders feber stackars..

Imorgon ska vi bara mysa på och kanske ta en prommis om Elian är feberfri. Kika gärna in och se om jag lottat ut vinnarna i tävlingen som har rekordmånga bidrag! Ni gör mig generad över alla fina synonymer - TACK!



Något som är kul är att kika vart ni som läser befinner er. Jag blir väldigt överraskad över att det den sista månaden varit inne läsare hos mig ifrån FYRTIONIO länder. Jag kan klicka mig in på varje land och se städer och antal. Jättekul! Jag antar att det är svenskar och norskar som bor utomlands?

Sweet Dreams
Josefine


1.
Sweden
         
2.
Norway
         
3.
Finland
         
4.
United States
         
5.
United Kingdom
         
6.
France
         
7.
Denmark
         
8.
Ireland
         
9.
Netherlands
         
10.
Spain
         
11.
Germany
         
12.
Italy
         
13.
Thailand
         
14.
Australia
         
15.
Philippines
         
16.
Canada
         
17.
Belgium
         
18.
Hungary
         
19.
(not set)
         
20.
Poland
         
21.
Turkey
         
22.
United Arab Emirates
         
23.
South Korea
         
24.
Czech Republic
         
25.
Greece
         
26.
Luxembourg
         
27.
Switzerland
         
28.
Austria
         
29.
Zambia
         
30.
Estonia
         
31.
China
         
32.
Japan
         
33.
Tanzania
         
34.
Iceland
         
35.
Mexico
         
36.
Malta
         
37.
New Zealand
         
38.
Portugal
         
39.
Lithuania
         
40.
Chile
         
41.
Israel
         
42.
Egypt
         
43.
Guadeloupe
         
44.
Andorra
         
45.
Russia
         
46.
Slovenia
         
47.
Greenland
         
48.
Cyprus
         
49.
Costa Rica

Kiss the duck!

Även fast jag är så trött ikväll efter en intensiv dag på jobbet efter en timmes sömn imorse så är det Elian som gör att jag känner lycka. Att få vara din Mamma är allra störst älsklingen.




Böcker, leksaker, telefoner, VI och mycket annat får pussar dagligen. Det är SÅ mysigt!




Nu ska vi se om lilleman snart vill sova.... Det vore skönt :)



MAJBLOMMAN - hjälper utsatta barn!

Medans Elian kryper omkring och förhoppningsvis blir tröttis inför natten kan jag passa på att länka till MAJBLOMMAN!
Här i Norge vet jag inte om de säljs men hade jag bott i Sverige hade jag GÄRNA shoppat av barnen som kommer och knackar dörr.


Inte enligt planerna!

Jag skulle nu ha suttit på tjejkväll med fin kjol och en drink i handen. Men då E är sjukis ( feber ) så kan jag inte lämna dem hemma. Elian verkar bättre men hans rutiner är HELT off road. Jag badade honom förut och han är forsatt vaken... Nu ska vi mysa alla tre i soffan och kika Barnmorskorna på svt. ( som börjar 22 ikvälll såg jag nu :))

Njut kvällen och var rädda om varandra!

HOPPAS Elian kan klassas som frisk imorgon, då avgörs
tävlingen i så fall.

Så nära...

Nu är jag hemma HELT slut. Fem i fem ( frist kl 17) fick jag ett JA på de sextusen som saknades..Men kunden hade ej fax och att skriva ok på epost gills inte. Det är första gången sen jag startade att jag ej klarat budget men samtidigt VET jag att kvartalsbudgeten ( dvs tre månader med minst 300% totalt) kommer att fixa sig. Jag ger inte upp men är SÅ besviken på mig själv och på att jag ej fick tag i kunder sista timmarna. Men hey, Elian är aningens friskare. Bara E som ligger med hög feber nu. Alltid nåt :)

Still here....


SNART klarar jag målet!Korta inlägg idag = BUSY MAMA!


Mammas skruttis just nu:


Älskar er!♥♥

Det känns hemskt!

Att jobba då Elian är superdålig hemma :(

Girls lunch!


Jag, Anne och Zryan på lunch.
Noll matlust men BÄSTA sällskapet!

Lilllördag!

Godmorgon!

Nu sitter jag och kastar i mig en tallrik mjölk med AllBran. Inatt sov Elian INGENTING. Han har gråtit och rört sig, helst sparkat mig i magen och dragit i håret. Min kropp totalprotesterar idag så jag sov en timme då han sov mellan 6.30-7.30 och nu ska jag snart åka till jobbet. Jag som skulle ha girls night out ikväll... Det blir nog än en gång inställt för min del. Hälsan först!

Ps!

Ni som är nya och kikar in får SÅ gärna presentera er!


Rosetter!


Söta skor jag shoppade idag på DinSko i farten!
Även en svart kavaj med guldknappar fick följa med mig hem ifrån Gina Tricot.

Nu ska jag softa lite i soffan om Elian tillåter, sen sussa i tid!



Shopping!

Nu la jag nyss Elian i vår säng där han promt ska sova nu. Jag höll nästan på att somna själv :) Mysigt var det!


Härligt citat på påsen jag fick idag.


K-pak. Shampo, balsam och kur.


sött som socker!


Se så söta de nya Läkerolaskarna i rosa är!
Jag var tvungen att shoppa de båda nya smakerna.

Nejdå...

Elian vaknade då mina tacos var färdiga och E kom innanför dörren. Så nu springer han omkring och bajsar medans alvedonen börjar verka. Han låg i min famn knallröd och tröttis nyss men nu verkar krafterna återvända. Blir era barn pigga av alvedon/ paracet?


Egentid hos frisören!


På väg ifrån jobbet idag. Här syns min utväxt ganska bra =)
Fast jag är en av få som gillar att ha lite utväxt, att vara helt blond i botten passar inte mig.


SKÖNT med egentid!


EMMA som ska läsa till stylist! Det är ett yrke jag också kan tänka mig.
Att få komma sig ut lite ensam är så lyxigt och att jag fick besök och kunde kombinera frissan med girly talk med Emma var FAB! Sen snabbshoppade jag på två minuter men det vet inte E som otåligt väntade hemma. OOps nu smsar han att han strax är hemma igen, poker kanske inte var så tursamt idag? Då blir det soffmys!


Bästa frisören Karianne på La Bionda, Majorstua.

Kanske?

OM jag har tur nu så somnar Elian i sin säng. Han var feberfri då jag la honom och sen har jag suttit i trappen ( också i skrivande stund) och sjungit så jag tror jag sitter här lite till och ser om han sover. Det vore så skönt att få en "vanlig" kväll igen med egentid. Tänkte röja alla leksaker, hänga lite tvätt, tända ljus och äta sen middag i soffan. E spelar poker och vinner hoppas jag!

Nu hostar Elian... Är ju så rädd att han ska kräkas då han ätit och nu har han fått välling så HÅLL TUMMARNA att det går bra!


Lyxigt att få bläddra i fina blader hos frisören.

Elian pratar mest hela tiden!

Just nu springer en nybadad Elian omkring härhemma. Jag hade tänkt att han ska somna kl 19 som han brukar men de sista kvällarna har han varit superpigg av alvedon. Jag frågar: Ska Elian sova? Då svarar han bestämt: NEJ!! De barn som pratar norska säger mer " Naej" men än så länge njuter jag av de små svenska betoningarna han har ibland. Han försöker också säga Bestemor och igår då jag pratade med min syster sa han rakt ut: Moster!

Idag körde det ihop sig rejält då E blev tvungen att betala 1500 kr om han ej kom till tandläkaren. Jag kan förstå det om man själv inte kan eller bara avbokar men då ens barn är sjukt borde frånvaro ifrån dagis hålla som giltig frånvaro. Men men det löste sig så Bestemor kom och RÄDDADE oss så att Elian slapp åka bil eller buss idag då han var så hängig.


Äntligen!

Nu kom jag hem till lillskrutten som jag LÄNGTAT efter idag!



Elian är inte helt kry ännu så ni kan fortsatt
tävla!

Frissan!


@ La Bionda!
Söta Emma är här och gör mig sällskap. Vi dricker cappuccino och äter muffins,
Hoppas jag blir lite finare än så här då jag är färdig.... :)

Happy tisdag!

Ni vethur det kan vara då man flyttar? Allt fungerar inte perfekt i starten, så just nu jobbas det med att mina bilder ska visas härinne. Det känns tomt för mig att inte kunna lägga in bilder men snart så :)

Inatt sov Elian med mig och jag är minst sagt en trött MAMA idag. Men det går fint på jobbet och jag ska sen till fysioterapi + frisören ( FINALLY!!! )

Kram sålänge!

Mysigt med vaken son på kvällstid...ibland :)

Ikväll har Elian varit vaken med oss hela tiden. Han har sovit massor på dagen så det är nog svårt att somna då han är "falskt" feberfri. Men jag ska ta fram kläder tills imorgon nu och lägga mig med honom. E får avboka sin tandläkartid imorgon och vara hemma. Jag SKA KLARA min budget!

Sov Sött!

naglar!



Här är mina naglar som jag fixade idag. Jag la också upp en blogg åt Nina, den ska fixas till men ni som undrat vart jag gör mina naglar kan komma i kontakt med henne här. Jag finns med och ser ut att ha en gigantisk hand men vad gör det :)
Mina läsare får specialpris!

Elian är superpigg här och kräktes nyss ALL välling ( pga feber) då jag försökte lägga honom...
KUL att ni gillar nya designen, allt är inte på plats ännu men snart så =)

Sjukis...

Elian är superdålig. Han är het och röd. Vi myser med barnetv och saft som är det enda han vill ha idag. Det gör ont i mitt hjärta och jag hoppas han snabbt blir frisk!


tekniska problem!

Det ska såklart inte se ut som det gör nu.... :)


Paus!

Fysioterapi gick toppen! Jag hann få in ett salg innan jag stressde iväg också. Missförstå mig inte, jag trivs på jobbet men vissa ting var bättre förut :) Nu ska jag hoppa in i bilen och fixa naglar. Fick ett fint mms på mina killar som gick tur i friska luften. De har alltid så mysigt då de är bara de två, precis som det ska va.

Jag just nu. Kaffe och muffins på Samson!

Nästa gång jag bloggar har jag flyttat ihop med en annan sida :)
Det känns SÅ kul! Hoppas ni hänger med


30 minuter...

Jag ska vara hos Fysioterapeuten kl 14, sen fixa mina naglar kl 15. Jag LÄNGTAR efter Elian nu....
Det går sådär @ work just nu. Jag är så nära men det går tungt... Trivsel är för mig A och O för att jag ska stanna på ett företag. Varför jobbar du där du jobbar just nu?

Att gå in i sig själv och motivera sig själv samt fokusera har ALLTID varit min starka sida. MÅSTE klara det även denna månaden trots omständigheter.

TÄVLING!

Jag tycker vi piggar upp dagen med en TÄVLING! Nu kan ni vinna en kalender ifrån ORDNING&REDA. Det är duktiga elever ifrån Beckmans som designat dessa och de kommer i butik from maj. Nu kan DU vinna en kalender. Jag har valt färgerna rosa i båda utgåvorna. På den ena är det rosor och på den andra flamingos. Vilken gillar du bäst? Ni får välja storlek själv.

Jag har möjligheten att tävla ut FYRA st ( 2 st med rosor och 2 st med flamingos) och ni är med i utlottningen om ni lägger in en kommentar. Skriv gärna vilka fem synonymer ni har med min blogg. Det är alltid kul att veta hur ni uppfattar Prinsessans Dagbok.

Vinnaren avgörs då Elian är frisk igen :) Han är just nu sjukis hemma med hög feber.


ROSA - I like!

Att resa med barn!

Nu fick jag post ifrån Apollo, boken "Klappa inte krokodilen"! Den ska jag absolut kika i. Återkommer med de tips jag tycker verkar användbara. Jag kan tänka mig att de har mycket bra info då de samlat in tips och råd ifrån hundratals familjer som rest med barn.



Flashbacks!

Kikar tillbaka på 17 maj ifjol och hittade denna mysiga bilden på skrutten, vi var i Malmö någon vecka innan hos hans Mormor på besök!



Så här firade vi 17 maj ifjol, brunch hos oss sen prommis till stan för att njuta av stämningen. Sen blev det spontan middag hos oss också! Vi ska planera hur vi gör i år. Grilla hos oss känns väldigt aktuellt :)
Ni som aldrig varit i Norge borde ABSOLUT ta turen hit då Norges nationaldag firas. Det är en speciell feeling på stan kan jag lova.








Godmorgon måndag!

Regnet öser ned och vi har varit vakna mest hela natten... Elian har haft feber och klamrat sig intill mig, vägrat sova utan täcke och inte druckit vatten. Men det är "bara" feber och det finns värre saker. Tur att han har sin goa Pappa som han ska vara hemma med idag. Jag vaknade till ett mail ifrån en läsare och det fick mig verkligen att tänka till, uppskatta livet här och NU! Ta hand om varandra.

Nu ska jag fixa mig inför dagen och så hoppas vi att det sker förändringar här innan eftermiddagen är över ;)

Feber:

Elian har feber och har fått alvedon. Nu springer han omkring i blöjan och busar för att alvedonen börjat verka... Han blir nog hemma imorgon med sin kära Far.

Vi ses imorgon alla underbara!


FAQ - SVAREN:

Nu så!



Hvor mange lesere har du?
Hvordan er det å være en forholdsvis ung mor,og hvordan visste du at du og E var riktige for hverandre og ville ha barn?

SVAR: Jag har ca 35 000 läsare varje vecka enligt Bloggtoppen.se.
Jag känner mig inte så ung men vet att jag är det i jämförelse med många andra. Jag tar det som ett försprång jag får (förhoppningsvis) uppleva mina barn längre och all kärlek jag fått av Elian skulle jag ALDRIG byta bort mot något annat.

Hur gör du för att få dina bilder klickbara? En del är små på din blogg, men man kan klicka dem större. tack för en läsvärd blogg, om det livet handlar om.

SVAR: tack snälla du! Jag väljer bara via Blogg.se hur jag vill publicera dem. Om jag väljer miniatyrer blir de klickbara!


hej! tänkte faktiskt på några frågor innan idag, och då passade ju detta alldeles utmärkt!
hur gammal är E egentligen?
vad använder du för läppglans/läppstift? dina läppar har alltid en så himla fin färg;)
var någonstans i Oslo ligger ert nya radhus?
kram och tack för en väldigt mysig sida, den förgyller verkligen vardagen!

SVAR: E är 27 år. Jag använder olika läppstift varje månad men satsar oftast på en rosaton. Just nu varvar jag Nivea, Gosh, Max Factor och Mary Kay. De färger jag köper brukar heta något med pink eller rose.
Jag vill inte skriva vart det ligger även om folk kanske vet. ( Pga allt hemsk som skett barn sista tiden..) Men det är ca en mil utanför stan i Oslo.
TACK snälla du!

Hej! Tack før ett jættefin blogg. Hur kænns det egentligen att bo i Oslo? Saknar du inte Sverige jættemycket? Bor sjælv med norsk sambo i Stavanger och drabbas ibland av akut hemlængtan. Har inte barn æn men ær rædd før att hemlængtan kommer førværras då. Ønskar er all lycka! Kram

SVAR: Hej, så kul att du också bor i Norge :) Jag tycker att min hemlängtan minskade då vi fick barn. Nu är detta verkligen min familj samtidigt som jag verkligen kan sakna att ta vagnen med Elian och åka hem till Syster och slappa på helgerna, baka bullar med syskonbarnen eller bara vara "liten" igen och bli ompysslad. Men att bo i en stad jag trivs i, ha ett bra jobb, alla nya människor jag lärt känna och den härliga svärfamiljen jag fått väger upp. Lycka till du också! Kram

Hejsan! Så kul med flytten till radhus, ser underbart ut. :) Kul med uppdatering av bilder. Så söt han är er Elian. Har surfat runt på nätet och hamnade av en slump på sidan snyggast.se. Såg där att det fanns någon som gjort en sida med bilder på dig och din familj, användare Josssse_ . Tänkte att du säkert ville veta det. Önskar dig en skön helg med familjen! Kram!
SVAR: TACK, jag uppskattar verkligen att få veta om falska profiler!

Verkligen en jättefin blogg. Du har en sån söt liten familj och skriver jättefint. Hur kom det sig att du flyttade till Norge, är mannen din norsk kanske =)
SVAR: Jag ville tjäna mer pengar så jag testade Oslo. E mötte jag på jobbet efter ca ett år.

SNÄLLA KAN DU INTE TA LITE MER BILDER PÅ ERT HUS INNE O UTE .. DE E JU SÅÅÅ ROLIGT ATT FÅ SE
SVAR: Tack, jag önskar jag hann men ska försöka bli bättre på det :)

Jag har undrat hur lång du är? Du ser ganska lång ut... =) Å sen kanske man kan fråga vad du helst gör en helgkväll? =)
Ha en toppendag nu! Vackra mamma! =)

SVAR: Tack! Jag är 172,5 (haha den halva cm är viktig :)) En helgkväll... om jag är trött myser jag helst i soffan med tända ljus och en bra film eller mysiga blader. Men har jag fått sova dansar jag gärna och dricker champagne med vänner. Goda tapas är den perfekta starten på en helkväll!

