Dagen jag blev fru....


Elian badade med mig på bröllopsdagen!

SKATTEN var sen med alla på hotellet och det var Bestemor som pyntade honom till kyrkan.
Sen hängde han med henne i kyrkan och med Uffe.
Han lekte och sprang omkring på festen och vi hade en barnvakt Malin som var jätteduktig med honom och Alice ( kusinen) hjälpte till massor och följde sedan med hem till Mormor där Elian skulle sova. Kusinerna somnade i samma säng och allt gick så bra!


Underbara EMMA på Sprej fixade mig. Hon log hela dagen och jag kände mig lugn. Här äter jag baguette ifrån Coffe House som de bjöd mig på. Jag kände mig verkligen bortskämd då salongen var stängd och mina tärnor var med mig. Benji var också med då och då, han är ju så go den lille skrutten!


Benji softar och bästa C har bytt om!


Min älskade Syster!


TÄRNOR!
De finaste och BÄSTA!



Kronan ska på....Mormors gamla!
Förväntansfull brud.


Klockan är mycket... SIsta finishen läggs...
Vi kom några minuter sent till kyrkan så E var lite nervös hörde jag ;-)




Jag längtar tills mina vänner mailar mig bilder ifrån kyrkan och på mig och E.
Nu måste jag sova så jag orkar jobba imorgon.

Sov Sött!






Sparkar!

Nu ligger jag i sköna sängen och ska strax sova. Det blev inte mycket sömn inatt men jag har slumrat en del på bilresan. Alltid lika skönt att vara hemma tryggt med hela familjen så jag njuter av stunden!

Det kommer nog att bli en del bröllopsblogging framöver, så jag hoppas ni gillar det. Får bilder ifrån vänner eftersom och ska då visa er massor.

Här är magen nu ikväll förresten! Jag har aldrig känt så starka små sparkar som imorse och idag... Det är nog lyckosparkar ;-)


Jag bor i mina Lundmyrtights då jag ska softa!



"Kroppen: Nu är det vanligt med det rutinmässiga ultraljudet. Barnmorskan visar ofta hjärnhalvorna, magsäcken och det lilla hjärtat som slår snabba slag. Huvudet och lårets storlek mäts, med hjälp av dessa mätningar kan man på ett mer exakt sätt beräkna födelsedatumet som förkortas BF. Att man väljer just den här tidpunkten för ultraljud beror på att foster är relativt lika i storlek under denna period, foster kan sedan växa i snabbare eller långsammare takt.

Fostret: Huvudet är cirka 4 cm i diameter, medan fötterna är cirka 2 cm långa. Nu märker fostret om det är ljust eller mörkt utanför magen, även om ögonen är stängda. Fostret sväljer fostervattnet och kan till och med skilja mellan mammans intag av söt respektive besk föda. Om det är sött sväljer fostret mer vatten och om det är bittert så grimaserar det istället. Fostervattnet är naturligt sött och kroppen ser till att det innehåller rätt mängd av aminosyra, fettsyra, mjölksyra, citronsyra, salt, glukos, fruktos och sist men inte minst proteiner."


Snart hemma!

Nu är vi snart hemma. Elian sover sött i bilen o vi har ca 7 mil kvar. Hela resan har vi pratat om hur härligt vi hade det igår. Vi har så många underbara i vår närhet och det gör mig så tacksam! Sov sött

Nu reser vi hem!

Nu kör vi hemåt med underbara minnen! Alla göster har kört hem och vi har packat bilen. Hoppas ni har en riktigt soft söndag.
Kameran är återfunnen ;)


Bröllopsdansen!



Lycklig!

Godmorgon ifrån ett strålande soligt Sundsvall!

Ni undrar nog varför jag inte sover? Jag är för lycklig och har så många minnen att smälta sen igår så trots att vi la oss efter 4 vaknade jag med ett leende på läpparna, en hungrig mage och en bebis som sparkade mer än någonsin för en stund sen. E sover sött bredvid mig, det är inte lika lätt att vara vaken om man druckit riktigt bubbel på sin bröllopsdag. Tänk att jag har den bästa sonen, den mest underbara MANNEN i världen,  en helt fantastisk familj och OVÄRDERLIGA vänner. Lyckan jag kände igår ska jag ALDRIG glömma och den kommer räcka tills den dag jag dör.

TACK!
/Fru Aamodt


Min kamera är på vift så denna bild är den enda jag har ifrån igår.
Ni kommer få se massor så snart kameran är tillbaka.



TACK för att jag också har de BÄSTA bloggläsarna, söndagen har bara börjat och jag har REKORDmånga läsare denna veckan, 42500 st!!!  Ta vara på kärleken då den dyker upp.

Solig bröllopsdag!


Elian checkar så att Mammas bad är lagom varmt!


Kjolen / Klänningen....


JIPPIE solen skiner!

NU frukostdags.








Dagen är här!

Jag han varit vaken sen kl 5, har varit smått nervös tror jag allt! Men killarna har sovit som stenar tills nu. Vi ska strax äta frukost, sen hämtar Syster mig strax före 10. Det ska bli en underbar dag - jag känner det på mig. E som jag älskar dig!


Igår på torget.


Vårt hjärta!
Det känns speciellt att lill*syskonet får vara med idag, ett hjärta som slår under mitt!





Get-together!

Vi har haft gettogether på hotellet, SÅ mys att möta alla som rest långt. LÄNGTAR tills jag möter alla imorgon. Jag åt en kräftsoppa och nu ska jag slå in två presenter sen släcka mina två blå. Big day tomorrow. TACK för alla fina ord och lyckoönskningar, ni är bäst.

KRAM!


Tunikan kommer ifrån
Proud.








Suddig bild men tagen nyss.

Elian somnade i vagnen och sov sött. Nu ligger han i stora sängen i vår suite och jag ska göra honom sällskap. E skriver sitt tal... Spännande!
SOV GOTT!




PAus i fixandet!


Idag sker ALLT!
Saker som ska handlas, heliumgasen ska hittas ( AGA har flyttat!!! Så E kör runt runt i stan...)
Men nu tar vi en lunchpaus på Wretmans. Kerstin ska fixa vår mat och personal imorgon så hon vill bjuda på lunch.


Happy Friday!


Kör försiktigt alla älskade gäster som kör och alla Sverigegäster - KOM till Knaust ikväll!
KRAM

tjuvtest...

Jag testar mina vackra ringar! Kommer att flytta förlovingsringen på höger hand ( som de har i Norge) och sen ha dessa två som vigselringar. I Love Diamonds ;-)


Nu MÅSTE jag duscha, ska vara i stan prick kl 10.
Känner mig helt pirrig idag, imorgon sker det....

Kanske mina tärnor bloggar då jag är på salongen för brudfix med dem? Vi får se...

Fröken skriver:

Godmorgon!

Idag är min sista hela dag som Fröken Nordstrand. Imorgon blir jag Fru. Overkig tanke...Vi har fortsatt en del att fixa idag så ikväll då vi möter upp gästerna ( de långväga plus de ifrån Sverige som vill titta inom! ) på vårt hotell så kommer jag nog att slappna av. Vi ska checka in på suiten idag så att vi har allting där tills imorgon.

Nu har Syster med familj åkt till skola och jobb och jag ska äta frukost, fixa lite småsaker och tvätta håret. Sen ska jag till floristen kl 10 för att lämna in en sak som ska kläs tills imorgon, ni får se vad det är då jag visar bröllopskort!

NJUT denna dag och kom ihåg att du blir vackrare då du ler!

På stan i Sundsvall!


Jag på mitt favvoställe Coffe House!
Det blev lunch sen massa shopping, vi hittade den perfekta slipsen på 1891 och en massa annat i olika butiker som vi strosade omkring i.


Mumsigt fika!


Brudfix....
När vi kom hem efter massa spring åt vi lite kinamat innan jag gick till söta Emma och gjorde en "brudtest" inför lördagen. Det kändes superbra och hon är världens sötaste tjej! E har också klippt sig, fast på Sax och Kam så Mormor var barnvakt. Men nu är E och Elian solo hemma då jag sover hos Syster eftersom Es bror och Bestman kommer ikväll och sover hos oss.

Just nu får jag massage av Isak, världens bästa systerson!



Shampoojakt!

Jag hittade solarium på gamla step in, jag tror vi har massa solställen omkring och tack för tips! Idag har jag haft shampoojakt, men den frisör jag fann häs utanför tog inte kort och sen fanns det inget balsam på butiken. Jag orkade inte gå in till stan med skitigt hår och oduschad + att vi ej hade tid så jag beskrev ordentligt på ett sms till Mormor som gjorde ärenden åt oss ( Tack FANTASTISKA du som du hjälper oss!!!) och hon gick in till flera salonger men de hade varken Kpak eller Redken. Tillsist fick hon köpa en annan typ, då kom hon hit med silvershampo och spraybalsam. Jag voille ha något vårdande, haha silvershampo torkar snarare ut håret så jag gav upp och duschade med IKEAshampoo + balsam som fanns här. I vanliga fall skulle jag inte orka jaga som jag gjorde idag men jag ska ju stå brud på lödrag och jag har alltid bra shampoo annars. Nog om det  - jag överlevde ;-)

Nu kommer strax Mormor hit igen och sover nap med Elian och jag och E ska äta lunch och göra to dos i stan!

HAPPY TORSDAG!


Nyvaken!

Nu sitter jag vaken fast jag borde sova. Magen har krampat lite inatt, säkert för att jag satt så mycket stilla igår. IDag är det mycket att fixa, skor till Elian bla och både jag och E ska till frissan i eftermiddag. Jag ska provsminkas och se hur håret ska vara och han ska klippa. Sen är det tre paket som ska hämtas ut som skickats hit till mig, vigselprogramoch annat som ska vikas och pysslas med mm. Så vi har en Busy Day men det känns bara kul!

Imorgon ska vi pynta lokalen och Elian ska få möta hans barnvakt som ska passa honom under festen och alla gäster kommer att droppa in under eftermiddagen / kvällen så vi ska ses och ha en liten "gettogether". Sen på lördag.....PIRRIGT!

JO! Vart är närmast för mig om vi vill sola i Sundsvall? Vi bor nära polishuset!
Nu ska jag försöka somna om eller läsa skvallertidningar i sängen. Vädret är grått och trist men vad gör det!?

Sov Sött!

Nu sover mina Prinsar och jag har skjutsat Mormor som ska sova hos en väninna då vi bor här. Först hejade vi på Syster + fam en snabbis och Elian hoppade glatt och visade magen innan det var dags att möta Mormor. Han är så glad och säger hej och hejdå till alla utan problem. Resan idag har gått över förväntan! Inte ett knyst ( jo pratat och sjungit men inte varit ledsen), han har ätit lite, sett MASSA film och så fort vi stannat har han sprungit omkring och lekt. SKÖNT att vara framme, det vore ju hemskt att dö på vägen hem till sitt bröllop...hemska tanke. Det är alltid läskigt att köra långt.


Elian äter pommes i Bollnäs på Max där de har den bästa rutschkanan!


Så här kör vi till Sundsvall ( skytlningen är så här):
Kongsvinger
Torsby
Mora / Stöllet
Malung
Mora
Östersund
Orsa
Voxna
Edsbyn
Bollnäs
Söderhamn
Sundsvall

Man måste hålla koll på alla skyltarna så man har det man gör!
UPDATE: Som jag skrev ser skyltningen ut så men man kör ju inte TILL Östersund, bara mot  en bit Östersund tills nästa skylt kommer. Detta är närmaste resvägen.

Det låter så mysigt då Prinsarna andas tungt i sängen de ska sova i så jag ska nog strax lägga mig jag också. Har haft migrän hela dagen men det har gått bra.

TACK för allt fint ni skriver till mig och VÄLKOMMEN hit om du inte läst tidigare, jag blir superhappy då ni presenterar er!


KRAM!

Trött men glad mamma!


I bilen!

Nu sitter vi i bilen! Jag har precis ätit en jättegod soppa i torsby på en vägkrog som inte såg mycket ut för världen men gulashsoppan var fab:) Vi kör mot malung nu och Elian är så nöjd med sin dvd som vi fixade imorse på expert. Den gamla gick sönder så jag rusade in och förklarade situationen och allt gick bra. Vi hade en hektisk stund då vi båda skulle hinna till varsin skräddare men det gick bra det också. Nu kör vi mot Sundsvall och vårt bröllop! Kram

Happy onsdag!

Här är dagen i full gång. Elian kom in till oss tidigt imorse och tog min plats men det är ju så gosigt att pussa på den lilla varma sovande kroppen. Vi hade en riktig mysmorgon i sängen alla tre och nu har jag precis duschat. Sova och vila kan jag göra i bilen på vägen. Hoppas ni alla får en fin onsdag, vi kommer köra strax efter nio.

Elian stod just vid soffbordet och pekade på sina bilar och sa: röd bil, blå bil och svart bil. DUKTIGT!

UL!


Snällaste Ashi som mötte mig idag där vi tog Ultraljud. Hon hade köpt DEN kanelbullen på BIT ( jag längtade efter en sån imorse men det visste inte hon....otroligt!) och en hallonjuice så att bebis skulle vara vaken och visst fungerade det, vi fick se alla delar och den sov inte ;-)
TACK för att du följde med min skatt!


Happy MAMA!
Hade inte kameran med idag så det blev mobilbilder, men det fungerar ju det med.

Jag har vikt Vigselprogram, små askar och annat...Bara för att testat men allt ska fixas då vi är på plats i Sverige. På fredag ska vi dekorera lokalen, allt känns så kul nu och det är skönt att slippa fokus på jobb.






I love my new nails!

Nu är jag hemma efter nagelfix, lämnat in Es ring för att putsas och till min surprice så var MINA ringar klara. De glittrar så fint och jag längtar tills jag tagit in förlovningsringen så att de passar perfekt tillsammans. Den har hela tiden varit en storlek för stor.

Här ska packas, jag fann nyss fram Mormors väska och nu ska jag se till att få med allt annat också. Underkläder, slöja, skor plus allt annat man ska ha med sig. Jag förstår nog inte att jag snart är gift, det känns helt fantastiskt. Alla härliga stunder idag, klara budget, få veta ännu mer om bebis, få fina naglar och massa pussar och kramar av sina kära. Bara att sitta och äta en god middag vi tre är MYS tycker jag.

Jag är iallafall KÄR i mina nya naglar som jag verkligen tror kommer att sitta länge., jag kommer skriva om det för som det gick med mina förra naglar så var jag tvungen att fixa dem alltför ofta. Jag hade inte tid med det... Tusen miljoner tack söta Hilde som mailade mig och tipsade om honom. Han gör naglarna på drygt en timme, de ska sitta länge och de är JÄTTEFINA! Om ni vill gå dit så hälsa ifrån mig ( säg att ni läst Prinsessans Dagbok) så får ni 50 kr rabatt.


HÄR hittar hans blogg. Han kallar sig Neglemannen men heter Roger!

NU ska jag packa och sväva på små moln... Jag är SÅ glad att jag fick se bebis idag. Mindre glad för att det ska regna och vara noll sol på lördag men bara E säger JA så är jag lycklig!


ÄLSKAR dig vårt hjärta!


Nu vet vi!

Då är jag och Elian hemma och softar. Eller han röjer omkring med en lastbil i bara blöjan och jag ska försöka rota fram Mormors fina lilla väska som jag ska ha på lördag. E är på väg hem och nu vet vi vem som gömmer sig i magen....Fast jag vet inte om jag kan lita på det så tidigt? Vi får se den 8 sept om det är sant! Bebis mår SÅ bra och jag är i vecka 17+0 enligt beräkningarna. LYCKA!


Yohoo!


Inte på min plats på bilden men Zryan tyckte magen syns så mycket så hon ville fota.
Jag klarade målet jag hade denna månaden, dvs budgeten!
Jag känner mig STOLT då jag varit så mycket dålig och trött och haft bröllopsfeber.
Nu kan jag slappna av.

