Alla dagar har ett slut!

Denna dagen har varit så fantastisk men vid 18 var det dags att åka hemåt. Denna dagen har gett mig SÅ mycket energi. Det var underbart att strosa i våra gamla kvarter ( parkerade bilen där) och att njuta stadslivet i solen. Men lika skönt att komma hem igen. Imorse kände jag verkligen att vi har valt helt rätt. Att kunna sitta ute och äta lunch och middag, Elian kan leka medans jag sitter i pyjamasen och vi har SÅ nära till naturen. Att ta en skogsprommis gör mig lycklig. Stadslivet är inget för mig just nu, men det var perfekt för mig då jag fick mitt första barn. Är otroligt lycklig för alla nya vänner jag mött  genom att bli Mamma. Dock tror jag att jag hade sparat lite mer pengar om vi inte bott mitt i smeten ;)


Vi i farten i eftermiddag!


Anne hittade denna söta sjalen på Gina Tricot, den fanns också i en rosa variant.
Jag är en sjalmänniska, det är härligt att alltid ha med sig en "filt" då man vecklar ut den, de är vackra men framförallt använder jag dem för att värma min nacke som ofta värker.



Kommentarer
Postat av: Sofia S

Jag känner precis likadant! Nu när Hedda är så liten känns det jättebra att vi bor som vi gör, i stan! Nära till allt osv. Men när vi letar annat kommer vi nog förflytta oss lite längre ut men ändå kunna ta oss till stan lätt med stadsbuss osv. Men som sagt, man hade sparat pengar på att bo lite längre bort! :-) Superfina skor du shoppat idag! Hoppas ni får en härlig sol-dag i morgon också!

Många kramar vännen!

2008-04-19 @ 21:19:01
URL: http://sofiass.blogg.se/
Postat av: Mia

Åh, så många mysiga inlägg och glada rapporteringar! Din blogg är underbar!

2008-04-19 @ 21:22:07
URL: http://frubly.blogg.se/
Postat av: V

Du är så snygg (även när du har haft en tuff vecka och kanske inte känner dig på topp)! O andra sidan vet jag av egen erfarenhet att man genast känner sig lite snyggare när man får en komplimang. Ha en fortsatt trevlig kväll och söndag i morgon!

2008-04-19 @ 21:32:26
URL: http://vickansfanclub.blogg.se/
Postat av: kim

får börja med att hålla med de föregående inläggen av "mia" och "V".



din kofta du har är så fin. har letat efetr liknande men inte hittat den perfekta. vart har du köpt din? är den möjligtvis från H&M i höstas?

hittate liknande med så vida ärmar på gina men skärpet i den knöt man över höfterna vilket på mig bara gör att rumpan ser GIGANTISK ut, haha ;-)



Trevlig helg!

2008-04-20 @ 00:16:17
Postat av: josefine

TACK, ni gör mig GLAD!Koftan kommer ifrån H&M mycket riktigt men det är nog 3-4 år sen jag shoppade den! Jag såg de på Gina med knyt och de var inte smckrande, de reas ut för 79 kr / st i Oslo!

KRAM till er alla!

2008-04-20 @ 09:07:23
URL: http://prinsessans.blogg.se/
Postat av: Sara - Dagens Positiva

Vad härligt att ni känner att ni har gjort rätt! Annes sjal var riktigt snygg. Funderar på att försöka hitta en likadan själv :)

2008-04-20 @ 09:33:10
URL: http://dagenspositivaste.blogspot.com
Postat av: aprikos

Det är verkligen underbart att ha en egen altan och trädgård. Ni är så fina, och dina örhängen är superläckra!

2008-04-20 @ 17:46:54
URL: http://aprikos.webblogg.se/
Postat av: aprikos

Det är verkligen underbart att ha en egen altan och trädgård. Ni är så fina, och dina örhängen är superläckra!

2008-04-20 @ 17:48:19
URL: http://aprikos.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0