Jag skulle också vilja se lite mer bilder på ert hus, det vore kul. Jag vill även tacka för en fantastisk blogg! Er familj är så gullig och det är uppiggande att läsa om din vardag eftersom du är så positiv! Tack!

SVAR: Jag ska verkligen bli bättre på det =) Tack snälla söta du!

Jag har följt din blogg ett ganska bra tag nu och tittar in minst en gång om dagen, blir alltid glad av att läsa om ditt/ert liv!

Jag undrar två saker: dels vad du har för utbildning och dels om du tjänar mycket pengar på bloggen? Kanske ytliga frågor men jag tycker det vore kul att veta, och med så många läsare som du når ut till borde det vara ett bra medium för reklam för företag!

SVAR: Jag har ekonomisk utbildning på gymnasienivå. Sen tycker jag faktiskt inte att jag tjänar "mycket pengar" på bloggen. Det beror vad man jämför med, allt är relativt :)

Morrn! :D Jag har nog frågat innan men inte fått med mig svaret, men du jobbar väl 75 % nu? Jobbar du hela dar och kort vecka eller korta dar och hel vecka? (Har ju börjat tänka på jobb själv nu. Har sökt barnehage till Nora!?..)

SVAR: Jag arbetar 8-14 men ganska ofta någon timme extra, det fungerar toppen! Lycka till!

Det så så trevligt att läsa din blogg! Den förgyller faktiskt dagen.
Om du fick ge en mamma ett enda råd, vad skulle det vara?
Vad har du för drömyrke?
Vad är en förutsättning för att ha ett förhållande fyllt av kärlek livet ut?

SVAR: Att sträcka på sig och att vara STOLT! Mitt drömyrke vet jag inte ännu, därför har jag inte läst vidare... Barnmorska kanske har jag kommit på den sista tiden men jag jobbar nog med salg resten av livet pga bra pengar. Vi får se :) Jag älskar att resa, skriva, argumentera, få människor att känna sig glada... Det finns många möjligheter. Just nu satsar jag allt på Elian och evt fler barn. De är små så kort tid.
Stor fråga, jag tror på respekt, åtrå och kommunikation! Glöm inte att KRAMAS - ofta!

Jag är lite nyfiken på hur länge du och E varit tillsammans innan du blev med barn? Jag och min D hade "bara" varit tillsammans i kanppt 1år- men är det rätt så är det :D

SVAR: Vi hade varit tillsammans ca två månader. Är det rätt så är det, precis som du säger. GRATTIS!

Tänkte bara höra vart du köpt den randiga tröjan du har på dig när du och Elian bakar? Den var så fin! Tack för en superblogg! Ha en bra dag!
SVAR: TACK! Den kommer ifrån Gina Tricot och jag köpte den då jag var gravid.

Hei! veldig koslig blogg!! Jeg lurer på hvordan du holder deg så slank, og hvilke ansiktsprodukter du bruker. Kremer og make up og den slags.

Elian, er det et svenskt navn?

SVAR: Tack! Jag gör mycket hemma och leker en del med Elian + promenerar ofta. Men jag tror faktiskt att det mest har att göra med min ålder + tur. Jag behövde inte slanke bort något efter Elian.
Mary Kay använder jag till rens, fukt, serum og foundation. Sen mixer jag en god del. Bla GOSH öyeskygge, H&M öyebrynspudder, rouge fra H&M ( Shimmer pearls), läppstift fra forskjellig merker, nå Nivea.
Nej Elian är inte svenskt och inte norskt, antar att det kommer ifrån Sydamerika? Måste kolla upp det :)

Hej Josefine!
Jag undrar över vilka dina bästa skönhetsprodukter är? Har du några tips på bra grejer? Ska ju också gifta mig till sommaren och vill vara fin! När gifter ni er?
Ha det bra!

SVAR: GRATTIS! Vi har bokat kyrkan den 30 augusti. Se svaren ovan :)


Såg att någon kommenterat tidigare om det, vore kul att se bilder från det nya huset, det såg verkligen fräscht ut. Är det nybyggt?

SVAR: Huset byggdes för tre år sen

Hur mycket pengar tjänar du på din blogg?

Var Elian planerad?

Ha en bra dag :-)

SVAR: Det beror på vilka kampanjer jag har men jag berättar sällan vad jag tjänar i vardagslivet så jag vill inte göra det såhär heller. Hoppas du förstår! Ja han var planerad och otroligt efterlängtad :)

Jag undrar om det var svårt att lära sig tala norska? Och talar du svenska eller norska med Elian?

Älskar din blogg :) Kramar!!

SVAR: Så kul att du älskar min blogg, du gör mig GLAD! Jag tycker att norska språket var förvånansvärt lätt att lära sig. Jag pratar inte norska men kan såklart om jag vill =) Då du får veta små ord som gör stor skillnad är det mycket enklare. Som tex kun = endast anledning = möjlighet osv. Jag talar svenska med Elian!

Hej!

Du har en jättemysig blogg, du påminner så om en kompis till mig. Jag blir alltid jätteglad av att läsa din blogg för du verkar så okonstlad och naturlig på något sätt. En rar tjej som kan konsten att ta vara på det fina i vardagen och inspirera många läsare!

Jag har några frågor till dig. Hur lärde du och AnnaStina känna varandra? Är ni nära vänner? Hur många kvm och rum är huset? Det verkar så himla mysigt, jag hoppas på lite interiörbilder när ni fått iordning! :)

Kämpa på och tack för bra läsning!

SVAR: Tack, nu blev jag glad!! Vi lärde känna varandra via en Mammagrupp i det område vi båda bodde i. På "BVC". Vi är nära vänner! Huset är 110 m2.

Vart jobbar du och med vad?

SVAR: Kika gärna in under kategorin "Om mig" till vänster!

Hei! Jeg lurer på hvor du har kjøpt den fine boleroen i hvitt med knapp foran? Og hvilke hårprodukter bruker du? Håret ditt ser så sunt og flott ut! Vasker du det hver dag? Jeg bruker en god Redken shampoo selv og tar jevnlige hårkurer, men synes allikevel ikke det ser like sunt ut som ditt! Har du noen tips til hva jeg kan gjøre for å få like fint hår! Er det så naturlig lyst eller bleker du det? Takk for en inspirirerende blogg! Er innom og sjekker den nesten daglig. Du er så flink til å oppdatere den!
SVAR: Den kommer ifrån Indiska och det var några år sen jag köpte den! Jag använder Redken hårprodukter ur serien EXTREME men nu testar jag KPAK och är superfrnöyd. Jag vasker håret annenhver dag. Jag gör striper i utväxten på La Bionda hos Karianne som är superflink. Jag vet ikke vilken tips jeg ska gi men pröv og bruke solskydd om sommeren og ikke vask det för ofte.

Jag vill gärna ha tips på hur man får läsare till bloggen. Jag har för mig att du skulle berätta om din barndom någon gång, kan du inte göra det nu i samma veva? Har du gjort någonting du ångrar mycket, som du vill ändra på.
SVAR: Oj det är svårt att tipsa om det. Jag ser att andra tipsar om att registrera dig på olika portaler så att folk som vill läsa om det du skriver om finner fram. Sen ser jag att många kommenterar hos varandra och det ger nog bra trafik ibland om folk återvänder till din blogg. Lycka till! Jag har nog inte lovat en story om min barndom det skulle ta så lång tid :) Ja jag har gjort något jag verkligen ångrat, men kommit mig igenom det och det känns så UNDERBART!

ÅÅh jag älskar din blogg. Du är så otroligt underbar. Jag har nog ingen fråga när jag tänker efter. Ville bara läsa de andra frågorna. Så ha en underbar dag och gud välsigne er!! Eller jo, tror du på gud? Är du kristen?
Ha det toppen!

SVAR: tack snälla!!! Ja jag är kristen.

Jag undrar när historien om dej och store E kommer i del 3?! Snart?=) Det är ju värsta cliffhangern(eller hur det nu stavas;))! kramar

SVAR: oj måste kolla upp hur många delar jag skrivit, lovar att försöka skriva den snart!



STORT TACK till er alla, ni är FANTASTISKA!
Jag tog bort meningar utan frågor, men allt ni skriver gör mig otroligt SMICKRAD!

KRAMAR Josefine


Utanför dagis. Jag och Elian.

HÄRLIG DAG!

Vi gick en skön prommis då Elian skulle sova. Att vara ute i regnig luft är SÅ skönt! Sen fick vi besök av Truls och hans son Dennis så han och Elian lekte och vi åt kladdkaka med grädde som jag bakade. MUMS!



Vi har mest softat idag och E har gjort tacos medans jag kikat lite på serier på pcn. Elian hade feber nu när vi la honom så jag tror han blir hemma imorgon. Han har också fått finbesök av Bestemor med Syster + Tante. Han fick såå söta boxershorts av Bestemor, och en bil =) TACK snälla!

Hoppas ni softar ikväll så att ni orkar med morgondagen! Måndag, ny vecka!

H&M


Jag just nu. Killarna kikar på Lazy Town och Elian är helt fascinerad!
T-shirten kom igår i posten ifrån H&M, även två linnen, en baddräkt, ögonbrynssskugga och en necessär åt mig. Åt Elian var det jeans, t-shirt och mysbrallor. Alltid lika kul med paket :)

Vi har lite bselutsångest här... Elian är övertrött efter lunch ( varma mackor, perfekt söndagsbrunch) så vi ska nog ta en prommis till sjön alla tre. Sen om det inte blir alltför sent ska vi till Lekelandet Gigagöy.


Elian trött....

Elian har badat här på morgonen och sen ville han sova...Men det gick sådär. Han har hängt i selen i över en timme ( vägrade hoppa ur den) och försökt somna med en bil i varje hand. Men varje gång jag la ned honom vaknade han. Nu leker han lite och jag tror snart att han vill sova. Jag orkar inte ha honom i selen i timmar, har alltför mycket ont  i nacken för det.

Ikväll tänkte jag svara på era FAQfrågor som ni ställde tidigare. Alltså frequently asked questions :)


Premiär!


Jag har glömt att berätta att nyaste Greys var som alltid, FAB!

Imorgon sker det NEWS inne hos mig =) Jag längtar tills ni får veta! Hoppas ni som tidigare läst fortsätter läsa - det är NI som gör att det är så kul att blogga!
Så imorgon kan vi kanske vara lite extra festfina? Det är trots allt PREMIÄR!!!!

Nu är det dags att ta tag i dagen, efter en suddig dag igår på alla vis ser jag klarare än någonsin. Man ska använda de nära och kära man har och inte alltid försöka fixa allt själv. Ni vet själva vilka ni är, tack för att ni finns.

Hur stor är Elian?

SÅÅÅÅÅ STOR!





Elian busar idag och springer omkring mellan sina små stolar, sin fåtölj, de stora stolarna...Samtidigt som han äter macka. Sånt man får göra på söndagar :)

CUPCAKES!


Jag blev SÅ sugen på att baka massa olika, fina cupcakes en dag då jag kikade på Tv4...Måste göra det och bjuda in goda vänner!

Vackert!

Nu står Nyhetsmorgon på här i bakgrunden, Elian busar med E uppe. Jo då E skulle få vila ville Elian promt hänga med. Hihi, Pappig kanske? Det vore toppen efter MAMMIGHET sista tiden. E tog honom inatt och jag sov i gästrummet och jag tror att en natt kan vara nog faktiskt. Jag har varit less på att vara den som duger, bäst om vi båda kan natta om på natten.


Se vilken utsikt!!!
Vi ( jag och E)ska fotas för ett köpcenter snart, det ska fotas i skärgården så det ska bli KUL!


Min dagliga cappuccino :)

Jag och Elian ska äta frukost här. Polarkakor och svensk rökt Lönnebergaskinka som jag hittade i frysen. Små saker kan hjälpa då man längtar "hem"


Regnig söndag!

Idag fick jag sovmorgon =) Självklart kunde jag inte sova men det är SÅ skönt att känna att man kan ligga och dra sig. Jag är faktiskt glad för att det regnar eftersom ett kompispar ska sälja sin lägenhet och gassande sol drar oftast ned besökaantalet på en visning :)

Efter några tabletter igår så mådde jag mycket bättre och kunde sitta en stund i soffan, sen la jag mig ganska tidigt. Elian vaknade feberfri. Så vi är glada idag! E pratade om lekland med Elian, vi får se. Det blir iaf en SOFT dag = SKÖNT!


Sjukstuga:

Elian har feber, jag migrän. Han kräktes nyss kaskader som alltid då han har feber. HOPPAS alvedonen snart börjar verka.

På tur!


Det var härlig sol då jag prommade förut med en trött Elian i vagnen. Jag låg en stund på en filt i gräset men gick hem igen. Nu sover skrutten fortsatt och jag har läst Family Living och kikat  i en skvallertidning. Stackars alla kändisar som blir förföljda, det kan inte vara kul.

Njut dagen!

Godmorgon!

Godmorgon härliga lördag! Jag och Elian är vakna och har precis ätit frukost. Då jag ej fått den sovmorgon som jag var lovad så är jag för stunden ganska arg och besviken. Efter en vecka med ont i huvud, nacke och lite sömn så var detta dagen jag verkligen BEHÖVDE sovmorgon då jag var ensam hela förra helgen också. Så...vi får se vad dagen bjuder på.

Den ska iaf först bjuda på Nyhetsmorgon i vår sköna soffa!




På vårt köksbord just nu.


Liten kvällsrapport:

Nu sitter jag i soffan och har mest städat ikväll! Vi skulle egentligen ta ett ryck tillsammans efter jobbet men jag somnade i soffan efter kinamat och sov migi igenom dammsugning och lek tills Elian kom och drack sin välling bredvid mig. Mitt huvud kändes som ett sprängfyllt batteri som behövde urladdas. SKÖNT! Så då E åkte iväg en sväng ikväll vaknade jag till =)

Har också fått lyxigt samtal ifrån BRUDEN som gift sig idag, så underbart med kärlek! Nu ska jag kika på nyaste Greys på pcn, det är nog allt jag orkar med. Det ligger masa blader och väntar på vardagsrumsbordet men de får jag lyxa med en annan kväll. Att vi shoppade stort vardagsrumsbord är jag superglad för, bägges bärbara får plats + evt fika, ljus, blader... I like!

NJUT KVÄLLEN alla underbara.

Just det! Vill bara tipsa er att om ni letar efter en länk, info om något jag skrivit, tex smoothies eller så så kan ni söka i SÖKfältet nede till vänster!

Newlyweds!

Nu är jag tillbaka! Jag lever ;) Det var ett liiitet hål under en fyllning så nu är det rent och fint igen. Han tänkte ta det andra lilla håket som jag ska ta nästa vecka men vi hann inte, så nu sitter jag med bedövning i hela underkäken :)

Det som gjorde mig SÅÅÅ HAPPY var att jag fick mms ifrån Ashi, där det stod GIFT! Se så underbart lyckliga de ser ut:


GRATTIS käraste!
Vi önskar er ALL lycka.
NJUT resan och varandra.

Snart dags...


Jag försöker visa min kombo med mina armband.
Nu ska jag snart till tandläkaren så jag hoppas ni andra njuter fredagen lite mer än jag kommer att göra kl 13 :)
Men jag är glad att jag fick tid så snabbt ändå.



AJ!

Det har gjort ont i en tand några dagar då och då och jag vågar inte riskera att få en hemsk helg med ONDARE så jag ska laga hålet idag kl 13. Uff, måste peppa mig själv nu..

TGIF!


-Mamma när är smoothien färdig!?



YUMMIE!



Vi önskar er en UNDERBAR fredag fylld av GLÄDJE!

Ännu en dag har gått!

Ikväll blev det mysigt kvällsfika i soffan med tända ljus. Sen startade brölopsplaneringen. Inbjudan är på gång snart, väntar på ett utkast ifrån tryckeriet och sen ska de gå ut. Ikväll blev det uppdatering av information och det känns så SKÖNT att få saker gjorda.
Nu ska jag kasta mig i sängen och SOVA så jag orkar vara HAPPY imorgon för det är ju trots allt HAPPY FREDAG! Eller hur?

STORA KRAMAR
Josefine


To do:
*Shoppa underkläder till dagen D
*Skicka ut inbjudningar
*Boka in en helg i Sundsvall med provsmakning av mat, beställning av blommor, bakelser...
*Boka bröllopsresan
+ massa mer :)


SHOPPAT!

Nu är E på väg hem så jag ska sammanställa mina listor här :) Men vill bara tipsa er om dessa ACOprodukterna på Apotek1.


Just nu 50% rabatt!
Jag shoppade en del :)

Imorgon är FANTASTISKA fredag här igen! Inte vilken fredag som helst. Våra goda vänner Ashi + PA GIFTER sig!!!! GRATTIS och vi önskar er en underbar resa till London.

UNDERBARA BADPRINSEN!!!


Skumbad. E badar oftast Elian. Det  är det BÄSTA han vet. Då klär han av sig själv, kastar blöjan i soporna och säger BADA BADA och går uppför trappen. Elian alltså ;)

My Boys!


ÄLSKAR ER så högt!