Strax ska jag vaxa benen sen möta Ashi i stan och se på bebis. E kunde ej ta ledigt och han har redan shoppat kostym idag på arbetstid så jag får försöka förmedla det fantastiska jag får se.



Glädjebesked!

JIPPIE - kl 15 ska jag på Ultraljud... Man vet ju aldrig om lillen vill visa sig fram eller om man kan få veta 100% säkert redan i vecka 16+3. Har någon av er fått veta om det är en flicka eller pojke så tidigt? Jag är oavsett full av förväntan då jag ska få se miraklet :) Hoppas allt ser bra ut, det allra viktigaste är ju att bebis mår bra!

Jag tror också jag strax får in en fax som gör att jag klarar budget - då blir jag ÖVERLYCKLIG!

Nära....

Idag regnar det hos oss men det ska tydligen bli varmt! Jag sitter och äter frukost, mår illa på morgonen så det är inte alltid det går att behålla maten då jag måste äta så här tidigt. BLÄ! Men Elian är glad och leker med bilar och E gör sig klar. Han sov ifrån 19.30 tills jag väckte dem båda imorse. Skönt!

Jag önskar er en härlig tisdag, jag har ett stort mål att klara på jobbet och akupunktur kl 9, vaxa benen 14.15. Sen ikväll är det nagelfix och ringhämtning. Imorgon kl 10 hämtar vi klänningen på väg till Sverige och sen är dagen nära.

Trött Mamma och bra service!

Jag har solat lite ikväll, inget jag gör annars men det var skönt. E somnade med Elian i hans lilla säng och sover där fortsatt. Ska väcka honom snart och lägga mig jag med. Men jag borde söka fram Mormors väska som jag ska ha på Bröllopet. I helgen SMÄLLER DET! Vi blir Man och Fru och jag får nytt efternamn. Inte en dag för sent.

Ikväll ringde förresten en trevlig man upp ifrån
Ultralydklinikken och han väldigt serviceinriktad. Tyvärr passade inte tiden han kunde erbjuda mig imorgon men jag fick ett trevligt sms med lyckönskningar på bröllopet då han dubbelkollat att det inte fanns någon tid på eftermiddagen heller. Jag ÄLSKAR god service och går gärna dit en annan gång!

Sov Sött!

Tips till gravida!

Innan jag åkte i fredags fick jag paket ifrån Barnlycka. se
Jag tog med mig ett par leggings och en vit tunika ( båda ifrån Lundmyr) i väskan och jag bodde i dem i Uppsala så fort vi kom innanför dörren. Supersköna och väldigt bra passform trots att jag satt i soffan massor och hade dem tre dagar. Jag rullade ned mina under magen då den är för liten för att fylla dem ännu. Tunikan blir fin till jeans också och är i tjock, skön bomull. Det blir mitt mystips till dig med växande mage!

HIttar ej mina helsvarta hellånga tights på hemsidan men de finns! Maila barnlycka om du är intresserad.

Denna fast i vitt har jag!





Du har alltid 10% rabatt hos Barnlycka, ange bara "Prinsessans Dagbok" då du beställer så drar de av rabatten manuellt i efterhand. Brukar du nätshoppa?


R E K O R D!

Jag ska strax smita iväg och sola en kortis, behöver lite färg men vill inte se brun ut då det inte passar till mitt blonda hår. Vill inte ha spraytan som många väljer till bröllopet. Jag har testat men tycker verkligen att det luktar brunutansol och jag klarar inte den lukten, speciellt inte som gravid ;)

Ni får gärna presentera er i kommentarerna om ni vill veta vilka andra som läser härinne. Förra veckan hade jag besöksrekord, över 38 000 st läsare!
VÄLKOMNA åter och KUL att ni tittade in!


Ungefär så här känns det att så många läser. Kul men lite läskigt att tänka på ;-)
Ni gör mig HAPPY!


Ha en mysig kväll!


Bröllopsblogg!

UPPDATERAD!
Mina bröllopsgäster glömmer bort den tror jag allt?! ;-)


Min fantastiska ÄNGEL!


My DARLING!
TACK för att du var en ängel och kom med muffins och yoghurt till mig.

Jag var SÅ hungrig idag och det tar ca 3,5 h att fixa slingor på mig...
Jag smsade Petronella att jag var illamående och hon kom och överraskade mig ( telenätet fungerade inte) och jag har nog aldrig blivit så glad för en yoghurt tidigare.
TACK söta - You made my day!



Hemma!

Nu är jag hemma! Det har varit problem med mobilnätet i Oslo så jag fick inte tag i varken E eller Onkel men som tur är var de hemma. Elian är happy och nu ska vi strax äta.



Done!




hos frisören!

Nu har jag bytt bil med Onkel och sitter hos frissan. Jag är så att jag trivs med håret och tycker om en del utväxt men så kom jag på att nej, utväxt på bröllopskorten vill jag nog inte ha. Jag vaknar oftast upp en dag och känner - IDAG måste jag fixa håret. Tur jag ofta har tur med frisörtider. Jag går till La Bionda och här är de supertrevliga och duktiga.

Det är VARMT idag och jag längtar till min vaxabenentid imorgon för nu är det bara jeans som passar om ni förstår!? ;) Jag har SÅ lust att få veta vem som gömmer sig i min mage. Det viktigaste är att bebis mår bra men att få säga han eller hon är så stort. Vi har rutinUL den 8 sept men jag skulle gärna ta en privattid ikväll om det gick, kanske man ska kolla upp saken?


Dagens är rosa!

bebis får vara med!


Jag ville så gärna kunna skriva BF ( termin på norska) alltså då bebis förväntas komma så jag bytte till en vit kalender med lite 2009dagar i.... :)

ORDNING&REDA

Jobba jobba!

OOps! All text till bilden nedan har försvunnit? Jag får skriva in den sen hos frisören. Nu har jag varit på akupunktur och ätit lunch så jag ska ringa mina avtaler nu. Det går bra, jag SKA klara budgeten innan imorgon kl 14.

Hej Mamma!


Det här inlägget blev konstigt då texten försvann och mitt "godmorgoninlägg" hamnade ovan de andra. Jag skrev bara att Elian sitter i en smutsig bilstol, vi är ju ofta på resande fot och innan onsdag då vi kör till Sundsvall SKA bilen vara lite fräschare hade jag tänkt ;-) Bilden är ifrån igår då vi körde hem ifrån flygplatsen.




Tuffa barnskor i stl 26?

Jag funderar på Converse eller seglarskor till Elian på bröllopet men hans Converse är för små. Någon som vet om en nätshop som säljer sånt? HOPPAS man hinner få dem i tid.....

Myspys

Jag kom till flygplatsen till en tuff son som bara sprang omkring. Men efter en stund så var det MAMMA, mysa, pussa och krama och då jag la honom somnade jag också. Men nu ska vi mysa i soffan och se Varg Veum - Fallna änglar.

Vi "ses" imorgon!

Dröm söta drömmar.

Benji på stan!


På stan. VI ser lite obekväma ut för det kom fram en konstig man precis innan fotot togs och pratade med oss och tog på Benji. Man gör INTE så!


"Moster" loves you!

Jag har fått C att starta igång sin blogg igen, jag vill kunna följa med i Benjis liv nu. Det går ju SÅ snabbt.

Nu ska vi äta lite sen köra till Arlanda.
Happy söndagskväll!






Jag är kär i min nya dataväska!


Caroline visar fram lite av min shopping!

Jag hann shoppa stayups till bröllopet på Twilfit, skor till Eivind, skor till mig, Cheap Mondaykläder till Elian och denna chockrosa väskan till min mac. Jag är riktigt kär i den :)



Waynes!

Idag har vi myst på stan i sköna vädret. Här är vi på Waynes och lunchar lite.


Benji och Charlotte!



Bästa vänner sen vi var 7 år!


Mumsig yoghurtsmoothie med hallon.
Jag är konstant hungrig nu och äter jag inte mår jag illa.
Inatt drömde jag att vi får en pojke, så nu tror jag på det ;-)


Smart amningssjal, en sån i svart ska jag köpa även fast jag alltid har en sjal med mig så är ju detta toppen då den är gjord att amma i.

Nu softar vi hemma lite innan vi ska köra till Arlanda. Jag blir hämtad av mina Prinsar på Gardermoen så jag LÄNGTAR massor men det blir tomt att lämna min lille Prins Benji. Men han kommer på bröllopet!









Godmorgon!


Happy Söndag!

Så kul att den finns så många glada härliga människor! Inatt drömde jag BARA mardrömmar igen om allt. Bröllopsstress som spökar i bakhuvudet tror jag allt men snart är det dags! Vaknade bredvid en goluktande glad bebis, då kan inte dagen gå fel. Idag ska vi gå en liten prommis, Caroline behöver shoppa skolgrejor och vi fikar nog på ett mysigt café, jag är sugen på SVENSK fika. Måste passa på....!

Njut Dagen!

Fokusera på det som är BRA i ditt liv idag istället för fel och brister. Speciellt andras, vad ska du göra med dem?




Late night!

Ikväll har vi myst i soffan och ätit sen dessert, vaniljglass med färska hallon! Nu ska vi sova eftersom C nyss nattammat Benji. Det var supergott med kräftor och jag måste snart äta det igen, dessa var svenska.


Benji, Caroline och jag.
TACK för ikväll!



Lovely lördag!

Vi har haft en underbar dag på havet med massa mys! Först körde vi till Skarholmen och sen ut i Mälaren. Vi tittade på Wiks slott och åt god kanellängd i båten. Sen körde vi till en vik och åt lunch. Benji är så glad och go och jag är överlycklig för att han finns! Det kommer bara vara nio månader mellan honom och vår bebis, tänk så kul de kan ha det i framtiden.


Caroline och Marie på väg in i hamnen.


"Systrar"


Benjis premiärtur på havet!




Vackra C med sin son.
KÄRLEK!


Mumsig kanelbullelängd, typiskt svenskt för mig.





Goaste killen!!!


Jag och Benji låg här och sov då vi körde till hamnen igen.




Söta Marie och Thomas.
VI hade kiss / amningsstund i båthuset innan vi körde hemåt igen ;-)


Benji, vi älskar dig så!
TACK för alla mysiga ögonblick med dig idag. Du har världens bästa Mamma och en Pappa som saknar dig massor nu då ni rest ("hem")bort en sväng.


Elian har det så bra hemma med Pappa och de har gått tur idag och sen grillat hos Bestemor. Jag har pratat med honom i telefonen och det gör mig så lycklig att höra hans röst. Han förstår så mycket nu. Vi ses imorgon skatten!

Nu ska vi sätta in pajen och brödet i ugnen sen sätta oss på innergården och äta kräftor i kvällssolen.
Happy Lördagskväll!

By boat!

Det är så härligt väder! Vi ska ut med båten till Skarholmen och ta med oss pic nic. Sen ikväll tror jag att vi ska äta kräftor, tror ni jag blev happy då jag hörde det!? Jag som längtat så efter kräftor :)



                  Jag har fortfarande väldigt konstig hy efter behandlingen men jag har hopp att det ska gå bort i tid!

Sol i Uppsala!

Här strålar solen och nu är det frukostdags! Benji har sovit mellan mig och C och det var SÅ mysigt :) Han är så himla "duktig" och snäll och sover och äter som en liten Prins. Nu kurrar min mage alltför mycket här.

NJUT DAGEN!

Jag är kär!

Benji är helt fantastisk, jag har myst massor med honom och snart ska vi sova!







LYCKA!





Just nu:

Nu sitter jag på flygtåget! Det var så skönt väder ute då jag gick till t-banan. Jag är pirrig i hela kroppen och förväntansfull. Jag ska flyga till Arlanda och hälsa på min bästa kompis Charlotte och hennes lille Benji ( 3 månader ) som jag är gudmor till. Det ska bli SÅ underbart. De bor hos Cs Mamma Marie och lillasyster Caroline. Jag har växt upp med dem som familj i Sundsvall och de betyder massor för mig så denna helgen kommer jag att få massa ny energi det vet jag. Om bara drygt två timmar får jag se miraklet.... NU vet ni vart jag ska, det var en liten hemlis för C förstår ni men hon shoppar kläder för fullt då deras resväska fortfarande inte kommit fram. ( De bor i USA annars)

Hoppas ni har en FAB fredag och är med goda vänner eller familj!

Fab Anne!


Anne shoppade smoothie och jag köpte macka och färsk juice ifrån Godt Bröd att ha med mig på flygtåget. Är hungrig hela tiden nu och mår illa om jag inte "hinner" äta i tid.

Jag önskar Anne en superfest ikväll, önskar jag kunde vara med och dricka vin, dansa till Britney och äta selleri ;-) Om ett år så....!


Jostein och Öyvind, vet ju att ni gillar att se på Öyvind så jag bjuder på lite eyecandy ;-)





Jag är i vecka 17!

Fredag 22 Augusti Bebisen sparkar, snurrar runt, fäktar med armarna och griper med händerna.


Kommer sakna ELIAN!

Solen strålar i Oslo men jag känner en hemsk känsla i kroppen. Att inte få se Elian innan söndagkväll känns tungt nu. Hormonerna överdriver ALLA känslor. Men jag ska göra något som är väldigt väldigt kul ;-)

Akupunktur

Nu är jag tillbaka på jobbet efter akupunktur. Jag somnade idag då jag kunde ligga på magen, eller kunde och kunde jag testade och det gick. Men bebis sparkade massor och jag kunde inte andas riktigt men nacken slappnade av och det kändes skönt. Min akupuntör är så snäll och han sa att mina muskler är inflammerade ( betente) pga stress. Jag försöker andas ut, tänka lugna tankar men med två kalas efter jobbet och massa bröllopsfix så blir man naturligt stressad. Inte bra men i helgen ska jag SOVA skönt på nätterna tänkte jag.

Hormoner....


Så här ser jag ut nu. Mörbultad då jag hade en total ansiktsbehandling igår. Det går nog bort till bröllopsdagen får vi verkligen hoppas :) Våra persienner på jobbet är automatiska och de fungerar inte som de ska = de är nede nästan hela dagen oavsett väder. Det är därför det ser ut som jag är instängd :)

Nu är det lunchdags!

Happy Friday!


Jag och Elian då Mormor var här och fotade oss ifrån rabatten ute.

Nu ska vi köra till dagis och jobb här, hoppas ni får en UNDERBAR dag! Jag kommer sakna mina killar massor denna helg då de ska vara hemma och jag borta. Men de kommer få det så kul så. Far och son behöver lite egentid de också ;.)






Bump bump


Nu ska jag packa lite, äta kvällsfika och njuta av alla sparkar som bebis bjuder på. Det är så häftigt, kanske jag kan börja känna varje dag nu? Det är ju en sån mysig trygghet.


Sov Sött och tack för idag. Imorgon då vi vaknar är det FREDAG!

The perfect day!

På morgonen då min möhippa skulle äga rum var jag lite spänd. Jag visste inte att det var den dagen men då många av tjejerna sagt att det var i juni och den sista helgen kom anade jag lite oråd. Men vi myste på som vanligt hemma och Elian och E lekte ute en sväng på förmiddagen. E försökte få mig att sova ut men det gick inte så bra.

Jag väntade på smycket ifrån Namnsmycken, med mitt nya halsband där nya bebisen också har en plats så då postbilen kom sprang jag ut och hämtade paketet direkt. Jag fick en CHOCK då jag såg en stor limo komma upp vid sidan av mig där jag stod. Rädd blev jag och ryckte till, med munnen full av salta fiskar för att dämpa illamåendet. Haha vilken syn det måste ha varit!


Här är det fångat på bild då jag hämtar posten och får en chock!

KRAMKALAS!




Alla mina GIRLS kom ur bilen och jag fick på mig en krona. Jag blev så rörd och allt illamående kändes då som bortblåst. Elian kramade limochauffören och jag bytte skor och så körde vi iväg. Vinkade ha det till E och Elian och sen körde vi in till stan med massa musik och champagne, alkoholfritt till mig såklart!

Vi körde en ganska lång stund lite runtomkring i stan och då vi kom fram dit vi skulle såg jag att det var Colosseum Spa.
Söta Janina i limon.


