Matlagning pågår!

Nu står jag och lagar mat härhemma, ja det är oftast jag som sköter den biten ;) Idag blir det lasagne, min favorit! Då jag kom till dagis idag såg jag att barnen precis var på väg ut. NEJ tänkte jag, för då är vår lilleman snabb att sätta sig på en av motrocyklarna och sen är det kört att få hem honom.

Han körde och körde och jag kände mig hyfsat dum då jag tillslut försökte köra, "Då går Mamma"grejen och han sa Ha det och vinkade glatt... Haha tillslut fick fröken säga att det var dags att parkera så att alla barnen ställde in cyklarna igen. Puh!


Happy motorcykelkille. Han kör snabbt i backen ned och jag sa det idag att de borde ha hjälm. Men han har tydligen stenkontroll. Jaja kanske jag ska skicka med en hjälm på måndag :)



Kommentarer
Postat av: Sofia S

Sötnos! :-) klart han ville köra på de där, det verkar ju superkul!

Vart har du hittat den koftan lilleman har på bilden? Var på stan och letade efter sådan idag, skulle ge det till en kompis i "lycka till på dagis-present" men hittade inga någon stans..



KRAMIS!

2008-08-12 @ 17:27:01
Postat av: Renée

Hjälm var ju en tanke. Tycker själv att jag är jobbig som alltid tänker i säkerhetsbanor när ingen annan gör det. Alla förlöjligar mina idéer då... lite jobbigt. ska du satsa på hjälm eller?

2008-08-12 @ 17:59:56
URL: http://pluggis.blogg.se/
Postat av: Pethra

haaha ja vad gör man då, vår dotter ska börja på dagis om ett par veckor, ska bli intressant och se hur det ska bli. :o) Hoppas ni får en mysig tisdagskväll!

2008-08-12 @ 18:20:22
URL: http://pethrelitan.blogspot.com
Postat av: Josefine

Sofia S: tack snälla! Koftan är ifrån Lindex, perfekt dagiskofta =) KRAM!

Renée: jag ska kika efter hjälm då vi köper en motorcykel i tvåårspresent åt honom men de har tio cyklar och inga andra barn har hjälm.. Ska prata med personalen och be dem köpa in!

Lycka till! Inte konstigt man oroar sig för de man älskar allra mest. Kram



Pethra: ååå så spännande =) Lycka till och tackdetsamma!

KRAM

2008-08-12 @ 18:45:20
URL: http://www.prinsessansdagbok.com
Postat av: SOFIA'

Så söt han är Elian. När jag gick på dagis hade vi också sånna där motorcyklar och jag tyckte dom var lika roliga som Elian!

2008-08-12 @ 19:26:19
URL: http://sofiaroom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0