Nu sitter jag och myser i soffan. Det ligger massa blader på bordet och jag planerar alla rum härhemma. Vad som måste fixas och vad som ska göras ute. Måla staket, täta staketet där det är mellanrum mellan gräs och staket + plantera häck på insidan. Liten sandlåda? Olja in trädäcket. Det känns jättekul att ha projekt att göra tillsammans. Först tänkte vi resa bort helgen den 1 maj men vi bestämde oss för att fixa hemma istället.


Jordgubbssmoothies!




Dessert! Årets första färska jordgubbar.

Middag ute!


GOTT med mat! Idag blev det strimlat marinerat ljust kött, wookgrönsaker, ris och creme fraiche!


Pussar!
Mitt hår blev fullt av olja då jag fick skön anisktsmassage idag. Jag somnade nästan... ÄLSKAR att bli ompysslad.
350 kr för en timme på Norsk Hudpleieskole, 80 minuter. Jag bokade in en behandling för att få mjuka fötter också ;)




Underbara dagar!

Som vi njuter av solen dessa dagar. Att äta ute och vara utomhus hela tiden är så skönt. Att ha en EGEN liten trädgård att gå barfota på är helt fantastiskt. Nu åkte E på fotbollsträning och Elian är nybadad och leker på golvet. Han ritar och säger orden. Stjärna, bil, sol, hjärta... ( som jag ritat). Orden bara rinner ur honom nu.

WOW. Jag satte på Miss Blue nyss och tänkte genast på att vi dansat så mycket till just denna låt. Så kastar Elian kritorna och vill upp i famnen för att dansa just som vi gjorde där vi bodde förut. MINNEN!

Just nu:

Just nu står jag och kockar i köket! Killarna är ute i sköna vädret och vi ska äta middagen på altanen. Det blir smoothie med färska jordgubbar till dessert. Ansiktsbehandlingen var helt ljuvlig, ska skriva mer senare om det. NJUT eftermiddagen!

Alltid kameran med!


Så här mysigt har vi det på lunchen :) Idag blev det räksalladför mig!

SUPERSERVICE!

Jag måste ju berätta en GLAD nyhet! Min Nokia har varit på service två ggr. Den första gången kom den hem till mig i retur fixad och klar men andra gången dröjde det... Jag ringde till sällskapet som lagade den och då sa de att den var utlämnad p åposten. WHAT?

Då visade det sig att den person jag köpte min Nokia av ( en ung tjej som la ut en oanvänd Nokia till salgs och jag köpte den) hämtat ut den för att företaget "råkat" skicka den till den person som stod registrerad som ägare ( personen som köpt telefonen i första omgång). Detta skulle inte kunna ske då JAG hela tiden haft dialog, skickat in och pratat med företaget samt informerat dem om att jag nu ägde telen... MEN det hade skett.

En trevlig chef på stället ringde mig igår och beklagade misstaget och de skickar en helt ny telefon till mig! JIPPIE! Den andra var det krångel med programvaran på så ingen är gladare än mig nu :) De ska också spärra den andra telefonen och söka upp vart den befinner sig ( innan de spärrar den såklart :)) så att de kan anmäla tjejen som faktiskt stulit telen då hon inte hört av sig någonstans.. Puh! Jag blev väldigt glad att jag slapp tjata eller be om hjälp i detta ärende. Det kallar jag PROFFSIGT skött
Anovo.




Eftersom jag nu köpt en annan telefon då jag varit utan min Nokia i omgångar så länge så ska den säljas direkt då den kommer i postlådan.

Nu: LUNCH!

Fantasi!

Hej underbara SOLIGA torsdag! Igårkväll blev det läsning av MAMA i badkaret innan jag somnade. Så mysigt och jag ÄLSKAR den tidningen. Hoppas ni alla sovit sött inatt? Jag fick besök av Elian vid 2 men det är ju SÅ mys :) Han är så glad hela tiden nu och jag LÄNGTAR efter helgen, då ska det mysas. Vi ska också få finbesök av Bestemor, Onkel och Onkels flickvän på lördag. Det blir vin, mat och sen partaj på oss fyra medans Bestemor och Elian sover :) Kanske vi ses i vimlet?

Vi har snart lunch här på jobbet och efter jobbet innan dagis ska jag göra ansiktsbehandling!




I pausen på jobbet. Vi spelar ofta spelet Fantasi ( ett charadspel) för att vakna till lite. Det är SÅ kul :)

Så stora planer - så lite tid!

Änn u en kväll som flygit förbi. Nu ska jag ta ett bad och sen sova i TID! Morgondagen bjuder på ansiktsbehandling och jag LÄNGTAR! Njut kvällen alla UNDERBARA. Förlåt att jag inte hinner med mail och kommentarer som jag önskar jag gjorde men jobbet tar så mycket energi av mig just nu. Många tankar.

Huset har ockå skommit i skymundan vilket känns lite trist men att ha projekt är å andra sidan KUL! Rosa romantiskt sovrum ska vi ha och marint / vitt / ek i vardagsrummet är iaf bestämt. Alltid något ;)

KRAMAR

Charmprinsen!

Sötnosen flirtar på McD! Just nu softar vi i soffan. Både jag och E är helt utslagna efter tuffa dagar på jobbet. Tur att vi har varandra och underbara vänner.

Dagishämtning!

Det var SÅ mys att komma på dagis då de lekte ute. De hade först varit på tur i parken och grillat korv på förmiddagen. Då jag kom åkte Elian kana alldeles själv och körde traktorer snabbt över branta backar. Han är en liten vild kille som ÄLSKAR fart. STOLT Mamma :)

Ändrade planer!

E är på möte och jag och Elian har strosat omkring på Majorstua lite. Nu mellanlandar vi på McD och myser :) Han och E hänger sen med på mitt ärende. Jag kan säga att jag blev FYLLD av solrik kärleksenergi då jag hämtade Elian idag. Det har varit tunga dagar sen alla olyckor i Sverige skett och jag har varit i ett annat sinnesmod. Men jag HOPPAS det vänder snart, Elian hjälper mig oerhört.


Leker i full fart på dagis. I sin nya parkdress.



LÄNGTAR!

Jag längtar SÅ efter ikväll.. Då ska jag och E ha myskväll i soffan. Planera bröllop och bara vara. Vi har knappt hunnit ses eller pratat sista tiden. Jag ska bara göra ett ärende kl 17-18 i stan.

hihi

Kanske att tänka på?

Förtydligar: Det var alltså komiskt, inget man SKA tänka på. Mest ironi i det hela.

Igårkväll!

Igår hämtade jag upp Petronella och så åkte vi och mötte Viktoria på RUST! Det var SÅ mysigt och det pratades hejvilt om möhippor, de ska ha en möhippa för en tjej som gifter sig helgen innan mig. Kul! Nu ska jag kicka igång här, har precis skickat ut kontrakt som SKA komma tillbaka i retur :)


Petronella!


Viktoria!


Hemma bäst!

Haft en jobbig dag men HEY så skönt det är att komma HEM! Varit hemma en timme nu och njutit varje sekund i trädgården med två glada E! DET är livet. Bestemor badar skrutten nu och hon ska vara barnvakt. Vi har nämligen dubbelbokat härhemma =) E ska spela fotboll och jag möta mina girls. MYS!

Hoppas ni njuter denna dag!


Mina favoriter!


Bästa, goa, snällaste, finaste BESTEMOR!

Boring!




Working l8 is booooring....Jag vill hem till mina killar som myser ute i vår trädgård..

still @ work...

Solen skiner, jag känner mig sjuk och jobb går segt... E hämtade Elian så jag kan jobba över. Men jag mår inte alls bra, tror febern är på väg. TRIST!

Lunch i det blå!


Vi satte oss ute på takterassen idag! Jag åt laxsallad. Mums.


Jag och Øyvind. Øyvind poserar?


Han ser mer ut så här i verkligheten ;)

Best friends!

Jag har tidigare skrivit om detta armband och häromdagen kom jag på att jag ville skicka något åt min bästa väninna som nu är höggravid, färdigutbildad journalist och bor på Hawaii. Jag är så oerhört stolt över henne och bär alltid med mig henne och lille bebisen i mitt hjärta. Så idag ska jag skicka ett paket åt henne. Här kan ni se mitt armband, det är tänkt som friendssmycke. Vi ska bära varsitt :) Eftersom jag använder mina Namnsmycken varje dag själv så känns det oerhört rätt att representera deras smycken!








Cs paket :) Hon förtjänar självklart ett FAB MAMA halsband!
Då jag själv var gravid tyckte jag att det var så konstigt att folk sa att jag skulle BLI Mamma. Jag var i högsta grad Mamma då jag bar omkring mitt barn i magen. Tänk på det, fira en gravid Mamma också på Mors Dag!

Solig morgon!


Solen skiner idag också, LYCKA! Vi är på väg till dagis och jobb och E har möte på jobbet så jag ska lämna Elian idag. Hoppas ni alla är pigga och glada :)

Mysigt besök:


Underbara Viktoria!



Nu kom E hem, ses imorgon :)
KRAM


Converse!


V shoppade åt mig (Elian) i NY!
TACK söta.

Vår skatt!


Skrutten innan läggdags! Ikväll somnade han så sött under täcket utan protester.

Det har varit så mys med besök ikväll, jag känner att jag och V alltid är lika goda vänner oavsett om det var månader sen vi sågs. Det är guld värt. E kommer strax hem ifrån Tore, vi har ju knappt hunnit prata med varandra och "catcha up" ;)

Varit volontär?

Vi myser i soffan och Viktoria ska arbeta som volontär i höst. Är det någon som varit i Chennai i Indien och arbetat med projekt? Eller i Dar Es Saalam i Tanzania? Dela gärna med er av erfarenheter.

MUMS!


Pannkakor med blåbär!

Solen strålar ute och det är massa barn ute och leker. Elian ska sova nu men han pratar däruppe hör jag. E är på möte och kommer nog snart hem. Älskar mina E! Nu ska jag bläddra i ett blad i solen medans Elian somnar. Är sååå hungrig, V ska laga middag.

Vår eftermiddag:


Elian @ work!


Idag hämtade jag skrutten i bara strumpbyxor och tröja, vilket väder! Sen åkte vi till jobbet och väntade på E som skulle bli färdig. Det blev raka vägen till shoppingcenteret där vi bor. Joggingskor + parkdress ( tunnare overoll) inhandlades!
Just nu dricker Elian vällingen och är nybadad så jag ska gosa med honom i soffan innan läggdags. Viktoria kommer på besök och jag GLÄDJER mig. Denna dagen har bara rusat fram!

En minut över!

Så skönt att ha med sig datorn överallt, att kunna logga in och läsa mail fast man är på farten. Nu har jag strax timme hos fysio, hoppas vi når ännu fler framsteg!

Update, 14.26: Tillbaka på jobbet. Sjukgymnast heter det på svenska! Det visste inte jag :)

Vinnare!

Jag saknar ett mail ifrån Louise för att kunna skicka vinsten!
[email protected]

SOLIG LUNCH!


Vi gick ut på takterassen efter lunchen! Här syns vilka som fått färg i helgen :)
Rune, jag och Runar.

Nu har alla snälla killar på avdelningen hjälpt mig att få mitt nya skrivbord på plats. Det går att höja och sänka så att jag ska få varierad arbetsställning men framförallt sitta rikitgt. Min nacke tål inte att slitas på mer än nödvändigt. Idag ska jag till fysioterapeuten kl 13.30.




Tack älskling!




Här är min söta klocka med blommor på :)

Happy Monday!


Vi startar dagen med en underbar bild på Elian och Elsa!
Fotograf:
KIMM

Liten kvällens:

Jag ikväll:


Kjol Indiska, top Bruns Bazaar, svart band ifrån en kofta, skor ZARA! Väska H&M. Örhängen second hand.

Nu ska jag lägga mig så att jag orkar med veckan som bjuder på massa skoj!

GRATTIS ASHI & PA!

Nu är jag alltså hemma efter en supermysig kväll! Vi gick ut och käkade eftersom Ashi och PA gifter sig på FREDAG!!! Men de ska ha en liten ceremoni + resa iväg direkt s å vi ville fira dem lite ikväll genom att ta henne med ut på middag! Men nu måste jag hoppa i säng strax och hinna prata lite med MIN blivande man :) Han shoppade en fin TISSOTklocka åt mig på sin tur, så kul att få presenter det är jag inte bortskämd med ( ifrån honom :))



Ashi i svart gifter sig så det är hennes väninnor!
Monica till vänster som födde Nickolas dagen efter jag födde Elian :)


Lånade en bild ifrån Ashis blogg!



GRATTIS ASHI & PA!

Nu är jag alltså hemma efter en supermysig kväll! Vi gick ut och käkade eftersom Ashi och PA gifter sig på FREDAG!!! Men de ska ha en liten ceremoni + resa iväg direkt s å vi ville fira dem lite ikväll genom att ta henne med ut på middag! Men nu måste jag hoppa i säng strax och hinna prata lite med MIN blivande man :) Han shoppade en fin TISSOTklocka åt mig på sin tur, så kul att få presenter det är jag inte bortskämd med ( ifrån honom :))



Ashi i svart gifter sig så det är hennes väninnor!
Monica till vänster som födde Nickolas dagen efter jag födde Elian :)



FLIRT!

Elsa och Elian kramades, pussades och gosade idag! De var så söta. Elian skulle stoppa in nappen åt Elsa som drog ut den och skrattade. Snacka om kärlek! Kimm har fina bilder på detta, hoppas han uppaterar snart :) Han ska fota mig och E för ett uppdrag han fått, det ska bli kul!



OSkarpt

Men så härligt! Fick en bukett av Julie, sånt smälter mitt hjärta!


Vilken underbar dag!


Här strosar hjärtat idag. Han ville mest upptäcka och helst bada i havet men det är liiiite kallare än i Spanien så det fick han inte.

Tore och Julie!


Grillmästaren.


Gott att äta då man är ute.


Vår ÄLSKLING!


Goa Anne kom också ut och gjorde oss sällskap!


Känner på Julies fina hår.


Det var så kul att vi blev så många! Emma smsade mig och så visade det sig att vi var på samma ställe =) Så här är familjen Emma, Elsa och Kimm också med!




HAVET!


Att vara vid havet ger mig en extra kick. Det är så fridfullt, rent och befriande!

HÄRLIG SÖNDAG!


Idag har vi NJUTIT solen på Bygdöy, Paradsbukta med härligt sällskap! Jag ÄLSKAR våren. Nu kommer strax E hem och jag ska byta om till ikväll, det är något som sker för en väninna kl 19 :)

Ännu en vacker dag!


Nu sover Elian inne efter dans i selen och jag njuter med blader och iste i trädgården! Livet är underbart. Då Elian vaknar ska vi bege oss till Huk med Tore och hans dotter och grilla.

HJÄLP!



Är du svensk och bor i Oslo? Då vet du vad en "Vileda quickmop" är? Eller någon norsk därute som bruker bötte + "mopp" og vaske gulvene med? Vi kastet vår gamle da vi fikk omgangssyke i hus. Ni som vet vart man kan köpa det i Oslo, let me know!

HJÄLP!

Är du svensk och bor i Oslo? Då vet du vad en "Vileda quickmop" är? Eller någon norsk därute som bruker bötte + "mopp" og vaske gulvene med? Vi kastet vår gamle da vi fikk omgangssyke i hus. Ni som vet vart man kan köpa det i Oslo, let me know!


JIPPIE - ITS SUNDAY!

Här strålar solen in i huset ( som jag ska visa fler bilder ifrån men vi har varit sega att fixa det vi tänkt fixa!) och vi äter frukost! Inatt vaknade Elian runt halv två och vägrade somna om i sin säng så han fick sova med mig. Men jag vägrade att han skulle gosa med mitt hår ( trots att det är mysigt, men det gör ont tillslut) och han sov till kl 8 bredvid mig. MYS!

Idag kommer E hem och vi längtar! Elian säger Pappa hela tiden och ropade på honom då han slog sig imorse. Tror E kan förvänta sig en del Elianmys då han kommer hem. Tydligen har han shoppat något fint åt mig så jag är SÅ spänd på vad det kan vara, vet att det är något i smyckesväg... :)

Grilla i skogen står på vårt schema idag, vi glädjer oss!

I mina shoppingpåsar:


Svarta vackra skor ifrån ZARA


Dessa föll jag för direkt, sköna är de också.


Hårspännen, H&M


Halsband, H&M

Ikväll blev min middag chips och choklad, var alldeles utmattad efter kvällens läggning. Kikar på en girlie film på tvn och har tänt ljus. Önskar er en MYSIG kväll!

Alla dagar har ett slut!

Denna dagen har varit så fantastisk men vid 18 var det dags att åka hemåt. Denna dagen har gett mig SÅ mycket energi. Det var underbart att strosa i våra gamla kvarter ( parkerade bilen där) och att njuta stadslivet i solen. Men lika skönt att komma hem igen. Imorse kände jag verkligen att vi har valt helt rätt. Att kunna sitta ute och äta lunch och middag, Elian kan leka medans jag sitter i pyjamasen och vi har SÅ nära till naturen. Att ta en skogsprommis gör mig lycklig. Stadslivet är inget för mig just nu, men det var perfekt för mig då jag fick mitt första barn. Är otroligt lycklig för alla nya vänner jag mött  genom att bli Mamma. Dock tror jag att jag hade sparat lite mer pengar om vi inte bott mitt i smeten ;)


Vi i farten i eftermiddag!