Emma mötte upp oss vid Colosseum och sen gick vi in.
Därinne fick vi alla byta om och sen gick vi in till ett rum som bara var vårt och där satt vi i morgonrockar och åt godis, chips och drack gott. Jag fick en skön massage och de andra tjejerna också, vi gick fyra om fyra i taget till varsin massör.


Jag i den fina morgonrocken ;-)
Här har AnnaStina precis dykt upp med fina ballonger!

Alla tjejerna minglade och pratade i detta rummet vilket kändes så kul då de ska mötas på bröllopet och alla inte kände varandra sen innan. Sen fick jag en sminkning med mineralsmink och alla satt i ring då jag satt på en hög stol och det instruerades samtidigt som vi pratade tjejsnack, stackars tjejen som sminkade mig.

Efter ett tag skulle vi göra oss klara igen för att åka. Vart visste jag inte men vi tog taxi hem till Anne där det lagades massa god lunch. Smarriga sallader och gott bröd. Det passade mig perfekt då jag ofta blir hungrig och det var skönt med lite soft stämning så man kunde sitta skönt i soffan och mysa. Jag var redan här imponerad över hur väluttänkt allting var. Att bli så ompysslad av sina väninnor gör mig helt rörd. TACK fantastiska ni för att ni är så underbara!


Anne och Zryan kockar!


Bride to be.
Då jag kom innanför dörren var Anne och Zryan redan där och fixade och Mikas skiva gick på hög volym. Sist jag var hos Anne den 17 maj så dansade vi HELA kvällen till Mika och Britney så det var väldigt kul att de fångat upp musik och allt till denna dagen.


Ashi och Annastina.


Janina, Emma och Viktoria.


Jag fick sitta på en stol och E kom fram på tvn... De hade mött honom och intervjuat honom om mig. Så fick jag samma frågor men de pausade då han skulle svara och jag fick svara vad jag trodde han svarat. Det var SÅ kul att få se min fina blivande man och vi fick BRA poäng på "quizen".


Sen var det dags för ballongleken. Jag fick in en ballong i taget med namnen på mina ex skriva på varje ballong. Så fick jag berätta storyn om dem och vad som skedde och avslutningsvis spräcka ballongen med en nål. POFF! Alla utom Es såklart....*love*

På bilen ovan leker vi en annan lek. Tänk vilka uppfinningsrika väninnor jag har? Det var så kul! Jag fick massa presenter inslagna och då jag öppnade dem skulle jag gissa vem som köpt vad. Jag fick tex en docka av Zryan med ett kort där det stod grattis och god jul på, en prinsessebok och penna av AnnaStina, Skivan Mika och Britney av Anne, Massa lösgodis av Janina, Rosa lipgloss av Ashi, Amningsinlägg av Monica, Halloumiost och mörk choklad av Viktoria, En rosa baborska av Emma, Hårrullar av Petronella och jag tror jag gissade rätt på alla?!

Efter en stund var det dags för taxi igen, jag visste ingenting.....Alla tjejerna hade bytt om och gjort sig ännu finare och jag kände mig ganska trist men jag var så glad så det spelade ingen roll.
Vi stannade utanför Oslo City och tjejerna sa att de bokat bord därinne..Jag anade att det inte var helt sant då det mest finns fastfood därinne eller cafeér.

Därinne gick vi omkring lite innan de gav mig ett MISSION. Jag fick på 15 minuter och med 300 kr i uppdrag att handla en outfit till kvällen på H&M som jag så ofta shoppar på. Jag sprang upp till H&M och med stressiga steg provade jag två olika klänningar som båda var på rea och sprang sen upp till underkläder och köpte strumpbyxor, örhängen och halsband. Efter ca 10 minuter kom jag ut igen, ombytt och klar och med 50 kr över ;-) STOLT!


I did it!



Sen gick vi genom stan, det var skönt att få röra på sig. Utanför restaurang Lemongrass mötte Jessica upp oss och vi gick in. Det var SÅ mysigt därinne och maten var jättegod. Stolarna var så sköna för vi kunde nästan ligga i dem som fåtöljer och ni vet kanske hur magen blir mot kvällen då man är gravid? STOR! Så jag softade och åt god mat, fick fina tal och kände mig SÅ uppvaktad.


Sötaste Petronella och Ashi.

I love my girls!


Jag och Viktoria.

Sen fortsatte kvällen med att jag fick ett rosa fotoalbum där alla satt in bilder och skrivit under dagen om vår vänskap. Jag valde att inte läsa det förrän jag skulle vara hemma. Visste jag skulle gråta.

Jag hängde med hem till Anne och åt godis, chips med dip och bara njöt av stunden med alla goa vänner som drack vin och dansade. Jag tror jag kom hem 1.30? Det är REKORD för att vara en illamående, trött blivande Mamma men jag hade så KUL och dagen var perfekt skräddarsydd efter mig. Jag blir rörd av att tänka på dagen.

På natten läste jag boken och grät av lycka innan jag kröp ned hos min E....

Snipp Snapp Slut så var den bästa dagen i mitt liv med mina tjejer slut.

TACK för att ni finns, är så otroligt glad att jag fått så nära och omtänksamma vänner här i Oslo. Det trodde jag ALDRIG var möjligt.

Kram Josefine














zzzz! Prinsen sover!

Nu sover äntligen Elian. Han var så övertrött men nyss började han andas tungt i sängen och ögonlocken föll igen. Han är så vacker så det gör ont. Jag satt och masserade hans lilla hand och tänkte på hur snabbt de två första åren gått samtidigt som han funnits för evigt. Han är ju den jag älskar mest i världen.
Nu ska jag blogga om "The Perfect Day". Kan ni gissa vilken?!

Vår eftermiddag:


Idag på jobbet, det gick inte så bra då jag hade nästanmigrän. Längtar till akupunktur imorgon.
Men jag försökte iallafall och ringde massor men utan att få tag i dem jag borde få tag i. Imorgon är en ny dag - tur det!

Sötaste Zryan som fotar mig ofta då jag behöver ta en "dagens" ;)


Nu är vi hemma och Elian får välling tidigt då han bad om det. Han är tröttis idag efter en lång dag på dagis. Jag hade hudpleie ( ansiktbehandling) idag och tjejen som gjorde den var superduktig men jag litade såklart på att hon höll tiden. Då jag kikade på klockan då vi var färdiga så fick jag en chock, den var kvart i fyra. Jag hämtar alltid senast tre så jag fick dåligt samvete men Elian lekte så glatt ute då jag kom. Puh!

Sen var jag superhungrig då jag inte ätit sen kl 11 så det blev Godt Bröd i bilen då vi satt i kö idag. Alla tog bilen idag verkar det som och då vi körde strålade solen och det var VARMT ute men då vi nästan var hemma efter att ha hämtat E så haglade, blixtrade, åskade och ösregnade det. Knasigt väder.

Det mysigaste med min ansiktsbehandling var alla små sparkar jag kände då jag låg och bara slappnade av. Nu ser jag inte riktigt ut som jag brukar och har röda prickar här och var men vi får hoppas att allt är ok till bröllopet ;-) Jag är SÅ förväntansfull till dagen D och jag LÄNGTAR!

Nu har jag ätit tårta i sängen och ska strax bada Elian. E ska till sin bästa kompis, jag misstänker att han ska göra något tal eller presentation till mig på bröllopet!? ;-) Jag ska mysa med Elian, blogga och packa. Imorgon flyger jag bort över helgen.


vitt / blått!


Dagens:
Mina favoritmammajeans ifrån Zara, måste hitta fler liknande. Vitt Mammalinne och vanlig tunika H&M, kofta Åhlèns, skärp Vero Moda och skor Din Sko.


I love mina bloggläsare!

Happy Torsdag allihopa och GRATTIS Johanna på DIN dag idag. Hurra Hurra att fylla 2 år är stort!

Hos oss blev det en sen morgon då vi alla var trötta och kön stod stilla ända hemifrån oss pga krock. Elian var en ängel i bilen och vi körde E till jobb sen till dagis. Där fick jag MASSA kramar innan jag gick och nu sitter jag hungrig på jobbet och ska strax ta ett fruktbreak.

Jag vill bara tacka er alla UNDERBARA läsare som hjälper och peppar mig varje dag. Bandet är nu fixat tack vare min bror som jobbat som en galning, frisör och make up har NI tipsat mig om och det känns jättebra. Sen fick jag ett mail igårkväll med Happy News. En söt tjej som jobbar på Toys R Us som läser
bloggen ska plocka fram en röd sandlåda som vi kan köpa till Elian trots att de egentligen inte går att köpa off season. Jag blir helt rörd då det finns så många söta och snälla människor. TACK för att ni finns♥

Det gick ej att länka till snälla tjejens blogg men här är adressen: laa.blogg.no

Puh!


Festprogam beställer vi NU. Oh My vilken tid det tog men nu är det klart. Jag som tänkte sova tidigt ikväll ska genast bädda ned mig med en bok och hoppas på en god natts sömn och lite kvällssparkar ifrån Bebis *hjärtan*
E sover på soffan och Elian i sin säng, trött gäng här efter en FAB dag!

Sov Sött!

2-årskalas!

Nu har jag landat i soffan efter en härligt kalasig eftermiddag! Ljusen är tända, golvet dammsugit och nu ska jag maila bröllopsmail som hade deadline för längesen. Jag måste shoppa en riktig kamera, eller börja använda blixt. Idag är alla bilder gryniga vilket är så tråkigt, jag är van solljuset nu men idag ar det ju regn så utan blixt blev det inga bra bilder. Men vi har ju alla minnen i våra hjärtan som tur är. E lägger en trött son och nu ska jag som sagt skriva det mailet.

TACK TACK TACK alla underbara som kom på Elians kalas, det var SÅ kul att ni kom och han fick jättefina presenter. Jag känner en stor lycka över att han har så goda vänner och att vi alla föräldrar kan umgås så bra. Happy Mamma!


Julie och Skai.



Elian får paket av Julie som är Tores dotter.
Han tackade snällt!


Johanna ger paket.
Alla hade köpt så fina saker.
TUSEN TACK!




Elsa hade ritat på sitt paket. Så otroligt sött. Tyvärr hann jag inte fota de andra paketen, jag hann helt enkelt inte med mig idag.



Bestemor hade gjort smarriga chokladtårtor, TACK!



Mommy loves you!


Idag blev det hallontårtor. Här sjunger vi alla Ja Må Han Leva!


Emma och jag, suddiga Mamas ;-)
Jag ville ha bild på alla Mammor men du AnnaStina får maila mig då du hinner för du har nog bilder på oss med barnen?!


Lite kaoskalas blir det allt med barn i den här åldern, men vad gör det? Det är skönt då de kan springa omkring med en varmkorv, äta lite tårta och leka som de vill.


Här började sötisarna dansa och la sig ned på golvet, TRÖTTA!



Tack igen för att ni alla kom och förgyllde kalaset!














Baka!

Nu är jag och Elian hemma efter en tur i ösregnet ( TUR vi har bil!) och ska baka tårtor. Har pratat med min bästa kompis Charlotte som flygit hem till Sverige för vårt bröllop ( och självklart för att möta sin familj och vänner men ja ni fattar, hon är min tärna tillsammans med min Syster!) och hon ger mig SÅ mycker energi och kärlek bara genom att finnas till. Vänner är livet!

Efterlyser : Ullis!

Ullis om du läser här kan du väl maila mig din nya epost? Får ej tag i dig!


Ullis står till vänster i bild.
ÅÅÅ som jag längar tills jag får köra Bugaboo igen. Elian är alltför stor för en sån nu ;-)


Puss Josefine

[email protected]

Early morning!


På väg in till dagis!


Nu startar vi dagen här efter ett morognmöte. Jag är trött då Elian vaknade kl 5 av mardröm och sen kunde han inte somna om. I bilen var ju Mormor med så han somnade inte heller där.. Men men det går nog fint. Vi sa hejdå till Mormor och jag föll en tår och sen var det bara att köra till dagis och jobb. Hoppas ni har en fin dag, här öser regnet ned så det är perfekt jobbväder!



Sweet dreams!

Ikväll har jag spenderat långa stunder i soffan, mitt bekken ( fogarna) behövde det kände jag. Regnet öser ned och vi har fixat lite hemma. Vi måste köra tidigt imorgon för att släppa Mormor vid bussen så jag ska lägga mig nu. Det blir tomt utan henne men vi ses ju på bröllopshelgen. Wow det är så snart.... Allt är på gång men mycket är inte klart... Ännu...Help!

Sov Sött!


Nyputsad och "fasad" så att de andra ringarna passar....

Simple life:

Nu ska jag gå ned till mitt hjärta och gosa med honom lite. Han ska ju snart bada och sen sova. Vi "ses" lite senare. Jag ska inte stressa inför kalaset imorgon det ska vara KUL med kalas. Även fast jag gärna hade bytt vår lampa i vardagsrummet, satt upp vissa hyllor, inhandlat färska blommor till alla rum *fniss* osv... Men imorgon är det Elians dag och det han bryr sig om är att få röja med sina vänner och äta korv! Jag älskar dig Elian, vår skatt!


ToysRus


Mormor skulle köpa en sandlåda till Elian, en röd bil med lock som vi tittat ut...
MEN så kommer vi in och de har plockat bort dem för säsongen och de går inte att köpa. Jättetrist då vi kikade på dem i lördags senast.. Jaja Elian sysselsatte sig med att åka rutschkana och leka med bilar.


Mormor, Mormor ropar han HELA tiden och han blev så glad då hon var med och hämtade på dagis idag!


Han testade ALLA bilar som fanns och de stod på rad. Ser ni priset? GALET!



Direkt efter denna filmsnutt slutat sa han MER MER MER men vi åkte och köpte korv på IKEA och sen hämtade vi E på jobbet. Han har bytt jobb och arbetar nu som chef igen, han trivs toppen vilket är jätteskönt!



Live ifrån jordmor!

Jag tänkte det kunde vara kul att ha en bild på ett besök hos Jordmor ( idag skulle vi bara lyssna på hjärtat) och bad Mamma fota. Men så visar det sig att hon bara filmade så jag bjuder på det:






Mor och dotter:


Just nu ligger jag i sängen och softar lite. En del ska fixas ikväll då vi ska ha barnkalas imorgon mellan kl 17-19. Det sker mycket nu och i helgen ska jag resa bort en kort vilket blir jättekul, skriver mer om det på fredag. Elian leker nede med E och Mormor. Jag känner att den här dagen innehållit mycket trots att dagen känns som den flugit iväg.



Min Mamma och jag idag på Baker Hansen, de har det godaste brödet där. Mamma ska ha matsäck med sig på bussen hem imorgonbitti.


Cappuccino på Kaffepikene ( inte min) och Bröllopsplanering innan dagishämtning... Nu handlar det om småsaker man måste bestämma sig för. Allt ordnar sig och jag tar nu mot slutet tacksamt emot hjälp, orkar inte vara superwoman känner jag. Imorse då vi lämnat Elian sa jag: Just ja jag är ju med barn Mamma!? Hade inte hunnit tänka på det på hela morgonen men två minuter innan jordmor ställde jag om ;-)

Dagens i sepia:


Här har vi varit hos skräddaren och jag har "bara" med mig slöjan tillbaka. Det känns jättebra nu då han fixat och nålat och jag får se resultatet på tisdag!

Idag hade jag på mig Mammajeans Zara, vit tubtop H&M och skjorta Cubus. Skor och väska H&M.



Idag var Mamma på besök på mitt jobb!


Mamma @ work.



Idag har det varit full fart. Först till guldsmeden och kika på ringarna, så fick jag tillbaka min förlovningsring nyputsad. Den glänser =) Sen körde vi till dagis och sen var det dags för hjärtljud och alla blodprover. Det gick snabbt så jag hann även med att sälja lite innan lunch vilket var SÅ bra då jag måste vara i budget innan tisdag då jag arbetar sista dagen innan bröllopet. Mamma var imponerad av vår goda lunch och sen fick hon vara med och titta då vi spelade Fantasi och vi åt alla tårta ifrån Elians kalas. Sen hann jag ringa ett samtal innan det var dags att bege oss till skräddaren.











