I love my new nails!

Nu är jag hemma efter nagelfix, lämnat in Es ring för att putsas och till min surprice så var MINA ringar klara. De glittrar så fint och jag längtar tills jag tagit in förlovningsringen så att de passar perfekt tillsammans. Den har hela tiden varit en storlek för stor.

Här ska packas, jag fann nyss fram Mormors väska och nu ska jag se till att få med allt annat också. Underkläder, slöja, skor plus allt annat man ska ha med sig. Jag förstår nog inte att jag snart är gift, det känns helt fantastiskt. Alla härliga stunder idag, klara budget, få veta ännu mer om bebis, få fina naglar och massa pussar och kramar av sina kära. Bara att sitta och äta en god middag vi tre är MYS tycker jag.

Jag är iallafall KÄR i mina nya naglar som jag verkligen tror kommer att sitta länge., jag kommer skriva om det för som det gick med mina förra naglar så var jag tvungen att fixa dem alltför ofta. Jag hade inte tid med det... Tusen miljoner tack söta Hilde som mailade mig och tipsade om honom. Han gör naglarna på drygt en timme, de ska sitta länge och de är JÄTTEFINA! Om ni vill gå dit så hälsa ifrån mig ( säg att ni läst Prinsessans Dagbok) så får ni 50 kr rabatt.


HÄR hittar hans blogg. Han kallar sig Neglemannen men heter Roger!

NU ska jag packa och sväva på små moln... Jag är SÅ glad att jag fick se bebis idag. Mindre glad för att det ska regna och vara noll sol på lördag men bara E säger JA så är jag lycklig!


ÄLSKAR dig vårt hjärta!


Kommentarer
Postat av: NAVAS

BIG NEWS I MITT SENASTE INLÄGG! MITT LIV KOMMER ATT FÖRÄNDRAS TILL HÖSTEN! JUST DANCE!HIHI

KRAM SOFIA

2008-08-26 @ 22:20:33
URL: http://sofianavas.blogg.se/
Postat av: Louise

Det sägs ju att det bringar tur om det regnar på ens bröllop! Du får se det på det sättet...



2008-08-26 @ 22:33:55
URL: http://m-louise.blogspot.com/
Postat av: Stina

Tänk att det äntligen är dags för bröllopet och tänk att du fick ihop allt som du ville få i ordning innan.



Sickar massor av varma kramar och lyckönskningar genom cyderrymden. : )

2008-08-27 @ 05:31:09
URL: http://svenskhemmafru.blogg.se/
Postat av: jennifer

hej!! ja de så roligt att följa er, ja nu ska du snart gifta dig, och vilken fin mage du fått... syns mycket så tidigt =) tog evigheter för att min mage skulle synas, nu e jag i v.33 och nu syns de verkligen, lycka!!

GUDDD vilka naglar, jag ska upp till oslo och hälsa på min familj i höst, ev innan min bebis kommer... var hittar jag denna nagel mirakel =) va e det frö pris... tacksam för svar!! kram på dig josefin (känns som man käner dig, så därför va jag tvungen at skriva en liten kram =)

2008-08-27 @ 11:48:33
URL: http://saligblandning.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0