Anne hittade denna söta sjalen på Gina Tricot, den fanns också i en rosa variant.
Jag är en sjalmänniska, det är härligt att alltid ha med sig en "filt" då man vecklar ut den, de är vackra men framförallt använder jag dem för att värma min nacke som ofta värker.



Baker Hansen!


Vi gick till mysiga Baker Hansen på Majorstua som har den bästa personalen i stan enligt mig!

GOTT med cappuccino.


Elian visade sin bästa sida och log, skrattade, flirtade och dansade. Älskade unge!


KRAMKALAS hade vi.


Dessa skorna slog Anne till på. Supersköna och söta skor ifrån Zara.

Friends!

NU somnade Elian här... Han har varit helt tokig sen kl 19 då jag la honom. Han pekade på garderoben flera gånger och ville INTE sova. Efter oräkneliga in och ut ur hans rum sover han nu efter en extra flaska välling. Men jag förstår att det blev lite mycket att smälta idag. Inte en sur min då vi var ute i timmar och myste i solen men han var SÅ trött kl 18 då vi handlade mat i butiken. Sen i bilen slumrade han nästan men jag fick hålla honom vaken. Så man kan nog sammanfatta kvällen med ett ord: övertrött!



Vi mötte upp söta Karin idag, det var så mysigt att ses! Att mina vänner bryr sig om Elian är SÅ skönt. Jag blir varm i kroppen och känner mig så avslappnad tillsammans med dem som verkligen accepterar att man har barn. Alltså de som hjälper till lite, det behöver bara vara en minut på H&M men den betyder MYCKET!


Anne och Karin inne på ORDNING&REDA!



Kul med shopping!

Vi parkerade på Majorstua och gick Bogstadveien. På Zara blev jag blixtförälskad i två par skor. Här kikar en GLAD kille då Mamma provar skor... Han var SÅ happy hela tiden på stan idag, han kände nog vårkänslorna tror jag allt :)


Anne testar vita skor med brun konformad klack och jag beiga high heels som jag var tvungen att shoppa!





Shoeshopping! Står i kö...Många ville shoppa idag, direkt efter lön+härligt väder = GLADA och shoppingsugna människor!


Fantastiska Anne med Elian.

Vår dag!

Idag då vi ätit frukost med goda hallonsmoothies så prommade vi för att kolla upp en sak som jag ej kan nämna MEN jag kan nämna att jag blev helt lycklig över att det ligger en liten sjö nära oss. Se så vackert! Elian sov i vagnen och jag och Anne njöt solen.











Sen gick vi hem och åt pastasallad i solen hemma. Elian vaknade och åt han också. Sen gjorde vi oss klara för att åka in till stan!

Amazing Day!


WOW WOW säger hunden. Detta var imorse då Elian var nybadad.

Dagen idag har varit helt PERFEKT! Vi kom ganska nyss hem och jag ska nu göra Elian redo för sängen kl 19. Hoppas ni haft det lika bra som oss. Jag återkommer då han sover och jag svidat om till mysdress. Denna kvällen ska njutas i soffan.


Happy Lördag!



Solen skiner idag! Jag och Anne satt uppe inatt och pratade om livet och Elian vaknade då och då och behövde kramas. Han fick alvedon och somnade om och vid 2 ville han sova med mig. Han har kramat mig hårt ( ni ska se hur söt han är, klämmer fast mig mellan sina armar och jag ska ligga på hans bröst) och strulat och gosat med mitt hår. Imorse vaknade han kl 8, LYCKA! Nu leker vi härhemma och han är feberfri. UNDERBART!

Syster ( VÄRLDENS BÄSTA!) ringde nyss och undrade hur det gick med dagis. Jag ringde dem igår och pratade med en av hans fröknar. Då jag sa att jag vill att de tar upp honom direkt så höll hon helt med och hon sa också att de vill att han ska ha det bra och att både hon och den andra tjejen på avd hade lyssnat för mycket på de andra på dagis. Men det kändes jättebra för både mig och dem att ta upp honom då han vaknar. Igår var ju en speciell dag med feber så Elian sov först lite på morgonen i bilen till dagis eftersom han vaknade kl 5 och sen i bilen på vägen hem. Men kl 19 la han sig i sängen och ville sova. FRAMGÅNG!

NJUT denna underbara lördag!

VINNARE!

GRATTIS GRATTIS! Nu är vinnarna valda och jag vill att ni mailar mig ( [email protected]) så att jag vet vart vinsterna ska skickas.
NJUT kvällen alla underbara, VÅREN är här.

"Postat av: I.B

För 8 år sedan när jag var 20 år så fick jag beskedet att jag hade MS. Varje dag kämpar jag med ångest över att jag inte vill hamna i rullstol och jag VÄGRAR.
Jag behöver POWER dagligen......

2008-04-17 @ 21:14:53"

"
Postat av: Caroline Werne

Hejsan Josefine!
Jag skulle gärna vinna Health girl.
För att jag nu under hela grundskolan har kämpat på och har alltid velat att lyckas, men det har inte alltid gått pga många oliks skäl bla kompisar som själva har mått dåligt och istället sagt saker om mig, med andra ord mobbat mig. Det var för sex år sedan, men sådans sitter fortfarande kvar i huvudet. Men jag har ändå alltid försökt, vilket jag själv tycket är en sälvklaranhet, och jag har nu blivit preliminärt antagen till en underbar skola och hoppas att jag kommer komma in där till hösten. Det är därför jag hade blivit jätteglad om jag hade vunnit, för att jag vet så som denna figuren säger "Health girl är målmedveten och försöker alltid ha en positiv inställning." att det hjälper en så mycket på vägen.
Hoppas du får en trevlig helg med familjen.

2008-04-17 @ 21:21:51
URL: http://werne.blogg.se/
"

"
Postat av: Ellinor

Miss princess!

Jag skulle verkligen behöva en liten Angel, som ser efter mig. Sitter just nu med min c-uppsatts som är det sista jag gör i min utbilning till förskollärare. Det är alldelles snart dags för mig att prova mina egna vingar och vad skulle inte då passa bättre än en liten ängel till min hjälp.

Lots of love*
/Ellinor

2008-04-17 @ 21:45:13"

"
Postat av: Isabellas pappa

Jag skulle väldigt gärna vilja vinna Devil baby till min fru. Jag går på pappaledighet imorgon och på måndag börjar hon jobba. Arbetsplatsen hon ska till har en massa dryga människor som behöver plockas ner. Hon ska bara vara där i 4 månader som tur är för se när det ju dags att föda barn igen;)

2008-04-17 @ 21:45:28
URL: http://alskadeisabella.blogspot.com/"

"
Postat av: Louise

Hejsan!
Jag skulle jättegärna vilja ha en ANGEL.
Varför?
Jag vill ge den till min mormor & morfar. Morfar fick en stroke strax före jul, och trots att han verkligen är på bättringsvägen så märks det att han inte är sig själv längre, han har tappat gnistan. Jag vill ge Angel till honom och mormor så att hon skyddar och tar hand om dem, så att hon hjälper morfar att bli morfar igen.
Kramar Louise
P.s. Tack för en superblogg!

2008-04-17 @ 21:47:59
"

Jag vill SÅ gärna ge er ALLA en vinst, ni har så bra motiveringar allihopa så jag fick lotta ibland top 10. Det gör ont i hjärtat att inte kunna glädja er alla.
KRAM

GRILLPREMIÄR!

Nu sitter jag och Anne i soffan och myser med ett glas rött! Elian fick alvedon och snälla Bestefar shoppade mer och kom förbi åt oss. Så nu sover han sött, han var i fin form då vi åt ( pga alvedon) men sen fick han tillbaka febern och nu sover han med den... Röd och varm. HOPPAS han får sova sött och vakna FRISK!


Orkade leka lite medans maten blev klar!


Fotograf: Bestefar :) Vi i mysbrallor i vårsolen!




Världens bästa Anne!



Pastasallad med sallad, tomat, gurka, bacon, sockerärtor och creme fraiche. Till det grillad kycklinfilé med guacamole.


Trött skrutt.

Jodå...

Feber var det här! Elian skakade, blev blå om händerna och ville bara ligga under filten... Han vekar något bättre nu men uff så tråkigt med feber.

HELG!


Slappar av på golvet bredvid en av sina "girls" @ dagis. Innan vi går hem gosar han och kramar han om dem som är kvar. Speciellt denna tjej som sitter här :)

Nu är vi hema, puh vilken kö idag! Alla ska till fjällen tror jag =) Elian somnade i bilen (ska berätta sen om samtalet med dagis idag!) och är väldigt rödkindad...Lite orolig att han har feber faktiskt, men han äter en bulle och dricker mjölk här nu för att få lite energi. GLAD är han iallafall.


GRILLA!

Nu har jag varit hos fysioterapeuten som är världens sötaste, hon ger mig alltid en komplimang! Ska inom ICA och shoppa middag för Anne ska sova hos mig ikväll, vi ska grilla. E är på "killtur" och jag hade egentlige planer på tjejhelg + barn i fjällen men det fungerade inte för oss alla. Efter denna sömnlösa vecka känns det super att vara hemma i huset och mysa. Gotta go, ska strax hämta Elian. Sitter och bloggar i ett köpcenter med mitt fantastiska trådlösa bredband.
Happy Friday som jag brukar säga  ;)

Lunch på BI!

Nu sitter vi på BI och har lunchat. Vi har varit aningens mer sociala än bilderna visar =) Love you Anne!



POSITIVA TANKAR!


Jag nu.

Oj oj idag behöver jag få positiva vibbar! Vad gör ni idag? Vad gör ni i helgen? Har ni fredagsfeeling?
Hoppas det. Jag sitter på jobbet och LÄNGTAR tills jag har fysioterapi kl 14, för efter det får jag pussa på den som jag älskar allra mest - ELIAN! Här springer lilla Isa omkring på jobbet och sprider glädje. Barn är livet!

SOLIG FREDAG HOS OSS!

Äntlgen fredag! Elian är hostig och vaknade strax efter 5... Jag är minst sagt trött, hoppas hoppas sömnen snart är on track hemma hos oss. Känner mig som då jag var gravid oxh inte fixk sova pga att Elian var vaken i magen. Jag blev sjukskriven eftersom sömnbrist kan göra en galen, så jag jobbade 50%. Sen då man ammade....vilka nätter! Alla ni Mammor med små bebisar som nattvakar, ammar eller ger flaska POWER till er!

Nedan får vi bevis ä en gåg på att E kanske ska satsa på ett annat yrke än fotograf?






Soloution?

Ikväll somnade Elian ca halv nio.. Han är orolig och jag tror jag vet varför. Pratade en del med dagis idag och vi kom fram till en lösning. Ska ringa imorgon igen och förtydliga mina åsikter. Det gäller då han vaknar i vagnen efter "bara" en timme. Hur länge sover era 20 månaders? På dagen! De andra barnen som är äldre än honom upptill två år gamla sover ca 2 timmar.

Men, de vill ju gärna att han ska sova längre eftersom han ibland då han sovit en timme kan vara grinig och ledsen då han vaknar. Vilket för mig är helt normalt. Då blir det Mammamys, kanske lite mjölk eller en frukt så är han snart sitt rätta jag igen... Men de menar att han blir väldigt trött. Det menar inte jag eftersom han på helgerna sover en timme och sen klarar sig till kvällen ( självklart blir han mer utttröttad på dagis med lek och bus med andra barn men ändå!). Så, de har gått ut till honom då han gråter och visat att de är där och sagt att han ska sova igen. Ibland somnar han om men ibland skriker han ( av ilska), då har de berättat för mig att de väntar tills han roat sig innan de tar upp honom. Det är det slut med, min son ska plockas upp då han vaknar så att vi kan testa om det räcker och om han orkar dagen tills kvällen kommer. Nu sätter MAMA J ned foten ;)

Jag vet att de menar ALLT gott men det känns fel för mig, jag tror nämligen att detta gjort vår son som ÄLSKAR att somna kl 19 i sin sköna säng nu blivit rädd att somna / vakna och vara ensam. HOPPAS jag har rätt så att vi i helgen kan vända rutinerna tillbaka.

Nu ska jag lägga mig och sova, imorgon är det FREDAG! Som jag längtar.

KRAM och Sov Sött

TÄVLING!

Nu kan ni vinna en Voodoll! Det enda ni behöver göra är att lämna en kommentar härinne där det står vilken docka ni önskar, samt varför. Det kommer att presenteras fem vinnare imorgonkväll då jag lagt Elian!

Dockorna är söta och perfekta små presenter tycker jag, att kunna ge bort lite power är väl inte fel? ;)

Lycka Till!




Kanske denna?

Tävlingen är avslutad!

Elians UVdräkt!

Jag får en del mail angående uvdräkten Elian hade på sig på Gran Canaria i påsk, så jag tänkte berätta lite om den här. Då vi fick hem den i posten packade jag upp den och Elian fick testa den. Han gillade att ha den på sig för att den var så mjuk. Sen då vi kom till soliga Spanien var det skönt att kunna lita på att den skyddade honom då han satt timmar i solen och lekte. Vi smörjde självklart in hans fötter, armar, ben och ansikte! Jag rekommenderar den starkt då den var skön att ha på sig ( enligt Elian), torkade snabbt och framförallt skyddade vårt hjärta ifrån starka solstrålar!




HÄRLIGA minnen!
Här på Anfi, Gran Canaria.


Ps! Om du handlar hos Barnlycka inom en vecka ifrån idag får alla mina läsare en liten present. Ange koden
"prinsessan-present0804" vid beställning.

Puh!


Nina kollar så at resultatet är okej ;) Inte helt lätt att klippa en kille som kramar sin Mamma!


VÄRLDENS BÄSTA SON!
Han fick ett kex av Nina innan vi gick och lite vax i håret. Sen vinkade han hejdå.



På Bislet med ett kex i handen, nyklippt och solen strålar. Life is good.

Sen somnade han i bilen och jag körde masa fel ( tog av fel i stan) men det var så vackra hus så jag njöt ändå. Nu har jag landat i soffan efter en intensiv dag. Jag har städat härhemma medans killarna lekt ute, enklast så ;)

HEMMA!


Hos frisören. Elian ville INTE sitta i stolen så han låg och halvsov på mig =)

Nu är vi äntligen hemma! Idag strålar solen i Oslo och jag har tyvärr knappt hunnit njuta den men att den skiner är så härligt. Idag har jag haft ännu en tuff dag. Har knappt sovit på en vecka, alla hemska ting som skett med barn omkring i världen har påverkat mig starkt och Elian sover oroligt... Inte helt lätt att orka med känner jag.

E och E sitter vid bordet och äter så jag återkommer senare!

TIPS!


När du inte hinner eller orka tvätta håret eller bara vill få en matt finish!
Jag shoppade detta för att ( som idag då jag ej sovit bra  på en vecka = trött) kunna hoppa att tvätta håret om man inte hinner. Jag brukar tvätta det varannan dag och självklart är det det allra bästa men om man inte hinner så hinner man inte =)
Resultatet blev bra och volym.

Powermum!




Jag fick nyss paket till jobbet. Ska erkänna att då jag kikade in
så tänkte jag TJAAA... Men då jag fick min egen Powermum så var det faktiskt väldigt kul! En kul grej, som piggar upp. Kanske ni vill vinna en sån här? Jag tror vi ska köra en tävling väldigt snart =)

Dagens:










Jeans 2 blocks south, svart spetslinne H&M, tunika Gina Tricot ( som blivit bättre senaste året!), kofta + skinnimitationsjacka H&M.

Godmorgon!




Vårt hjärta säger godmorgon!

Här är Elian i farten för en stund sen, nu sitter vi i bilen! Ang hans lapp så går det superbra, han protesterar lite då vi tar den på men direkt den är på glömmer han den. Sen har han den ca 2 timmar. Vi märker redan skillnad, men i septempber får vi veta om vi ska öka "lapptiden". I maj ska vi titta in i ögat och se om han är långsynt.

Smoothies:



Så att ni kan starta dagen med en kick när ni vill kommer mitt basicrecept på smoothies, det kan varieras hur man vill tex genom att blanda i äppeljuice, ananas, melon och kanske krydda med kanel men här är det jag använder allra mest:

2 personer:
1 banan
en skvätt apelsinjuice, ca 1 dl
vanilj eller naturell yoghurt ca 2 dl
Massa frysta bär
MIXA  minst 1,5 min.
Servera!

Sov Sött, det ska jag göra nu efter mailande hit och dit och HÄRLIGT "Skypande" med min Darling
AnnaStina! Trevlig resa imorgon, vi saknar er.


Skruttis!


Här trodde jag att Elian skulle somna ( kl 19). Men halv nio gick han med på att lägga sig, somnade sen då E kom hem igen. Bestämd liten skrutt vi har. Den allra bästa såklart ;)

Jaha ja!

Elian är ALLTID trött kl 19.. Men idag var han bestämd på att INTE somna, inte ens ligga i sängen... Jag tänkte att han kanske behöver bajsa och mycket riktigt. Nu är det dags att byta blöja och sen sova. Jag imponeras av att han sen han var väldigt liten klart säger till då det är något som är bra, dåligt eller på g.

BADDAGS!