Kort status:

Jobb har gått bra idag! Nu ska vi skynda vidare ( Mamma är med på jobb) till skräddaren. Sen hämta Elian :-) Jag är så happy för att ni eär så goa och engagerade, vet ni hur många BRA mailtips jag fått idag då jag frågar er om hjälp? MÅNGA!
♥KRAM!

Ps. Solen skiner idag, bara det är ju en anledning till att vara glad!

Lite kaos..

Det råder förresten bröllopspanik just nu då vårt band dubbelbokat ( är det möjligt?)och den helgen vi gifter oss är det tydligen en speciell helg då många band är bokade. Nu är jag på jakt efter en BRA partydj. Några tips?

Hjärteslag!

Nyss kommit till jobbet, bebis ♥slår som det ska.
LYCKA!


Tisdag!


Elians nya motorcykel som är eldriven, ni kan ju gissa om den populär!?


Om vi får plats i bilen ( ska ha med brudklänningen idag till skräddaren) så får nog mina kollegor njuta av lite svensk födelsedagstårta. Man gör inte gräddtårta så ofta som vi svenskar gör här på födelsedagar.


Härhemma råder morgonstress, vi vaknade 6.50 av klockan och ingen förstod att det var morgon, inte ens Elian!
TRÖTTA efter en underbar födelsedag. Nu ska vi strax köra först till guldsmeden, sen till dagis och kl 9 har jag tid hos jordmor. Ha en underbar tisdag!




TACK!


TACK alla underbara för alla grattishälsningar idag!

Elian har strålat och njutit alla ögonblick med all kärlek och omtanke och vi är SÅ glada som har så goda vänner och släkt i våra liv. TACK TACK TACK! På slutet var det en övertrött kille som sa hejdå till alla.




Firandet på dagis!


Imorse kl 7.15 på väg till dagis. Elian bjöd på muffins och hade med sin fin kungakrona hem!


Flagga för Elian på dagis.


Fina kronan som hängde på platsen.
De var ute och lekte då jag kom och Elian var så glad.


TVÅÅRINGEN!

Sen körde vi hem och det var ganska lång kö. Mormor förberedde lasagne och då jag kom hem gjorde jag tårtor, sallad och skar upp bröd. Tur man har Mamma på besök ;-)







@ the hairdresser!


På Nikita Oslo City, nödlösning då mina toppar behövde toppas en tid då jag hade en lucka ledigt i kalendern. Så fick det bli. Nu sitter jag och blir klippt och mailar bröllopsmail.

Lovely kalas!


Blåser ut ljusen!

Nu har vi haft ett jättefint kalas härhemma och Elian är trött men NÖJD! Nu ska jag och Mormor åka till stan och shoppa underkläder till brudklänningen och jag ska klippa mig.

Njut kvällen!



Snart dags att gå hem...


Jag just nu. Trött som ofta ;-) Ikväll är jag borta då Elian ska sova så jag hoppas få sova ensam tills imorgonbitti. Behöver det. Men sen då Mormor inte sover hos oss i gästrummet ska vi köra stentuff sovamedmammaavvänjning. Det är bara tok att han kommer in till mig. Han får massa mys dagtid :)

Grått ute

Det är en grå dag idag, då Elian var på väg sken solen. Denna tiden för två år sen var jag och E på Rikshospitalet och jag hade värkar....Kommer aldrig glömma denna dagen :)

Idag ska jag på akupunktur kl 14 sen hämta Elian på dagis. Han är en snorig kille fortfarande men jag hoppas han haft en superdag med kompisarna och att alla gillade hans muffins. Typiskt nog tappade vi lådan precis utanför dagis så de flög omkring inne i boxen men de är nog ätbara ändå. Han var så söt då han som allid satte sig vid billådan och sa Ha Det Mamma. Jag längtar redan efter honom♥. I eftermiddag ska vi ha kalas med familj + nära vänner. Det ska bli så mysigt!

Grattis älskade son!





Några paket igårkväll




Sötnosen som snurrat omkring mellan oss inatt, här sovandes då jag gick och duschade.
Sen sprang han in till sig då han vaknade och det passade ju toppen då vi skulle uppvakta!



Nyvaken kille med vällingen i ena handen och paket i den andra.
Hipp Hurra, idag för två år sen startade våra liv for real.
Vi ÄLSKAR dig Elian!

Nu ska vi strax köra till dagis och jobb, Elian leker med Mormor uppe och jag äter frukost.
Önskar dig en FAB måndag!


Glömt:

Nu SKA jag sova men fastnade framför datorn och kikade i lite bloggar som jag sällan hinner med. Men vill tipsa om mina skor ifrån H&M, 129 kr och perfekta för mig nu då jag inte ska gå i klackar ( TRÅKIGT! jag ÄLSKAR klackar...) men jag hade foglossning sist och har känt av det lite redan. Bekkenlösning på norsk. Så vi kör safe så att jag ska kunna jobba och leva så bra som möjligt!


Jag gick upp 2 storlekar så de är nog ganska små i stl.

Två punkter:

Jag LOVAR att under veckan skriva om:

*Min upplevelse av akupunktur samt lite annat om vad jag gör för att lindra nackvärk ( jag ser att många undrat!)
*Min MÖHIPPA - den finaste dagen jag upplevt med mina väninnor!!!!


Mitt i en lek, funderar tror jag att jag gör?
Petronella skymtar i bakgrunden med sin fina kjol.
Markerad midja är SÅ snyggt men jag måste sluta tänka på det modet nu för en stund ;-)



Så, nu har jag lovat så då ska det göras =) Tiden räcker bara inte alltid till även fast man vill.

Weddingplanner...


TOASTMASTER Eivind på besök!
Så mysigt med besök och vi har verkligen valt rätt man till jobbet, detta kommer gå galant.
Eivind är en duktig journalist och barndomsvän av Eivind ( min E)

Mormor fick lite uppdrag av mig medans jag bakade muffins, de blev ljusa med blå glasyr och mjölkchokladnonstops.
Hoppas Prinsens vänner tycker att de smakar.

Det är mycket som ska fixas inför ett bröllop och då allt inte går som tänkt är det lite småkriser att lösa.
Min förlovningsring är nu inlämnad för att passa med vigselringarna ( jag ska ha tre totalt), underkläder ska shoppas imorgon ( vågar knappt för inatt kändes det som om brösten skulle sprängas, de gör ONT men har inte växt så mkt ännu....)  och imorgon måste jag också ringa bagaren och fixa med festprogrammen ( ligger efter i tiden...)

ALLT GÅR!


Hoppas ni haft en skön helg, Sov Sött!




Mer om vår dag:


Nyvaken Elian på Blå Marknad!
Han ÄLSKAR vatten så älven var väldigt spännande som alltid.





Vi ringde Håvard som kom ut och hälsade på Elian en sväng, en något nyvaken Onkel men lika go ändå :)
Yoghurtglassen ni ser på plakaten bakom är de godaste, vi åt såna idag!


Elian skulle bestämt dra vagnen upp längs alla gator på Grynelökka, han var superstålt då Mormor sa att han var stark. Vi gick länge så här och tillslut fick jag nästan tvinga honom in i bilen, då var han ganska utmattad tror jag. Det såg nog ganska kul ut då en vagn kom gåendes "ensam" innan man såg att han gick bakom.
SKRUTTEN VÅR - MED EN VILJA AV STÅL!




I farten!


Min Mamma och jag.
Det blir så tokigt då jag ropar MAMMA härhemma så jag försöker säga Mormor för Elian undrar lite vem som är vem.
Man märker hur väl han kommer ihåg henne sen vi seglade, han är så glad att ha besök av Mormor och det är hon som ska komma och hjälpa honom då det är något. De har varit ute idag och planterat och donat på gården, DET var kul!






Mormor, mormor!

Elian har ropat Mormor Mormor hela dagen och lekt och busat med henne hela förmiddagen. Jag gick och la mig en stund och somnade, det var så mysigt.

Då vi kom till Grynelökka idag sov Elian sött så han sov vidare i vagnen då vi lunchade på Fontés som jag skrev tidigare. Det var många som var ute idag och satt och njöt solen på uteserveringar och många som gick tur med vagnar eller hundar.


Mormor.


Sötnosen sover skönt.


Elian sov vidare en stund då vi shoppade lite småsaker. Jag har hittat jättesöta örhängen att ha på bröllopshelgen =)





För två år sen imorgon...

Nu har jag bakat muffins till dagis imorgon, slagit in presenter och planerat morgondagen som startar med att fira Elian såklart. För två år sen imorgon kom han till oss, världens mest UNDERBARA prins. Jag får tårar i ögonen av att tänka på den kärlek han ger mig, det är ingenting jag förtjänar men ändå ger han mig den villkorslöst.


Dagen startade med paket ifrån Mormor, vi sprider gärna ut dem.
Han blev jätteglad och förstod verkligen att det var saker han skulle få.
Sen åt vi mysig storfrukost i soffan med tända ljus och Nyhetsmorgon i bakgrunden.


Vi har myst på Grynelökka

Nu är vi hemma efter en FAB dag på Grynelökka. Elian, Mormor och jag åkte dit då Elian var tröttis så han somnade i bilen och jag och Mormor lunchade i solen på Fontés, god stark tomatsoppa med scampi!


Walk i parken.

Nu kommer Es barndomsvän på besök, vår egen toastmaster! Det finns en del att planera så vi ska äta middag. E, Mormor och Elian är ute och fixar så jag får laga middag som det verkar.
Vi ses lite senare!

Happy Söndag!

SÖNDAG!

GODMORGON SÖNDAG!

Igårkväll satt jag och min Mamma uppe en stund och tittade på bilder och bara myste. Vi kom i säng ganska tidigt och nu sitter Elian med sin Mormor och myser i soffan och jag fixar frukost. Egentligen skulle E ta Elian men jag vaknade med lite bröllopstankar och då är det omöjligt att somna om ;)


Välkommen Mormor!

NJUT DAGEN!

Om två veckor idag så är vi gifta nu!


Jag mitt i en mening med vilden i knät.
Dagen idag har varit väldigt lugn men jag har inte mått tip top. Inte kunnat äta det vi beställt in och varit väldigt trött. Nu åt jag två stora leverpastejmackor med gurka och massa mjölk till, det gick ner. Tror jag behöver en skön natts sömn inatt så är jag back on track imrorgon!


Min goa Jessica på besök!


Elian och hans far har en ny lek. De tokbusar med Elians lejonhuvud som sitter på väggen och skriker rakt ut då de tar på nosen och hoppar i luften. Här hade de lagt den på golvet, jag hörde skratt och skrik och var tvungen att dokumentera då jag såg hur roligt de hade.



Nu ska jag bada Elian!

Soft lördag!

Vi har fixat och donat idag och nu har vi nyss haft besök av Jessica och Christian. Just nu ligger jag och vilar med lite fika och Elian kör omkring på sin tvåårspresent. Vi gav honom den idag så att han ska ha den i helgen och så att det inte blir så mycket på en gång på måndag.


Idag körde jag soft stil med mussetröja och slappa Mammajeans.


GLADAST i stan?
En EGEN motrorcykel att köra omkring med....




Blå himmel!

Idag strålar solen hos oss, himlen är BLÅ! Elian har sovit med mig inatt och E somnade på soffan. Jag har haft en snorig och orolig kille som snurrat runt men det har gått ganska bra och vi vaknade 7.30 glada båda två. Han nyser och är snorig men vi får hoppas att det går över snart för det är inte alls kul. Han hade svårt att somna igår också då han var så täppt så jag sprang emellan klädeshögar och en ledsen kille som ville ha Mamma.

Nu är FEM IKEAkassar bortrensade, det är kläder som är för små ( för korta för magen) eller Mammakläder som är för stora. Jag var större då jag blev gravid sist och har stl M i alla Mammakläder som jag nu inte kan använda.


Mormor sista kvällen på båten, Elian somnade i hennes armar då han drack sin välling.

Idag kommer Mormor och innan det ska vi förbereda kalas för familjen på måndag då prinsen fyller TVÅ år! Jag skulle behöva toppa mig också, bokade av tiden igår då jag låg hemma och var dålig.

Mat och skor!

Måste förresten berätta att E gjorde succé som kock härhemma idag, Elian åt som aldrig förr. Jag bidrog bara med såsen. E har kökstjänst men jag lagar oftast maten så det är kul då han provar på han också, då jag är dålig måste han ju. Jag mådde bättre efter mat och massa Elianmys, han är så härlig och gör mig så lycklig.


Shoeshopping igår!

Elian behövde återigen nya skor så vi köpte nu stl 26. Samma typ av skor fast bruna/blåa. De andra var på gränsen till för små och han började slita ut dem av allt motorcykelkörande. Det blir ju höstskor väldigt snart men än så länge är det för varmt, idag hade vi 19 grader och skön sol. Men jag låg inne och sov bort eftermiddagen och römde om en stor sköldpadda som åt upp mig. Jag drömmer bara tokiga mardrömmar just nu.



Vinnaren är.....JOJO!

Nu är jag hemma efter en snabb shopping på ICA och en blomsterbutik. Hittade också några gravidvänliga toppar på Cubus, jag behöver långa linnen och tröjor nu då alla är för korta. Nu ska jag försöka göra det bästa av vårt kontor även fast vi saknar massa förvaring. Steg ett är att rensa min del av garderoberna så att allt som blir för smått under graviditeten rensas bort.

Men först
VINNAREN av ORDNING&REDAs fina GUEST&FRIENDSbok.....

Jag har lottat ibland alla som lämnat kommentar med epostadressen i inlägget och vinnaren är:

"Postat av: Jojo

Vilken underbar!
Jag skulle verkligen behöva en gästbok till min lilla studentetta som snart är färdigrenoverad för att bevara alla goa minnen! Att den är rosa gör den ännu bättre :)

Ha en superdag/Jojo

[email protected]

2008-08-13 @ 10:01:25
URL: http://jojoaug.blogg.se/"



STORT GRATTIS, jag hoppas du får massa glädje av den fina gästboken!



Att ligga efter...

Jag känner dåligt samvete då jag knappt hinner med mig om dagen. Jag önskar jag hann / orkade bjuda hem fler gäster, fika med kompisarna mm. Jag hinner just nu inte svara på andra mail än bröllopsmail då det är mycket som ska fixas i sista stund. Jag hoppas ni förstår och jag lovar att bli duktigare på mail + kommentarer EFTER BRÖLLOPET som är det magiska målet för mig nu. Dessutom är jag "sjuk", min nacke är totalspänd ( var hos akupunktör idag, skriver om det senare) och jag behöver egentligen sova mycket mer = borde vara sjukskriven tycker barnmorskan så nu ska jag VARVA NER.

Era kommentarer och mail gör mig SÅ glad men jag måste lägga den energin jag har på Elian och allt annat som nu ska ordnas så att jag fortfarande orkar med och att blogga är en del av min vardag så det kommer jag att prioritera.

KRAM nu ska vi äta köttfärslimpa här som E lagat, spännande :)

Jag LOVAR att annonsera vinnaren i tävlingen ikväll, se det som en extra chans att delta!

status:

Förlåt för min frånvaro, tävlingen avslutas så snart jag orkar. Jag har legat hemma med ont sen kl 13.30. Nu kom killarna hem här och E lagar middag. Hoppas ni har en skön fredag!

De vackraste ord...

Läs och njut av kärleken som aldrig tidigare beskrivits så fint.

DET kallar jag en riktig man som vet att uppskatta sin kvinna. Go Pontus och framförallt Lina och välkommen till världen Mirabelle!♥

Bebis nu:

Fostret: Fostret mäter cirka 16 cm och väger omkring 100 gram. Fingernaglar har bildats och fostret kan rynka pannan, röra ögonen och svälja. Fostret kan även ta tag i navelsträngen och börja undersöka det vattenfyllda rummet som det befinner sig i. Det omges av ungefär 1,5 liter vatten som byts ut flera gånger per dygn vilket behövs eftersom fostret kissar ungefär med 45 minuters mellanrum. Vattnet fungerar även som stötdämpare.

