Blå himmel!

Idag strålar solen hos oss, himlen är BLÅ! Elian har sovit med mig inatt och E somnade på soffan. Jag har haft en snorig och orolig kille som snurrat runt men det har gått ganska bra och vi vaknade 7.30 glada båda två. Han nyser och är snorig men vi får hoppas att det går över snart för det är inte alls kul. Han hade svårt att somna igår också då han var så täppt så jag sprang emellan klädeshögar och en ledsen kille som ville ha Mamma.

Nu är FEM IKEAkassar bortrensade, det är kläder som är för små ( för korta för magen) eller Mammakläder som är för stora. Jag var större då jag blev gravid sist och har stl M i alla Mammakläder som jag nu inte kan använda.


Mormor sista kvällen på båten, Elian somnade i hennes armar då han drack sin välling.

Idag kommer Mormor och innan det ska vi förbereda kalas för familjen på måndag då prinsen fyller TVÅ år! Jag skulle behöva toppa mig också, bokade av tiden igår då jag låg hemma och var dålig.

Kommentarer
Postat av: Hanna

Hoppas Elian inte blir sämre utan att det bara är något tillfälligt! Vad mysigt med besök och kalas, tänk att han blir 2 år ! Önskar er en härlig helg!

Kram/Hanna

2008-08-16 @ 08:05:53
URL: http://hannakarolina.blogg.se/
Postat av: Soffan i gbg

Hej och God Morgon!

Hoppas du mår bra i dag och inte känner dig allt för stressad. VAd skönt att rensa kläder, har själv börjat lite. Vaknade 0630 i dag suck, kunde inte somna om ...så typiskt. JA ja det är väl mitt mirakel som ville vakna:)

HA en skön dag i solen. V15+3;)

2008-08-16 @ 08:07:16
Postat av: Johanna

Men kommer du inte till att kunna ha M-kläderna i slutet då? eller det är inga "moderiktiga" kläder som du vill ha nu? Inte säsongens? ;-) Jag förstår dig, jag var likadan...



Sedan måste jag fråga en (många) sak, ang Elians sovbestyr. Ni tror inte att ni sänder ut dubbla budskap när han ena natten får somna i sin säng och sover där, andra natten somnar i sin säng och vaknar i er och tredje natten att han somnar hos er? Hur beter ni er dagen efter liksom, pratar ni om "sova i egen säng" med Elian eller låter ni det va? Berömmer ni honom när han vaknat i sin säng och sovit där hela natten? Ni går aldrig tillbaka med honom på natten efter vad jag förstått. Och är det störst problem när han ska somna, är det därför ni liksom ger upp och lägger honom hos er?

Det blev ngr frågor, men jag tycker ämnet är intressant, alla föräldrar har så olika tekniker. Inget illa ment, men skullee bli glad om du hinner svara.

Ha en god lördag!



2008-08-16 @ 08:14:31
Postat av: jennifer

jag e nu snart i vecka 31 och de bästa e ju att modet e som de e =) låga byxor och lite tunikor... halmstad har tyvärr dåligt utbud på mamma kläder... hoppas FAB day!!

2008-08-16 @ 08:18:50
URL: http://saligblandning.blogg.se/
Postat av: Line

Ha en flott dag i solen...kos deg med mammaen di og planlegging til 2 år party..her skal vi bryllup og på mandag er det skole start for store fia her!!!

2008-08-16 @ 08:31:07
URL: http://frkfischersverden.blogspot.com
Postat av: Josefine

TACK snälla ni! Jag kommer använda mina vanliga tunikor och långa kläder som täcker magen men mammajeans behöver jag. Tror inte jag kan ha mina M senare heller men man vet aldrig. Jag var höggravid på sommaren sist så det blir tvärtom nu =)



Ang sovandet så somnar han i sin säng men vaknar oftast hos oss, antingen på morgonen eller på natten om han kommer in då. Jag vill ge honom närheten han behöver och testar alltid att lägga tillbaka honom men är han ledsen och vill till oss så får han det. Inatt var han jättesnorig och hade det jobbigt så då ville jag ge honom det han behövde.



Vi säger att han ska sova i sin egen säng men sen vi bytte ut spjälsängen hoppar han automatiskt ur då han vaknar, ledsen som glad!

2008-08-16 @ 08:34:49
URL: http://www.prinsessansdagbok.com
Postat av: Josefine

Du kommer säkert kunna ha stl M senare i graviditeten. Än så länge är det ju tidigt, och du lär ju bli större. =) Men jag avundas dig! Jag är i vecka 18 och har redan fått köpa mammakläder i stl 42... Fast sen är jag också allergisk mot kläder som sitter tight och vill gärna ha lite större och bekvämare. Snyggt och bekvämt ska det vara! Ha en bra Lördag i solskenet! Kram, Josefine

2008-08-16 @ 08:39:15
URL: http://finelinan.blogspot.com
Postat av: Renée

Hoppas du blir bättre i nacken så du orkar med vardagen igen! Hur känner du inför en sjukskrivning då? är det skönt att vara hemma eller får du jobbabstinens? ha d super!

2008-08-16 @ 11:17:54
URL: http://pluggis.blogg.se/
Postat av: Camilla (MYRRAH)

Läckert med rosa foppa! :)

2008-08-16 @ 11:19:50
URL: http://myrrah.blogg.se/
Postat av: Anna-Lena

Skönt att mamma kommer! DÅ får hon leka och mysa med Elian och du ordna så du slipper stressa runt med honom oxå! Vet hur mkt fortare saker blir gjort utan barn!?.. ;) Ha en skön helg, hoppas du inte stressar föööör mkt, sätter sig lätt i nacken! ;) Kram

2008-08-16 @ 11:37:07
URL: http://annalenastroberg.blogspot.com
Postat av: Daniel

Hej på er, hoppas ni får en underbar helg!!!

2008-08-16 @ 13:03:45
URL: http://pappsen.blogg.se/
Postat av: Ann-Louise [En bulle i ugnen]

Mysigt att få besök av mamsen :)



Jag tycker det är så bra att modet är som det är nu. Man hittar en hel del i affärena som man kan trots stor mage. :P



Ha en härlig helg och lycka till utrensningen.

Kram

2008-08-16 @ 14:46:19
URL: http://annlouise.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0