Höst i luften!

Nu har jag landat i soffan. E lägger Elian som numera oftast vill ha Mamma till allt så vi hoppas det går bra. Han kommer in till oss om natten också och då duger det INTE att läggas tillbaka i sin säng.. Han ska absolut till mig. Men den natten jag sov borta så sov han i sin säng hela natten. Typiskt eller hur!?

Ljusen är tända, diskmaskinen påslagen efter middagen och det vimlar av sand, damm och annat på golven men ikväll ska jag softa. Får dammsuga imorgon för då får vi besök av vårt VÄRDPAR Petronella och Stefan. Det ska bli supermysigt och jag tänkte visa bordsplacering, planera lite inför bröllopet och så. Ikväll ska jag försöka hinna skriva om gästerna, festprogrammen borde vara beställda för längesen men allt tar sin tid.

Det är ju höst i luften, idag kände jag att löven blåste annorlunda och det blir lite fräschare luft. Det passar mig utmärkt som ska börja jobba imorgon. Det blir nog en tuff första dag då vi måste köra tidigt och jag ska lämna Elian. Men det ska bli KUL att möta arbetskamrater och få starta igång igen. Jag ska också sy in min brudklänning så den får jag inte glömma imorgon.

NJUT kvällen alla ni goa, ni gör mig SÅ glada då ni tr er tiden att skriva en kommentar. Ni får förresten alltid 10% rabarr hos Barnlycka då ni anger koden Prinsessans Dagbok då ni beställer. Det syns inte då ni handlar men dras av manuellt i efterhand. Fortsätt gärna att tävla HÄR!


Kommentarer
Postat av: sanna

Låter mysigt med tända ljus!

2008-08-05 @ 20:09:49
URL: http://sannie.webblogg.se/
Postat av: Jeanette

Vad roligt att allt såg bra ut på UL! Spännande också med bröllopet som närmar sig, allt komemr garanterat bli jättefint =). Ha en skön kväll, kram!

2008-08-05 @ 20:09:54
Postat av: Hanna

Min bror gifte sig förra lördagen, och veckan innan hjälpte jag till lite bla med att vika festprogrammen... Jag vet precis hur otroligt mycket jobb och planering det ligger bakom... Jag förstår att du känner dig stressad och har mycket i huvudet nu! Jag är säker på att ert bröllop blir jättefint!

2008-08-05 @ 20:50:25
URL: http://vardagsmammans.blogg.se/
Postat av: Josefine

TACK, ni piggar alltid upp mig!

Önskar er en skön kväll. KRAM!

2008-08-05 @ 22:07:46
URL: http://www.prinsessansdagbok.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0