San Leandro!

Det var för lång väntetid på Delikatessen igår så vi körde till San Leandro på Majorstuen istället. Det blev en jättetrevlig kväll även fast vi fick säga till om det mesta på restaurangen. Servitören var trevlig men lite stressad tror jag allt. Sen gick Anne, Zryan och jag vidare till Broker och åt dessert och hade ännu mer girltalk. Är så lycklig över mina vänner!


Karina, Anne och Zryan.


Karin, Ashi och jag.


Smarrig daimglasstårta som jag åt igår.

Nu ska jag väcka hjärtat och åka till dagis, har lyssnat på Café Del Mar ( hans favoritmusik ) och kollat mail här. Känner att jag verkligen skulle ha behövt tio cappuccinos idag men jag blir illamående av dem tyvärr. Extra mycket frukt och grönt kanske hjälper? Vi får se hur dagen artar sig.




Dagisdags!


Jag nu. Elian i spegeln, hängandes med huvudet. Då han sover i sin BeSafestol blir det så då och då. Jag har testat olika nackkuddar men ingen hjälper och han verkar sova skönt ändå.

NU ska vi köra till dagis så får han en soft start på dagen med lång MAMMAKRAM då vi kommer fram, vissa dagar önskar jag att det var han och jag som då han var bebis. Bara mysa, softa och busa. Jag LÄNGTAR tills nästa Mammaledighet, jag ser barnvagnar överallt nu ( bebismodellen, liggdel) och tänker att nästa vår så har JAG en sån.

Fab Friday?

Just nu sitter jag i bilen på Shell och låter Elian sova. Han kom in till mig kl 4 och sen dess har han inte stängt sina två blå. Det var en tuff morgon för oss alla. Jag sa att somnar han inte i bilen får vi vara hemma idag. Men nu somnade han så jag låter honom sova en stund innan vi kör till dagis ( ligger alldeles här bredvid). Jag ska gå på jobbet men förmodligen går jag hem ganska snart, har spytt idag ( för trött).
Vissa fredagar är helt enkelt mer fantastiska än andra ;)

HAPPY FREDAG!

Ps. Lottar ut
vinnaren runt lunch idag om allt går enligt planen.



Sov gott - ta vara på varandra!


Utan vänner vore man ingenting. Kärlek, vänskap och familj är det viktigaste för mig.
Ting blir obetydliga i sammanhanget. Tänk på det då du shoppar, även om du mår bra av det så kanske du inte behöver allt? Jag tycker jag blivit bättre på att uppskatta andra ting men visst shoppar jag....
Kvällssvammel.

Nu ska jag lägga mig direkt, är så trött efter en UNDERBAR kväll med goa tjejer! I bilen på väg hem hörde jag nyheterna om den lille 1 och 5åringen som knivdödats av sin Pappa ( tror man) idag nära där jag arbetar. Jag grät bort allt smink och jag undrar ikväll HUR man kan döda små barnkroppar? Hur kan världen vara så ond? Jag önskar alla barn allt gott. Orkar inte skriva mer om detta, det sker hemska ting varje dag och det är FEL.


hej ifrån ett rörigt sovrum!

Nu ska jag åka och hämta Anne och sen ska vi till Delikatessen! Hoppas ni har en jätteskön kväll.



Time to go!

Nu ska jag hämta världens bästa son♥ på dagis och så ska vi åka hem och mysa! E kommer hem då han slutar och sen åker jag iväg igen kl 18 för att möta mina tjejer och äta TAPAS. Idag har jag bokat naglar, hudvård, vaxa benen och pratat lite med Systet om blommor osv. Saker faller på plats. Men ringarna är inte påbörjade, HELP! Ska dit nu och prata om det sista inför tillverkning.

Happy Torsdag!

Dagen efter...


Denna skulle jag vilja ha på söndagen då vi ska resa hem till Oslo igen.
NYGIFTA ♥




Eller denna....

Happy!

Nu ska ni få läsa något ovanligt: JAG MÅR TOPPEN IDAG! Inatt sov jag i gästrummet och vaknade bara en gång då jag hörde små fötter trippa in till sovrummet. Där sov Elian inatt med E utan att E märkt något så Elian sov utan täcke och kudde men det gick tydligen toppenbra. Jag klev inte ens upp för att kissa ( rekord) inatt så det var ganska snabbt upp ur sängen då jag vaknade, magen var större än någonsin. Nu är jag HAPPY.

Insåg imorse i bilen att det är nödvändigt med lite hudvård inför bröllopet. Min hud är ganska konstig just nu, säkert beroende på hormoner. Nu ska jag starta dagen här och önskar er en FAB dag. TACK för alla fina ord igår, jag skriver inte för att få höra allt fint men ni gör mig jätteglada med allpepping. Jag håller med, man ska inte lägga energi på de som försöker göra en ledsen / upprörd. Fokusera på det glada!

Ps. jag lägger inte ut "vanliga" kommentarer som jag får på bloggen men de jag la ut igår kommer som jag skrev ifrån bloggtoppen = inget jag kan göra något åt.



Morgonbild i farten.



Dagislycka!

Det gick toppen att lämna Elian idag! Han kramade mig LÄNGE då jag pratade med de andra och sen då jag sa att han kunde gå och leka med bilarna ( den lådan han tar fram VARJE morgon) så satte han sig på golvet, drog ut lådan och vinkade Ha Det samtidigt som han log STORT. ÅÅÅÅ så härligt, jag blir lycklig då han är lycklig.



Elian igår då vi var på väg till Petronella!

Snart ringer bröllopsklockorna...



Vet inte om jag visat
dessa tidigare? Nu har jag iallafall öppnat paketet ifrån Calligraphen och där låg ett strumpeband som jag ska ha, en banderoll med våra namn + datum på att ha utanför festlokalen. Det innehöll också placeringskorten och såpbubblor till gästerna. Jag är som ett barn på julafton och E tittar snabbt och säger Okej!

Jaja man är olika, tur det! Nu ska jag lägga mig i tid och läsa en bok. Imorgon är det torsdag och då är det Tapaskväll på min favoritrestaurang - LÄNGTAR! Sen fredag = HELG! I helgen ska vi fixa kontoret, shoppa inför 2årsdagen, Mamma kommer och det ska bakas. Family Weekend I LIKE.

SOV SÖTT!


Att ta vara på livet....


"

A-S Tipsa en vän
Skrev August 9, 2008, 8:49 pm:


Ja tänk när detta rosa glittriga luftslott börjar dala och karln hennes börjar titta efter andra och det kommer in en vardag i deras snuttiga liv. Hur ska hon kunna låta fasaden krackelera då stackars kvinna. Allt är inte rosa som glimmar tydligen...även om hon vill försöka få läsarna att tro det.

En som vet Tipsa en vän
Skrev July 9, 2008, 5:46 am:


Allt är inte så bra som hon vill framhäva tydligen...

Rakel Tipsa en vän
Skrev May 30, 2008, 9:35 am:


Tycker hon enbart är fejkad med ALLT! Undrar om ALLT verkligen går i rosaskimmer. Har hört annat!

Josefina Tipsa en vän
Skrev February 6, 2007, 2:15 pm:


Helt underbar blogg!!!"

Kommentarer ifrån bloggtoppen.se

TACK Josefina för din fina kommentar :)


Då folk börjar "spekulera" om mig och min blivande man/mitt liv på det här viset ( se ovan) så blir jag SÅ upprörd trots att det bara är skitsnack. Det är EN liten människa som skrivit men hur kan man vara så omogen att man måste spy galla? Jag kan inte förstå varför folk som känner som de gör inte bara klickar bort min blogg? Du som heter En som vet skulle vara SÅ intressant att möta face to face, undrar vem du är och hur tuff du skulle vara då? *ler*

Då man skriver att mitt liv är rosa och glittrigt KAN man inte ha läst bloggen? Spyor, illamånende, nackvärk, tuffa nätter, bajsblöjor mm är ord som OFTA används i mina inlägg och jag är faktiskt bara en människa. En människa som försöker fånga stunderna, se det positiva i livet och som mer än allt önskar sig en frisk och lycklig familj. Att hålla ihop med min E är något jag önskar SÅ högt och jag spekulerar INTE om andra och skulle aldrig skriva något så nedlåtande eller fult om någon annan så jag förstår inte hur jag kan provocera så att någon måste "önska" mig något ont om ni förstår hur jag menar? Jag tror att denna människa skulle LE om jag en dag skrev att E lämnat mig. Hoppas det finns väldigt få människor som är på det viset. Jag unnar er ALLA lycka och glädje i era liv - det är för kort för att slösas bort och för att användas till att göra andra ledsna. PUNKT.

Att dela så mycket som jag gör känns inte kul då man läser sånt här även fast alla ni underbara, glada, snälla, peppande och fantastiska läsare skiner upp mina dagar med snälla kommentarer så är detta de sura äpplena som förstör min blogg-glädje. Tyvärr oavsett om det bara är EN kommentar så är det en för mycket. Att peppa varandra är viktigt, att stjälpa är något man bara gör om man själv har behov för att göra andra ledsna, "plocka" ned någon ett hack eller vill förstöra. Det borde inte vara så okej att skriva skit om varandra på nätet som det är idag. Jag skriver inte för att provocera, jag skriver om mitt liv som det är nu och som jag ser det.

Fantastiska barnvakter!


Ha det Petronella, tack för att jag fick vara hos er idag!


Elian kramar Stefan.
VI är SÅ lyckligt lottade som har er i vårt liv - TACK för idag!


Sen hämtade jag Elian som busat med Petronella, ätit god mat och gått tur med Stefan eller "Issa" som han säger. Han hade haft det så fint och då jag kom var det dags att åka hem. Stövlarna åkte på snabbt och han blev lite Mammig, helt normalt. E var också där då han tagit sig dit efter jobbet så vi körde hem alla tre. Jag var inom posten för att hämta bröllopsgrejor och jag skulle SÅ gärna visa er alla förberedelser men det förstör ju lite av känslan på dagen för våra gäster så jag hoppas ni kan vänta?

Då vi gift oss kör vi bröllopsspecial med detaljer, klänningen, frisyren och allt annat. Men bröllopsbloggen är bara för våra gäster då den innehåller mycket personligt och många detaljer som jag ej vill lämna ut. Det är alltså ingen "planeringsblogg" den övergav jag för min planeringsbok som är lättare att alltid ha med sig.


MBTI

Nu tror jag att E somnat uppe hos Elian för det är väldigt tyst här i huset =) Vi kom hem för en timme sen och då var Elian trött och drack sin välling i soffan med mig. Jag har SAKNAT honom idag men han har haft det toppenbra hos sina nya favoritbarnvakter.

Kl 14 körde jag till dagis, hämtade en glad kille som sovit lite tidigare idag, ätit frukt och yoghurt och bajsat ( perfekt innan man lämnar bort till barnvakt haha) i tid. Jag var lite orolig att störa hans rutiner men det gick toppen. From imorgon ska vi säga att han bara får sova max en timme också så att han kanske slipper vakna 5.30 på morgonen... Sen körde vi till Petronella och där hann jag bara säga hejdå innan jag var tvungen att skynda till jobbet igen. Kl 15 började vår personlighetsutvärdering.
MBTI, någon som gjort det? JÄTTEKUL var det iaf och vi åt pizza och hade trevligt.

Öyvind och jag.




En del av gänget, det blev middag ifrån Pepes.





Bröllopsbestyr:

Sorry men jag måste nå ut till våra gäster: Bröllopsblogg UPPDATERAD!

Dagens


Nu har vi ätit lunch, dagens höjdpunkt ;)


Idag har jag jeans Vero moda, linne, tröja, kofta och sjal  H&M.
Skor Din Sko.


Blixtar och dunder!


Helt plötsligt öppnade himlen sig och det åskade och blixtrade. Nu öser regnet ned. Elian som ska sova i sin vagn alldeles snart på dagis.

Strax lunch, jag är SÅ hungrig :)

Bebis nu:
"Ögonbryn börjar framträda på fostret och det börjar växa hår på huvudet. Fostret kan hicka och det går att höra hjärtat med ultraljud. Fostret rör på sig i fostervattnet, dricker av fostervätskan och kan kissa. All näring kommer från moderkakan. Kroppsdelarna är nu så tydliga att man kan se vilket kön det har. Nu är fostret ungefär lika stort som ett äpple."



Ps.

Ni är MÅNGA som tävlar, det är jättekul MEN ni som ej skrivit epostadressen I kommentaren ( inte i fältet där man skriver bloggadress och namn) måste skriva en ny kommentar om ni vill delta. Detta för att jag enkelt ska kunna kontakta vinnaren.

Nu sitter jag på jobbet här och vi har beställt pizza till i eftermiddag, jag hade inte helt lätt att välja sån mat så här tidigt. I vanliga fall kunde jag ha tänkt på varm pizza närsomhelst men nu vänder sig magen.

ONSDAG!

Godmorgon!
Här är dagen i full gång, Elian sitter på sin bil och ser morogntv, E duschar och jag äter frukost. Vi köpte så gott grovt bröl på Baker Hansen igår och då är frukosten SÅ mycket godare. Ingiers Rugbröd är väldigt norskt och väldigt gott. Inatt sov jag sådär och halv sex hittade Elian mig inne i gästrummet ;) Men det var jättemysigt och han var pigg och glad. Han pratar massor nu, säger min bok, Pappa sin tröja och Mammas väska.

"Mamma sin" väska är norskt men än så länge blandar han mellan Mammas ( som betyder Mamma sin) och Mamma sin och det är kul tycker jag för jag tror han pratar svenska med mig och norska med andra. Fast jag är dålig på att behålla svenskan rakt av, måste sluta blanda in norska ord och tonlägen. Men jag får för mig att han lyssnar mer då ibland, då jag är bestämd tex.

Dagen idag blir en speciell dag. Jag ska hämta Elian lite tidigare på dagis så han ska sova lite tidigare. Sen ska jag skjutsa honom till Petronella och Stefan och där ska han vara då jag har en jobbgrej mellan 15-18. Han kommer få så kul och jag är otroligt GLAD att ha vänner som vill och ställer upp, det är guld värt då man bara har halva familjen där man bor. Ni är bäst! Vi blir nog en trött familj här ikväll då vi kommer hem strax efter halv sju.

Nu ska vi köra till jobb och dagis. Önskar er en STRÅLANDE onsdag!





Vecka 15+0 ( vecka 16)
Idag blir det "vanliga" jeans. Ett par ifrån Vero Moda som satt väldigt löst i svanken förut med massa stretch. Får se hur det går att ha dem en hel dag, brukar vara jobbigt med minsta lilla som trycker på magen. Magen känns STOR idag. hur ska det gå med min klänning!? ;)



Skön kväll!

Nu sitter jag i soffan och myser med tända ljus, chokladglass och tvn i bakgrunden. E åkte precis iväg på bio och jag ska pyssla. Planera Elians kalas som han ska ha, ett för familj och ett för hans vänner. Sen ska jag väldigt snart blogga om en av mina bästa dagar i livet - MIN MÖHIPPA! Så att ni inte tror att jag glömt.

Jag önskar er en jättemysig kväll!


Försöker få med mina pysselböcker och pennor!



T Ä V L I N G S D A G S!

Vi ska snart gifta oss som många av er vet då jag ständigt skriver om det. Idag fick jag en postavi som visar att placeringskort, såpbubblor och annat ligger på posten och väntar, kuligt! Jag vill gärna att gästerna ska kunna skriva några rader på dagen D så vi har fått denna fina gästbok Guests&Friends ifrån ORDNING&REDA. Nu får ni chansen att tävla om en likadan!


Det är alltså boken GUEST&FRIENDS som ni tävlar om, inte BIRTHDAY!