Nu softar jag i sängen med min mac och Elian leker med sin Pappa och Onkel. Vi har alla ätit lax, vissa mer nöjda än andra =) Jag tvingade i Onkel lax med argumentet: Omega 3. Man ser ju vem som är den bästa säljaren här hihi.

Nu hör jag att de är på väg till badrummet häruppe för att bada. Sen ska E på föräldrarmöte kl 19. En vanlig dag med andra ord. Vet ni om att ni förgyller mina dagar? Om inte så vill jag säga det än en gång: Ni är FANTASTISKA!

Kram


Vid köksbordet:



Finally!



ÄNTLIGEN HEMMA! Jag hann fixa bredband, shoppa dagens middag och sen ÄNTLIGEN fick jag hämta hjärtat på dagis. Idag behövde jag pussa honom mer än någonsin. Min dag på jobb var minst sagt BAD men nu är jag glad igen. Det är ju vardagen som ska fungera..Imorgon ska jag ta nya tag men idag hade jag inte en vettig kund att prata med = tråkigt! Men det är skönt att komma hem, andas, släppa det som är oviktigt och fokusera om. När vi fotade nedan så råkade vi börja filma också, så jag tror jag lägger in ett spontant videoklipp alldeles strax!




HAPPY ONSDAG!

Lunchdags!


Här är jag i Milano för några år sen. Det var en bra helg med shopping, vin, glass och party. Resan vann jag på jobbet och tog med mig min söta vän Viktoria. Hon kommer till Oslo i helgen, JIPPIE!


Nu är det lunchdags här :)

Mer mobil!

Nu är det klart att jag blir mer mobil! Jag ska beställa mobilt bredband idag ( igen, ångrade mig sist men inser att jag behöver det:)). Det betyder attjag kan ha med mig macen och lägga in bilder ifrån kameran utan problem, nu är det bara jobbpc + mobilen som fungerar. Då kan jag sitta på café och blogga också, i Oslo är det väldigt få cafén somhar trådlöst internet..Om man jämför med Sverige :)


Mer mobil!

Nu är det klart att jag blir mer mobil! Jag ska beställa mobilt bredband idag ( igen, ångrade mig sist men inser att jag behöver det:)). Det betyder attjag kan ha med mig macen och lägga in bilder ifrån kameran utan problem, nu är det bara jobbpc + mobilen som fungerar. Då kan jag sitta på café och blogga också, i Oslo är det väldigt få cafén somhar trådlöst internet..Om man jämför med Sverige :)

Sunny day!

Trots ännu en natt med nästan noll sömn så är jag glad! Det är SOL ute, äntligen. Somnade med blött hår och Elian har gosat med mitt hår hela natten men det är samtidigt SÅ mysigt. Han gallskrek igår och inget hjälpte, försökte vyssa, sjunga, lägga mig i hans säng men så tillslut frågade jag: Vad är det? Är du rädd? Då skakade han och pekad på sin garderob. Stackars liten... Den är i mörkt trä och på dagen leker han utan problem i rummet och leker gärna kurragömma och tittut i den...Men om natten är den tydligen läskig. Skrutten vår!

De stunder jag sovit har jag drömt om Alex Schulman, jag bodde hos honom för att få vila ut och han skulle HELA tiden prata med mig så jag fick ingen lugn stund. Komiskt vad man kan drömma... Häromnatten ( också en sån natt med lite sömn) så var det Katrin Schulman som var dörrvakt, hon ville så gärna veta hur man överlever småbarnstiden. Haha, jag skrattar högt av tanken :)

Boven i vårt nattdrama!

Nu är alla vakna och på väg ut! Vi fick väcka Elian då han varit vaken inatt.... Han är rädd för sin garderob, oops!
Happy Onsdag!!

ELIAN!

Nu sover Elian, han somnade direkt då jag la ned honom kl 19 och jag äter choklad och kikar tv. ÅÅÅ vad jag kan NJUTA av enkla ting om dagen. Ett rent hem, ljusa kvällar, att vakna bredvid E varje morgon. Smått blir väldigt stort! Precis som Elian som växer i RASANDE fart. Hans hår också ;) Det ska klippas på torsdag, men bara lite. Han ser knappt så vi måste putsa till det.






Kvällslek.
Älskar dig kära skatt!

Strax sovdags för Elian!

Nu sitter jag och ser Elian röja runt här! Strax ska han sova. Imorgon är det jobbdags igen, jag blir rastlös av en dag hemma. Apropå förra inlägget så verkar det vara en bug i min blogg just nu, därför jag inte kan publicera alla inlägg. I slutet av månaden blir det en liten uppdatering härinne, det ska bli jättekul!

Oj nu ligger Elian på bordet framför mig och blåser ut ljusen, gotta go!

Bättre sent än aldrig?

Jag är en riktig bloggtjej känner jag... Att inte kunna publicera inlägg där och då känns jättetråkigt och hela bloggen förlorar lite av sin poäng. Iaf min, då jag skriver direkt ifrån hjärtat där och då. Men detta skulle ha publicerats för snart fyra timmar sen:



Två GLADA killar är hemma! Idag har Elian haft aktivitetstdag inne, de har haft stationer och lekt. Hoppas de har satt upp bilder ifrån dagen ( som de ofta gör) så att jag kan kika imorgon!

Tankar:

Jag har suttit / legat i soffan HELA dagen och softat. Mår bättre och längtar efter Elian och E nu.... Ikväll ska vi försöka sammanställa gästlistan och formulera indbjudningarna. Vi har så mycket att fixa men tar det ganska soft än så länge.

Men som jag längtar tills vi står där och blir Man och Fru. Fast det känns som vi redan är det, att bestämma, önska, bli gravida, bära, få möta Elian är helt klart det största vi gjort tillsammans. Ingenting slår den upplevelsen!

ANdas fritt!

Nu sitter jag i soffan och softar. Mitt huvud känns aningen bättre efter tabletter och en varm dusch. Men sova kan jag inte.... Det är nog det jag behöver allra mest. Nu börjar Oprah. De pratar om rökning. Oj oj jag önskar ALLA kunde se det. De som säger att man kan dö av allt möjligt annat borde inse att det bara är ett dumt argument för att fortsätta. Ska inte predika mer om detta nu men de ska istället för att kalla det SLUTARÖKA kalla det BREATHEFREE! Smart, det borde vara allas rättighet att få andas just rent och fritt. Tänk alla vi som går in genom dörren till jobbet på morgonen och passerar rökmoln eller äckliga askkoppar som STINKER. Inte helt den perfekta starten på dagen!? ;)







Min start idag! Cappuccino och smoothie med massa hallon i!

Frisk luft!


Anne myser med Bamse! Anne är en så härlig och genomgo tjej! Hon sov hos oss inatt och vi hade planer på att ha med oss frukost och smoothies i bilen imorse men saker blir inte alltid som man tänkt sig.




Det är så synd att E är allergisk, jag ÄLSKAR djur. Katter är nog min favorit då jag växt upp med katter. Men en hund känns otroligt "med", som en liten människa. Ett djur förtjänar all kärlek och lycka, precis som vi människor! Jag myser extra mycket då jag är i Sundsvall hos syster som har djur hemma. Det känns varmt och levande och jag är lite ledsen att Elian inte får växa upp med en katt i sitt hem.


I farten!

Lånad hund!


SPÄNNANDE! Vi lånade en hund igår på prommisen. Det finns många stackars hundar och katter som folk övergivit, då kan det vara mysigt med lite kärlek.

En bild i taget...


Elian lekte gärna med alla cyklar och bilar igår. STORA killen vår!

Snart kommer det att fungera att ladda upp fler bilder i ett inlägg igen = TUR då jag tycker om att lägga in många bilder.

Bloggande om igår:

Igår satt jag  och Elian  först ute och åt lite lasagne i solen då jag hämtat honom efter min fysioterapi.
Sen blev det lite lek, han ville INTE gå in igen =)

Då Anne kom på besök gick vi en lång skön prommis i skogen. Både jag och Anne hade minus på sömnkontot så det var skönt med frisk luft. Men min huvudvärk satt i hela kvällen...


Anne går tur!



Sen myste vi med godis och tv i soffan. Tore kom inom och lånade med sig E och fick med sig lite middag hem. Vi tände ljus i fönstren för lilla Engla och sen blev det tidig kväll.


DNA!

Detta pratade vi om igår! Att kunna förhindra brott och lidande borde vara prio ETT!

Godmorgon!

Jag bloggade en del igår men det fungerade inte som det skulle. Nu är jag hemma pga huvudvärk. Då jag somnade igår hade jag nästan migrän igen, tror det beror på att Elian sovit extremt lite + alla tankar som snurrat i mitt huvud. Inatt sov Elian oroligt igen, han hade ont i magen...Så då jag vaknade med huvudvärk IGEN så känner jag att jag måste vara hemma och bara vara och försöka vila. Men jag har så svårt att vila, min kropp är van att kliva upp tidigt numera.

Hoppas ni adra slipper huvudvärk, det är så tråkigt för man blir liksom inte helt med... Om detta fungerar så bloggar jag ikapp under dagen!

KRAM

Har skrivit flera ggr idag men inget publiceras...

Jag har försökt blogga idag men det har ej fungerat. Skrivit om hur förlamad jag känt mig pga det tragiska som skedde med lilla flicka. Jag kan inte bara koppla bort, sluta tänka. Nu är jag och Elian hemma och solen strålar ute! Elian sov ingenting inatt, han ville ligg tätt intill och gosa med mitt hår = halva min lugg är borta idag...Men vad gör det om hundra år? Inatt grät jag av lycka för att han finns. Elian - du är det finaste vi har!

kl 23 igår:

Jag klickade mig in på expressen.se för att se om de hittat Engla. Jag hoppades så innerligt trots att tiden gått utan resultat...Hoppades att hon levde och hade det bra. Jag föll i tårar och kunde inte sluta gråta. Barn ska inte behöva lida, barn ska inte rövas bort. Vart är världen på väg?
Vila i frid lilla Engla som jag tänkt så mycket på sista veckan...All kraft går till din familj. Finner inte fler ord.

/Josefine

Kvällsblogg kl 22.30 igår:

Nu kom jag nyss hem efter besök hos A. Det är så härligt att ha fantastiska vänner och jag känner mig lyckligt lottad! Jag körde med musik på högsta volym i bilen och blev väldigt partysugen. Att ha en riktigt trevlig förfest, ta en drink ute och sen dansa natten lång... Kanske hade det samband med att vi pratade om vår bröllopsfest?! Oavsett är det dags att boka in en barnfri kväll snart + party med vänner.

Nu ska jag krypa ned så jag är utbilad till MÅNDAG som står runt hörnet!

Ps. Vet ej vart kommetarer tar vägen för tillf. men blogg.se jobbar med saken.

Sov Sött♥

Skrevs kl 18.30:


Jag och Petronella idag!

Det är så härligt att ha vänner som bryr sig om ens lille krabat. Idag var vi som jag nyss skrev på Grynelökka. Sen åkte vi hem till oss allihopa och Bestemor, Tante och Olderfar kom också förbi. Det är kul att huset blir besökt =) Vi åt nyss en snabb middag här, E ser fotboll och Elian leker nu. Jag ska till Ashi en sväng då Elian somnat, det var längesen!

Njut kvällen, imorgon startar en ny vecka igen. Jag tycker att dagarna flyger fram och vi MÅSTE skriva färdigt våra bröllopsinbjudningar väldigt snart. Önskar man kunde bjuda ALLA, men det går inte..

kl: 21.14: Nu sitter jag och myser hos Ashi med en kopp hallonte. Hennes lille sötis H vill inte sova.

testar

fungerar det nu?

MYSSÖNDAG!


Elian med Stefan!

Vi har myst på Grynelökka idag. Vi fikade på Godt Bröd och gick sen en liten sväng i solen som tittade fram ibland allt regn. Elian plaskade så att han föll rätt ned i en vattenpöl.

Nu lagar jag lasagne här så jag återkommer!



Underbara minnen!


Vi nu.

Att shoppa
sele igen var en HIT! Elian somnade i den igår och idag. Han hoppar nästan i den själv då jag knäpper den på mig.



OJ!

Kommentarer visas inte, arkivet verkar ha försvunnit ( hjälp ) och lite annat strular. Jag HOPPAS att allting snart fungerar igen. Jag tror ni kan kommentera men jag ser dem inte just nu...

HAPPY SUNDAY!

Härlig helg!

Vi har myst i soffan med film! Imorgon är det MIN sovmorgon och jag ser framemot den. Helgen har varit över förväntan och det känns lyxigt att det är en dag till kvar =)

Min blogg flyttas väldigt snart dvs en del ting sker som jag ej kan påverka. Så om saker och ting inte fungerar som det ska så vet ni varför. Hoppas ni vet att ni är fantastiska också!
Kram och riktigt glad helg vidare♥


Lek igår med sin Älskade Pappa. Jag och E gick nyss upp och pussade på en sovande Elian. Det känns nästan konstigt hur högt man kan älska någon och hur stolt man kan vara... Det är helt underbart.


Update kl 22.56: Bloggen är flyttad och ska fungera som den ska!

kjolen:

image4184
Här är kjolen jag vill ha! ( Annons till höger) På samma sida står det om inspelningen till
Shopaholicfilmen =)

EGO:

På tal om bilder på sig själv så hamnade jag här. Måste ju lägga in några resultat:







Ganska kul även om jag inte orkade trixa och fixa så noga, testa du också!? Jag fick om inte annat en ny syn på min näsa, den ser gigantisk ut haha.

I påsarna:


EXIT.
Strumpbyxor och vårbodies.


Lindex.


Svart kort kjol som inte blev så bra på bild. Egentligen skulle jag slå till på den grå vippiga med kyt i midjan så jag byter denna om den finns i någon annan butik. Men denna var lite stram och fin till jobb.
Lindex.


Denna kommer också ifrån Lindex. Söt top, passar perfekt till jeans!


T-shirt + klänning BikBok


Skor 149 kr H&M.


Söta basictoppar med puffärn, kostade bara 69 kr st!H&M

image4175
Örhängen, också ifrån H&M.



liten dagens:


Jag och Elian sov så sött då E var borta så jag struntade i att stryka kjolen idag =) Därav skrynklig kjol. Men det gör inte så mkt då det regnar ute och man har ett barn att springa efter, ingen hinner se kjolen ändå :)

linne: H&M
tröja: Vero Moda
kjol: Indiska
sjal: H&M
strumpbyxor: H&M
+svart skinnjacka och nikesneakers.

Fast det var faktiskt E som helt och hållet lekte och sprang med Elian idag. Jag sprang mest i butiker. H&M / Marimekko var ingen hit. Jag beställde baddräkten mest för skoj och idag klämde jag på det enda plagg som föll mig i smaken, setet åt bebisar med hatt, underbyxa och klänning i turkost / rosa. SÅ sött. Önskar jag hade någon att shoppa till. Hittade också en body i rosa med rosa text : PRINSESSEN i en annan butik men den fanns i max stl 80 så jag kunde inte shoppa den åt Oslos lilla prinsessa Johanna som nu badar i Thailand.

Nu ska jag röja undan leksaker och tända ljus, dags för välling strax. Sen kanske visa min shoppig.

Kram så länge och HAPPY LÖRDAG!♥

Familyday:

Vi åkte iväg på shopping idag efter E varit hos frisören ( jag och Elian sov hemma tillsammans då). Jag shoppade lite smått och gott och hittade en superfin kjol på Lindex men det var den sista i riktig stl och dragkedjan var trasig, synd! Här kommer lite pics ifrån dagen:


Kikar på kaniner, hamstrar och fiskar på ZOO.

Här åt vi lite sen lunch. Det var nog enda stunden som Elian var vänd mot oss...Annars satt han med huvudet baklänges och flirtade med de två tjejerna bakom oss. Han gjorde sig till och skrattade.

Jag shoppade och hittade sen killarna vid glasskiosken ;)

Nu badar killarna och snart är det läggdags. Vi har hyrt en film och ska softa i soffan, MYS! Elian har börjat le som vi vuxna gör, smilar upp sig och tokler med hela ansiktet. Förut gjorde han inte så men nu tittar han oss i ögonen och ler (han tar alltså i lite extra) och det är SÅ sött. Han säger också till då han bajsat nu med ord, tidigare drog han bara sig i blöjan.

Vår morgon - Många skratt!

image4152
Världens sötaste pirat! Vi tog nyss av lappen för idag men detta var då vi åt frukost.


Först kröp Elian upp i vagnen = han vill gå ut. Men snön öser ned och Onkel sover där jag har alla mina kläder. Prommis i pyjamas vore inte så bra ;) Sen skulle Elian ha på sig mina skor och han gick omkring med en sko en stund. Jag skrattade så jag fick ont i magen. Han har nog sett hur man går i klackar för det var inga problem att springa i 10cmklack ;)

Ord!

Måste ju berätta att Elian härmar allt nu, just nu står han och läsr en bok om djur. Då är det nöff, muu, mjau och vovvov. Imorse sa han byxor och massa annat. Det sötaste är då jag säger: Mamma ÄLSKAR dig. Då försöker han härma och säger sskar sskar. Borta säger han också, och slår gärna ut armarna och ser konfunderad ut, sött är det! Sen kommer det en del oj, ojdå, se, titta, ja mfl. STOLT är jag =)


Rainy morning!

