Vår eftermiddag:


Idag på jobbet, det gick inte så bra då jag hade nästanmigrän. Längtar till akupunktur imorgon.
Men jag försökte iallafall och ringde massor men utan att få tag i dem jag borde få tag i. Imorgon är en ny dag - tur det!

Sötaste Zryan som fotar mig ofta då jag behöver ta en "dagens" ;)


Nu är vi hemma och Elian får välling tidigt då han bad om det. Han är tröttis idag efter en lång dag på dagis. Jag hade hudpleie ( ansiktbehandling) idag och tjejen som gjorde den var superduktig men jag litade såklart på att hon höll tiden. Då jag kikade på klockan då vi var färdiga så fick jag en chock, den var kvart i fyra. Jag hämtar alltid senast tre så jag fick dåligt samvete men Elian lekte så glatt ute då jag kom. Puh!

Sen var jag superhungrig då jag inte ätit sen kl 11 så det blev Godt Bröd i bilen då vi satt i kö idag. Alla tog bilen idag verkar det som och då vi körde strålade solen och det var VARMT ute men då vi nästan var hemma efter att ha hämtat E så haglade, blixtrade, åskade och ösregnade det. Knasigt väder.

Det mysigaste med min ansiktsbehandling var alla små sparkar jag kände då jag låg och bara slappnade av. Nu ser jag inte riktigt ut som jag brukar och har röda prickar här och var men vi får hoppas att allt är ok till bröllopet ;-) Jag är SÅ förväntansfull till dagen D och jag LÄNGTAR!

Nu har jag ätit tårta i sängen och ska strax bada Elian. E ska till sin bästa kompis, jag misstänker att han ska göra något tal eller presentation till mig på bröllopet!? ;-) Jag ska mysa med Elian, blogga och packa. Imorgon flyger jag bort över helgen.


Kommentarer
Postat av: Sara - Dagens Positiva

Härligt med ansiktsbehandling! :)

2008-08-21 @ 18:53:05
URL: http://dagenspositivaste.blogspot.com
Postat av: Sofie

Vilken underbar blogg du har!

2008-08-21 @ 19:30:39
Postat av: Betty

Åh, jag är så avis att du har in "stora dag" framför dig.

Min var för lite mer än två år sedan, och det var en av dom finaste dagarna i vårt liv, ni har en helt fantastisk dag framför er!

Försök att få så mycket vila du kan innan, för du kommer att uppleva SÅ mycket känslor, glädje, kärlek och spänning på er bröllopsdag!

Önskar er GRATTIS och lycka till!



2008-08-21 @ 20:03:44
URL: http://frubettys.blogg.se/
Postat av: Ebba's mamma (Angelica)

Va fin du är :-)

2008-08-21 @ 20:39:56
URL: http://mideco.blogg.se/
Postat av: Johanna

Snart är det dagen D...härligt! Lät störtskönt med ansiktsbehandling, blev sugen på en själv när man sitter här och läser. =)

2008-08-21 @ 20:45:41
URL: http://johannajois.blogg.se/
Postat av: Förskolläraren

I Sverige utgår barnens dagisscheman utifrån föräldrarnas a r b e t s t i d e r samt resorna till och från jobbet men förhållningsreglerna i Norge kanske är annourlunda?

2008-08-21 @ 21:44:06
Postat av: Josefine

Tack snälla!



Förskolläraren: ja det är annorlunda här!

Vanligtvis hämtar jag honom då jag slutat jobba men vi har honom inte fulltid någon dag trots att vi betalar för det så vi gör det som passar oss bäst som familj. Elian vill inte gå hem kl 14 då han nyss vaknat och vill äta med de andra och jag slutar 14 så jag gör ofta to dos däremellan!





2008-08-21 @ 22:10:56
URL: http://www.prinsessansdagbok.com
Postat av: Jenny

Hej, är ny läsare här i din blogg. Tittade bara efter något roligt att läsa och ramlade över din blogg. And I like it! Så jag är nog här för att stanna. Det är så mysigt att läsa om familjelivet och din nya graviditet. Söt son ni har redan! Jag och min sambo har en dotter som är 15 månader och vi bor i Stockholm.

Har inte läst så mkt så jag undrar vad du jobbar med?

Ha det så bra!

2008-08-27 @ 20:24:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0