Den kan användas på bröllop, dop, födelsedagsfest, i stugan eller hemma så att vänner som kommer på besök kan skriva i den. Jag kommer nu på i skrivande stund att jag vill ha en VIT härhemma som "vardagsgästbok"...!

Ni tävlar genom att skriva en kommentar i detta inlägget och er epostadress i samma inlägg. Jag lottar ut en vinnare på fredag så jag önskar er MASSA LYCKA TILL så länge.

KRAM

Psst!

Jag kommer lägga in en tävling här under kvällen, alla kan tävla och det är något de flesta har användning för!

Svettig eftermiddag!


Vi hämtade E idag på vägen hem och fick vänta lite då vi var tidiga. Så vi strosade omkring och kikade på vattenpölar ( Elian SKA hoppa i dem), grävmaskiner och motorcyklar. Inte lätt att fånga Elian på bild, han ska nämligen upptäcka ALLT och inte ska han hålla handen... Svettigt!




Magen är väldigt hård nuförtiden, den känns som en riktig bebismage faktiskt :)


Idag hade jag svarta leggings, grått linne, svart klänning ( Twilfit), blå kofta Åhléns och blå ballerinaskor.




Matlagning pågår!

Nu står jag och lagar mat härhemma, ja det är oftast jag som sköter den biten ;) Idag blir det lasagne, min favorit! Då jag kom till dagis idag såg jag att barnen precis var på väg ut. NEJ tänkte jag, för då är vår lilleman snabb att sätta sig på en av motrocyklarna och sen är det kört att få hem honom.

Han körde och körde och jag kände mig hyfsat dum då jag tillslut försökte köra, "Då går Mamma"grejen och han sa Ha det och vinkade glatt... Haha tillslut fick fröken säga att det var dags att parkera så att alla barnen ställde in cyklarna igen. Puh!


Happy motorcykelkille. Han kör snabbt i backen ned och jag sa det idag att de borde ha hjälm. Men han har tydligen stenkontroll. Jaja kanske jag ska skicka med en hjälm på måndag :)



H&M


Jag gick in på H&M igår för att köpa bomullsrondeller, men så följde även denna väskan med hem.. Vet inte helt hur det gick till men fin är den. 199 kr, som hittat! Här med min favoritsjal.

Lycklig?

Det är så skönt då solen lyser, man känner sig piggare! Jag åt god tonfisksallad idag och nu är det bara någon timme tills jag får krama på Elian igen, vi ska åka direkt hem och mysa idag. Han vill nog vara ute och leka om jag känner honom rätt.

" Kunsten å være lykkelig består i å gjøre sine gleder enkle"

Kinesisk ordspråk


Vårt hjärta på utflykt med dagis, första året.
Jag blir fortfarande förvånad ¨ver all kärlek han ger mig, det är helt underbart.







Akupunktur bokat!

Ni är så underbart Söta som tipsar mig, nu har jag faktiskt bokat in en akupunturstimme på fredag. Så återkommer jag med rapport sen om det hjälper! Jag gick på "modningdakupunktur" hos en jättego svensk tjej på Majorstuen då jag väntade Elian, något jag absolut kan tänka mig igen. Men nu har jag bokat in hos en man rakt över gatan på jobbet, man får spara in den tid man kan :)

Sötaste jordmoren!

Nu fick jag ett samtal av min jordmor ang blodprover, jag ska ta dem på måndag då hon som tar dem fortfarande har semester. Samtidigt ska jag in till henne och lyssna på hjärtljuden, så otroligt gulligt att hon förstår min "oro". Fast jag kände lilleman ( tror jag att det är) därinne igår, det är det bästa jag vet just nu. Små sparkar har jag också känt.

Nu ska vi spela fantasi här!

Solig dag i Oslo!

Godt Bröd plus Multijuice, perfekt frukost!


Inatt sov jag bättre än på länge. Jag hörde såklart Elian då han ropade efter en mardröm men sen var jag bara vaken en gång och kissade. JIPPIE! Min nya grej blir sova före 22 och E tar Elian. Elian var SÅ happy då han vaknade idag då han sovit bättre än han gör då vi stör varandra. Det gick bra att lämna på dagis men han hade precis somnat till i bilen innan så det blev massa kramar och jag hann hälsa på några andra Mammor och fröknar. Snacka om skillnad att lämna kl 7.45 då de öppnar och en kvart senare, skönt att veta att det faktiskt är fler barn som kommer tidigt.

Nu ska jag ringa en kund, dagen idag ska bli BRA! Solen strålar och jag är happy.


En lite sämre dag....

Här är status tyvärr dålig, min nacke vill inte helt det jag vill, JOBBA! Men nu ska jag flytta mig in till gästrummet och sova där inatt. Pratade med min Mamma förut och grät en skvätt för så här kan vi inte ha det. Graviditetshormoner ( det är ju SÅ underbart trots allt jobbigt, kände nyss liv därinne och då blir jag helt varm), huvudvärk, nackvärk, lite sömn + jobb = BAD KOMBO. Ska sova gott inatt och prova jobba imorgon, vägrar låta nacken "vinna". Har bokar in nya fysiotimmar och ska börja träna igen. Puh!

E la Elian ikväll och det tog TID. Tror de höll på i två timmar och sen då han äntligen skulle få pusta ut brast jag i gråt av allt jobbigt. Nej, nu satsar jag på morgondagen. Sov Sött!


Elian - solstrålen i vårt liv!

Ps. Såna här dagar då det varit extra tungt ska man alltid tänka på vad som varit bra:
 Jag sålde bra på jobbet idag trots noll sömn.
 Bebis mår fint i magen.
 Snart blir vi man och fru.
 Elians leende då han såg mig komma på dagis idag och alla kramar och pussar jag fått.
 E, tack för att du finns för oss.
 Goa vänner som lyser upp med söta sms - jag älskar er!



Äntligen!

Nu har vi ätit middag här, ris, kyckling och sås. Nu busar killarna nere och jag ska läsa en Gravidtidning jag fick av jordmor, sen försöka sova. Hoppas ni har en skön måndag!

Vecka 15


Den här boken är til Mor och til Far om man vänder på den. Här kan man skriva sina tankar och annat och läsa om varje vecka. Jag hade gått upp 0,5 kg på bara en vecka men jordmor sa det är normalt, att jag ska gå upp nu... Jag är så hungrig hela tiden. Andra i vecka 15 som är likadana?

KRAM i solen som skiner här i Oslo just nu!


Mom to be



Nu är jag tillbaka på jobbet. Det var liv inne i magen men tyvärr ville inte skruttis ligga med ryggen till så vi kunde inte höra hjärtslagen♥ ordentligt men massa sparkar hörde vi. Jag ska känna noga efter nu så att jag känner liv annars vill jag lyssna igen nästa vecka men jordmor sa att allt är bra då hon kände bebis + att vi var på ul för en vecka sen så jag måste lita på det.

Min nacke värker idag så jag ska verkligen inte stressa, men ikväll måste vi planera det sista inför bröllopet. Det är självklart kul och underbart som alla säger men med en liten son plus en graviditet i starten så är det ändå liiite stressande också. Jag LÄNGTAR tills dagen är här och vi får NJUTA!

Kräftor!

ÅÅÅ så sugen jag är på kräftor. Massa kräftor, trevligt sällskap, vitt bröd och gott smör med svensk ost...Västerbotten kanske. MMMM lite morgoncravings här på jobb.. Vi har startat med morgonmöte och jag känner att tiden flyger fram, strax dags att köra till jordmor för kontroll.

Ny vecka!

Inatt kom Elian in till oss och har sen sovit PÅ mig, i fotändan som han älskar att göra = nervös Mamma eftersom han ofta ramlar ner... Sen var jag kissnödig men höll mig då han sov på mig igen och sen låg jag med snurrande tankar kring bröllopet HELA morgonen ifrån kl 3. Så idag är jag minst sagt trött men har gjort ansiktsmask ( c-vitamin ifrån H&M) i duschen och verkligen försökt tänka positivt.

Jag får sova efter jobbet och sen förhoppningsvis inatt!  Hoppas ni sovit bättre ;) Jag brukar påminna mina vänner utan barn hur bra de har det som kan SOVA SOVA SOVA när de vill, förutom på jobbet då ;) Sömn behövs för att orka med.


Dagens älskling i fin hood ifrån Barnlycka.

HAPPY MÅNDAG!




Är ni där?

Hej kära älskade bloggvänner!


Kanske ni sitter och myser framför en film nu? Vi började se vår söndagsfilm tidigt så jag kommer i säng i tid ikväll. Men först fil, banan, allbran och russin samtidigt som jag tänkte livechatta med er en stund. Någon där?


Gammal bild

Update kl 22: Nu flyger tiden och jag ska lägga mig och läsa. TACK för mysig chatstund, vi får pratas mer snart. Era kommentarer som ni lämnar gör mig glad och det känns så kul att blogga!

KRAM och SOV SÖTT!


Snart fru...

Nu har vi sett filmen Awake, den var bra men slutet drog ned helhetsbetyget. Det har regnat många dagar nu och prognosen ser inte bra ut denna vecka heller. Men det gör inte så mycket då man ska jobba även fast man såklart blir piggare av sol.

Imorgon ska jag jobba och se hur det går. Min nacke mår inte bra av att sitta stilla och trots att jag har höj- och sänkbart bord så får jag väldigt ont. Ska till barnmorskan / jordmor ( samma som sist) på lunchen imorgon så jag ska prata med henne. Det känns så mysigt att jag vet att jag ska få mäta magen, lyssna på hjärtljud och prata lite bebis :)

Det är iallafall viktigt att jag försöker ta det lungt nu känner jag då jag snabbt mår illa om jag stressar, så jag är nog inte helt i fin form ännu som jag trodde förra veckan men jag är mycket piggare än tidigare. Tur jag har E som kan göra allt jag inte orkar. Om bara veckor är jag hans fru, sista helgen i augusti gifter vi oss!


Familjekärlek!

Nu sover en supertrött Elian eftersom han sov så tidigt idag. Jag och min Eivind har laddat upp med chips och godis ( jag vill bara ha sura saker nu) och ska se en film. Vi har spenderat eftermiddagen hos Bestemor och Heidi idag. Vi skulle egentligen få mysigt fikabesök men jag har haft så ont i huvudet och nacken idag så jag har bara legat. Men så skulle killarna åka iväg för att jag skulle få vila och då blev jag så sällskapssjuk så jag har sovit på soffan hos Svärmor och hört hur de lekt och busat. I LOVE!


Vi åt goda mackor med massa pålägg och sen har vi softat allihopa. Att ha en familj som bryr sig är allt för mig. Tänk, snart får vi möta min del av familjen i Sverige på bröllopet. Många känslor då alla är samlade och jag kan tänka mig hur mycket jag kommer gråta av lycka!


Älskade Bestemor.
De satt och läste böcker LÄNGE!


Myspys med trött Mamma.







Sovit ut!

Hej söndag!

Vi har kört ännu en soft morgon och då Elian och E kom upp till mig i sovrummet runt 9 så somnade vi om alla tre. Jag vaknade ännu tröttare så nu försöker jag äta lite för att komma igång. Jag var hungrig redan kl 6 så nu är det dags för GOD frukost ;-)


Somnat på Mamma sista dagen vi seglade i Danmark...


Ler i sömnen :)

Friends!

Vi har haft jättemysigt besök av Ashi med familj. Nu lägger E Elian som är trött efter lek med sin bästis Henrik  och jag ska baka ut två pizzor så att vi kan frysa in. Vi åt alltså Parmapizzor och sen glass till dessert. Sen tog jag och Ashi med oss barnen på en miniprommis till hästarna så att barnen kunde se dem. Det var succé!


Skön kvällsprommis!


Pernille med sin kusin Maiken. Ett fint namn tycker jag :)


Sötaste, snällaste Ashi. Love You!





Bebis sprattlar och buffar på! Happy MAMA!

Igårkväll kände jag bebis massor därinne i magen, det är så häftigt! Jag låg i migrän, illamående och allmänt dålig form igår så jag stannade i sängen hela em(kväll. Supertråkigt men det behövdes. Något som verkligen piggade upp mig var ett paket ifrån posten som killarna hämtade. Paketet var ifrån Barnlycka och innehöll gravidkläder åt mig, bla byxorna jag har på mig idag. SUPERSKÖNA! Elian fick en fin mysjacka också, han får inviga den på dagis på måndag.


Handlat mat, ett nödvändigt ont ;)
Då får man glass efteråt!





Morgonmys!

Det känns som en söndag idag tycker jag, bara för att det varit så sköna stunder tror jag.  Skönt med en soft helg innan bröllop och allt som sker. Mamma kommer om en vecka och är här på Elian födelsedag, det känns jättekul och så kan vi stämma av lite bröllop också!



Lek ute!

Nu är vi hemma efter matshopping. Vi ska äta pizza med Ashi + familj. Elian ropar efter Henrik hela tiden, det är så sött :) Innan vi gjorde oss klara idag åt vi grönsakssoppa och sen skulle jag ta en dusch. Då var Elian SÅ klar för att gå ut så E tog med honom ut. Efter en timme var han hur happy som helst. Man märker att han vill leka, vara ute och är van aktivitet på dagis. Det tycker vi bara är bra.


Inte så snällt av mig att fota honom så arg men jag kunde inte låta bli ;-)





12.30

Godmorgon sköna lördag!
Imorse vaknade Elian 5.45 men E har tagit honom så jag fick sova. Sen har E sovit tills nu eftersom jag och Elian sovit på soffan i två timmar och vaknade nyss. Skön start på dagen som bjudit på ösregn hittills. Nu är det lunchdags, jag är hungrig ;-)

Ser att detta ej publicerats tidigare!

Cappuccino på BI!

Nu ska jag äntligen hämta Elian! Har haft en tung dag efter lite sömn + illamående men har  varit på BI och köpt kaffe och skumboll. Det hjälpte lite med cappuccino mot huvudvärken. Det blir tända ljus, en filt i soffan och SOFT kväll hos oss ikväll.
Hoppas ni är i toppform och njuter att helgen är här!

s
Här håller jag in magen, något jag måste sluta med men det är väl gammal vana då en kamera dyker upp haha.


Öyvind!



DAgens


Idag är det casual friday! Jag har H&M ifrån topp till tå, Mammajeans men resten är "vanliga" kläder. Vill förresten tipsa om denna vita tröja, köpte den ( + en svart) med brudklänningen på armen då jag hade lite tid innan skräddaren. 98 kr och passar perfekt till en gravidmage.



Anne har fyndat på Vero Moda, söt tunika! Min sjal då vi har så kallt här.


Jag har ätit mer lunch än jag gjort på länge, hoppas orka hålla mig vaken tills E kommer hem. Jag måste bli duktigare på att verkligen sova då jag kan. Helgen är välkommen!

Nytt armband!


Hittade detta på Akademika som ligger i Nydalen. Shoppade två böcker till Elian och lite annat smått och gott. Armbandet kostade 199 kr och jag föll direkt :) Märket är Viva La Diva.



Illa....

Idag mår jag illa igen, men det beror nog på att jag sovit för lite. I sömnen måste jag ha ändrat klockan för den ringde kl 4.15 sen kunde jag inte somna om. Ikväll är det tidig kväll för imorgon SKA jag vara piggelin. Nu äter jag yoghurt och banan här på jobbet och försöker må bättre.

Jag ska visa mitt fina nya armband lite senare men nu ska jag återgå till jobbet. Det är så skönt att kunna göra flera saker samtidigt, äta yoghurt, blogga och ringa kunder. Annars vore bloggen väldigt tyst dagtid då jag jobbar och det går ju inte ;-) De är KUL att ha en blogg med allt att se tillbaka på.

Finally friday!