Godmorgon!
Här öser regnet ned och jag och Elian är vakna. Killarna spelade till sent inatt så jag somnade nog inte riktigt förän kl 3 =( Sen vaknade skruttis och ville komma in till oss vid 5. Men jag la mig vid 23 och vilade iaf några timmar. Håvard och E sover sött och vi myser och ska strax äta frukost.

Jag som tänkte gå lång skön tur idag då Elian ska sova, vi får se hur det blir med den saken. Hoppas ni sovit gott♥


Det som inte får ske:

Barn som knivmördas, misshandel, barn som försvinner... Allt fruktansvärt som sker omkring oss gör mig obeskrivligt  ledsen. Vad ska vi göra??? Jag tittar in på svenska nyheter och HOPPAS av hela mitt hjärta att det ska komma positiva nyheter om lilla Engla. Jag BER att hon skall komma tilrätta.. Till sin Mammas varma famn.


Pizzarecept ( ifrån min syster)

Tomtsåsen:
> 1 burk krossade tomater
> 1 vitlöksklyfta
> 1/2 msk torkad basilika
> 1 msk olivolja
>
> Häll i allt och låt koka ihop ca 10 minuter
>
> Pizzadegen: (1 stor eller 3 små portionspizzor)
> 2 dl ljummet vatten
> 1/2 paket jäst
> 1/2 tsk salt
> 3 msk olivolja
> 5 dl mjöl
>
> Smula ner jästen i en bunbke, strö på saltet och
> rör.
> Häll på vattnet och rör tills jästen har löst sig.
> Häll i olivoljan och mjölet och blanda till en deg.
> Knåda degen tills den blir smidig och lättarbetad,
> cca
> 5-10 minuter. Lägg degen i en bunke, strö lite mjöl
> över och täck med en handduk. Låt jäsa i 30-40
> minuter
> eller till dubbel storlek. Ta upp och dela degen i
> lika många bitar som det skall bli pizzor.
>
> 250 grader (i ca 10-15 minuter beroende på ugn - det
> ser du ju)
>
jag toppade med salami, svarta oliver o skivad ost!
sen då pizzan var gräddad la jag på parmaskinka o
ruccola! man kan också ha parmesan på toppen o tex
mozarella under den vanliga osten!

Mys!

Nu lagar vi pizza i huset! Denna dagen har flygit fram. Den startade som sagt med härlig post som jag öppnade i bilen, TACK AnnaStina och Johanna. Sen var Elian ovanligt tyst i bilen och då vi kom till dagis så upptäckte vi att han tagit av sig sin lapp =) Han var SÅ nöjd.

Vi lämnade tillsammans idag och han fick en ny lapp innan vi gick till jobbet. Vi försov oss en aning idag eftersom natten var lite tokig. Elian vaknar och gråter på kvällen då jag ska lägga mig ( två kvällar i rad) och tillslut sa han MAMMA MAMMA så han fick sova med oss. Men han ligger sött i mitten så vi sov riktigt skönt alla tre. Det är ju så mysigt att sova med sin älskling.

Strax ska Elian sussa, bara välling och bada först. Sen äter vi middag med ett glas vin och kl 20 kommer Es vänner. Jag är så sugen på att bli hemma och mysa men har lite planer på g. Att gå ut på en fredag passar mig bäst, då är jag pigg igen till söndag och måndag. Dagarna på helgen är så viktiga för det är då man äntligen får umgås alla tre.

Hoppas ni får en FAB kväll oavsett vad ni hittar på!






Vi dansade idag ( jag körde utfall och det är ju så kul för då hoppar Elian i selen =)) Sen gick vi ut i solen och väntade på E som var på väg hem. MYS!



FREDAG!

Nu är vi hemma jag och Elian ( som tar en nap i soffan =)) Solen strålar och det är äntligen helg. Vi ska städa härhemma och sen kommer det lite killar som ska spela poker med E. Vi får se vad jag hittar på.


Ganska trött efter en hel vecka med dagis, nu väntar helgmys :)


Nytränad. SKÖNT!


Perfekt fredag!

Dagen har so far startar PERFEKT ( härlig post ifrån en god vän och ett samtal till min bästis C som snart får möta sin lille son) ! Men min huvudvärk sitter som berget. Nu ska jag starta dagen här, vi blev sena idag pga jobbig natt ( Elian drömmer massor nu) och en olycka (som skapade kö, vet ej vad olyckan var)på vägen hit.

image4145
Utanför dagis idag!

E - my love!

Vi har haft en supermyskväll med soffmys , underskattat vardagsmys är att stänga ned sin dator, tända ljus, ligga och hålla om varandra i soffan och bara vara. ÄLSKAR dig så högt E - du är fantastisk! Nu sover han sött bredvid mig och jag ska förbereda inför morgondagen och sen lägga mig så att huvudvärken är borta imorgon då jag vaknar. Skulle önska jag kunde gå på pressfrukosten för H&M+Marimekko men jag jobbar!

Njut kvällen alla underbara!

KRAMAR♥

Vill påminna er om rabatten hos
Barnlycka.

SOLEN SKINER!

Jag sov så skönt en timme då jag kom hem. Sen hämtade jag och E Elian tillsammans och nu har vi nyss ätit middag som E lagat. Det är oftast jag som är hemma först och lagar middag men idag softar jag i pyjamasen! Bestemor gör oss sällskap och just nu badar de däruppe.

Vi har en riktig VÅRkväll ute, solen skiner in i huset och jag är lycklig trots att det är superdammigt härhemma =) Vi skulle ha städat igår men vi gör det imorgon istället. Elian har vaknat lite om kvällarna nu och tidigt om morgonen så jag är en ovanligt trött Mamma känner jag. Därför blir helgen i lugnaste laget.


Huvudvärk

Bredvid mig står min SATSbag redo för träning kl 14 men jag har riktigt ont i nacken = huvudvärk. Så nu ska jag ta bilen hem och sova. Måste må bra.

Post!


Det kom nyss post till jobbet. PRINCESS står det på halsbandet som Pikador skickat, TACK! Jag har tyvärr bara mobilen att fota med på jobbet men här hittar ni det på förstasidan.

Stressfri timme!

Igår blev det stressigt mellan jobb-dagis. Först var jag hos fysioterapeuten kl 14-14.30 och sen fick vi goda nyheter att vår bil var klar två dagar tidigare än beräknat så jag kastade mig i bilen till verkstaden och lämnade vår hyrbil. Sen tillbaka till dagis igen, Elian ville INTE hem efter en mysig dag på dagis. De hade varit på tur ( utflykt) till Sognsvann.

image4143
Korvmacka i sin matlåda igår =)

Jo vad jag tänkte skriva är ju att jag nyss bokade in en STRESSFRI timme på Norsk Hudpleieskole. Då får jag en hel timme med ansiktsbehandling, ansiktsmassage, hudanalys, färg+nopp av bryn mm.LÄNGTAR! Endast 350 kr kostar det. Ska också toppa mig på Norsk frisörskole ( kostar ca 105 kr)tänkte jag, lägger hellre pengarna på slingor.

Nu tjatar de att jag ska hänga med på lunch här.

Bra morgonmöte!

Man blir trött av att starta dagen med möte då man är van att ringa kunder direkt men jag blev peppad. E lämnade som alltid Elian på dagis, med lapp på även idag :)

Hoppas ni myser, vad ni än hittar på. Tänk er som är så lyckligt lottade att ni får mysa hemma med er bebis...ÅÅÅ det var tider det ;)

Godmorgon!!!

image4142
E skulle fota men ja han missade skorna =) Jag har iaf mina svarta ZARAskor med rosetter!

Just det!

Här kan ni som vågar läsa om vår förlossningsberättelse! Det kanske inte är alla som hängt med ifrån början? Det kommer stadigt fler läsare så jag vill hälsa er alla HJÄRTLIGT välkomna in till mig.

Sov Sött


Placering idag ibland alla bloggar på bloggtoppen.se


AMAZING!!

Nu har jag sett Barnmorskorna på svt och jag gråter som alltid. Det är så häftigt, så stort, så verkligt men så overkligt. Alla ni Mamas därute, GO GIRLS! Jag LÄNGTAR tills nästa gång jag får föda ett barn HOPPAS vår dröm blir sann!

image4139

All you need is love!

I eftermiddag myste jag och Elian då vi kom hem och ganska snart kom Pappa och Onkel hit. De är i skrivande stund och spelar fotboll men de hann med både bajsblöja, läggning och sen lite snack här i soffan. Håvard fick förfrågan av mig att skriva ett inlägg så det gjorde han. Han är den BÄSTA Onkeln i hela världen, all kärlek omkring Elian gör mig rörd. Självklart är det synd att min del av släkten inte är nära eller kan njuta av honom på samma vis som Es. Men sånt är livet!

image4138
Här myser vi. Kontakten blir bara mer häftig för varje dag som går. Att få äran att bli Mamma är det BÄSTA som hänt mig.



Onkelmys

Nu ska jag gå igenom lite mail som väntar sen lägga mig tidigt. MÅSTE sova så jag kan vara glad och pigg @work imorgon. Sen är helgen rätt runt hörnet, JIPPIE!

Håvard bloggar!

Hei alle leserne av denne fantastiske bloggen.

Jeg var innom denne bloggen igår kveld, og klikket meg gjennom alle bildene fra juli 2007. Da var nemlig hele Aamodt/Nordstrand familien i Sverige og Sundsvall.
Jeg har värt i Sverige mange ganger för (systembolaget), men aldri i sundsvall.
Vi var på gatefestivalen, noe som jeg syns var helt fantastisk moro!
Derfor er planen og komme tilbake i år, men denne gangen kommer jeg med noen kompiser(sorry Elian, men du er litt for ung forelöpig.)

Uansett, det var ikke derfor jeg skulle skrive her idag. Jeg tenkte å bruke anledningen til fortelle om Elians utvikling:)

Forige gang jeg skrev her, fortalte jeg om en vanvittig glad guttunge som elsket å leke med hår og biler.
Jeg kan nå fortelle at han har blitt ENDA mer glad i å leke med hår og biler.
Men nå har han tatt det "to the next level."
Og med det så mener jeg at han kjörer rundt i sin egen lekebil, fram, tilbake, fram, tilbake og ikke minst, fram.
Elian koser seg fortsatt når et hode med masse hår dukker opp foran öynene hans. Men nå er visst mer moro å rive og röske fremfor å kose med det.
Derfor er det lurt å väre kort-klipt når Elian kommer inn i rommet..:)

Den lille klumpen har nå vokst og blitt en herlig guttunge som elsker livet.
Dagen er reddet når man ser Elian, og man drömmer om å få en like söt og fin gutt som han en dag selv.
Jeg ser fortsatt fram til den dagen han kan si navnet mitt, og jeg kommer til å svare med verdens störste smil om munnen.
Jeg håper at jeg fortsatt er förstevalget når Joss og bror skal velge barnevakt, selv om min söster gjerne ville hatt det anvaret.

Gleder meg masse til fortsettelsen og ser fram til masse morsomme stunder med verdens nydeligste unge:)


Til dere andre, vi kanskje ses i sommer.

Hilsen Onkel Håvard, ikke Hårvard ;)

Status:

Vi har varit hos Bestemor och Tante och myst och ätit korv =) E är på ett jobbmöte med sin bror så vi är solokvist här hemma nu men de kommer nog strax hem båda två och pussar på sin favorit: ELIAN!

Hos Bestemor!

Nu börjas det!

Idag blev det ännu en lunch utanför huset, skönt att komma ifrån kontoret lite. Jag har ont i huvudet idag och SKA sova tidigt ikväll. Igår la jag mig i badet sent och läste....det var SÅ mysigt.

Jo nu börjas det. Tjejerna kikar på saker på nätet som jag ej får se. De biodejtar UTAN mig!? Jag misstänker starkt möhippeplaner....?! Utdrikkingslag heter det på norska =)


Jag just nu.

GRATTIS GRATTIS till Stefan och Petronella som ÄNTLIGEN fått köpa sin drömlägenhet! Det har letats och letats kan man lungt säga hihi =) Vi längtar tills ni flyttat in och vi älskar er!♥

image4132


Här är skuggan jag skrev om tidigare, min nya favorit!






Lappstatus:

Imorse då det var påklädnng hemma i hallen ( Elian vill gärna ha på sig sina röda stövlar JÄMT ;)) så satte jag fast lappen också, det gick toppenfint :)

SNART HELG IGEN!

image4127
Nu ska vi kicka igång dagen här!
Happy Onsdag

Could have, would have, should have....

Jag gav upp innan filmen startade. American Gangsters, någon som sett den? Den får vara hur bra som helst men jag kan inte sitta så länge ( 2,5 h) och kika, då somnar jag så jag läser lite MAMA och ska snart lägga mig. Hittade ett citat i tidningen som Sarah Jessica Parker sagt:

"När man åker längs den väg som kallas livet kan en tjej känna sig lite vilsen ibland. När det händer antar jag att hon måste släppa alla måsten och borden och skulle ha gjort, spänna fast säkerhetsbältet och bara köra på"

Hihi det var nog could have, would have, should have som de översatt här. Lät lite kul på svenska men jag vill uppmuntra er ALLA att släppa lite på kraven. Jag älskar att ha allt rent, fint och fixat men nu sen vi flyttade hit så plockar jag helst undan, tänder ljus och njuter av tillvaron istället för att stressa med att göra ALLT klart direkt. Köket ska målas, tavlor ska upp och en massa annat ska sorteras men inte idag ;)

SOV SÖTT!

Magazines!


Jag shoppade blader idag, det hade jag glömt! Men jag och E gjorde ett ryck och plockade tvätt, diskmaskinen, vikte kläder och donade. Så hittade jag dessa i en påse. JIPPIE, de ska få ligga på köksbordet så ska jag bläddra i dem då jag hinner. Nu ska vi mysa med film som E hyrt.


NJUT kvällen alla fantastiska! ♥


Lite budgetshopping ( som oftast ):


Sköna jeans ifrån Vero Moda som jag hittade på rea, jippie 250 kr!
Tröjan kommer också därifrån.
Skorna är H&M och de är ganska låga men de är tänkta som vardagsskor på jobbet!
249 kr.


Sköna byxor!
298 kr, H&M.
Väskan på rea ( 50%) och jag älskar min gröna som är en liknande modell så jag slog till.

image4124
Sjal och örhängen ifrån Glitter!
De vita pärlorna tappar jag titt som tätt så de är standardshopping för mig :)



Lunchen:

Idag på lunchen blev det mest lunchsnack och en mindre H&Mshopping bara ( trosor och strumpbyxor)!


Anne poserar =)

Fin klänning men den fick hänga kvar på H&M

Anne och Zryan är de BÄSTA kollegorna, tack för att ni förgyller mina dagar♥

Jag är känslig!

Så nu är Elian snart i säng, E sitter och sjunger och myser med honom då han dricker välling. Helt klart VÄRLDENS BÄSTA PAPPA! Han kramade om mig förut då han kom hem och han förstår mig, det handlar ju om oss och vår lilla familj. Vi är så tacksamma för att vi fått en sån fin, stark, frisk liten kille och detta känns för oss även om saker alltid kunde vara värre. Det är nog just tanken på det som får en att bli ledsen och rörd. Att man inte ska ta allt för givet även om det bara är en liten skelning ( som någon sa ett skönhetsfel men det handlar också om att ögat kan stanna på denna åldern i utveckling och det är INTE kul). Vi är otroligt tacksamma för att vi fått ett barn tillsammans och vi kommer göra allt för dig Elian, du är den bästa!

Nu ska jag packa upp min shopping ( skulle köpa blöjor men fyndade jeans, top och skor) sen slänga mig i soffan. Solen strålar ute och det är VÅR!


Pepping!

Nu är vi hemma och jag grät hela vägen hem. Försökte verkligen bita ihop men det gick inte. Elian hade för det första blivit biten i handen på dagis så han hade ett rött bitmärke, men han verkade må bra i övrigt. Sen började vi prata om lappen för ögat och vi kom fram till att det är bäst att han har den på morgonen på dagis innan de går ut.

Hon som är styreleder har själv skelat som liten men opererats och hon är en väldigt snäll men ganska bestämd dam så hon fick sätta på lappen då jag bytte hans blöja. Han protesterade och skrek men då vi gick och vinkade hejdå var det glömt. So far so good. Så går vi igenom gården på dagis där de större barnen leker. Jag och Elian, han på min höft. Så ser jag att alla barnen verkligen stirrar på honom med stora ögon.

Vanligtvis så ler jag och säger hej åt alla barnen och det gjorde jag även idag. Men då jag såg att de stod och tittade efter oss då vi körde iväg så brast det. Jag blev så ledsen, ledsen att vår älskling ska behöva bli sedd på som annorlunda eller konstig. Samtidigt så vet jag i hjärtat att det är ju därför jag älskar honom så högt, han är unik och inga barn är likadana. Alla barn är små unika varelser med egna personligheter och de är ABSOLUT lika mycket värda. Så jag vet att jag inte SKA vara ledsen men det gjorde så ont i mig. Ringde min Mamma som peppade mig lite. Detta går bra, detta fixar vi och Elian sitter nu och leker och läser bredvid mig med lappen så det kommer gå fint! Det är mitt ansvar ( vårt) att se till så att Elian känner hur speciell han är som får ha den fina fina lappen. Detta fixar vi!