Vi just nu.
Elian ÄLSKAR att se på andras bloggar och gärna på sig själv, därmed är photobooth en favorit
( en inbyggd kamera i min macbook)

Min "teori" fungerade igår, jippie! E la Elian och det tog tid eftersom han inte får ligga bredvid tills han somnar. Elian puttar ut honom på slutet och sen springer Elian ut ur sitt rum och E uppför trappen typ femtio gånger, haha men tillslut somnade han utan mig. Min teori var att han blir ledsen om natten för att han somnar in med mig bredvid och tror sen att jag sover där. Men då han vaknar till sen och sängen är tom får han Mammaabstinens. Men nu visste han ju att han somnat själv och vi fick inte besök förrän kl 5.45. ;-)

Happy Fredag, här öser regnet ned och nu ska vi åka till dagis och jobb.








The winner!

Nu har jag lottat en vinnare i tävlingen och det blev en Prinsessig trio som vann! GRATTIS Emma-Pemma med döttrar, jag hoppas ni blir jättenöjda. Skicka gärna en bild så kan vi se resultatet. De valde alltså dekor Sagoprinsessa och jag tror det blir ett väldigt girlie rum, precis som det ska vara om man har två Prinsessor ;-)

Vinnaren:
"
Postat av: Emma-pemma

Hello! Mina 2 prinsessor Ida & Elin, även kallade Smultronpuss & Prinsessan skulle bli sååå glad om de fick ha "Sagoprinsessorna" på sitt rum!

2008-08-04 @ 12:29:11
URL: http://minnietiger.blogg.se/"


Tack Barnlycka för att vi samarbetar, det är KUL att samarbeta med en sida som ger så god service och har så fina saker!



Bröllopshår + make - check!

Nu har jag legat och slappat uppe med MAMMAtidningar men inte kunnat sova. Elian har haft så mysigt med besök av Bestemor och telefonsamtal med Mormor. E lägger en trött kille nu som bara vill ha mig då jag är hemma så jag hoppas trenden bryts idag. Annars är det så, en Mammaperiod.

Jag landade nyss i soffan med en nachostallrik och ett stort glas vatten. Paj till dessert är planen, det är ju så gott! Jag är SÅ nöjd då jag fått tips av er kära läsare som ledde till att jag nu har hårfix + make färdigt. TACK! Emma ska hjälpa mig och hon verkar jättegullig och det känns toppen. Allt faller på plats och ikväll shoppar min Mamma alkohol till festen.

Jag ger vårt barn pasta med smör och ketchup!

Idag gick jag hem kl 14, shoppade mysiga böcker till Elian och hämtade en kille som glatt hängde med hem. Sen att vår mysstund som jag sett framemot gick sådär är en annan sak :) Elian var supertrött och visste inte helt vad han ville, sen då han kom i form blev jag dundertrött så jag har legat på soffan och försökt vila men han öppnar mina ögon så snart de faller igen. Nu kommer E hem strax, då ska jag SOVA!

Allt blir inte som man tänkt sig, men oftast bra ändå. Nu ska Elian få pasta med smör och ketchup så att han äter. Han gör hellre andra ting än att sitta stilla och äta men är det pasta med ketchup så blir han mätt. Mätt son = happy son!

E kommenterar Costume i väntrummet:

E-Men det är ju barn i reportaget?
J-Nej det är modelltjejer.
E-Men vem vill gå klädd SÅ? ( reportage ska ju inspirera men E trodde nog att det skulle vara mer som en "katalog"och uppskattade inte batikfärgade lycratights, knallrosa skor med runda klackar, fjädrar, kappor och allt på samma gång)
J-Haha du är så söt.
E-Men Josefine hon där ser ju ut som ett lik?( pekar på en annan sida)

Tänk så olika vi uppfattar världen? Alla vi människor som ser och tycker. Men det var ju lite kul att han sa så och inte, wow vilken hot rumpa för tjejen som enligt honom såg ut som ett lik var nästan naken. Han menade inget illa mot tjejen men reportage som stylats så att vi tjejer ska gilla det kanske inte direkt är så tilltalande för våra pojkvänner. Så det är viktigt att ha sitt eget ideal och sina egna värderingar. Var stolt över hur DU ser ut. Det tror och hoppas jag att du redan är.

Receptet på "min" hallonpaj!

PAJDEG: 150 g smör 1 dl socker 3 dl vetemjöl 1 tsk bakpulver
FYLLNING: 2 dl creme fraiche frysta/ färska hallon 1 dl strösocker 1 tsk vaniljsocker

1. Sätt ugnen på 225 grader 2. Smält smöret. Blanda med socker, mjöl, bakpulver. 3. Tryck ut degen i en pajform. 4. Blanda ihop ingredienserna till fyllningen. Häll den i formen. 5. Grädda i 20-30 minuter. Låt svalna.

Ps. Hallonen kan absolut bytas ut med väl avrunnen ananas ( krossad på burk) Det blir supergott. Serveras med vaniljglass eller kall vaniljsås ( finns att köpa på IKEA om man ej bor i Sverige)

ENJOY!♥


Nu är jag hungrig!

Alldeles strax är det lunchdags här. TUR då jag är superhungrig hela tiden. En god avokadosallad med kalkon blir det nog idag, det var så gott igår ;-) Att jag blir snabbt mätt är inte så praktiskt då man jobbar. Måste ta med mig lite fil ( kefir)hit, vi har ju frukt men kefir, allbran och banan är ju det perfekta mellanmålet.


Mammatröja ifrån H&M men den är snart kort känner jag, en Mammatröja ska ju fungera länge tycker jag allt. Kofta ( ej MAMA) och jeans ZARA. Ska inom Gina Tricot snart och köpa linnen ( de har många långa varianter) Jag tycker Mammaavdelningar är ganska tråkiga. Men Lindex kan ha godbitar, iaf då jag väntade Elian.


Men OJ!

Jag hann aldrig lotta ut vinnaren igår, FÖRLÅT! Så vi kör tävlingen tills ikväll istället.

Mina favoriter!

Armbandet man ser i detta inlägg är mina favvisar som jag alltid har på mig. Båda ifrån Namnsmycken.com


Fab friends!


Igår kom Petronella och Stefan och tokbusade med Elian. Han fick vara vaken lite extra då vi åt men sen var det sovdags. Nu är bordsplaceringen färdig tror jag. TACK för en jättemysig kväll igår, ni är de BÄSTA!



Snälla Petronella räddade mig med sin symaskin och lagade mina Mammajeans så nu har jag dem på mig idag. Det är en räddning att ha ett par fina Mammajeans, men dessa ifrån Zara är tight modell så jag måste nog shoppa nya i höst. Petronella hade jättesöta chinos, rosa. Jag blir såklart avis på allt som heter midja nuförtiden men älskar att vara gravid.



Mardrömsmaraton!

Inatt har jag konstant ( känns det som) drömt bröllopsmardrömmar. Ringen gick sönder, vigselringen var i gult guld ( ska ha i vitt ), mina tärnor var borta, inga blommor, ingen slöja och då jag sprungit fram och tillbaka ( långt) med svetten i pannan var E borta?! HEMSKT och jag är HAPPY att det är en vanlig dag och att det fortsatt är någon vecka kvar så jag hinner fixa det sista.

HOPPAS få mail ifrån prästen idag så jag kan ringa de som ska sjunga ( de BÄSTA!) och sen fixa färdigt med menyn ikväll. Puh! Ibland är man lite stressad i sitt undermedvetna. Det spöregnade dessutom på "vår" dag.

Happy Torsdag det kan bara bli bättre!


Vi nu. Jag ska VILA då E kommer hem idag för jag känner mig som om jag sovit noll. Men allt går.
Elian sov med mig och snurrade omkring som en propeller och E somnade på soffan. What a night!


Sweet dreams!


Röran till pajen vi åt till dessert ikväll. Med svensk vaniljsås till ;-) ( IKEA)

Vi har haft en SÅ trevlig kväll men nu måste jag lägga mig så jag skriver om det imorgon då jag kommit till jobbet. Min kalender är tom imorgon vilket känns skönt, dagislämning, jobba och sen hem och mysa med skrutten som jag saknar något otroligt då han leker och röjer på dagis.

SOV GOTT!


Here we go again!

Vecka 14+1 ( enligt UL igår)


Något ni vill se eller slippa? Jag tycker ju att det är kul att se hur den växer och förändras :)

Nu lagar jag tacos och E badar Elian som lekt ute och kom in alldeles genomblöt av allt vatten han hoppat i. Vi får snart besök!

Till alla bröllopsgäster:

Bröllopsbloggen är uppdaterad, antar att ni kikar här oftare än där :)


Enjoy life!

Nu är vi hemma jag och Elian och regnet vräker ned ute. Det är så mysigt att bara vara inne med skön musik och tända ljus. Allt gick toppen hos skräddaren som inte ville sy in något ännu då magen förmodligen växer en del innan det är dags. Men den kändes helt rätt och jag LÄNGTAR tills jag ska bära den...

Jag hann fika på Petronellas jobb och det var SÅ god morotsmuffins och cappuccino där och jag pratade massor med henne om allt. Många val i livet som ska tas och de ska ju helst gagna dig själv, din familj och din / er FRAMTID. Så vi får se vad som sker den närmaste tiden. Det känns kul med projekt på gång.


Nu ska jag dammsuga lite nede så vi kan ta emot gäster och äta tacos ikväll. Bröllopsplanering och goda vänner kan ju inte bli annat än mysigt. Hoppas ni är nöjda med dagen så långt, annars gör det bästa av den. Pussa din sambo fast du var sur på honom igår, gå på en bio du velat se länge eller bädda ner dig i soffan med en bra bok. Livet är för kort för att inte njutas!

Till skräddaren!

Nu ska jag ut i spöregnet och köra till skräddaren. Håll tummarna för att det känns bra med klänningen, jag vill ju att magen ska se fin ut i den. Mina mammajeans ifrån ZARA sprack nyss, help måste lämna in dem imorgon så att mudden får förstärkning jag gillar dem ju massor.

@ work!


Nu är jag tillbaka, det känns jättekul!

Välkommen rutiner!

Nu äter jag all frukost jag kan få i mig så att jag orkar idag =) Ska ha möte kl 8-9 med min chef så att vi kan lägga en plan. Vi gifter oss ju väldigt snart och jag ska ta ut semesterdagar i augusti men bröllopsresan tar vi den helg i sept vi kan få barnvakt. Nu regnar det ute och det ska vara grått hela veckan, ganska skönt då man ska jobba men ändå tråkigt. Elian fick väckas med en vällingflaska imorse. Han sov mellan oss och har kanske sovit lite mer än mig men han har snurrat och snurrat.

Det var kort morgonrapport hos oss, önskar er en SKÖN dag!


På båten ifrån Danmark till Oslo.



Vårt barn och vår bebis!

Det blev jag som fick lägga mig bredvid Elian så att han somnade. Hysteriskt Mammaskrik står inte jag emot och han ville bara ha närhet.






Vi hade så mysiga stunder tillsammans idag. Nu när jag skriver känner jag bebis i magen, det är så häftigt och E kände nyss sprattel då han la handen där jag kände. Det blir bara bättre och bättre, är så glad för att jag slipper må illa mer.

Bebis - vi älskar dig!

Jag har fortfarande inte hunnit smälta dagens intryck. Att se bebisens hjärta slå och att den sprattlade omkring och rörde sig massor var så stort. Jag och E bara log hela tiden. Den är nu 14 cm ( hela bebisen) och det kändes som en pojke men jag har ingen aning. Med Elian visste jag direkt men nu är jag så osäker. OM vi får veta i september på UL så blir jag Happy!

Höst i luften!

Nu har jag landat i soffan. E lägger Elian som numera oftast vill ha Mamma till allt så vi hoppas det går bra. Han kommer in till oss om natten också och då duger det INTE att läggas tillbaka i sin säng.. Han ska absolut till mig. Men den natten jag sov borta så sov han i sin säng hela natten. Typiskt eller hur!?

Ljusen är tända, diskmaskinen påslagen efter middagen och det vimlar av sand, damm och annat på golven men ikväll ska jag softa. Får dammsuga imorgon för då får vi besök av vårt VÄRDPAR Petronella och Stefan. Det ska bli supermysigt och jag tänkte visa bordsplacering, planera lite inför bröllopet och så. Ikväll ska jag försöka hinna skriva om gästerna,
festprogrammen borde vara beställda för längesen men allt tar sin tid.

Det är ju höst i luften, idag kände jag att löven blåste annorlunda och det blir lite fräschare luft. Det passar mig utmärkt som ska börja jobba imorgon. Det blir nog en tuff första dag då vi måste köra tidigt och jag ska lämna Elian. Men det ska bli KUL att möta arbetskamrater och få starta igång igen. Jag ska också sy in min brudklänning så den får jag inte glömma imorgon.

NJUT kvällen alla ni goa, ni gör mig SÅ glada då ni tr er tiden att skriva en kommentar. Ni får förresten alltid 10% rabarr hos Barnlycka då ni anger koden Prinsessans Dagbok då ni beställer. Det syns inte då ni handlar men dras av manuellt i efterhand. Fortsätt gärna att tävla HÄR!


En vilja av stål!

Idag då jag kom på dagis var de precis på väg ut. Elian hade på sin lapp( för stor men de vanliga var slut) och lekte med motorcyklarna som är hans favoriter. Tror jag nu vet vilken tvåårspresent han ska få. Jag pratade med fröknarna och han lekte glatt. Efter tjugo minuter fick jag "låtsasgåhem" för att han skulle hänga med mig hem.




Det går undan i svängarna och han kör nedför backarna och sen upp igen.


Sekunden innan vi gick sa jag att det är så bra att han har lappen på dagis eftersom han hemma alltid pillar bort den direkt. Vad tror ni sker? Jo han tar av den då vi kommer till bilen som stod fem meter ifrån dagis, snacka om att känna sitt barn.


Jag och Elian fixade ärenden innan vi hämtade E och då sprang Elian och kramade denna glassman. Han pussade på den också och samtidigt som det var sött kan man ju tänka på hur ofta de tvättar av den!? ;)

Vår kramgoa vilde som alltid ska göra som han vill. Inte hålla i handen, alltid hoppa i vattenpölar osv..Man blir svettig av att vara utan vagn så tillslut tog jag en kundvagn och satte honom i den.





Härlig lunch med AnnaStina och Johanna!


Efter UL mötte jag upp AnnaStina och Johanna och hade en mysig lunch på Baker Hansen!
Det var så skönt att få catcha up lite även fast det bara blev en timme. Johanna var snäll som en Prinsessa och flirtade med en liten pojke vid bordet bredvid.


Flirtig tjej!


Jag fick också en puss men den fångades inte på bild :)


Min första cappuccino på ca 14 veckor, det var gott!


Vi försökte fota oss alla tre, det gick sådär.
TACK sötaste ni för idag, jag blev så glad att se er!









Mat mat mat

Nu leker Elian ute med E och jag lagar mat. Kyckling, broccoli och paprika ( stekt) med ris och currysås blir det idag. Jag tänker ofta på mat och har varit sugen på detta en stund nu. Jag äter mycket oftare nu och imorse blev det som sagt Bagel & Juice, Club Bagel med god smoothie till. Yummie!


Jippie!

Förlåt att jag ej skrivit förrän nu. Imorse fick jag sova ut sen körde vi till dagis strax efter 9. Jag och E myste m god frukost på bagel o juice. Sen provade han bröllopskläder. Finast kommer han att bli! Sen var det dags.. Vi väntade över en timme, kliniken är populär men jag var lite trött på väntan då vi satt där. Tillslut fick vi se vårt mirakel som sprattlade och vinkade för fullt. Allt såg bra ut och vi båda gick därifrån lyckliga! Nu ska jag hämta Elian efter mysig lunch med Annastina o Johanna!

Mer kärlek till varandra!

Ikväll har vi sammanställt saker vi borde ha fixat för längesen inför bröllopet. Men det är så skönt att ha saker på plats. Vi har drygt 50 gäster, tyvärr kan inte Eivinds Farfar, Mormor eller Morfar komma pga den långa resan och många lämnar sina barn i Norge så det blir färre än vi trodde men de som kommer är SÅ välkomna och vi LÄNGTAR! Min epost ligger nede ikväll, jag har egentligen massor att maila och dona med men jag satsar på att den fungerar imorgon.