Här sitter vår pirat♥ och läser sin nya bok. Han hade exakt denna sen förut (present ifrån Mormor) men den tuggade han sönder då han fick tänder så det var kul att få en ny! Brrrrm säger bilen säger han här. Att han redan läser bok med lappen är FANTASTISKT och det gör mig SÅ happy!



Att ni delade med er om era upplevelser värmde enormt, TACK!

Uppdatering kl 19: TACK för alla fina kommentarer, jag blev helt rörd. Jag kunde som sagt inte påverka att jag kände som jag gjorde men visst förstår jag att det beror på att de var nyfikna men själva känslan ( tänkte tankar om andra saker som kunde ha gjort honom mobbad i framtiden, sjukdomar osv..) gjorde så ont i mig. Allt känns mycket bättre nu!
KRAM

Vi hann!

Vi hann ta en mysig girlielunch och shoppa lite, LOVELY!

Fina koftan!

image4116

Zryan poserar snällt :)
Märket är Soaked in Luxury men hon tror inte den finns kvar ( jag har frågat tidigare) men hittar ni den så dela gärna med er vart den finns :)


Strumpbyxor!


Försökte fota mina strumpbyxor som känns väldigt höstiga men jag ska shoppa nya idag i svart och fler gråa. Det är också höst men då kan man ha helsvart till med en fin sjal. Dessa tar verkligen all fokus. Zryan har världens sötaste kofta på sig idag, ni skymtar den i hörnet.



Nu fungerar inget som det ska på jobbet så jag är lite trött på det... Att bara vänta är inte min grej. Det blir nog en mysig lunch med shopping om jag känner mina söta kollegor rätt ;)

Update: nu ska allt fungera igen hoppas vi!
Då blir det inga strumpbyxor förrän efter kl 14.

Prinsen säger godmorgon!

Godmorgon underbara TISDAG!

image4110

image4113





Idag är Elian sponsrad av Barnlycka ;) Se vilken sötnos han är, tycker jag såklart. Paketet vi fick igår innehöll mer fina saker som jag lovar att visa snart.

Elians kläder finner ni såklart på Barnlycka.se som dessutom bjuder alla mina läsare på 25% rabatt på den dyraste varan vid beställning. Rabatten dras av efter att beställningen är gjord om ni anger koden: PRINSESSANSDAGBOK0408.
Detta erbjudande gäller i en vecka, alltså till nästa tisdag samma tid.

Nu ska vi rusa till bilen här, dagis och jobb väntar. ÄLSKAR mina E så att jag knappt vet vart jag ska göra av all kärlek♥ Det är så härligt!

Kärleken svämmar över!


Att du finns i mitt liv är det som får mig att känna att jag klarar allt. Jag och Pappa är SÅ stolta över dig och älskar dig så högt. Värmen och lyckan du ger oss är den STÖRSTA!
När du ger mig en kram, skrattar eller gosar med mitt hår så gnistrar det i mitt hjärta, du och jag Elian.
/Din Mamma

SNÄLLA låt alla barn få det bra. Allt fruktansvärt som skett omkring oss den senaste tiden får mig att börja gråta. Barn förtjänar kärlek, trygghet och värme. De är oskyldiga små liv - de är framtiden.

FINT!



Vackra tulipaner som Mormor gav oss innan hon åkte hem.
TACK för alla mysiga stunder Mormor, We love you♥


Liten kik på vad Elians paket ifrån Barnlycka innehöll! Han ska få inviga kläderna imorgon, de är SÅ fina!

På jobbet!

Mamma har fotat mig idag på jobbet såg jag nu. Snacka om att vara inne i det man gör:

Kikar i väskan med en kund på tråden. Om jag ska skryta så är jag duktig på att göra många saker samtidigt, blogga, maila, JOBBA, måla läpparna och annat viktigt ;)

Här är det nog argumentering med en kund om jag känner mig själv rätt.
Min Mamma sa då vi gick hem att hon nu förstår hur jag jobbar och att jag jobbar hårt. Jag ler, skrattar, argumenterar, förklarar, SÄLJER, bygger värde för kunden osv... Även om det är "jobbigt" eller "ansträngande" att hela tiden vara glad, alert och ha alla argument på plats så är det så underbart att peppa sig själv, göra ett bra jobb och framförallt att ta på sig en positiv inställning på jobbet no matter what. Att le i telefonen gör mig glad oavsett om jag sovit i en eller tio timmar natten innan.


Eftersom inget leende fångades på bild då jag pratade i telefonen så är jag här i garaget på väg till dagis!



Elian blir en pirat!

Nu landade jag i soffan efter en dag full av to dos. Mormor har åkt och Elian får strax besök av sin Bestefar innan läggdags.

Hos ögonläkaren så konstaterades det att Elian behöver lapp då hans ena öga skelar ( som vi själva sett ) och evt glasögon beroende på vad läkaren säger nästa gång då ögat ska undersökas. Min första tanke är att vi ska vara så glada att han är frisk, detta fixar vi! MEN jag tar GÄRNA emot tips på hur man ska få honom att ha lappen för ögat.. Har sökt på två apotek efter en piratlapp i ministl men de finns bara i en storlek säger de fast läkaren säger att det ska finnas. Vi köpte iaf såna klisterlappar men de har han tagit av sig oavsett hur jag gjort. De tipsade att han ska få ha de på dagis så att det blir en grej han gör där... Vi får se.


På väg till bilen med Mormor efter ögondoktorbesök på Bislet.

VÄLKOMMEN!

Så nu har jag beställt träbokstäver! TACK för alla tips, det blev denna sidan jag valde. En glad nyhet till er är att ni får 10% om ni anger koden prinsessan i rutan för "meddelande till betalningsmottagaren". Summan justeras då varorna skickas.

Självklart längtar jag nu tills mina bokstäver kommit!

image4100

ÄNTLIGEN HEMMA!

Nu är vi hemma och Mormor ska strax åka till flyget. Vi har varit hos ögonläkaren och sen hämtat ut ett FINT paket åt Elian.

image4099
Skeptisk kille...

Mormor @ work!


Nu har vi ätit lunch på jobbet, Mormor är här för att följa med mig och Elian till ögonläkaren sen. Vi ska kolla upp hans skeling.

Bebissug....

Igår så fastnade vi förresten framför "Barnmorskorna" på svt. ÅÅÅ jag ryser och gråter och LÄNGTAR tills vi kanske får ett syskon åt Elian. Men jag fick lite flashbacks av illamåendet jag hade då jag väntade Elian och inser att vi ska vänta med att försöka tills dagen D är över. Vill inte ligga och kräkas på bröllopsdagen. Jag mådde konatant illa de första månaderna och klarade inga lukter. TUR att det var jul så jag hade mycket ledigt i starten, sen var jag tvungen att berätta direkt på jobbet för att alla skulle förstå. Det var så spännande tider. Jag, E och magen... Nu är Elian en kille som snackar, springer, hoppas och busar. Livet är så häftigt!

Ps. Alla barnmorskor verkar så fantastiska, de vi hade på Elians förlossning var som superkvinnor för mig.. Jag vill gärna veta hur era barnmorskor var? Ni som fött och vill berätta får gärna dela med er av erfarenheter ifrån denna speciella upplevelse. Min väninna Petronella ska bli barnmorska, världens bästa yrke tror jag.

HAPPY MONDAY!

Då var veckan igång, jag hann med de sista minuerna av morgonmötet och nu ska jag börja jobba!
Bilsätet var en pärs och vi fick hjälp men ändå tog det tid :) Men safe ska det vara!

image4097
NJUT dagen

KRAM♥

Gina igen...

image4095
Lite VÄL utsvängda jeans va Mamma?

(Mormor fotade friskt på Gina då jag shoppade i fredags)

Nu ska vi snart lägga oss här, imorgon är det viktigt att vara upplagd då det är JOBBDAGS! Ville bara tipsa om denna koftan jag shoppade på GinaTricot, ska ha den imorgon tror jag. Perfekt myskofta!


I farten som alltid då ÄLSKADE Elian är med!
Han är det allra bästa jag vet. TACK E för att du finns, utan dig fanns inte Elian.


BABYLYCKA!

Lina är en go tjej som läst härinne en stund, iaf för ett tag sen =) Vi kommer ifrån samma stad och hon och hennes kära har varit tillsammans sen vi gick i skolan. De är så SÖTA och nu väntar de smått, ville bara skriva att jag är SÅ glad för er skull! Ni kommer bli fantastiska föräldrar!

Nätshopping!

Nu har jag äntligen shoppat en sängkappa, jag hade en till min 120säng då jag var yngre och det är SÅ fint! Ellos gav mig en happy surprice då den var på rea då jag kom till kassan, så skynda fynda!

image4094

Jag tänkte fråga er som alltid svarar så bra =) Jag är ute efter ganska stora vita träbokstäver, vart hittar man såna? Här hittar man de texter och bokstäver vi hade i förra lägenheten men dessa ska vara i hallen med texten VÄLKOMMEN. Sen ska jag shoppa en skumgummidyna till vår hallmöbel att sitta på. Gärna måttbeställd med tyg på. Då är det nog bäst att gå till en skräddare? Jag har ingen symaskin... Saknar dig Syster lite extra såna här stunder. Min syster är HANDY GIRL NR1!

Sen har jag också lust att sätta upp några bilar på Elians ena vägg, den är ovanför sängen och han skulle bli SÅ glad! Barnlycka har mycket fint och SE prinsessegaveln!

Lite mer om vår dag:

Idag har det regnat hela dagen men det har varit en FAB dag ändå! Vi myste hemma först sen sov jag och Elian lunch tillsammans i soffan vilket var SÅ mys.. Det känns så längesen vi gjorde det, då han ofta somnade på mitt bröst eller i famnen. Jag och Mamma åkte in till stan då killarna fick besök av Tore och Julie så att vi kunde planera lite bröllop. Först kikade vi i butiker, sen åt vi tapas på Delicatessen och så avslutade vi med en cappuccino och vaniljglass på ett café där de har internetuppkoppling = googla saker och ting ;) Vi ska ha bröllopsbakelser!


Söndagsfrukost!

image4085
Pannkakor och smoothie!


Vackra blommor på Grynelökka!


Utanför BLÅ där det är söndagsmarknad kl 12. Gå dit och kika om du är i Oslo.


Inne på Sjarm.


Bröllop och glass, trevligt söndagsnöje!

Nu ska strax Elian sova och vi ska mysa i soffan, ladda batterierna inför morgondagen som startar med att lämna in bilen på rep (lacka en repa någon råkade göra i garaget...)+ hyra bil = montera barnsäte (gulp!). Men det går fint, bara man vet att det kan ta sin tid..

Wedding!

image4080
Nu sitter jag och Mamma på ett mysigt café på Grynelökka och planerar bröllop för fullt. Kanske vi ska ha bröllopsbakelser? Bilden fotade jag i en butik tidigare idag. Vi flydde hemmet och har käkat tapas och myst ;)

SMILE!


Mamma tycker det är lagom kul att jag fotar hela tiden =)

Rainy day!


Vi har strosat i regnet och varit på marknad!


UNDERBARA tulpaner, men tyvärr skär dessa sig för tillfället med vårt röda kök. MÅSTE shoppa färg snart =)

Cars!

Jag röjde undan lite leksaker ifrån golvet i vardagsrummet så att vi kan äta mysig söndagsfrukost med tända ljus! Här är en bit av bilsamlingen.... Som sagt Elian ÄLSKAR bilar!

Polisbilen som är radiostyrd shoppades igår... E är nog inte helt missnöjd med sin sons bilintresse...

Nu MYSIG SÖNDAGSFRUKOST!!!

Invigning!

Godmorgon söndag! Idag sov jag ut, men kl 8 var jag pigg! Man har kommit in i rutiner senman fick barn vilket faktiskt är väldigt skönt. Jag har alltid undrat hur min syster kunde lägga sig så tidigt och kliva upp tidigt på helgen men nu förstår jag ;)
image4076
Inviger regnkläderna på morgonkvisten! Här kommer Mormor ner för trappen. Elian vill ofta prova skor nuförtiden, gärna alla andras också =)

De fungerar toppen att springa i också!

SOV SÖTT!


Fredag kl 15 på dagis :)

Nu ska jag krypa ned bredvid min trötta E och SOVA! Hoppas min mac visar fel väder imorgon eftersom vi har planer på en utflykt. NJUT kvällen alla underbara, era kommentarer gör mig så glad!


Regn och rusk!

Här är Elians nya regnoutfit, vi hade TROLL regnkläder tidigare men de har han växt ur nu:






Hittar någon en sån här stövel i Oslo ( förmodligen i parkeringshuset) så är det Elians :)
Svarta Tretorn.


Stockholm!


Idag shoppade jag massa vita små och stora handdukar, på prislappen står det STOCKHOLM vilket var lite speciellt.

Cashewnötter?

image4069
Elian glad innan läggdags. Han har det så kul med Mormor som ger honom MASSA uppmärksamhet och kärlek...såklart! Sista dagarna har han börjat härma ALLT vi säger och det rinner ord ur honom, det är så fantastiskt!

Oj nu startar körslaget här på tv. Haha vilken program. Mamma och jag äter pistagenötter och har snart ätit en hel påse. Då frågar Mamma:
-Men Jossan ÄR verkligen det här cashewnötter?
Det är min Mamma det =)


KÄRLEKEN ÄR STÖRST!

Nu sitter vi i soffan jag och min Mamma. Elian sover och det är så vårigt ute! Solen har skinit hela dagen och det är VERKLIGEN dags att shoppa en grill nu. Imorgon ska vi grilla korv med Tore och Julie, vi ska på en liten utflykt =)

image4067
Trötta... Jag har försökt vila idag men småsomnade bara medans Elian drack välling. Sover nog skönt inatt istället ;)

image4068

I butiken:

image4065
Här kikar vi in en butik idag.  Jag gillade de söta kopparna, perfekta till cappuccinos ;)


Shoppingrunda!

På grund av att vi tappade en stövel igår var vi tvugna att dra på shopping idag! Det blev förutom nya stövlar även ett nytt regnset, regnvantar, leksaker och annat. MYSIGT var det!

Just nu lagar jag korvstriganoff och Mormor tar ett bad. Killarna leker med de nya bilarna, undrar vem som är gadast? :)

image4064
Blomstershopping! Dessa ska jag plantera ute efter middagen.

Pannkaka är GOTT!

image4060
Mormor har gjort smarriga pannkakor åt oss!


Skrutten har skrubbsår i ansiktet efter en vurpa på dagis.

IGÅR:

TACK för igår kära vänner♥, ni är fantastiska! Bilderna får tala för sig själva... :)


















Härlig prommis!

Vi har prommat i området och upptäckt underbara promenadvägar och annat spännande =) Elian somnade så skönt och vi fick massa frisk luft. Nu sover Elian ute, E uppe och jag och Mormor myser i soffan.


Stoppar om en trött kille.


I skogen, det är så skönt med fågelkvitter.

image4048
Sover gott.
ÄLSKAR dig lille vän och helgerna är de BÄSTA då vi kan mysa extra mycket♥


Mormor fotar vårt hus.
image4050
Vår uteplats som ska oljas in i vår!

Busy?

image4045
E smsar då vi väntade på taxi igår!

Nu ska vi ut i soliga vädret här.

Sunny morning!

Oj vilken partykväll igår, vi hade så KUL! Men hittar inte laddaren till min kamera så jag får vänta på bilder ifrån Petronella lite senare. Mormor och Elian har lekt och lekt och nu softar jag i soffan och njuter av att det är LÖRDAG!

Personligt smakråd!

Idag har Zryan bestämt vad jag ska ha på mig! Jag frågade om tips och så här ser jag ut just nu:

image4044

Shopping!

image4043Vi hann kika inom Gina Tricot också.

image4042
I provrummet.



Puh!

Äntligen hemma efter en stressig eftermiddag! Fixat naglar, druckit cappuccino, hämtat på dagis med Mormor, varit hos sömmerskan med bröllopskjolen, tappat bort en gummistövel och kört runt runt i Oslo. Nu äter vi pizza och myser i soffan, Elian springer omkring naken och nyvaken och skrattar!
Min huvudvärk är aningen bättre som tur är.




Nagelfix!


Dagishämtning!

Måste bara...

tipsa om en fab ögonskugga ifrån GOSH som jag shoppade häromdagen. Ska fota och visa senare, den är guldig / beige och passar toppen till vardags eller fest. Tidigare hade jag en vitare matt skugga ifrån Max factor men denna var precis som jag ville ha den.

Champagneria!


Morgontrött men GLAD! It`s friday!

Ikväll ska vi möta upp våra kära vänner Petronella och Stefan och ta ett glas champagne. Men det blir vitt vin för mig, bubblorna gör att jag får så ont i huvudet dagen efter...!? :)

Idag mailade jag frågor till Anne & Zryan:

Mina söta kollegor svarade på mina frågor som jag skrev
för att ni ska få veta lite mer om Norge / Sverige.
Hoppas ni förstår, annars bara skriv vad ni vill ha översatt.
image4038
Mailsvar ifrån Anne:
Hur upplever du svenskar i Norge?
Svensker er stort sett samme slag som nordmenn. En positiv ting jeg kan
trekke fram som ulikt er at svenskene er mer open minded og ikke så
skeptiske.