Det känns overkligt att det är så snart jag får mina vigselringar( ja jag ska få två), får kalla mig Fru Aamodt och står där i klänningen... Att mina närmaste kommer dela dagen med oss gör mig så lycklig. Först tänkte jag en VIPvigsel på Arlanda eller på en strand någonstans bara vi och sen en resa. Detta pga struliga saker som skett i familjen men om man försöker fokusera på det som gör en glad och de människor som faktiskt finns där, ställer upp och accepterar dig för den du är samt kommer ihåg att det är VÅR dag så går det enklare. Det var framförallt E som ville gifta sig som vi ska göra och som han sa sen ligga inne i suiten bara oss och se på varandra och minnas dagen med våra nära och kära. När han sa det började jag nästan att gråta. Killar kanske inte säger saker som vi tjejer vill men då de säger något kan det betyda oerhört mycket. Igår sa E att han glädjer sig så till födseln. Det visste jag inte att du tänkte på nu sa jag, men då sa han att det är klart han gör. Vårt nya liv kommer ju till oss. Han är bara bäst!

Nu svamlar jag här men livet är komplicerat, fantastiskt, tungt, jobbigt, svårt, omöjligt, möjligt, obegränsat, glatt, enkelt och framförallt STORT. Man ska ta vara på ljusen, de vänner man har som skänker glädje, familjemedlemmar som man kan skratta och gråta med, sina BARN som man fått i gåva. Vårda varandra ömt så går livet lite lättare trots tunga dalar. Alla har perioder med tunga beslut, orättvisa öden och dagar man vill glömma. Men om du då kan njuta lite extra av dagen då du känner solen i ansiktet på väg till jobbet och kan le trots att klockan kanske bara är 6, att du varit duktig i skolan, fått den godaste kyssen av din kära eller kanske sovit en hel natt då din nya bebis för första gången valt att inte nattäta så hjälper det. Ett leende föder fler!





Lunch på tu man hand


Innan vi hämtade Elian idag så var jag och E bara vi, Han sov då vi tänkte hämta honom och sen är det frukt och yoghurt så vi passade på att äta lunch tillsammans. Självklart valde jag Godt Bröd, jag borde verkligen få någon slags rabatt så ofta jag gör reklam för dem ;) Men det är GOTT och ekologiskt så jag tycker ni ska testa en dag. Min favorit är "rundstykke" med avokado, kalkon, ost, alla grönsaker utom lök med oliver. Yummie!





Närbild på Es macka. Han tog färskost, paprikaskinka, brie alla grönsaker och oliver plus salt och peppar. Man kan ju lätt göra såna här mackor hemma också, bara att lägga på allt extra så blir man riktigt mätt också .

Sen hann vi också köpa nya skor till E och svenska MAMA plus en norsk gravidtidning åt mig. Mat inhandlades och sen hämtade vi alltså skrutten. Nu ska jag läsa mina blader och vila lite innan jag ska bada Elian.

NJUT måndagen, en dag närmare helgen!





Dagis idag gick toppen!

Nu har vi precis ätit måndagsmiddag här, fiskpinnar, potatis, grönsaker och lättcremefraiche med pressad citron. Jag är en Happy MAMA som ligger i sovrummet och softar nu. Det gick så bra att hämta Elian idag och han hade haft en fin dag vilket gjorde mig väldigt glad. Då vi kom lekte han med de andra och var superglad att se oss. Sen lekte han vidare, matade kompisarna på låtsas och kramade alla hejdå innan vi åkte hem. SKÖNT! Nya fröken är jättehärlig och verkar ha en bra humor vilket är viktigt då de växer och utvecklas så mycket. I love vårt dagis!


I bilen, lättad efter hämtning.
Det är alltid stort då något är nytt men avdelningen är så söt och Elian verkade bara glad att leka med sina kompisar igen trots att vi varit vi tre hela sommaren. Men vi fick masa kramar både jag och E då vi hämtade ;)

Hemma!
Vår utmaning varje dag är att Elian alltid vill vara ute och leka då vi kommer hem. Men oftast har vi ( som idag) massa påsar, mat och annat och vill gärna komma IN. Så det blir lite skrik innan vi kommit in men sen går det bra.

Färsk!


Här var Elian en dag gammal.... Jag kan fortfarande komma ihåg hur gott han luktade.. Varm och alldeles livs levande. Att få barn är verkligen det bästa som hänt mig. Tänk att vi ska få ett till mirakel härhemma? Jag hoppas hoppas så att allt går bra.


T Ä V L I N G - inred barnrummet med dekor!

Eftersom det är måndag så tycker jag att en tävling är på sin plats. Kanske många tänker på att inreda hemma i höst ( som jag :))!? Barnrummet är ju ofta en utmaning och jag har äran att lotta ut en DEKOR till väggen som kommer ifrån Barnlycka. Tyvärr är den Elian har ( Cars) slutsåld men ni kan kika in och välja vilken av de andra ni vill ha. För att delta skriv en kommentar med ålder, stad och hur många barn du har ( om du har) och sen vilken dekor du önskar. OBS! Epostadressen ska också stå med I kommentaren för att delta.





LYCKA TILL!
Jag lottar ut vinnaren på onsdag runt lunch.


Dagis och bebistankar...

Dagislämning gick bra! Elian hade klamrat sig fast till E först men sen satt sig med sin kompis och lekt med bilar och pussat E Ha Det utan att se på honom, skönt. Vi ska hämta tillsammans och jag längtar redan. Det blir nog någon som frågar om min mage antar jag, för bara Elians ena fröken visste något innan semestern. ÅÅÅÅ imorgon får vi se bebisen, det ska bli så härligt att förhoppningsvis få veta att allt ser bra ut. Annars blir det nog bloggtyst härinne en stund, vet inte hur jag skulle klara av ett negativt besked...

Vi pratade inatt om det, om barnet skulle ha hög risk för Downs ( vilket jag inte är i riskzonen för då jag är ung men man vet aldrig). E sa direkt att han ALDRIG kunde ta bort sitt barn, inte jag heller. Det är en människa som vi redan älskar och det är nog mest föräldrarnas liv som blir "annorlunda" på ett vis men samtidigt så är det ett barn som inte vet något annat, det är så hemskt att man kan utrota en människotyp om man kan säga så? Jag ska ta hand om dig vem du än är därinne. Kanske får vi veta flicka, pojke? Någon som fått veta det redan i vecka 14+0? ( vecka 15) Det blir ju ännu mer verkligt att veta vem det är med namn, vi kallade Elian Elian tidigt och alla i omgivningen visste att vi väntade en Elian. Det kändes extra stort. Men jag respekterar dem som inte vill veta och är duktiga och köper neutralt och får en BIG surprise på dagen D :)


Tänk att du ska bli storebror älsklingen vår.

Morgon hos oss!


Koser ( myser) med Lilla My på tv!


-Men Mamma, fotar du så här tidigt på morgonen?


Ha en fin dag mina hjärtan!
Jag hoppas E kommer tidigt hem så att vi kan hämta Elian tillsammans.


Ställer upp på ett foto i farten.
Nu är påsen packad med blöjor, våtservetter, gummistövlar, regnställ, ombyte och lappar till ögat.
Dagisdags igen, jag tror Elian kommer älska att leka men är såklart lite Mammaorolig över att han ska bli ledsen då E går... E ringer nog strax.



Liten prommis


Igår vid sjön. Elian ville bada men då det varit bakterier i sjöar här i Oslo så fick han bara se på änderna.
Jag håller i så att han inte ska kasta sig i.


Det var så skönt med en prommis och att se Elian så glad gör mig glad.
Det är inte så mycket som ska till, ett leende ifrån honom och jag ler.
Barn är livet!


Vi kikade på hästarna som tittade på oss då vi vinkade, de var så fina!







Happy Måndag!

Elian vaknade 6.15 och ville ha välling. Det är ju toppen då han ska på dagsi att han inte sover till 8.20 men gärna till 6.45 ;-) Nu sitter han och ser barnetv och jag ska göra en macka som han kan äta till frukost då han kommer till dagis då vällingen blev så tidig. Idag börjar han på ny avdelning men med samma kompisar så vi har pratat om dem hela morgonen här. Det känns jätteskönt att de fortfarande blir den lilla gruppen de varit.

Solen strålar här och jag längtar tills jag ska jobba, förhoppningsvis redan på onsdag!

Mamma skatt!


Fotograf: Tante Heidi.

Soft söndag!

Idag har eftermiddagen bara försvunnit. Jag har ätit kinamat, men den smakade inte gott så jag ska äta lite kvällsfika nu. Imorgon ska Elian på dagis, jag trodde jag skulle jobba men tydligen har det blivit missuppfattning så på torsdag kör jag igång. Hoppas ni haft en soft söndag, jag hoppas vakna på bättre humör imorgon :)

Ashis fest!

Nu sitter jag hemma och ser på Elian som spelar piano för fullt. SOM jag längtat efter honom. Jag sov nämligen över hos Ashi igåvkväll. Det var så trevligt och jag ville inte gå i mörkret till bilen så jag sov med Ashi och imorse då vi vaknade var det Ashi, Monica och jag som åt mysig frukost i soffan med pyjamaser. Som då man var yngre - MYS!


Förberedelser!
Vi gjorde pizzor, tände ljus och fixade med bål innan gästerna kom.


Monica fixade bål med massa jordgubbar i.




Här var nog klockan 2, jag kom i säng halv tre... TRÖTT!
Men sen sov jag till 9, pratade med Elian och sen somnade jag om till strax efter 12. Jätteskönt.

Nu ska jag och Elian ta en prommis, en tur till sjön tänkte jag.





Happy lördag!


Nu ska jag åka till Ashi, vi ska göra pizzor och sen byter jag om där innan festen!

Pusskalas!


Sista morgonen på Tunö.
Ingemar, Mamma, Elian och E.


Puss ute på havet.
E med snusen i som ofta...blä!





Måste visa er så fint!

Igår då Elian, Heidi och E åkte iväg på förmiddagen för att handla så hälsade de på Bestemor på jobbet också plus hämtade ut paket som kommit... Det var superfina och jag blev så glad. AnnaStina min darlign hade slagit in så fint, skrivit så fint och i mitt paket låg alltså ELLE med tillhörande MakeUpbok som Vendela skrivit och en fin rosa klänning ifrån Thailand. Elian fick en så söt piké av sin flickvän Johanna ;-) TACK!






Kära du därinne som gör mig så hungrig!

Nu sover alla i huset förutom jag. Elian somnade mellan mig och E i sängen men jag kan inte sova nap längre. Är för hungrig =) Kommer inte ihåg om jag var så här hungrig så tidigt med Elian men jag tror det. Först må illa, tvinga sig själv att äta ofta och lite för att förhoppningsvis slippa spy. Sen tröttheten som gradvis försvinner och så vips är man i bättre form och SÅ lycklig. Då blir man vrålhungrig. Häftigt hur kroppen kan vända så snabbt.

Nu ska jag njuta sista stunden av Nyhetsmorgon med min fullkornsvälling. Regnet smattrar ute och jag är så glad. Glad att få bära fram ett nytt liv.

Regnig lördag!

Här hos oss är det regnigt och jag njuter det! Att kunna vara inne och bara mysa och att det inte är för varmt. Man ska uppskatta de soliga dagarna men också använda de regniga till att MYSA. Nu läser Elian bok här bredvid mig och E har fått lägga sig. Elian sover oroligt och håller mig vaken om nätterna då han är en propeller i vår säng. Men ikväll ska jag på fest så jag vilar då han vilar sen. Det är Ashi som ska ha sin 30årsfest, HURRA!


Elian äter frukost och pekar på golvet och säger Dammsuga så fort något ligger där. Han tycker inte om söl och spill men samtidigt är han allt en liten matgris, inte lätt!

IKEA!

Nu landade jag i soffan här efter IKEAshopping och lite plock härhemma. Jag och Heidi åkte iväg och shoppade kamera till henne, en jättefin Canon och sen till IKEA. Där åt vi korv och strosade. Hem kom vi med massa ljus och annat som ökat hemmets mysfaktor. Nu börjar strax Paradise Hotel här, det är så galet så jag måste se. Hoppas ni har en FAB fredag!


Glada söta Heidi!


Dessa FINA boxar kostar 35 kr men var slut. Både jag och Heidi ville så gärna shoppa dem så det får vi inte glömma då de kommer in igen. Eller så finns de säkert på det andra IKEA här i Oslo. Jag ska ha våra i sovrummet där alla böcker dräller i bokhyllan eftersom Elian tycker om att leka och "sortera" dem.



Jag bytte några grindar som vi köpte för längesen och den svenska killen i kassan frågade hej vilt vart jag kom ifrån, vad jag jobbar med osv.. Han såg inte min lilla mage tror jag eller så var han bara väldigt frågvis :)




Underbar kväll, solen värmde då vi åkte hem strax efter åtta.

Det var tyst och lungt hemma då vi kom hem... Så tittade vi in i Elians rum och där sover Far och Son i samma säng, E med benen utanför sängen och huvudet alldeles snett men de hade armarna likadant. Sötnosar!






Pink girls!

Heidi och jag idag på väg till Ingierstrand. Vi har badat och solat. Men nu ska vi åka och shoppa ny kamera till Heidi, det blir nog en Canon Ixus jag är så nöjd med min.
Jag har förresten på mig en NY klänning som jag fick på posten idag av AnnaStina, TACK sötaste du. Jag njöt med ELLE och softade då Elian sov. Heidi har på sig min Vero Modaklänning.


Elian myser med sin Tante, han säger Heidi hela tiden och det är ju så sött =)

Bröllopsfix...

Jag skulle egentligen ha sovit när E kom hem och tog Elian men det gick inte så bra. Jag har pratat med Syster, mailat ang bröllopet och funderat hit och dit. Det kommer bli så bra. Detta är månaden vi ska GIFTA OSS. Overkligt, då E friade kändes det LÅNGT tills denna sommarenVi bestämde oss att njuta av ledigheten med Elian förra sommaren utan planeringsstress så vi valde denna hösten istället. Men nu är månaden här, månaden då Elian fyller två och vi blir Man och Fru.

Mycket som jag tänkt mig har bytts ut pga graviditeten och jag är GLAD att bebis får "vara med" på stora dagen. Jag har fått en annan känsla för blommor, hår och annat. Ni får snart se!

Kissa på pottan!

Då vi bodde i förra lägenheten och jag nyss köpt Eliana potta kissade han på den då och då men sen rann det ut i sanden och då jag försökt få honom att kissa där har det varit mindre lyckat. Men idag så sa han då han tagit av sig blöjan ( som han bad att få ta av sig) KISSA och satte sig på pottan samtidigt som jag satt och kissade. Så kissade han, jippie kanske vi kan vänja av nu då...

E, Heidi och Elian är och handlar mat och jag ska nu ta en dusch. Har fått glatt besked om tärnklänningarna som anlänt min Syster idag. De är fina och passar. LÄTTNAD!


Elian somnade då vi seglade. Sen kastade vi ankar och åt pannkakslunch och tog ett dopp. Elian sov TRE timmar och vaknade sen glad. Han hade lite sömn att ta igen så det var superbra.


@ the beach!

Idag är vädret så skönt så jag tror det blir strandmys för oss.


Badpojken.


Daddy, världens bästa!


Här hade Elian och Eivind grävt ett STORT hål i sanden. Han fick sällskap av en fyraåring som grävde med honom också. Men då var det inte lika skoj så Elian gick och badade en sväng. Det har varit en sommar fylld av BAD - härligt!



TGIF!

Här myser vi med morgontv och jag har hängt tvätt. Jag ÄLSKAR att packa upp och fixa då vi rest. E är på jobbet och har möte...Heidi sover som Elian sa direkt imorse. Han är så glad i alla som är glada i honom och det gör ju mig så glad, vilken lyckokarusell!


Önskar vi åt frukost som i båten. Här ser ni mina nya fina solglasögon som jag fick av Mamma. De låg i båten då de köpte den och jag ÄLSKAR dem :)


Pyjamaskille.