Har du många svenska vänner?
Jeg har ikke så mange, men antageligvis flere enn nordmenn flest.

Vilken är den största skillnaden mellan svenska och norska gutter?
Som regel kan man se at en gutt er svensk på langt hold. Det går mye i
klesstil og håret! Svenske gutter er litt mer forfengelige og opptatt av
mote. De har også gjerne halvlangt, blondt hår som ligger bakover. Av og
til kan det bli for mye av det gode, men kult at de er opptatt av
hvordan de ser ut.

Har du varit i Sverige?
Jeg har vært i Stockholm tre ganger. Første gang på skoletur. Da var vi
på alle slott og serverdigheter. De to neste var for å besøke en norsk
vennine som gikk på naprapathøyskolen. Da var det full fest og mye shopping!

Känner du många svenskar som stannat för gott i Norge?
Jeg kjenner deg og Zryan og mammen til min kjæreste.
Hun er svensk men
kan nesten ansees som norsk nå siden hun nesten snakker norsk.

Varför tror du att så många svenskar kommer till Norge och jobbar?
Jeg tror svensker kommer først og fremst fordi lønningene er mye høyere
og det er lett å få jobb.

Zryan svarar:

Hur länge har du bott i Norge?
I 6 år.

Vad fick dig att lämna Göteborg?
Det var en tjejkompis som tvingade upp mig egentligen, efter en vecka
på Swedish Open i Båstad så lyckades hon att övertala mig. Tyckte att
Oslo hördes spännade ut, ung miljö som "livar" upp staden. Tyckte också
om tanken att jobba i ett annat land, då jag älskar familjen över allt
annat ville jag inte flytta alltför långt. Oslo känns ju som en annan
stad i Sverige. :-) Jag
flyttade på sommaren och det är den absolut bästa säsongen här, det
finns massa jobb för alla studenter som vill säsong-jobba, bra uteliv
och mycket happenings ute i det sköna!

Vilken är den största skillnaden mellan Norge / Sverige?
Största skillnaden är ekonomien. Otroligt lätt att hitta sig både jobb
och lägenhet. Du kan som en ung person utveckla dig ekonomiskt mycket
enklare och fortare än vad du gör i Sverige. Man ska inte behöva söka
jobb på McDonalds som 36 åring typ..eller?? Du kan helt enkelt
stabilisera dig ekonomiskt redan i en ålder på 20, genom att feks. köpa
lgh som många unga gör här i Norge.

Hur fick du ditt första jobb? Vilket var det?
Mitt första jobb var på baker brun, cafe och konditori. Och det fick
jag tack vare att jag gick runt och delade ut min CV på olika ställen
jag kunde tänka mig att jobba redan första dagen jag flyttade hit.
Tredje dagen fick jag 2 jobbintervjuer.

Hur fick fixade du boende i Norge?
Jag hade boendet klart lite på förvägen innan jag flyttade med tanke på
hon jag flyttade upp hit med som redan bodde här. Vi bodde 8 svenskar i
en stor villa-kollektiv i Majorstuen som är i stan. Men när det var
dags att flytta så letade jag på Finn.no.

Hur upplever du dagis i Norge?
Jag upplever att min dotters dagis är jättebra som sätter mycket fokus
på att stimulera barnen av det de är intresserade av. Mycket ute
aktiviteter och noll tilsatt socker i allt de serverar. Jag upplever
att det är mycket fokus på att vara sund och hälsosam i alla dagisar
generellt men med måtta självklart, och att man blir tagen seriös redan
som en liten själ. Det är väldigt viktigt att det är en ganska ung
miljö som är generationen här tror jag nog, för att det är de som skall
utveckla landet och inte en "grå mus".

Varför valde du att skaffa barn i Norge och inte i Sverige?
Jag tyckte om den stabiliteten i att kunna skapa ett eget liv som styrs
mycket av ekonomien. Därför bestämde jag mig för att skaffa barn här i
Norge, fastän det inte var planlagt från början, med min sambo som är
norsk (men bott i Skåne).

Och hade jag inte blivit gravid så hade jag varit i Frankrike och
pluggat franska som egentligen var planen. Och sen åka tillbaka till
Oslo.

TACK fantastiska ni som svarat på mina frågor!
Jag hann inte läsa dem förrän jag kom hem.
Ni är underbara båda två och ni ger mig GLÄDJE på jobbet♥♥












KICKSTART!

Imorse drack vi alla smoothies som frukost och nu sitter jag på jobbet. Det är total dimma utanför och bredvid mig hänger brudklänningen som jag ska ta med till sömmerskan idag... :)

HAPPY FREDAG!

GRATTIS!!!!!

Vinnaren av tävlingen avgjordes nyss och vinnaren är......

VintageRetroPrinsessa

GRATTIS till dig, en mössa kommer i posten! TACK alla ni som deltog, önskar som alltid att jag kunde ge er alla en vinst.

NATTA!

Efter mycket dans och bus så sover ÄNTLIGEN Elian! Mormor läser bok och jag softar i soffan. SOM jag längtat efter soffan idag. Men jag somnade i Es famn förut efter maten medans Elian lekte med Mormor. Ingen sömn inatt = TRÖTTA föräldrar. Elian har varit lika glad och pigg som alltid. Nu är E hos tandläkaren på kontroll, jag håller alla tummar för att det går bra.

image4037 
Kvällsmys!

workinggirls!

image4036
Här är vi nu. Ser ganska busiga ut? Zryan är den som testade kuren först och på köpet gick hon ned 3 kg. Men då var hon nog duktig att undvika den dagliga chokladen tror jag...Det är inte jag :)
Mina GOTJEJER @ work. De kommer strax att svara på några frågor jag ställt dem ang Svensk VS Norskt.

Testat Kuren?

Jag är konstant törstig och kissnödig eftersom jag nu går på "kuren". Det är ingenting som har med bantning att göra, bara för att fria kroppen ifrån massa slagg. Det låter så äckligt så jag stannar där :) Men jag fortsätter att äta och leva precis som vanligt!

Strax får jag springa ut i sköna vårvädret och hämta älsklingen på dagis, sen ska vi hem och mysa med Mormor som kikat in vårt hus idag. Hon är mycket nöjd :) Vi också. Tyvärr har jag inte hunnit med mig som jag haft lust till men idag ska jag shoppa mobilt bredband ( DYRT 500 kr / mån + vårt bredband hemma men men) så jag kan blogga lite lättare ;) Hoppas ni tycker det låter bra? Jag skulle kunna blogga jämt, att skriva av sig är så skönt och det är KUL att kika tillbaka på sina bilder och inlägg. Mest fascinerad är jag över att andra ( from i måndags hittils: 16133 st)vill läsa om vad jag hittar på eller inte hittar på. Ni gör mig GLAD med all fin feedback - TACK♥

FAQen jag skrev om kommer snart upp med svar på era frågor. Det sker i samband med en förändring härinne som tagit lite extra tid, men snart så ;)

Påminner om att det är sista dagen att TÄVLA om mössan ifrån Ekostajl  idag!

Mamma?

image4034
Lite kul att Mormor frågade: Vem är det? (bilden i tidningen) och Elian svarade MAMMA! :)
Denna gången var det Beyonce, men det är väldigt ofta han pekar på blonda damer i tidningar och säger Mamma. Heidi Klum, Sienna Miller och andra...Hihi fortsätt gärna med det sötnosen min :)

Kvällen igår:


Här kikar Elian i sin nya bok med Mormor. Pyjamasen är på och stunden efter var det tandborstning och sen sängen. Han somnade som jag la honom under täcket ( ibland virrar han omkring lite i sängen innan han somnar och på natten är han en propell). Han är SÅ duktig!!!

Pappamys!

Godmorgon, bättre sent än aldrig =) Här skiner solen och vi har startat dagen på jobbet med ett morgonmöte. Natten var inte som den brukar, jag och Mamma pratade om Elian som sover så bra nu men såklart då man gör det så blev natten inte som den brukar vara ;) Känner ni igen det?

Han hostade och ville äta en gång inatt, jag tror det berodde på att de var på tur i regnet med dagis igår. Han vaknade dock GLAD mellan två trötta föräldrar imorse och sen myste han med Mormor medans vi gjorde oss klara.



Elian fick en batteridriven hamster som springer och springer i en bubbla, den var spännande ;) Här med en nyss hemkommen Pappa igår. KÄRLEK!


Ännu en dag!

Nu sk ajag vara duktig och lägga mig om någon minut. Ikväll efter god middag har jag och min Mamma kikat på bilder och film ifrån GranCanariaresan. ÅÅÅ så härligt vi hade det, är SÅ glad att vi åkte.

Nu ska jag sova och drömma sött om sommaren som snart är här.... Sen hösten....Då gifter vi oss♥
image4032

Glöm inte att
tävla!

Välkommen Mormor!


Här på väg in i huset!

Oj oj så mycket presenter vi fått här i huset.
Men nu är det läggdags för en liten skrutt sen middag.

Matlagning+bad!

Nu myser vi! Elian badar med sin Far och Mormor och jag lagar lasagne och smuttar på ett glas vitt!
image4030
Korv medans vi väntade på Mormor...MUMS! Sen yoghurt till dessert =)

Den lille svensken!

Nu är jag på jobbet en snabbis men ska strax gå. Ringde dagis och de sa att den lille svensken inte ville sova så länge idag så han var vaken =) JIPPIE jag får strax pussa på minSKATT! ♥


I helgen. Vår lille "Mr Melk" som vi kallat honom sen han kikade ut i vår värld.
Melk=Mjölk

99 pix!

Nu har vi ätit lunch, spelat lite fantasi och jag ska till fysioterapeuten alldeles strax så jag måste rusa! Tänkte visa mina solbrillor som jag shoppade på Vero Moda igår, 99 pix!

Regn ute idag :)

GODMORGON ONSDAG!

Jippie snart är det helg igen! Elian sov skönt till 6.30 imorse som verkar vara nya turinen, HOPPAS =) Sen dricker han sin välling i Es famn och jag duschar och gör mig klar. Vi har våra rutiner.

Det blir nog ett kärt återseende mellan Elian och Mormor i eftermiddag, det var en stund sen nu. Det ska bli mys och jag får svenskt YES diskmedel, haha snacka om att vara svensk, det norska är inte lika bra alls.

Önskar er en underbar förmiddag så länge!

Sov Sött!

***** IKEAgrindar, de heter SMIDIG men det var det sista jag tyckte de var att montera...

Nu ska jag slänga mig i sängen, behöver all sömn jag kan få. Min banner har varit borta då och då under dagen och det är ingenting jag gör.. Blogg.se fixar som sagt så vi får se det som "OMBYGGNING PÅGÅR" ;)

Vill önska er en GOD NATT!
KRAMIS ♥

image4027
Hos Bestemor i lördags.

FIXA FIXA...

Sist E spelade poker så åkte han ut snabbt, men oftast vinner han =) Ikväll verkar det gå bra då jag ej fått hem honom än. Jag har bytt sängkläder, bäddat i gästrummet ( dår vi fortsatt har någon kartong att packa upp då vi shoppat nya garderober till vårt sovrum så att allt får plats), satt upp någon tavla och donat. Det har varit mycket som skett sen vi flyttade in och E har lovat att vara mer hemma så jag slipper fixa själv om kvällarna. Men det är ganska skönt att dona i sin egen takt. Men jag saknar honom nu trots att vi bor tillsammans så hinner vi inte alltid ha kvalitétstid. Man behöver rå om varandra!


Shoppat åt Elian!

Så nu har de nyss hämtat vår gala tvbänk, de föröskte pruta men då har de kommit till fel person ;)

Elian är nybadad och la sig nyss. Sen vi flyttade hit känns allting så mycket roligare då man är hemma. Önskade att vi hade ännu mer tid hemma tillsammans men snart är det helg igen!

Jag shoppade kläder i stl nyfödd åt en liten prins som snart kommer till världen. Strosade omkring i butiken med tårar i ögonen då jag inte kommer få möte den lille förrän i höst. Men i mitt hjärta bor han redan. Sen gick jag en tur inom Cubus och hittade tröjor åt vår Lilleman som passar perfekt att ha till och från dagis under nya jackan som är lite tunnare.

Alla tröjor ifrån Peanuts ( Cubus)
Den röda + de två blåa med text på var riktiga fynd, 30 kr st. Den grå och den randiga kostade 99 och 149 kr.

Uppdatering: Min bästa väninna ska snart föda =)

TÄVLING!

Nu kan du vinna denna tuffa mössa ifrån Ekostajl.se!

image4024



Elian var verkligen i farten då jag skulle fota men satt sen snällt med sitt nytvättade hår och drack välling =) Jag brukade använda mössa då han var nybadad då han var nyfödd men även nu ibland om han badat länge och blivit lite frusen. Mössan är miljövänlig och vinnaren får välja svart eller olivgrön.

Ni skriver bara ett inlägg om detta i er egen blogg alt. mailar några vänner om tävlingen + lämnar en kommentar här där ni också anger epost i kommentaren. Sen lottar jag ut en vinnare på torsdagkväll.

STORT lycka till!



Tuffa dagiskillen!

Mobilbilder ifrån då vi var på väg hem ifrån dagis:
image4022

image4023
Ang problem att ej kunna se mina bilder så tror jag att alla ska klara det om ni väntar tills sidan laddats färdigt? Jag bloggar väldigt mycket = mycket info att ta in för din dator. Sen tror jag att explorer nätläsare inte är så bra att använda längre då jag av egen erfarenhet haft problem med bilder och annat. Testa firefox!
Annars maila mig så ska jag vidarebefordra det till blogg.se
Men då måste jag veta vilken nätläsare du använder.




Snart kväll...

E är på pokerkväll och jag och Elian myser sista timmen innan läggdags, dagen går SÅ snabbt efter kl 16. Det kommer en kille och shoppar vår tvbänk också, den mörka. Tänkte försöka hinna visa den nya ikväll, men det fattas en dörr ( IKEA sa ingenting heller fast vi betalat för alla delar men kanske glömt ett paket.. :))

En tävling kommer också upp under kvällen så håll utkik!

Kram sålänge♥

Dagens tips!

image4019
T-shirt H&M young.

Nu är vi hemma och myser. Jag har så ont i huvudet idag =( Men ska vila då E kommer hem, sen fixa lite hemma för imorgon kommer Mormor!

På väg hem!

Idag är jag seg. Det känns att jag inte fick någon tid hemma igår. Så idag ska jag gå hem i tid, slutar ju egentligen kl 14 =) Bara shoppa en cappuccino först på ett center i närheten + dagens middag... Ingen aning om vad vi ska äta..

Längtar SÅ efter att hämta Elian strax innan 15, då har han hunnit vakna och få i sig lite yoghurt och frukt också.


Igår i hissen på väg hem. Vi åt pizza som övertidsmat och jag hann bara äta halva, sen glömde jag bort den så det var ganska onödigt att släpa hem den på bussen :)

Sista mars:



Igår var det massor att fixa på jobbet och jag är väldigt nöjd med resultatet men igår var jag väldigt trött då jag kom hem efter nästan 11 h på jobbet. Elian och E var på jobb mellan 15-16.30 och väntade på mig men jag valde att stanna lite till. Kröp ned i sängen med Elian kl 19.10 och kramades MASSOR. Då kände jag verkligen vad som är viktigt: KÄRLEK och familj! Att förklara kärleken till Elian är omöjligt, den är så stor.

Eftersom jag igårkväll la mig i badet, sen soffan och sen i sängen(gjorde INGENTING) så är vi nu back on track idag med bloggandet ;)

Nu ska jag boka massa avtaler med kunder på telefonen.

Tacodinner!

Lördagen gick i besökets tecken vilket passade oss perfekt då vi hade en del att fixa hemma. Jessica och hennes kille Kristian kom på tacos och hann även möta Elian en sväng innan han skulle bada och sova. Kristian blev en favorit, han fick ge vällingen i famnen :)




Regnet öste ned ute så det var mys att ta ett glas rött, tända ljus och ha trevligt sällskap.

E och jag.

Friends, älskar dig söta gumman!♥


Fotboll på tvn är tydligen viktigt...? ;)

Fortfarande lördagsbilder:

Lördag:
Vi tog en kort prommis då Elian var såå tröttis, men han sov inte bara softade. Ibland behövs det också ;)

Mina Ilse Jacobsenstövlar är min räddning då det regnar ute.


Vår kollega Tore är favoriten. Här med Elian och hans dotter Julie.

Söndagsbesök!

I söndags fick vi MYSIGT besök av Elsa, Emma och Kimm! Vi fikade glass och bullar. Elian var lite grinig pga att han bitit sig i tungan två ggr med sina nya huggtänder. AJ!


Glada Elsa! Jag sa det i söndags att hon ler så vackert och härligt.


Söta Emma och Kimm.


High Five.




Godmorgon!

image4001
Här var vi på mysig middag hos Bestemor i lördags!
Jag har SAKNAT att kunna blogga så nu är jag tillbaka :)
(
blogg.se uppdaterar tjänsten så försvinner jag igen så vet ni varför)